Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 365 — Raiders fan
SD-DEN meccs azt egészen megerősítette bennem, h ezen az utolsó 3 meccsen kurva nagyot kell játszani 1 győzelemért is...

Egyre inkább lehet nézegetni a TOP prospecteket.

Teddy Bridgewater nem lesz rá sanszunk vszeg, de vinném gondolkodás nélkül
Derek Carr kiváncsi leszek hova tud még felkúszni, fogalmam sincs még kéne-e
Brett Hundley ha kijön simán lehet a 2. QB akit elvisznek, de hogy fr.QB-e az kérdés, illetve az, h mi ki tudjuk-e hozni belőle
Jake Matthews inkább ROTnak mondják, de nagyon jó OT az biztos. Ha Veldheer visszatér sztem nem leszünk OT-ért ilyen korán piacon...
Cameron Erving Ha Veldheer visszatér sztem nem leszünk OT-ért ilyen korán piacon...
Jadeveon Clowney Továbbra is kurva nagy kérdés a munka morálja...nagyon mögé kell ásni a srácnak, mert ha 100-on pörög egy freak, de tud meccs közben is eltűnni meg ugye összességében is kérdéses a hozzáállása
Anthony Barr Több helyen olvastam már, h Von Miller jellegű playmaker lehet, eddig 1 meccsét néztem meg és nem nyűgözött le, de persze nem értek hozzá, meg csak 1 meccs volt. DA és JT tuti ki tudná használni, ha tényleg olyan jó. Nyers még, hisz 2012 volt az első éve védőként...
Khalil Mack Eléggé hasonló prospect mint Barr. Van aki előrébb teszi nála, de a többség inkább mögé. Nem akkora freak, de non stop motorja van és technikailag jó.

Ha nincs benn olyan QB akiről meg van győződve a staff, h fr.QB lesz, akkor a Clowney-Barr-Mack trio elérhető\legjobbnak ítélt tagja kéne sztem...

Vki esetleg nézegette őket játszani már? Deyell?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Egy Woodson re-sign jo PR fogas lehet a FA piac nyitasa elott a szabadugynoko fele...o azert egy elismert playa...

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
Charles Woodson just told The Wheelhouse he wants to continue his career in Oakland with the Raiders next year. "The best part has been the fans."

Offensive coordinator Greg Olson said Matt McGloin audibled from called play to run on play in which Marcel Reece bolted for 63 yards Sun.

internal primates forever

több mint 12 éve
 www.sfgate.com/raiders/article/Reggie-McKenzie-says-Raiders-have-improved-5056578.php?cmpid=twitter#page-2
Jó cikk sztem

TST ne aggódj JMR nem fordul elő többet az új rookie wage scale miatt...

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Csak úgy beszélünk itt mintha lenne akkora QB tehetség/value a drafton/FA-n, hogy ez a választás előtt kellene állnunk.
Véleményem szerint hozzunk első körben QB-t ha RM-ék úgy látják, hogy bejöhet, de akkor sem kéne a tagnak olyan szerződést adni, hogy ha kajak szar lesz akkor úgy lehúzza a csapatot mint JMR anno.
Na midn1 az a lényeg, hogy szerintem úgy kellene költekezni, építkezni, hogy hagyni a bádzsitban annyi pénzt, hogy bármikor ki lehessen pengetni egy használható kúbére (10-12 milka körül gondolnám én). Azt ha bejön azzal akit idén szerzünk -ha feltéve akarnak/fogunk stb.- akkor mindenki kurva boldog, lehet tovább költeni a csapatra abban az esetben ha nem szarrágó Lil Davis.
Ha meg nem akkor meg ott lesz a lóvé arra, hogy amikor lesz rá reális esély és lehetőség akkor magunkhoz tudjunk csábítani egy kajak irányítót egy olyan csapatba ami majdhogynem kész van.
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Azért RG3 nem ez az eset, mivel ő dual-threat QB és futás közben csapták agyon, nem a fal mögött.

