Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
ok vettem

Mike Evansban a mérete, elkapási rádiusza és a biztos kezei csábítóak számomra. McGloin nem egy agyúkezű QB, lehet többre mennénk egy nagy erős WRel akinek bármikor "fel" dobhatja a laszdit ha necces a szitu...Rolni
ha 4,5 alá megy a combine-on Evans, akkor oké. de attól tartok, lassabb lesz. nehogy egy Plaxico Burresst húzzunk. Watkins amúgy lehet, hogy nem magas, de mégis elég nagy darab, fizikálisan játszik, támadja a labdát. ja és nagy a súlypontemelkedése, ezzel is kompenzálja. jobban futja a route-okat és többet produkált az egyetemen, mint Evans.

amúgy sok jó elkapó lesz a drafton. nem is emlékszem, mikor volt ennyi. lehet hogy nincs egy AJ vagy CJ, de a középső körökben is van sok olyan, aki használható lesz az NFL-ben.deyell
Ez jó hír, bár NFLben használható WR van sztem nálunk is vagy 3 db (Moore, Streater, Holmes)...Igazi első számú WR kéne nagyon. Ha az nincs akkor legalább egy playmaker akivel 4es-re bővülve már ütőképes lehet a fogat...
Majd nézek még Watkins tape-ket...

DeAndre Hopkinsnál miben jobb? Hopkins 27. helyen ment ki...Rolni
robbanékonyabb, Hopkins inkább possession receiver, míg Watkins home run threat, és univerzálisabb. x, z, y poszton is játszatták, futtattak vele end aroundokat stb.

internal primates forever

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 365 — Raiders fan
ok vettem

Mike Evansban a mérete, elkapási rádiusza és a biztos kezei csábítóak számomra. McGloin nem egy agyúkezű QB, lehet többre mennénk egy nagy erős WRel akinek bármikor "fel" dobhatja a laszdit ha necces a szitu...Rolni
ha 4,5 alá megy a combine-on Evans, akkor oké. de attól tartok, lassabb lesz. nehogy egy Plaxico Burresst húzzunk. Watkins amúgy lehet, hogy nem magas, de mégis elég nagy darab, fizikálisan játszik, támadja a labdát. ja és nagy a súlypontemelkedése, ezzel is kompenzálja. jobban futja a route-okat és többet produkált az egyetemen, mint Evans.

amúgy sok jó elkapó lesz a drafton. nem is emlékszem, mikor volt ennyi. lehet hogy nincs egy AJ vagy CJ, de a középső körökben is van sok olyan, aki használható lesz az NFL-ben.deyell
Ez jó hír, bár NFLben használható WR van sztem nálunk is vagy 3 db (Moore, Streater, Holmes)...Igazi első számú WR kéne nagyon. Ha az nincs akkor legalább egy playmaker akivel 4es-re bővülve már ütőképes lehet a fogat...
Majd nézek még Watkins tape-ket...

DeAndre Hopkinsnál miben jobb? Hopkins 27. helyen ment ki...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
ok vettem

amúgy sok jó elkapó lesz a drafton. nem is emlékszem, mikor volt ennyi. lehet hogy nincs egy AJ vagy CJ, de a középső körökben is van sok olyan, aki használható lesz az NFL-ben.

több mint 12 éve
ok vettem

Mike Evansban a mérete, elkapási rádiusza és a biztos kezei csábítóak számomra. McGloin nem egy agyúkezű QB, lehet többre mennénk egy nagy erős WRel akinek bármikor "fel" dobhatja a laszdit ha necces a szitu...

több mint 12 éve
Amúgy nekem Watkins-al az a "bajom", amit deyell te mondtál Barr és Mack említése kapcsán. Van emberünk a posztján...Denarius Moore sztem elég hasonló WR, mint Watkins. Vagy nem?Rolni
hát nem mondanám azért, Watkins nagyobb darab, számos pozícióból képes indulni, a szélen, a slotból vagy a backfieldről is. sokkal inkább playmaker, mint D-Moe. többféleképpen tudja megverni a man coverage-t, nem csak go route-tal, és nem fél a kontakttól. a kezei is jobbak. szerintem a jó a összehasonlítás: egy nagyobb Percy Harvin vagy egy robbanékonyabb Torry Holt.

