Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
prospectek, akiket érdemes ma figyelni, mert szóba jöhetnek nálunk a drafton:

New Mexico Bowl: Colorado State vs. Washington State

Deone Bucannon, SS, Washington State

Las Vegas Bowl: Fresno State vs. USC

Derek Carr, QB, Davante Adams, WR, és Marcel Jensen, TE, Fresno State
Marqise Lee, WR és Dion Bailey, FS, USC

Idaho Potato Bowl: Buffalo vs. San Diego State

Khalil Mack, OLB, Buffalo

New Orleans Bowl: Louisiana Lafayette vs. Tulane

Ryan Grant, WR és Cairo Santos, K (Tulane)

internal primates forever

több mint 12 éve
Recently-signed DE Sam Montgomery practiced Wednesday but was placed on practice squad/injured reserve yesterday.

így legalább más csapat nem viszi el. á la Marquette King

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Mindenki tudja, hogy van 56M körüli dead money-nk. Emiatt a TOP51 fizunk 62M körül mozog..Rolni
a védelmünkben a jelenlegi kezdők (ugye Branch IR, nem számolom bele) cap numbere összesen $15,5 millió idén. összehasonlításképpen Jared Allen egymaga keres $17 milliót, Revis $16m-t, Peppers $14,8m. a Chiefs D# kezdőinek cap numbere $50 millió felett van (Hali $15,4m)deyell
Ennyi...

Támadóoldalon kezdők (DMC nem kezdő már): 12,6M...
Manning: 17,5M
B.Albert+A.Smith: 9.828.000+8.500.000: 18,3M
Rivers: 13,7MRolni
Na ezért kell jól draftolni + a jobb fiatalokat megtartani. Jano, Woodson, McHurt meg out. És így lenne pénz pár igazán jó játékosra, mert most nincsenek húzóemberei a csapatnak.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 366 — Raiders fan
Mindenki tudja, hogy van 56M körüli dead money-nk. Emiatt a TOP51 fizunk 62M körül mozog..Rolni
a védelmünkben a jelenlegi kezdők (ugye Branch IR, nem számolom bele) cap numbere összesen $15,5 millió idén. összehasonlításképpen Jared Allen egymaga keres $17 milliót, Revis $16m-t, Peppers $14,8m. a Chiefs D# kezdőinek cap numbere $50 millió felett van (Hali $15,4m)deyell
Ennyi...

Támadóoldalon kezdők (DMC nem kezdő már): 12,6M...
Manning: 17,5M
B.Albert+A.Smith: 9.828.000+8.500.000: 18,3M
Rivers: 13,7M

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
a védelmünkben a jelenlegi kezdők (ugye Branch IR, nem számolom bele) cap numbere összesen $15,5 millió idén. összehasonlításképpen Jared Allen egymaga keres $17 milliót, Revis $16m-t, Peppers $14,8m. a Chiefs D# kezdőinek cap numbere $50 millió felett van (Hali $15,4m)

több mint 12 éve
Kicsit elgondolkoztam azon, hogy mit is várunk el az edzői kartól…úgy értem, hogy milyen keret áll rendelkezésükre és ebből mit szeretnénk, ha kihoznának…..................
......................Kíváncsi leszek a hátralévő két meccsre, kíváncsi leszek a döntésre.Rolni
Teljesen egyetértek, viszont én meg arra lennék kíváncsi Davis mennyire szól bele az ügyekbe. Ez ugye hagyomány, viszont szerintem ő kevesebbet érthet a focihoz mint anno AL. És hát ez is hazavághat egy csapatot /Jerry Jones, Gruden, Khan/.

több mint 12 éve
Pass-Blocking Comparison: Pass Pro Snaps / Sacks / Hits / Hurries
2013 Rashad Jennings: 102 / 0 / 1 / 7
2013 Darren McFadden 44 / 1 / 1 / 7

(PFF)

McG first read mániája (de valszeg nem is látta volna a másodikat alacsonysága miatt)

több mint 12 éve
Kicsit elgondolkoztam azon, hogy mit is várunk el az edzői kartól…úgy értem, hogy milyen keret áll rendelkezésükre és ebből mit szeretnénk, ha kihoznának…

Mindenki tudja, hogy van 56M körüli dead money-nk. Emiatt a TOP51 fizunk 62M körül mozog.
A Denver esetében a TOP51 fizu 115M körül van.
A Jets elvileg szintén cap gondokkal küzdött a GM váltáskor, ennek ellenére 95M körül vannak a TOP51-el.
A Houston Texans aki a 1\1 várományosa 112M-val dolgozik idén.
A Jags akiket a leggyengébb rosternek tartották\tartják mellettünk 79M körül mozog.