Egyébként meg mint ahogy Rolni is írta a falunk nem tragikus, főként nem passznál, inkább futásnál jön ki a brutál G hiánya.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539
Ha nincs előtte fal, akkor majd az a következő években lesz megoldva.

Ugyanis, már korábban is írta itt valaki és teljesen egyetértek vele, hogy ha van egy jó QB-d, de szar a csapat körülötte, akkor is már megvan a jó QB, Viszont ez úgy is igaz, hogy ha van egy jó alapcsapatod és van egy közepes QB-d, akkor is ki tud hozni egy jó-közepes eredményt és már nincsen esély felhúzni egy franchise QB-t, mert ugye azok a TOP 10-ben kimennek.
Régebben én is úgy gondoltam, hogy legyen jó a fal, legyen jó a védelem és utána jöjjön a QB, de inkább most már amondó vagyogy legyen egy fasza irányító és ő köré építsünk egy csapatot.

De amúgy vannak kivételek is, lásd Megatron, lásd Peterson (bár ő most nem jó példa, de volt jó idénye a Vikingeknek) Mindenképpen kell egy franchise játékos, akire lehet építeni.Bruce
mondjuk erre ellenpélda lehetne most RG3 esete. Én nem kockáztatnám egy magas pickkel húzott QB egészségét azzal, hogy nem tudom megvédeni, mire falat hozunk elé, addigra agyon fogják ütni.
több mint 12 éve
A mi falunk jelenleg nem olyan tragikus, h ne lehetne moge egy fiatal QBt betenni. McGloint se nagyon sackelik.
LT, C, RT van.
OG posztra van nemi emberanyag Brisiel es mondjuk Bergstrom szemelyeben. Depthnek meg talan meg Nix is elmegy. Kene szerezni egy igazan jo OGt es kb megvan a fal. Azt ugyse TOP 10ben hozzuk...

több mint 12 éve
Ha nincs előtte fal, akkor majd az a következő években lesz megoldva.

Ugyanis, már korábban is írta itt valaki és teljesen egyetértek vele, hogy ha van egy jó QB-d, de szar a csapat körülötte, akkor is már megvan a jó QB, Viszont ez úgy is igaz, hogy ha van egy jó alapcsapatod és van egy közepes QB-d, akkor is ki tud hozni egy jó-közepes eredményt és már nincsen esély felhúzni egy franchise QB-t, mert ugye azok a TOP 10-ben kimennek.
Régebben én is úgy gondoltam, hogy legyen jó a fal, legyen jó a védelem és utána jöjjön a QB, de inkább most már amondó vagyogy legyen egy fasza irányító és ő köré építsünk egy csapatot.

De amúgy vannak kivételek is, lásd Megatron, lásd Peterson (bár ő most nem jó példa, de volt jó idénye a Vikingeknek) Mindenképpen kell egy franchise játékos, akire lehet építeni.
több mint 12 éve
Koszi taxi!!

Cikk amirol deyell beszamolt:
 blogs.mercurynews.com/kawakami/2013/12/11/mark-davis-on-reggie-mckenzie-and-dennis-allen-if-youre-committed-to-something-you-have-to-be-patient-with-it/

Amadeus:
En ugy gondolom, h az epitkezesfontos alapkove kell, h legyen a QB ha van ra mod. Nem csak ugy lehet es belehalhat egy QB ha vele kezded es nem jo a terv, de ha lesz fr.QB type mikor huzunk akkor loni kene...megiscsak a legfontosabb poszt!!Rolni
de, ha nincs előtte fal?
több mint 12 éve
Koszi taxi!!

Cikk amirol deyell beszamolt:
 blogs.mercurynews.com/kawakami/2013/12/11/mark-davis-on-reggie-mckenzie-and-dennis-allen-if-youre-committed-to-something-you-have-to-be-patient-with-it/

Amadeus:
En ugy gondolom, h az epitkezesfontos alapkove kell, h legyen a QB ha van ra mod. Nem csak ugy lehet es belehalhat egy QB ha vele kezded es nem jo a terv, de ha lesz fr.QB type mikor huzunk akkor loni kene...megiscsak a legfontosabb poszt!!

több mint 12 éve
 www.silverandblackpride.com/2013/12/10/5198562/rich-gannon-oakland-raiders-will-be-in-market-for-quarterback-not-head-coach
Tulajdonképpen egyetértek Gannonnal...

