Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Mondjuk ez szerencse hogy nagyon mas a ket RB stilusa. Az NFL mindig szerette a thunder and lightingot. Lehetnek jo ket harom RB-s megoldasok is.
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 365 — Raiders fan
Kontakt után szerzett yardok átlagban:
3.20 R.Jennings OAK
3.11 A.Peterson MIN
2.93 A.Morris WAS
2.84 C.Ivory NYJ
2.72 M.Lynch SEA

DMC-t úgy kéne használni mint Sprolestdeyell
Erre gondoltam én is...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
Kontakt után szerzett yardok átlagban:
3.20 R.Jennings OAK
3.11 A.Peterson MIN
2.93 A.Morris WAS
2.84 C.Ivory NYJ
2.72 M.Lynch SEA

DMC-t úgy kéne használni mint Sprolest

internal primates forever

több mint 12 éve
Raiders OC Greg Olson confirms they plan to stick with the "hot hand" of Rashad Jennings at running back on Thursday even though Darren McFadden (hamstring) is ready to return.
This has been the expectation as Jennings ran circles around McFadden, both before and after his injury. However, beat writer Steve Corkran still expects DMC to "get his touches."empty taxi
Így is van!

Ezt kell csinálni. Jennings büntet és DMC kap 5-10 érintést...többnyire screenbe passzal helyezném vagy slotba kiraknám és onnan üres területre. A sebességét kéne kihasználni, meg azt, h open fielden nem könnyű levinni...Rolni
maradt még DMC-nek sebessége?Amadeus91
Persze az van neki bőven...

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539
Raiders OC Greg Olson confirms they plan to stick with the "hot hand" of Rashad Jennings at running back on Thursday even though Darren McFadden (hamstring) is ready to return.
This has been the expectation as Jennings ran circles around McFadden, both before and after his injury. However, beat writer Steve Corkran still expects DMC to "get his touches."empty taxi
Így is van!

Ezt kell csinálni. Jennings büntet és DMC kap 5-10 érintést...többnyire screenbe passzal helyezném vagy slotba kiraknám és onnan üres területre. A sebességét kéne kihasználni, meg azt, h open fielden nem könnyű levinni...Rolni
maradt még DMC-nek sebessége?
több mint 12 éve
Így is van!

Ezt kell csinálni. Jennings büntet és DMC kap 5-10 érintést...többnyire screenbe passzal helyezném vagy slotba kiraknám és onnan üres területre. A sebességét kéne kihasználni, meg azt, h open fielden nem könnyű levinni...

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
This has been the expectation as Jennings ran circles around McFadden, both before and after his injury. However, beat writer Steve Corkran still expects DMC to "get his touches."

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Oakland már megint főcím volt a CNN műsorán.:#

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Barnes egyébként karrierje során egyszer játszott guardot, 2010-ben. still better than Nix

több mint 12 éve
És így a kivet képből jónak tűnik a playcall...elvileg ez volt a Texans ellen is csak akkor ült...
Porter benézte...

Veldheer elvileg nem kezd a hétvégén legutóbb ezt olvastam csak rotál...ezek szerint jobban van, mint gondolták?? Veldheer-Barnes-Wiz végre lehet egy pofás baloldunk talán, bár kérdés a rozsda Jared-en, illetve az OG szerep Barnesnál 😊

több mint 12 éve
lehet pezsgőt bontani: O-line drills have Jared Veldheer at first team left tackle and Barnes at left guard

Mike Jenkins is at practice, passed at least two levels of concussion protocol.

Rivera és Jenkins is játszani fog a vasárnapi agyrázkódás ellenére. előbbi biztos. utóbbi nem 100%. Hunter és D Moore továbbra sem edz

Riverának amúgy szerintem nagy meccse lesz a Cowboys ellen. illetve a Titans ellen is erre számítottam, csak kiütötték korán

ez a meccsnyerő play. "Clear out CB, target hole in the zone with Slot WR. Cover 2/4 beater."