Emellett nem lehet csak úgy elsétálni és legyinteni, h attól még jobban kéne edzősködni…
A 62M-s fizu listánkat meg azért még árnyalja, h DMC egyedül majdnem 10M-t elvesz a capből. Ő pedig szinte egész szezonban sérüléssel bajlódott megint.
Gyakorlatilag fele pénzből lett összerakva a csapatunk és ez a tudásban és tehetségben is nagyon jelentős különbséget kell, hogy jelentsen.

Azt is megnéztem, hogy vajon hány játékosunk tudna kezdő szerephez jutni egy átlagos NFL csapatban.
Sztem nem sokan…

QB: szóba sem jöhet
RB: DMC talent alapján igen, de sehol se maradna egyben. Jennings idei teljesítményével elképzelhető. Így legyen 1 fő
FB: Reece igen, NFL szinten a posztja legjobbjai között van. 2 fő
TE: nem. Rivera kiegészítő szerepkörben sok helyen játszhatna, de nem mint kezdő
WR: Streater, Holmes, Moore. #1 poszton egyik sem, de #2 posztra odaérhetne egyikőjük pár helyen. 3 fő
OL: Veldheer, Wiz igen és talán még Pashos\Barnes egy gyengébb helyen. 6 fő

Ez alapján van talán 6 kezdő kaliberű NFL játékosunk támadó oldalon, de Jared kb tegnap óta játszik újra.

DL: Houston sok csapatba vígan beférne, de Sims és Walker inkább rotációs emberek lennének legtöbb helyen. 2 fő
LB: Roach sztem kezdő szint és az öregedő, lassuló Burnett valamint a rookie Moore együtt kb kiadhat még egy kezdő szintet. 4 fő
DB: Ha a nickel CB posztot is beveszem akkor 1 fő max 1,5. Porter sztem rendben volt ott, de a többi CB nem sok helyen kerülne kezdőbe és Branch nélkül nagyon gyenge a safety poszt is. Woodson pár helyen igen, de leginkább, mint rotációs elem. 5 fő (5,5)

Ez alapján a védelmünknek is kevesebb, mint a fele kezdő szint.

ST csapatrészünk papíron rendben van, vállalható kezdő szint. Sajnos Jano idei szereplése gyalázatos, de ez ezen most nem változtat.

Összességében szerintem azt lehetne mondani, hogy a kezdő csapatunk fele alkalmas NFL szinten a kezdő pozícióra és az alkalmatlan felében van például a legfontosabb QB poszt is. Ehhez tegyük még hozzá, hogy a cserejátékosaink jó része NFLbe épp csak való. Olyan játékosok jutnak szóhoz csereként, akik a legtöbb csapatba STbe is nehezen verekednék be magukat.

Így jobban érthető mennyire nincs egyszerű helyzetben az edzői stáb. Ennek ellenére nem vagyunk statisztikailag tök utolsók, és pár meccset leszámítva igenis ott voltunk, dolgozni kellett ellenünk. Lehet a vizes lepedőt Allen-re húzni, de valóban nem lenne igazságos. Ha nincs olyan jelölt/jelentkező, aki egyértelmű javulást jelenthetne akkor nem szabad sztem elküldeni. Nem tudom, hogy ki lenne ilyen de egy unalmasságig ismételt (és sztem irreális) Gruden hire vagy egy Lovie Smith hire lehetne ez a kategória meg biztos még mások is, de nem is nagyon nézelődtem, gondolkodtam ezen.