QB Rolni
én szerintem a QB kérdés nem elsődleges. Rengeteg lyuk van a keretben, mindenképpen kell OL, Front7, secondary (teljes D# akkor már), offense is a TE, RB, FB kivételével. Bárhova tudna jönni kis túlzással upgrade, nagyon jó QB kéne ahhoz a draftról, hogy megoldja egyből, FA-n meg nyilván nem lehet mindenkit kilóra megvenni. Arra kíváncsi vagyok, hogy Reggie marad-e a nyugis építkezésnél, vagy eredménykényszer jön és húz egyet 19-re.
több mint 12 éve
Mark Davis-interjú: eddig nagyon elégedett RM munkájával. Dennis Allen jövőjét nem kommentálta. de említette, hogy türelmes. hamarosan találkozik a befektetőkkel a Coliseum City projecttel kapcsolatban. Santa Clara nem kell. az nem Raidernek való vidék

Brisiel, D. Moore, R. Jennings, Branch edzett.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Hundley nálam egyértelműen jobb, igen.

Bortles: nem láttam sokat, de alapvetően tetszett.
Hatalmas teste van, mellette atletikus. Karereje jó, kis ablakokba is szép spirált dob. Nyomás alatt is pontos (legink ezért tartom többre, mint Carrt). Nagyon jól átlátja a pályát, nem szokott leragadni 1 célpontnál.
Ami gond vele h a zsebet nem érzi a legjobban, ill. sokan mondják h igazán ő akk játszik jól, mikor vezet a csapata.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hundley egy magas, jó felépítésű QB, erős és pontos karral. A Noel Mazzone-féle rendszer meg is követeli tőle a mély passzokat és a helyzet az h nem tököl ezeket akk sem megdobni ha szorosan őrzik a célpontját. Mindemellé szvsz kellően gyors a dobómozdulata is. A lábával fürge és nagyon jó a gyorsulása, szereti meghosszabbítani a játékot a lábával ha összeomlik a zseb. Ha fel kell lépnie a zsebben akk is megtalálja a célpontjait.
Ami vele a gond, hogy kissé lassan olvassa a védelmeket (snap előtt és játék közben is igaz ez), emiatt néha rossz helyekre dob. A pocket awarenessén is van még mit dolgozni, nem mindig érzi megfelelően a pass rusht. Állítólag a célpontjaival való összeszokás neki kicsit hosszabb idő a szokásosnál.
Összességében Hundley az összes nem edzhető tulajdonságban elit. A jó (de nem kiváló) sebessége miatt akár dual-threat QB is lehet belőle. Szvsz van olyan alapanyag, mint amilyen anno Cam Newton volt.

Carr kapcsán a probléma ugyanaz, mint Bridgewaterrel: nem nagyon találkozott elit ellenfelekkel. Mondjuk van 3 évnyi kezdőrutinja és statisztikailag évről évre fejlődik.
Erőssége a quick release, az atletikusság és a karerő, továbbá kifejezetten folytonosnak tűnik a mozgása a zsebben és prototipikus méretei vannak.
Ugyanakkor a pontosságával gondok vannak (különösen rövid- és közephosszú passzoknál), hajlamos bizonyos dobásokat erőltetni, a lábmunkája nem elég intenzív és a nyomásérzékelése sem túl fejlett.
Én személy szerint Carrért 3. körnél többet jelenleg nem adnék. Mondjuk az offszezon jót fog neki tenni, a Senior Bowlon nagy király lesz, ott azért nem túl brutál a pass rush és ink azt fogják nézni, hogy mit küld az illető a drilleken, mintsem, hogy milyen gyorsan tanulja a playbookot.empty taxi
Aham. Szavaidból azt veszem le, h Te Hundley-t jobbnak tartod.