több mint 12 éve
a Cowboys leigazolta Martez Wilsont, akit nemrég vágtunk ki.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A kulcs az lesz sztem, hogy tudunk-e jól futni és képesek leszünk-e a futással hosszú, időölő driveokat vezetni pontokkal a végén. Minél hosszabb ideig lenn kell tartani Romoékat és minél többet pihentetni a védelmet...Rolni
A siker kulcsa - szerintem - az lehet, hogy a D-nk mennyire tudja tartani a Cowboys O-t. A Romo vezette támadó alakulat nagyon kétarcú (beleértve mindent; a néha hülye playcallingtól kezdve a házi dropháborúval bezárólag), de muszáj lesz 20 pont környékén tartani őket ahhoz, hogy realitása legyen a győzelmi reményeknek. Ha a D-k - esetleg - kapitulálnak és O háború lesz, ahol Tony-ék elkezdenek "termelni", akkor nem hiszem, hogy tudjuk tartani velük a lépést.
több mint 12 éve
OG valóban hiány, de amit most leírtál itt Brees méret kapcsán az tovább erősíti ezt...érdekes, h Brees előtt nincs is 6'5nél magasabb OL...lehet erre majd figyelni kell itt is, ha valóban McLovin a solution 😊Rolni
Incognito csak 6 ft 3 in (1.91 m), szóval ez nem lesz probléma. 😊deyell
kár, hogy egy hülye gyökér az ember... nagyon nem hiányozna a hülyesége a csapatba. A trash talk meg a "ki ha én nem" attitűd oké, de a mobbing az nem.Amadeus91
nem hiszem, hogy nálunk tudna bárkit is mobbingolni. itt kemény csávók vannak az OL-ben. Veldheer, Wisniewski, Brisiel, mindegyikben megvan a "mean streak". Watson meg boxoló volt Angliában, kiütné a faszba, ha elkezdené egzecíroztatni. ritka az, hogy egy NFL játékos olyan érzékeny, mint Martin, nem tartom valószínűnek, hogy az az eset megismétlődne. valóban elég gyökér Incognito, de a játéka Sparano alatt jó volt nagyon a Dolphinsban. a fizetése nem lenne nagy a botrány miatt. Olson, Sparano dolgozna vele. McKenzie nem tudom, hogy látja, de talán meg tudnák győzni az említett edzők.

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Tavaly ilyenkor:

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
OG valóban hiány, de amit most leírtál itt Brees méret kapcsán az tovább erősíti ezt...érdekes, h Brees előtt nincs is 6'5nél magasabb OL...lehet erre majd figyelni kell itt is, ha valóban McLovin a solution 😊Rolni
Incognito csak 6 ft 3 in (1.91 m), szóval ez nem lesz probléma. 😊deyell
kár, hogy egy hülye gyökér az ember... nagyon nem hiányozna a hülyesége a csapatba. A trash talk meg a "ki ha én nem" attitűd oké, de a mobbing az nem.
több mint 12 éve
Incognito csak 6 ft 3 in (1.91 m), szóval ez nem lesz probléma. 😊

több mint 12 éve
kéne egy igazi pass rusher. hiába van nyomás ha nem tudják földre vinni az irányítót. ma a linebackerek is szarok voltak coverage-ben. a sec pedig botrányos, főleg Ross és Chekwa, de a végén Porter is.

de legalább McGloin jól nyomta.deyell
Igen ez a földre vitel nem csak ma volt gond...

Érdekes lesz ez a draft...pont ki fogjuk játszani magunkat a franchise QB, elit D talent magasságból...aztán húzunk egy nem tom mit...Rolni
egy Trent Murphy bent lesz az első körben amikor húzunk. másodikban is lesz jó WR. az új LG-nk pedig beutazik inkognitóbandeyell
Amúgy Te ezekszerint (vagy nem ezekszerint de amúgy 😊) köv szezonra McLovinnal és TP\Wilsonnal fordulnál?
Vagy FAn (kit?) esetleg a drafton később terveznéd kezelni a dolgot??

Nagyon kezdem bírni McLovint...most is jól játszott, bár a 4 leütött passz sok, de 2. félidőre szépen korrigált, ettől függetlenül nagyot kell produkálnia a további meccseken, h ne QBért kiáltsak az elején a draftnak...Rolni
Én is azzal értenék egyet, hogy McGloin-t meg kell nézni most már az idény végéig, hogy mire lehet képes. Én nagyon szurkoltam neki a TC-ben is és soha nem hittem volna, hogy ilyen korán ennyire elfogadható teljesítményt tud hozni élesben. Eddig szép eredményeket ért el, még ha most nem is sikerült nyerni, de az is igaz, hogy nem rajta múlott. Van még hova fejlődnie, az igaz, de jó alapanyagnak tűnik. Én mindig is a melós irányítókat kedveltem, Pryor is azért lett szimpatikus mert edzésen is és az offseasonban is széthajtja magát. P.Manning alázata és melómániája lenyűgöző, én valahogy így képzelek el egy FR QB-t.