én sem vagyok meggyőződve arról, hogy ő a tökéletes választás nálunk, de őt inkább el tudnám képzelni, mint Barrt vagy Macket.

több mint 12 éve
Amúgy nekem Watkins-al az a "bajom", amit deyell te mondtál Barr és Mack említése kapcsán. Van emberünk a posztján...Denarius Moore sztem elég hasonló WR, mint Watkins. Vagy nem?

több mint 12 éve
Ja 😊

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Akkor imádkoznunk kell, hogy McGloin beváljon...
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539
TOP10ben szeretnek olyan WRt huzni aki playmaker es fizikailag is allat...

Teddy maradasa felborithat sok mindent a TOP10ben. Sajnos azt is jelent, h egy D playmakerrel tobb megy ki elottunk igy sztem.

QB draft elsoben kezd felejtos lenni sztem, de ha a Clowney-Barr-Mack triobol egy sem marad akkor csalodott leszek...Rolni
valószínűleg Manziel is marad még egy évet, fogy a QB a class.Amadeus91
Mondjuk Ő akkor se kéne, ha benn van...Rolni
nem is azért. Azok a csapatok, akik nagyon QB-t akarnak, kénytelenek lesznek verekedni a maradékért.
több mint 12 éve
deyell:
Watkins szted ennyire jo?
AJ Green, Julio Jones szintu playmaker?Rolni
playmaker igen, de fizikailag nincs a kettő szintjén sajnos.

mondok egy új jelöltet: Kony Ealy, RDE, Missouri. 6-5 magas, 275 lbs, 4,77-es 40 yard. a SEC bajnoki döntőn nagyon állat volt az Auburn ellen, 2 forced fumble, 1 sack, 3 tackle for loss. kezdem látni, hogy első körre írják, és az atletikussága alapján jogos. ebben a szezonban 7,5 sacket szerzett és 12,5 TFL-t.

itt megnézhetitek a Florida ellen (és Michael Samet is a másik oldalon, aki szintén szóba jöhet, de nem az első körben):

www.youtube.com/watch?v=B3DNwnpJs8Ydeyell
Néztem már én is őt...de sztem megint nem TOP10, így ha nincs letrade nem jöhet szóba...második elején imádnám, de addig meg jó eséllyel kimegy...

több mint 12 éve
deyell:
AJ Green, Julio Jones szintu playmaker?Rolni
playmaker igen, de fizikailag nincs a kettő szintjén sajnos.

mondok egy új jelöltet: Kony Ealy, RDE, Missouri. 6-5 magas, 275 lbs, 4,77-es 40 yard. a SEC bajnoki döntőn nagyon állat volt az Auburn ellen, 2 forced fumble, 1 sack, 3 tackle for loss. kezdem látni, hogy első körre írják, és az atletikussága alapján jogos. ebben a szezonban 7,5 sacket szerzett és 12,5 TFL-t.

itt megnézhetitek a Florida ellen (és Michael Samet is a másik oldalon, aki szintén szóba jöhet, de nem az első körben):

www.youtube.com/watch?v=B3DNwnpJs8Y

több mint 12 éve

Teddy maradasa felborithat sok mindent a TOP10ben. Sajnos azt is jelent, h egy D playmakerrel tobb megy ki elottunk igy sztem.

QB draft elsoben kezd felejtos lenni sztem, de ha a Clowney-Barr-Mack triobol egy sem marad akkor csalodott leszek...Rolni
valószínűleg Manziel is marad még egy évet, fogy a QB a class.Amadeus91
Mondjuk Ő akkor se kéne, ha benn van...

több mint 12 éve

valószínűleg Manziel is marad még egy évet, fogy a QB a class.
több mint 12 éve

QB draft elsoben kezd felejtos lenni sztem, de ha a Clowney-Barr-Mack triobol egy sem marad akkor csalodott leszek...

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 747
Bridgewater marad még egy évet.