Bortles ha kijön szted mire lehet elég?

több mint 12 éve
Hundley egy magas, jó felépítésű QB, erős és pontos karral. A Noel Mazzone-féle rendszer meg is követeli tőle a mély passzokat és a helyzet az h nem tököl ezeket akk sem megdobni ha szorosan őrzik a célpontját. Mindemellé szvsz kellően gyors a dobómozdulata is. A lábával fürge és nagyon jó a gyorsulása, szereti meghosszabbítani a játékot a lábával ha összeomlik a zseb. Ha fel kell lépnie a zsebben akk is megtalálja a célpontjait.
Ami vele a gond, hogy kissé lassan olvassa a védelmeket (snap előtt és játék közben is igaz ez), emiatt néha rossz helyekre dob. A pocket awarenessén is van még mit dolgozni, nem mindig érzi megfelelően a pass rusht. Állítólag a célpontjaival való összeszokás neki kicsit hosszabb idő a szokásosnál.
Összességében Hundley az összes nem edzhető tulajdonságban elit. A jó (de nem kiváló) sebessége miatt akár dual-threat QB is lehet belőle. Szvsz van olyan alapanyag, mint amilyen anno Cam Newton volt.

Carr kapcsán a probléma ugyanaz, mint Bridgewaterrel: nem nagyon találkozott elit ellenfelekkel. Mondjuk van 3 évnyi kezdőrutinja és statisztikailag évről évre fejlődik.
Erőssége a quick release, az atletikusság és a karerő, továbbá kifejezetten folytonosnak tűnik a mozgása a zsebben és prototipikus méretei vannak.
Ugyanakkor a pontosságával gondok vannak (különösen rövid- és közephosszú passzoknál), hajlamos bizonyos dobásokat erőltetni, a lábmunkája nem elég intenzív és a nyomásérzékelése sem túl fejlett.
Én személy szerint Carrért 3. körnél többet jelenleg nem adnék. Mondjuk az offszezon jót fog neki tenni, a Senior Bowlon nagy király lesz, ott azért nem túl brutál a pass rush és ink azt fogják nézni, hogy mit küld az illető a drilleken, mintsem, hogy milyen gyorsan tanulja a playbookot.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Hundleyba ha kijön belefognak annyira szeretni sokan (pláne ha jó lesz a VT védelme ellen a Sun Bowlon) h TOP5 pick legyen, Carrnak a USC elleni meccs jó értékmérő lehet mind pozitív mind negatív irányban.empty taxi
Köszi!

Neked amúgy mi a véleményed róluk?

több mint 12 éve
Hundleyba ha kijön belefognak annyira szeretni sokan (pláne ha jó lesz a VT védelme ellen a Sun Bowlon) h TOP5 pick legyen, Carrnak a USC elleni meccs jó értékmérő lehet mind pozitív mind negatív irányban.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Én ammondó vagyok, hogy még egy évet nem érdemes beáldozni, kell egy QB és max ő nem válik be és akkor repül mindenki, de hogy még egy évet várjunk és egy közepes eredménnyel (ha javuló teljesítményt mutatunk) egy feltraddel válasszunk QB-t másfél év múlva, hát szerintem az nem jó út.

Most kell QB! Lehetőleg a második kőrben, az elsőben meg jöjjön a bohóc! 😊Bruce
Azt mondanám én is, h ez a, jó út, ha van megfelelő QB amikor húzunk.

1\6-ra egyenlőre Teddyn és Carr-on kívül mást nem húznék...ők meg jó eséllyel benn sem lesznek.
Akkor mi van? Reach? Bohóc? Barr?
Ha nem viszünk QB-t 2. kör elején mit csinálunk ha nem marad benn senki aki megérné?
Elég sok csapat fog sztem QB-t vinni idén...

több mint 12 éve
Én ammondó vagyok, hogy még egy évet nem érdemes beáldozni, kell egy QB és max ő nem válik be és akkor repül mindenki, de hogy még egy évet várjunk és egy közepes eredménnyel (ha javuló teljesítményt mutatunk) egy feltraddel válasszunk QB-t másfél év múlva, hát szerintem az nem jó út.