Bízom benne, hogy Mark Davis nem nyom le semmit McKenzie torkán vagy nem csinál semmit rajta keresztül nyúlva. Ha a következő offseasonban szépen el tudjuk kezdeni feltölteni a keretet kezdőkkel, rotációs emberekkel akkor hirtelen jobban fog festeni az edzői stáb is. Lehet, hogy az erősebb keret hirtelen képes lesz a half time adjustmentekre például, mert hiába talál ki vmit az edző, ha kevés hozzá a keret.

Nem vagyok igazán edző, de edzésen és főleg versenyeken sokat foglalkozok én is a klubbunk fiatalabb tagjaival. Hiába látom a küzdőtér széléről, hogy mit kellene csinálnia az ellenfele ellen, hiába kiabálom be neki, ha nincs meg a megfelelő tudása vagy az ellenfele egyszerűen jobb nála 10ből 9szer nem fog sikerülni nekik. Valami hasonló történhet a csapatnál is.

Nagyon fontosnak tartom ezeket a pozitív kommenteket a csapat vezér játékosaitól…Hue Jackson mellett sztem senki nem nagyon állt ki, pedig akkor 8-8 volt a rekord…

Kíváncsi leszek a hátralévő két meccsre, kíváncsi leszek a döntésre.

több mint 12 éve
Jared Veldheer on 95.7 The Game: "I definitely want to be a Raider for life. I love wearing that shield and playing for the Silver & Black on Sundays. (...) All the guys are behind him (Allen). I'm definitely behind him and I like where his vision is going."

a játékosok pozitívan nyilatkoznak DA-ről, Veldheer, Roach, Woodson. illetve még Palmer is, miután már a Cardinals játékosa lett.

több mint 12 éve
ki kell rúgni Dennis Allent, vagy maradjon? itt egy cikk erről a Sports Illustrateden:

mmqb.si.com/2013/12/19/dennis-allen-oakland-raiders-mark-davis/deyell
Egyszerűen nincsenek megfelelő eszközei a sikerhez. Nem mondom, hogy nem hibázott idén; de szerintem rosszabb az emberanyag mint tavaly.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539
ki kell rúgni Dennis Allent, vagy maradjon? itt egy cikk erről a Sports Illustrateden:

mmqb.si.com/2013/12/19/dennis-allen-oakland-raiders-mark-davis/deyell
mondjuk megérdemelne 1 évet ő is normális alapokkal, nagy szarban volt velünk 2 éven át.
több mint 12 éve

mmqb.si.com/2013/12/19/dennis-allen-oakland-raiders-mark-davis/

több mint 12 éve
Clowney nekem is nagy kedvencem, o egy megfelelo rendszerben brutalis lesz.
De Bortles is remek.Delonso_
Ha marad Dennis Allen és Tarver akkor inkább Clowney kéne per pill. Ők sztem ki tunák hozni belőle az állatot a pályán.
Ha jön új edző akkor meg kérdés ki az. Off "guru" esetén nyugodtabb lennék egy QB drafttal...

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Clowney nekem is nagy kedvencem, o egy megfelelo rendszerben brutalis lesz.
De Bortles is remek.
több mint 12 éve
Néztem a UCF-SC game tape-t tegnap este...Bortles és Clowney miatt. Na az alapján Clowney kéne, de majd még nézegetem ezt a Bortles gyereket is...

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
A Walteren is a heten eloszor TOP10es pick, bar Walter mockja nagyon komolytalan inkabb Campbell miatt jarok oda.
több mint 12 éve
Bortles nagyon keményen jön felfele a listákon...

több mint 12 éve
kint van az első ESPN mock. őket írták hozzánk

Kiper: Watkins
McShay: Bortles

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Expectations were fairly high this season that the Raiders could compete for the wild cardAmadeus91
lol

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Montgomery amúgy nem az 53-as rosterre jött. csak practice squadba...

több mint 12 éve
Raiders Rumors: Jon Gruden Option At Head Coach For Mark Davis If Allen Fired

The Oakland Raiders have been a franchise in freefall for a number of years and now that the team is heading towards the offseason with another losing record, owner Mark David could be making some changed when it comes to head coach Dennis Allen and general manager Reggie McKenzie and one name that will always come up is Jon Gruden and rumors surrounding him.