Ha első körben WR akkor véleményem szerint is Watkins vagy Marques Lee aki megérné. Ahogy Empty is írta fizikálisan nem olyan komolyak de annál nagyobb playmakerek.
Azért elég pofásan hangzik és elég komoly potenciállal bíró fiatal WR corp lenne a kövi: Lee/Watkins - Steater-Holmes-Moore-Butler

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Watkins hatalmas playmaker, viszont fizikai adottságokban nincs AJ és JJ szintjén.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
deyell:
AJ Green, Julio Jones szintu playmaker?
En nem latok benne sokkal tobbet, mint Mooreban. Monjuk nem neztem utana meg komolyabban...

Robinson alapbol lehet RDE volna, de iden sztem csak LDE poszton hasznaltuk eddig...

több mint 12 éve
Chiefs ruled OLB Justin Houston, LT Branden Albert out of Sunday's game.

remek. amúgy ritkán nyernek a csapatok a zsinórban második idegenbeli meccsükön, így lehet némi reményünk vasárnap.

több mint 12 éve
BREAKING: Jeremy Mincey CUT!!!!

meg kéne próbálni...Amadeus91
ezt a fazont a Jags rakta ki. mit tudna nyújtani? 2 sackje van idén. igaz csak 8 meccsen játszott, de tavaly 16 meccs alatt hármat produkált.

mondjuk az is gond, hogy Houston a snapek 95%-ában pályán van. tehermentesíteni kéne, de talán nem olyannal, akit a Jags vág ki, akik szintén nincsenek eleresztve ezen a poszton. meg egyébként sedeyell
ő benne alapvetőlen lehetne egy back up potenciál apróért. Azért nem vagyunk annyira eleresztve, hogy ne lehetne kipróbálni minimumért. A Jax nem azért rakta ki, mert vállalhatatlan, hanem azért mert hülye volt.Amadeus91
úgy tudom ez a fazon LDE. ideális az lenne, ha jövőre Houston visszamegy erre a posztra, és akkor még ott lehet mögötte Jason Hunter, Jack Crawford, vészhelyzet esetén Vance Walker. inkább egy igazi RDE kéne, mert olyan nincs a keretben, leszámítva az undrafted rookie Ryan Robinsont.

több mint 12 éve

ezt a fazont a Jags rakta ki. mit tudna nyújtani? 2 sackje van idén. igaz csak 8 meccsen játszott, de tavaly 16 meccs alatt hármat produkált.

mondjuk az is gond, hogy Houston a snapek 95%-ában pályán van. tehermentesíteni kéne, de talán nem olyannal, akit a Jags vág ki, akik szintén nincsenek eleresztve ezen a poszton. meg egyébként sedeyell
ő benne alapvetőlen lehetne egy back up potenciál apróért. Azért nem vagyunk annyira eleresztve, hogy ne lehetne kipróbálni minimumért. A Jax nem azért rakta ki, mert vállalhatatlan, hanem azért mert hülye volt.
több mint 12 éve

mondjuk az is gond, hogy Houston a snapek 95%-ában pályán van. tehermentesíteni kéne, de talán nem olyannal, akit a Jags vág ki, akik szintén nincsenek eleresztve ezen a poszton. meg egyébként se

több mint 12 éve

meg kéne próbálni...
több mint 12 éve
Moore valóban ebben a szerepkörben mozog...meg azért idén sem az LB corp a bajunk...inkább DL kéne
Az általad említett srácokat viszont reachnek érzem mondjuk 1\6on. Ahhoz trade down kéne megint...
Mondjuk megint 12. helyig lemenni, ott hozni egy TOP WR-t vagy DT-t...működhet...
A plusz 2. körös pick (meg még bármi pluszba) amit tudnánk így szerezni nagyon jól jönne.