A drafton én eddig első körben egy Elit WR megszerzésére törekedtem volna. Lassan kezd változni a véleményem, hogy inkább egy nagyon jó pass rusher DE/OLB húzásra kell törekedni, attól függően, hogy inkább 4-3 vagy a 3-4 lesz az alap. Houston igaz, hogy nagyon jó, de nincs meg az extra sebessége, hogy be is fejezze a siettetést, ami meg is látszik a meccseken.

Clowney/Murphy vagy Barr/Breslin húzásnak tudnék örülni. Utána egy képzett OG jöhetne, mert Brees-nél is mindig azt hozzák fel, hogy mivel alacsony igényli az elit Guradokat, hogy ne is jöjjön nyomás és a DL se takarja be a passz utakat. Amúgy is hiányposzt, de ha McGloin marad akkor ez a poszt még inkább felértékelődik.peterbadbone
Murphyt kicsit nézegettem mióta erről beszéltünk itt legutóbb. Ő sem az a freak gyors pass rusher...Inkább a sose leálló motor és a hosszú lépések, jó technika, erő a fegyvere...persze ez is lehet jó\elég, ha mindkét oldalról jön egy-egy ilyen 😊

Khalil Mack nevét lehetne még bedobni rusher OLBnak

OG valóban hiány, de amit most leírtál itt Brees méret kapcsán az tovább erősíti ezt...érdekes, h Brees előtt nincs is 6'5nél magasabb OL...lehet erre majd figyelni kell itt is, ha valóban McLovin a solution 😊
Mondjuk Veldheer ettől függetlenül köll!!

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
kéne egy igazi pass rusher. hiába van nyomás ha nem tudják földre vinni az irányítót. ma a linebackerek is szarok voltak coverage-ben. a sec pedig botrányos, főleg Ross és Chekwa, de a végén Porter is.

de legalább McGloin jól nyomta.deyell
Igen ez a földre vitel nem csak ma volt gond...

Érdekes lesz ez a draft...pont ki fogjuk játszani magunkat a franchise QB, elit D talent magasságból...aztán húzunk egy nem tom mit...Rolni
egy Trent Murphy bent lesz az első körben amikor húzunk. másodikban is lesz jó WR. az új LG-nk pedig beutazik inkognitóbandeyell
Amúgy Te ezekszerint (vagy nem ezekszerint de amúgy 😊) köv szezonra McLovinnal és TP\Wilsonnal fordulnál?
Vagy FAn (kit?) esetleg a drafton később terveznéd kezelni a dolgot??

Nagyon kezdem bírni McLovint...most is jól játszott, bár a 4 leütött passz sok, de 2. félidőre szépen korrigált, ettől függetlenül nagyot kell produkálnia a további meccseken, h ne QBért kiáltsak az elején a draftnak...Rolni
Én is azzal értenék egyet, hogy McGloin-t meg kell nézni most már az idény végéig, hogy mire lehet képes. Én nagyon szurkoltam neki a TC-ben is és soha nem hittem volna, hogy ilyen korán ennyire elfogadható teljesítményt tud hozni élesben. Eddig szép eredményeket ért el, még ha most nem is sikerült nyerni, de az is igaz, hogy nem rajta múlott. Van még hova fejlődnie, az igaz, de jó alapanyagnak tűnik. Én mindig is a melós irányítókat kedveltem, Pryor is azért lett szimpatikus mert edzésen is és az offseasonban is széthajtja magát. P.Manning alázata és melómániája lenyűgöző, én valahogy így képzelek el egy FR QB-t.