Gruden of course was the coach in Oakland at one point years ago and Davis now has some decisions to make, as the Raiders are just 4-9 and in last place in the AFC West and while they have had some flashes this season, it has mostly been another disappointment. Expectations were fairly high this season that the Raiders could compete for the wild card, but five losses in the past six games took any wind out of those sails and now Davis has to look at the direction that things are going and decide whether he wants to keep going on that track.
Both Terrelle Pryor and Matt McGloin have been impressive this season at times and they also have looked overmatched at times and it will be interesting to see what Davis decides about the coaching staff. The team has games in the division to finish the season and while they are out of playoff contention, the Raiders can play spoiler over the last three weeks for other teams. McKenzie is likely safe, as he has had to pare down the payroll and the roster over the past two seasons and now the Raiders are set to make moves this coming offseason, but with Allen not showing much improvement, Davis could make a move, especially if the team matches its 4-12 record from last season.

Davis spoke to Tim Kawakami of the Bay Area News Group and ESPN.com reported on the interview and some of his quotes were interesting and while he did not mention Gruden, that's a name that will always come up when it comes to head coaching jobs and especially with the Raiders. Allen is a talented coach, but he will be just 8-24 with the team if they lose out and that is not the best line on his resume and on Sunday the team plays against the Kansas City Chiefs, a team that has bounced from last to first/second in the division this season and that is something Davis wishes his team could pull off.

Davis said that he will evaluate the coaches and McKenzie more at the end of the season and spoke about the "two-year deconstruction" of the Raiders and that will be something he considers while making choices on next season. The team ditched Matt Flynn after that trade did not work out and while they found McGloin as an undrafted free agent, the trade for Flynn was a total loss and while Pryor had some nice flashes, he finished with just five passing touchdowns and 1,579 yards, although he also had over 500 rushing yards. Injuries to Darren McFadden and Rashad Jennings has made things tougher and as the offseason gets closer, Davis could think more and more about making a chance and Gruden could be the man to get mentioned.

Oakland Raiders Rumors: Jon Gruden Option At Head Coach For Owner Mark Davis If Dennis Allen Fired? : US : Sports World Repor

nem zörög a haraszt.
több mint 12 éve
Montgomeryt talan kicsit helyre tette ez, h 2honapig senkinek sem kellett. Sztem jo LDE valhatna belole...Rolni
igen, nekem is ez jutott eszembe. drafton lecsúszott, a Texans kivágta, két hónapig a kutyának sem kellett. itt az utolsó esélye, ha most sem embereli meg magát, mehet a fenébe az NFL-ből. ha megragad, nem olyan gáz a Wilson cut, mondhatjuk, hogy Montgomery-t draftoltuk helyette kvázi.

az LSU-ban amikor odatette magát, jó volt nagyon.deyell
én pl. örültem volna neki a drafton egy későbbi körben, mert tehetséges gyerek. Meglátjuk most, gondolom off-seasonre marad.
több mint 12 éve
Montgomeryt talan kicsit helyre tette ez, h 2honapig senkinek sem kellett. Sztem jo LDE valhatna belole...Rolni
igen, nekem is ez jutott eszembe. drafton lecsúszott, a Texans kivágta, két hónapig a kutyának sem kellett. itt az utolsó esélye, ha most sem embereli meg magát, mehet a fenébe az NFL-ből. ha megragad, nem olyan gáz a Wilson cut, mondhatjuk, hogy Montgomery-t draftoltuk helyette kvázi.

az LSU-ban amikor odatette magát, jó volt nagyon.

több mint 12 éve
Jo cikk!
Sokkal tobbet, jobban kene hasznalni...ebben Olson is leszerepelt iden...

Montgomeryt talan kicsit helyre tette ez, h 2honapig senkinek sem kellett. Sztem jo LDE valhatna belole...

több mint 12 éve
egy írás Marcel Reece-ről a ProFootballFocuson:

www.profootballfocus.com/blog/2013/12/18/analysis-notebook-week-15-3/