Első körben egy Nix\Hageman\Jernigan pick amivel a DL kezdhetne kimondottan jól festeni
Második körben meg jöhetne OG(Martin, Jackson) és WR(Adams, Robinson, Matthews)
Harmadikban meg a legjobb elérhető pass rusher(Sam, Calhoun, Crichton, Lawrence)Rolni
Watkins biztosan nem lenne reach, már most aláírnám, hogy őt választjuk 1/6-ra. Evans és Benjamin attól függ, milyen számokat produkál a combine-on. a többi valóban letrade után lenne ideális, bár Hageman elég állat, fizikai tulajdonságai kb. Watt szintjén.

több mint 12 éve
SD-DEN meccs azt egészen megerősítette bennem, h ezen az utolsó 3 meccsen kurva nagyot kell játszani 1 győzelemért is...

Egyre inkább lehet nézegetni a TOP prospecteket.

Teddy Bridgewater nem lesz rá sanszunk vszeg, de vinném gondolkodás nélkül
Derek Carr kiváncsi leszek hova tud még felkúszni, fogalmam sincs még kéne-e
Brett Hundley ha kijön simán lehet a 2. QB akit elvisznek, de hogy fr.QB-e az kérdés, illetve az, h mi ki tudjuk-e hozni belőle
Jake Matthews inkább ROTnak mondják, de nagyon jó OT az biztos. Ha Veldheer visszatér sztem nem leszünk OT-ért ilyen korán piacon...
Cameron Erving Ha Veldheer visszatér sztem nem leszünk OT-ért ilyen korán piacon...
Jadeveon Clowney Továbbra is kurva nagy kérdés a munka morálja...nagyon mögé kell ásni a srácnak, mert ha 100-on pörög egy freak, de tud meccs közben is eltűnni meg ugye összességében is kérdéses a hozzáállása
Anthony Barr Több helyen olvastam már, h Von Miller jellegű playmaker lehet, eddig 1 meccsét néztem meg és nem nyűgözött le, de persze nem értek hozzá, meg csak 1 meccs volt. DA és JT tuti ki tudná használni, ha tényleg olyan jó. Nyers még, hisz 2012 volt az első éve védőként...
Khalil Mack Eléggé hasonló prospect mint Barr. Van aki előrébb teszi nála, de a többség inkább mögé. Nem akkora freak, de non stop motorja van és technikailag jó.

Ha nincs benn olyan QB akiről meg van győződve a staff, h fr.QB lesz, akkor a Clowney-Barr-Mack trio elérhető\legjobbnak ítélt tagja kéne sztem...

Vki esetleg nézegette őket játszani már? Deyell?Rolni
Clowney lenne a választás, ha fejben rendben lenne. de mivel nincs, RM nem fogja draftolni. Barr és Mack is jó prospect, de mindkettő inkább 3-4-es OLB vagy 4-3-as SLB szerepkörre (Von Millerhez hasonlóan) lenne ideális, arra ott van nekünk Sio. ebből adódóan egyiket sem tartom valószínűnek, hogy szóba jöhet számunkra a drafton. tackle nem need, Veldheer ott lesz nagyjából biztosan, Watson remélhetőleg fejlődik majd, és McCants is csak 24 éves. QB-k közül: egyiktől sem vagyok lenyűgözve, Bridgewaterre sem mondanám, hogy mindenképpen vigyük, ha bent lesz. de Hundley az, akit biztosan nem húznék, nem tudja olvasni a védelmeket, nem tudja honnan jön a blitz. QB poszton számomra a mentális rész fontosabb, mint hogy megtudja csinálni az összes dobást vagy hogy milyen atléta. én hagynám az irányítókat (esetleg a draft vége felé Aaron Murray) az általad említettek helyett Sammy Watkins, Kelvin Benjamin, Mike Evans, Louis Nix, Ra'Shede Hageman vagy Timmy Jernigan jöhetne szóba az első körben. másodikban Trent Murphy, Scott Crichton vagy akár egy olyan guard, mint Zack Martin, Gabe Jackson, DT-k közül Anthony Johnson vagy Aaron Donald, ha nem húzunk WR-t elsőre, akkor Jordan Matthews.deyell
Moore valóban ebben a szerepkörben mozog...meg azért idén sem az LB corp a bajunk...inkább DL kéne
Az általad említett srácokat viszont reachnek érzem mondjuk 1\6on. Ahhoz trade down kéne megint...
Mondjuk megint 12. helyig lemenni, ott hozni egy TOP WR-t vagy DT-t...működhet...
A plusz 2. körös pick (meg még bármi pluszba) amit tudnánk így szerezni nagyon jól jönne.

