Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Line: Jets by 2.5Percentage of money on Oakland: 81% (3,000 bets)
internal primates forever
több mint 12 éve
Ha már így szóba kerültek a draft jelöltek és köztük DT Aaron Donald akkor ezeket ajánlanám a figyelmetekbe vele kapcsolatba.A srác brutál 3tech UT lehet,mind fizikálisan (nem a magasságát nem kell nézni) mind technikailag rendben van a srác ja és persze fejben,mentalitásra is okés.
www.silverandblackpride.com/2013/12/2/5169086/a-diamond-in-the-rough-aaron-donald-dt-pittsburgh
Valamint a Pitt fórumból átemelve 😊
www.youtube.com/watch?v=lJ-2Hg1L0n8
www.youtube.com/watch?v=_SUK7gVFleY&feature=player_embedded

több mint 12 éve
mi a véleményed Blake Bortlesről? ha irányító kell, nem tartanám rossz húzásnak.3 csapat megfigyelője volt kint hivatalosan a Florida-Florida State összecsapáson és az egyik a miénk volt. Ugye nem tudni kiért mentek ki a scout-ok, de egy-két védő mellett biztosan feltűnt ezekkel a számokkal 😀Akiket sztem figyelhettünk:
peterbadbone
Kelvin Benjamin WR ...másik veszélyforrás nála a súllya, amivel állítólag kűzd...egyetemi honlapon pl 242vel van
Timmy Jernigan DT ...remek UT lehet belőle is sztem
James Wilder RB ...későbbi körben hozható erős futó
Cameron Erving OT ...elvileg nem kell OT, de ha upgrade vhol akkor mégis érkezhet...
Loucheiz Purifoy CB ...agya nemsok, de fizikai adottságai elég jók
Marcus Roberson CB ...kevesebb figyelmet kap Lou miatt, de fejben jobb, emiatt hosszútávon lehet jobb opcioRolni
több mint 12 éve
PFF havi csapatában Wiz befért egyedüli Raiderként +10.2-es mutatóvalwww.profootballfocus.com/blog/2013/12/03/team-of-the-month-q3/
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
A következő mondatot majd az ügynöke fogja mondani. Sajnos, ilyen gyenge ajánlatot az ügyfelem a legnagyobb jó szándéka mellett sem tud elfogadni."I’m really hoping and I’m pretty confident that I’ll continue to keep playing in Oakland.” - Raiders LT Jared Veldheer.deyellRemélhetőleg Veldheer szerződése hamar meglesz, ha így áll a dologhoz, évekre megoldva ezzel a fal egyik legfontosabb posztját.
peterbadbone
Egy ilyen novemberi-decemberi nyilatkozat általában a szokásos ügymenet része. (Veldheer akár komolyan is mondhatta.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
TOP 10be 4 playával 😊www.nationalfootballpost.com/Top-10-dead-money-deals.html
több mint 12 éve
3 csapat megfigyelője volt kint hivatalosan a Florida-Florida State összecsapáson és az egyik a miénk volt. Ugye nem tudni kiért mentek ki a scout-ok, de egy-két védő mellett biztosan feltűnt ezekkel a számokkal 😀Akiket sztem figyelhettünk:
peterbadbone
Kelvin Benjamin WR ...másik veszélyforrás nála a súllya, amivel állítólag kűzd...egyetemi honlapon pl 242vel van
Timmy Jernigan DT ...remek UT lehet belőle is sztem
James Wilder RB ...későbbi körben hozható erős futó
Cameron Erving OT ...elvileg nem kell OT, de ha upgrade vhol akkor mégis érkezhet...