Most kell QB! Lehetőleg a második kőrben, az elsőben meg jöjjön a bohóc! 😊
több mint 12 éve
 www.silverandblackpride.com/2013/12/10/5198562/rich-gannon-oakland-raiders-will-be-in-market-for-quarterback-not-head-coach
Tulajdonképpen egyetértek Gannonnal...

QB posztra a jelenlegi keretből:
McGloin sztem remek back up lehetne nálunk hosszútávon és ha eleget tud fejlődni akár kezdhet is.
Pryor sztem csak vmi csoda esetén kerülhet kezdő szerephez a jövőben. 3rd QBnak esetlege tartható lehet ilyen wildcathez akár...
Tyler Wilson eddig kibaszott nagy bustnak tűnik...3. számú QB lehet belőle még...

FA piacról opciók lehetnek:
FA piacról olyan embert lenne érdemes hozni aki McLovinhoz képest erősítés pár évre. Csak azért, hogy jöjjön vki nem kell vergődni sztem.
Jay Cutler nem elite QB, de jó irányító. Ha nem franchise QB pénzt akar akkor felőlem jöhetne
Josh McCown most bizonyítja, hogy elég jó QB, ha van körülötte csapat. Ha a Bears Cutlert visszi vissza, akkor a lepattanóból rá lehetne próbálni sztem.
Esetleg
Chad Henne Olson kapocs, meg ugye Jagsbe szinte tutira fr. QB draft jön. Nem hiszem, h valós upgrade lenne
Josh Freeman Olson kapocs miatt egy próbát megérhet. Nem hiszem, h beválik még bárhol a srác, de Olson alatt volt a legjobb éve...

Összességében azt kell mondjam, h nem erős ez a QB felhozatal a FAn, ezért nem hiszem, h innen komoly megoldásra számíthatunk,

Drafton viszont érkezhet sztem megoldás. Első körben is TOP10ben leszünk és még a 2. körös is elég korai lesz. Kis szerencsével érkezhet a megoldás!
Jelöltek:
Teddy Bridgewater Jelenleg az első pick várományosa. Róla lecsúszunk az tuti.
Derek Carr Én az alapján amit eddig láttam tőle kedvelem a játékát. Persze benne van a levegőben a bratyó szaga még, meg azért vannak hiányosságai, de ha őt behúznánk én eléggé örülnék
Johnny Manziel Na én neki nem örülnék. Sztem őt az NFLben ki fogják nyírni elég hamar és amúgy meg a rizikós playek miatt csúnyán megégeti majd magát
Blake Bortles Igencsak mászik fel a draft boardokon a srác. Méretei karja jó, így offseasonban ezt folytathatja...Hogy TOP10ben meg éri-e behúzni vagy fr. QB lehet-e az még komoly kérdés, de nem hiszem, h a 2. kör elején még ott lesz...
Brett Hundley Sok kérdőjel a sok pozitívum mellé. Necces lenne elsőben letrade nélkül és vszeg nem is elsőévben bevethető fegyver, de potenciál van benne.
A.J. McCarron Sokan nem tartják jó NFL QB jelöltnek. Én nem láttam még játszani, de ilyen max game manager QBval (aminek sokan tartják) nem biztos, h előrébb vagyunk...
Jimmy Garoppolo Is egyre több helyen van említve, ő is sokat emelkedhet még. 2.-3. körben lehet opció
Zach Mettenberg Nekem nem kéne. Nagyon statikus a srác és most még a térde is tropa lett. Nem nekünk való sztem.
Tajh Boyd Kicsi, gyors futkosós QB. Nem vagyok fan...
Aaron Murray Okos, pontos, alacsony kemény srác. McGloinra hajaz kicsit csak sokkal jobb egyetemi pályafutás van mögötte. Ő lehet 4. körös pick steal eséllyel sztem, bár neki is szétment a térde most.