A drafton én eddig első körben egy Elit WR megszerzésére törekedtem volna. Lassan kezd változni a véleményem, hogy inkább egy nagyon jó pass rusher DE/OLB húzásra kell törekedni, attól függően, hogy inkább 4-3 vagy a 3-4 lesz az alap. Houston igaz, hogy nagyon jó, de nincs meg az extra sebessége, hogy be is fejezze a siettetést, ami meg is látszik a meccseken.

Clowney/Murphy vagy Barr/Breslin húzásnak tudnék örülni. Utána egy képzett OG jöhetne, mert Brees-nél is mindig azt hozzák fel, hogy mivel alacsony igényli az elit Guradokat, hogy ne is jöjjön nyomás és a DL se takarja be a passz utakat. Amúgy is hiányposzt, de ha McGloin marad akkor ez a poszt még inkább felértékelődik.

több mint 12 éve
A kulcs az lesz sztem, hogy tudunk-e jól futni és képesek leszünk-e a futással hosszú, időölő driveokat vezetni pontokkal a végén. Minél hosszabb ideig lenn kell tartani Romoékat és minél többet pihentetni a védelmet...

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
DMC is edz, így valszeg játszani is fog, kíváncsi vagyok, hogy milyen szerep juthat neki. Érdekes lesz, hogy most hogy megint meglegyinti az, hogy nincs rá annyira szükség, felhozza e a teljesítményét.

Oakland Raiders SS Tyvon Branch (ankle), DE Jason Hunter (foot) and WR Denarius Moore (shoulder) were unable to practice Monday, Nov. 25. LB Kevin Burnett (quadriceps), CB Mike Jenkins (concussion), LB Kaluka Maiava (ribs), LB Sio Moore (shoulder), DT Daniel Muir (knee), RB Darren McFadden (hamstring) and TE Mychal Rivera (concussion) were listed as limited participants.

Veldheert meg nagyon várom vissza, hogy tud e egy kis pluszt nyújtani a falban.
több mint 12 éve
Jano lenyilatkozta, h nem a holddal volt a gond, hanem egyszeruen nem fejezi be a rugasait...

Rivera elvileg atment minden teszten mar es ready...

Veldheer kell is majd Ware ellen, de a legfontosabb az, h ne seruljon vissza...

Watson dolgot ertem is, de inkabb nem...nem POert jatszunk kene neki minel tobb PT...tessek rotalni szepen Pashossal, McCantsal...

több mint 12 éve
itt a 38 yardos FG miss, ami után rinyált Jani és Kinget hibáztatta a holdért. hát a hold az tökéletes volt. csak gondolom Jano úgy áll hozzá, hogy mielőtt rúg arra gondol, hogy milyen szar lesz a hold, nem bízik Kingben, pedig mostanában teszi a dolgát. innen a kihagyások

DA: Veldheer játszik a Cowboys ellen, de nem lesz full time OT, nem kezd. Barnes lehet LG? "meglátjuk": rotálni fognak tán. Watson miért nem volt aktív? "nem volt sérült, McCants előtte van a depth charton. Jenkins és Rivera (mind2 agyrázkódás) egyelőre nem out." --- rövid a hét, kevés idő a regenerálódásra, meglepne ha játszanának. DA a Titans meccset nyerő TD-jéről? "ugyanaz volt a D# mint a Houston elleni 4th downnál. akkor működött, de a Titans jó play-t hívott. utólag azt mondom, bárcsak blitzeltem volna". --- ez Porter hibája volt, végig bámulta Fitzpatricket, ezt már én mondom. Branch hamarosan visszatér, Burnett day-to-day.

Griffin egy meccses eltiltást kapott.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 408 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt gondolom, hogy mindenképp draftolnunk kell egy potens QB-t. Akár franchise-nak, akár minőségi cserének. Amíg a poszton need van, addig nem igazán van alapja a PO-s álmoknak.toxique
elvileg idén draftoltunk a 4. körben.Nem.

uncsi már a pickek dobálása a QB-kra.Amadeus91
pláne hogy lehet pick nélkül találjátok meg az igazit 😛
több mint 12 éve
Azt gondolom, hogy mindenképp draftolnunk kell egy potens QB-t. Akár franchise-nak, akár minőségi cserének. Amíg a poszton need van, addig nem igazán van alapja a PO-s álmoknak.toxique
elvileg idén draftoltunk a 4. körben.Nem.

uncsi már a pickek dobálása a QB-kra.