Loucheiz Purifoy CB ...agya nemsok, de fizikai adottságai elég jók
Marcus Roberson CB ...kevesebb figyelmet kap Lou miatt, de fejben jobb, emiatt hosszútávon lehet jobb opcio
több mint 12 éve
draft-figyelő.Egyértelmű, h RM kedveli és keresi a nagy fizikális elkapókat (Criner, Streater, Butler, Holmes), így benne lehet a pakliban. Vele kapcsolatban kinn azt olvastam kritikaként, h lassú...érdekes, h pont ezt írod neki fel pozitívumként, bár "csak" Mike Evans-al szemben. Olvastam Vincent Jackson, de Mike "bust" Williams hasonlítást is hozzá.
Kelvin Benjamin (WR, Florida State, 6-5, 234). redshirt sophomore, állítólag kijön a draftra. a Florida ellen szétégette az állítólagos első körös Purifoy-t, 212 yard, 3 TD. ha kijön, szerintem jobb prospect, mint Mike Evans. mert gyorsabb, atletikusabb. ebből adódóan pedig inkább ő alkalmas WR1 szerepkörre deyell
Zack Martin (LT, Notre Dame) - a profik között valszeg LG lesz. a Stanford ellen játszott, ahol van a legtöbb sacket szerző Trent Murphy, teljesen jól helytállt ellene, második körben jó fogás lesz, ha addig csúszik. deyellMartin-t szívesen látnám LGben. Yanke a másik srác, de ő lehet elmegy első kör végére. Itt minden prospectnél azt a kérdést kell feltennie majd RM-nek és Sparano-nak, h jobb lesz-e mint Bergstrom...ha igen hajrá!
Gabe Jackson (LG, Mississippi State) - a no 1. recruit Robert Nkemdiche ellen játszott. RG poszton is szerepelt. mindent jól csinált, főleg futáshoz blokkolt remekül. állítólag nem elég atletikus LG-nek, RG-nek azonban biztos, hogy remek lesz. deyellKedvelem őt is és örülnék neki. Watsonnal elég fizikális jobb oldalt tudnának összerakni...
Aaron Donald (DT, Pittsburgh) - egyik legjobb játékos az egyetemen posztján. nem elég nagy, csak 6 ft, ezért nem lesz első körös. a Miami ellen játszott, végig kapta a duplázásokat, de ennek ellenére sokszor betört a backfieldre. sacket nem szerzett, de tackle for losst igen. egyik kedvenc prospect a 2. napondeyellÉrdekes prospect. Walker leváltására alkalmas lehetne sztem. Igazi 3tech DT
őket szívesen látnám. a következőket viszont kihúznám a listámról, már ha lenne: Brett Hundley, Johnny Manziel, Tajh Boyd, Zach Mettenberger, Stephen Morris, A.J. McCarron, Logan Thomas, HaHa Clinton-Dix, Loucheiz Purifoy, Bradley Roby.deyellEzekkel teljesen egyet tudok érteni, bár Robyval és HaHa-val nincs különösebb gondom, azt leszámítva, hogy nem húznám olyan korán őket ahova írják...
Nagyon érdekes lesz ez a draft sztem. Clowney és\vagy top QB nem lesz benn mire mi jövünk sztem. Emiatt simán beleférne egy letrade, de partnert is nehezebb lesz találni...
Ha sikerülne a 8.-10. helyről (kb ide érhetünk oda) lemozogni 15.-20. kör közé egy extra 2. körösért mondjuk akkor lenne 3 pickünk a 2. kör közepéig\végéig...
Elsőben lehetne akár a legjobb WR-t behúzni vagy Trent Murphy-t mondjuk, míg a második körben én akár egy dupla OG draftot is simán el tudnék fogadni akármilyen hülyén hangzik...Martin-Jackson combo-nak örülnék rendesen, de persze ha egyik helyett jön DL főleg, ha WR volt az első pick az is rendben lenne...
több mint 12 éve
"I’m really hoping and I’m pretty confident that I’ll continue to keep playing in Oakland.” - Raiders LT Jared Veldheer.deyellRemélhetőleg Veldheer szerződése hamar meglesz, ha így áll a dologhoz, évekre megoldva ezzel a fal egyik legfontosabb posztját.