Nagy kérdés lesz az első körös pick. Ha benn van olyan QB akiben látják a fr.QB-t akkor meg kell lépni sztem, mert erősödő kerettel elvileg nem húzunk ilyen elől következő évben. Persze reachelni nem szabad, mert erősebb kerettel McGloin is tud javuló mérleget produkálni sztem vagy egy későbbi körben lőtt Murray mondjuk...

Következő draft nagyon erős lehet QBban (persze többnyire minden évben ezt mondják), így megérhet várni és építkezni...
Bortles, Hundley (ha nem jönnek ki) mellett szóba jöhetne:
Marcus Mariota (idén is vszeg kiment volna Teddy után), Kevin Hogan aki egy jó évvel szintén erős jelölt lehet, Devin Gardner, Bryce Petti és persze Jameis Winston.

Ha Bortles és vagy Hundley visszatér akkor lehet idén épülni kell és kis javulás után egy erős traddel akár elhozni jövőre az elsőből a jövő QB-ját...

több mint 12 éve
Hol marad a "Just win Baby!"??Rolni
Itt a lényeg! Nem szabad hagyni a csapatot posványosodni. Igenis menjenek ki a pályára és zúzzanak. Streeternek legyen meg az 1000 yard, kb 220 kell még neki hozzá. A védelemben próbáljunk ki minden fiatalt, hogy kiderüljön lehet-e számolni velük. Jelenleg 7. helyen húznánk, 10 fölé nem nagyon tudunk menni, szóval ha "véletlen" nyerünk, akkor sem húzunk "rosszabb" helyen, már ha ez szempont.

.
-Kasa is agyrázkódást szenvedett, de nem írták, hogy mennyire súlyos és azt sem, hogy meccset kellene miatta kihagynia.
peterbadbone
neki mégis mitől lett?Amadeus91
elcsúszott, és beverte a fejét a kispadba.

több mint 12 éve
Itt a lényeg! Nem szabad hagyni a csapatot posványosodni. Igenis menjenek ki a pályára és zúzzanak. Streeternek legyen meg az 1000 yard, kb 220 kell még neki hozzá. A védelemben próbáljunk ki minden fiatalt, hogy kiderüljön lehet-e számolni velük. Jelenleg 7. helyen húznánk, 10 fölé nem nagyon tudunk menni, szóval ha "véletlen" nyerünk, akkor sem húzunk "rosszabb" helyen, már ha ez szempont.

.
-Kasa is agyrázkódást szenvedett, de nem írták, hogy mennyire súlyos és azt sem, hogy meccset kellene miatta kihagynia.
peterbadbone
neki mégis mitől lett?
több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Janó meg jó ha összekapja magát! Kell neki hozni egy komoly vetélytársat, hogy jövőre stabil legyen fejben is, illetve, hogy vissza tudja venni a távolsági rekordot.peterbadbone
Az a baj ezzel, hogy idén sikeresen lerombolta a belé vetett bizalmat, szóval nem hiszem, hogy sok rekordkísérlet jutna neki a jövőben. Pedig szerintem, ha valaki, akkor ő tudna 70-et is...
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan

-Walker agyrázkódást szenvedett, lehet IR lesz, legalábbis Corkan szerint.
-Jennings elvileg játszhat majd a következő meccseken, mert átment az agyrázkódás teszteken, de ettől függetlenül remélem, hogy Reece marad a kezdő RB.
- Sio Moore kérdéses lesz elvileg a Chiefs ellen, de még hosszú a hét...
-Barnes és Pashos is apróbb sérüléssel küzd, de játszani fognak.

A védelem nagyon fogy, jövőre nagy hangsúly kell fordítani a posztok mélyítésére! Nálunk most nagyon nincs meg az NFL-ben alapfelfogásnak számító "Next men up" mert nincs aki beugorjon!

Janó meg jó ha összekapja magát! Kell neki hozni egy komoly vetélytársat, hogy jövőre stabil legyen fejben is, illetve, hogy vissza tudja venni a távolsági rekordot.