Első körben egy Nix\Hageman\Jernigan pick amivel a DL kezdhetne kimondottan jól festeni
Második körben meg jöhetne OG(Martin, Jackson) és WR(Adams, Robinson, Matthews)
Harmadikban meg a legjobb elérhető pass rusher(Sam, Calhoun, Crichton, Lawrence)

több mint 12 éve
SD-DEN meccs azt egészen megerősítette bennem, h ezen az utolsó 3 meccsen kurva nagyot kell játszani 1 győzelemért is...

Egyre inkább lehet nézegetni a TOP prospecteket.

Teddy Bridgewater nem lesz rá sanszunk vszeg, de vinném gondolkodás nélkül
Derek Carr kiváncsi leszek hova tud még felkúszni, fogalmam sincs még kéne-e
Brett Hundley ha kijön simán lehet a 2. QB akit elvisznek, de hogy fr.QB-e az kérdés, illetve az, h mi ki tudjuk-e hozni belőle
Jake Matthews inkább ROTnak mondják, de nagyon jó OT az biztos. Ha Veldheer visszatér sztem nem leszünk OT-ért ilyen korán piacon...
Cameron Erving Ha Veldheer visszatér sztem nem leszünk OT-ért ilyen korán piacon...
Jadeveon Clowney Továbbra is kurva nagy kérdés a munka morálja...nagyon mögé kell ásni a srácnak, mert ha 100-on pörög egy freak, de tud meccs közben is eltűnni meg ugye összességében is kérdéses a hozzáállása
Anthony Barr Több helyen olvastam már, h Von Miller jellegű playmaker lehet, eddig 1 meccsét néztem meg és nem nyűgözött le, de persze nem értek hozzá, meg csak 1 meccs volt. DA és JT tuti ki tudná használni, ha tényleg olyan jó. Nyers még, hisz 2012 volt az első éve védőként...
Khalil Mack Eléggé hasonló prospect mint Barr. Van aki előrébb teszi nála, de a többség inkább mögé. Nem akkora freak, de non stop motorja van és technikailag jó.

Ha nincs benn olyan QB akiről meg van győződve a staff, h fr.QB lesz, akkor a Clowney-Barr-Mack trio elérhető\legjobbnak ítélt tagja kéne sztem...

Vki esetleg nézegette őket játszani már? Deyell?Rolni
Clowney lenne a választás, ha fejben rendben lenne. de mivel nincs, RM nem fogja draftolni. Barr és Mack is jó prospect, de mindkettő inkább 3-4-es OLB vagy 4-3-as SLB szerepkörre (Von Millerhez hasonlóan) lenne ideális, arra ott van nekünk Sio. ebből adódóan egyiket sem tartom valószínűnek, hogy szóba jöhet számunkra a drafton. tackle nem need, Veldheer ott lesz nagyjából biztosan, Watson remélhetőleg fejlődik majd, és McCants is csak 24 éves. QB-k közül: egyiktől sem vagyok lenyűgözve, Bridgewaterre sem mondanám, hogy mindenképpen vigyük, ha bent lesz. de Hundley az, akit biztosan nem húznék, nem tudja olvasni a védelmeket, nem tudja honnan jön a blitz. QB poszton számomra a mentális rész fontosabb, mint hogy megtudja csinálni az összes dobást vagy hogy milyen atléta. én hagynám az irányítókat (esetleg a draft vége felé Aaron Murray) az általad említettek helyett Sammy Watkins, Kelvin Benjamin, Mike Evans, Louis Nix, Ra'Shede Hageman vagy Timmy Jernigan jöhetne szóba az első körben. másodikban Trent Murphy, Scott Crichton vagy akár egy olyan guard, mint Zack Martin, Gabe Jackson, DT-k közül Anthony Johnson vagy Aaron Donald, ha nem húzunk WR-t elsőre, akkor Jordan Matthews.