draft-figyelő.3 csapat megfigyelője volt kint hivatalosan a Florida-Florida State összecsapáson és az egyik a miénk volt. Ugye nem tudni kiért mentek ki a scout-ok, de egy-két védő mellett biztosan feltűnt ezekkel a számokkal 😀
Kelvin Benjamin (WR, Florida State, 6-5, 234). redshirt sophomore, állítólag kijön a draftra. a Florida ellen szétégette az állítólagos első körös Purifoy-t, 212 yard, 3 TD. ha kijön, szerintem jobb prospect, mint Mike Evans. mert gyorsabb, atletikusabb. ebből adódóan pedig inkább ő alkalmas WR1 szerepkörre
deyell
Aaron Donald (DT, Pittsburgh) - egyik legjobb játékos az egyetemen posztján. nem elég nagy, csak 6 ft, ezért nem lesz első körös. a Miami ellen játszott, végig kapta a duplázásokat, de ennek ellenére sokszor betört a backfieldre. sacket nem szerzett, de tackle for losst igen. egyik kedvenc prospect a 2. naponMostanság olvastam róla, hogy többen is ugyanazt látják benne, mert anno a Bengals Geno Atkins-ben, fantasztikus pick lenne.
deyell
több mint 12 éve
Tuitt 4-3-ban ink DT lesz mint DE szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Földi bácsinál voltam szemináriumon.... ugyeeeeeeeaz mióta komoly tárgy? inkább római jog kéne, nehogy megfingasson Földi bácsi.deyell6 órát görnyedtem Alkotmánytörténet felett, Mátyás Teréziának olvastam Mária Teréziát, ott csuktam be a könyvet.Amadeus91Manziel? Minek?Amadeus91olvasni tudol-e?deyell
több mint 12 éve
az mióta komoly tárgy? inkább római jog kéne, nehogy megfingasson Földi bácsi.6 órát görnyedtem Alkotmánytörténet felett, Mátyás Teréziának olvastam Mária Teréziát, ott csuktam be a könyvet.Amadeus91Manziel? Minek?Amadeus91olvasni tudol-e?deyell
több mint 12 éve
6 órát görnyedtem Alkotmánytörténet felett, Mátyás Teréziának olvastam Mária Teréziát, ott csuktam be a könyvet.Manziel? Minek?Amadeus91olvasni tudol-e?deyell
több mint 12 éve
Köszi az infókat. Ha nem jönne be Clowney, akkor inkább egy első körös WR-t látnék én is szívesen aztán valamikor még egy tehetséges DE az első 3 körben valahol és még mondjuk egy G. Ez lenne az ideális draft ebben a formában.Felírnád azokat a DE-ket akik nálunk upgrade-t jelenthetnének. Mondjuk akik az első 3 körben szóba jöhetnek.Clowney talán lecsúszhat karakterproblémák miatt, sokat nem csinált a múlt heti meccsen, csak ami tőle legalább elvárható, 3 tackle, 1 sack, 1 tackle for loss Boydék ellen. Stephon Tuitt (DE, Notre Dame, 6-6) - nehéz dolga volt a Stanford ellen, mert a sok mockban első körben hozzánk írt DT Louis Nix nem játszott térdsérülés miatt. Tuitt a futás ellen jól helytállt, pass rushban nem tudott sokat hozzátenni. Trent Murphy (OLB, Stanford, 6-6) - mint írtam, Martin eléggé kivette, szintén nem volt effektív pass rush-ban. de futás ellen ő is megállta a helyét, több tackle fos losst szerzett, és coverage-ben is jó volt. Scott Crichton (DE, Oregon State, 6-3) - tán ő játszott a szóba jöhető korai DE prospectek közül legjobban a héten. több pozícióból is indult az Oregon ellen, és mindenhonnan nagy nyomást gyakorolt Mariotára. egyszer 4. downnál ki is verte a kezéből a labdát, turnover on downst elérve ezzel. 2-3. körös lehet, szívesen látnám nálunk. Vic Beasley van még, aki első körös, de ő inkább OLB lesz sztem, ha kijön (6-2). Michael Sam dettó. aki még érdekes lehet: Kony Ealy (DE, Missouri, 6-5), Jackson Jeffcoat (DE, Texas, 6-4),deyell
Előre is kösziBruce
Ha Clowney jönne az elsőben, akkor viszont nem tudom, hogy lenne e olyan WR, aki WR1-ként tudna funkcionálni nálunk és nem első körös, így akkor is egy G-re esne a választásom és vagy egy CB-t vagy egy S-t hoznék az első 3 körben.
több mint 12 éve
Manziel? Minek?Amadeus91olvasni tudol-e?
több mint 12 éve
Felírnád azokat a DE-ket akik nálunk upgrade-t jelenthetnének. Mondjuk akik az első 3 körben szóba jöhetnek.Clowney talán lecsúszhat karakterproblémák miatt, sokat nem csinált a múlt heti meccsen, csak ami tőle legalább elvárható, 3 tackle, 1 sack, 1 tackle for loss Boydék ellen. Stephon Tuitt (DE, Notre Dame, 6-6) - nehéz dolga volt a Stanford ellen, mert a sok mockban első körben hozzánk írt DT Louis Nix nem játszott térdsérülés miatt. Tuitt a futás ellen jól helytállt, pass rushban nem tudott sokat hozzátenni. Trent Murphy (OLB, Stanford, 6-6) - mint írtam, Martin eléggé kivette, szintén nem volt effektív pass rush-ban. de futás ellen ő is megállta a helyét, több tackle fos losst szerzett, és coverage-ben is jó volt. Scott Crichton (DE, Oregon State, 6-3) - tán ő játszott a szóba jöhető korai DE prospectek közül legjobban a héten. több pozícióból is indult az Oregon ellen, és mindenhonnan nagy nyomást gyakorolt Mariotára. egyszer 4. downnál ki is verte a kezéből a labdát, turnover on downst elérve ezzel. 2-3. körös lehet, szívesen látnám nálunk. Vic Beasley van még, aki első körös, de ő inkább OLB lesz sztem, ha kijön (6-2). Michael Sam dettó. aki még érdekes lehet: Kony Ealy (DE, Missouri, 6-5), Jackson Jeffcoat (DE, Texas, 6-4),
Előre is kösziBruce
több mint 12 éve
Manziel? Minek?
több mint 12 éve
Felírnád azokat a DE-ket akik nálunk upgrade-t jelenthetnének. Mondjuk akik az első 3 körben szóba jöhetnek.Előre is köszi
több mint 12 éve
draft-figyelő.Kelvin Benjamin (WR, Florida State, 6-5, 234). redshirt sophomore, állítólag kijön a draftra. a Florida ellen szétégette az állítólagos első körös Purifoy-t, 212 yard, 3 TD. ha kijön, szerintem jobb prospect, mint Mike Evans. mert gyorsabb, atletikusabb. ebből adódóan pedig inkább ő alkalmas WR1 szerepkörre
Zack Martin (LT, Notre Dame) - a profik között valszeg LG lesz. a Stanford ellen játszott, ahol van a legtöbb sacket szerző Trent Murphy, teljesen jól helytállt ellene, második körben jó fogás lesz, ha addig csúszik.
Gabe Jackson (LG, Mississippi State) - a no 1. recruit Robert Nkemdiche ellen játszott. RG poszton is szerepelt. mindent jól csinált, főleg futáshoz blokkolt remekül. állítólag nem elég atletikus LG-nek, RG-nek azonban biztos, hogy remek lesz.
Aaron Donald (DT, Pittsburgh) - egyik legjobb játékos az egyetemen posztján. nem elég nagy, csak 6 ft, ezért nem lesz első körös. a Miami ellen játszott, végig kapta a duplázásokat, de ennek ellenére sokszor betört a backfieldre. sacket nem szerzett, de tackle for losst igen. egyik kedvenc prospect a 2. napon
őket szívesen látnám. a következőket viszont kihúznám a listámról, már ha lenne: Brett Hundley, Johnny Manziel, Tajh Boyd, Zach Mettenberger, Stephen Morris, A.J. McCarron, Logan Thomas, HaHa Clinton-Dix, Loucheiz Purifoy, Bradley Roby.
több mint 12 éve
Elvileg ma reggeltol vasarolhatoak a berletek (a 3 londoni meccsre) a 2013-as berletesek dec. 5-tol lehet venni berletet a premium helyekre (club/club premium)
es dec.10-tol berletet venni barhova
a single meccs jegyek, januartol kaphatoak.
A berlet 90fontnal kezd.
de
van 439font-ert/meccs
Diamond Hospitality Package
Champagne reception on arrival
Superb 3 course pre-match dining experience, private tables guaranteed for parties of 4+
Complimentary bar for 3 hours before the game, in the half-time period & 1 hour after the game
Cash bar available during the game
Premium seat located around the 50 yard line
Souvenir programme, gift & commemorative VIP pass for each guest
vagy 329font-ert/meccs
Sapphire Hospitality Package
3 hour pre-game buffet a Club Wembley private dining facility
private tables guaranteed for parties of 8+
Complimentary bar for 3 hours before the game in the half-time period & 1 hour after the game
Premium ticket on the Club Wembley tier
Souvenir programme & commemorative VIP pass for each guest
Nem linkelek oldalt, mert ahol fizetni kell az atbaszas is lehet(phising), ezert mindenki talalja meg maga😊
Repjegyet megneztem (mi igy mennenk):
DÁTUM INDULÁS ÉS ÉRKEZÉS ÁR (HUF) - szept. 26.6:00 → 7:30 - 16 990,00 Ft
DÁTUM INDULÁS ÉS ÉRKEZÉS ÁR (HUF) - szept. 29.8:15 → 11:45 - 8 990,00 Ft
több mint 12 éve
"I’m really hoping and I’m pretty confident that I’ll continue to keep playing in Oakland.” - Raiders LT Jared Veldheer.
több mint 12 éve
Amúgy Barnes idén jobb volt LTben mint reméltem\vártam...Ha Pashos-t nem tudjuk visszahozni akkor back upnak lehet visszapörgetném még egy körre...Veldheer mögé és a jobb oldalt meg vihetné a fiatal Watson\McCants csata nyertese.
több mint 12 éve
Igen Guardok kellenek mert egy ideje 1ik sem kezdő szint. Brisiel talán de Ő is eléggé softos. Ráadásul ha fa-n tudnánk szerezni egy masszív ultrafaintos RG-t akkor a fal nagyjából meg is oldódna mert jobbon Jared miatt sztem nem kell akkora név/szerződés stb. oda jöhetne draftról is ember a korai körökből akár (persze nem elsőben). Barnes meg kuka, régóta nagyon szar, mindig is az volt pedig vártam tőle egy jó kezdő szintet a jagstől való megszerzés után. De ennek már nem is tudom hány éve... Nagy túlélő az a nyomorék. Ráadásul iszonyatosan idegesít az a lufi feje! 😛
több mint 12 éve
Valaki figyelte Barnes játékát LGben?Erősebb futást vártam az Ő becsúszásával erre lenulláztuk a futójátékunkat.
Alap, h kellett hozzá Gurode akin folyton átjött mindenki főleg Hatcher, de Barnes sem tett semmit hozzá a dologhoz sztem...egy futásra emlékszem, ahol Hatcher nála jött át, h lebassza Jennings-et, de nem figyeltem rá igazán.
OG prioritás lesz jövőre!
Abban sajnos nem hiszem, h lehetne bízni, h a KC elengedi Asamoah-t, pedig neki baromira örülnék...