Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
McGloin örülhet az elkapóinak. Nem rosz a srác, de én nagyon úgy néztem, hogy kevés volt a tökéletes dobása. Nem leszólni szeretném, mert tetszett a játéka, de voltak olyan passzok, amik indokalatlanul nehéz elkapást igényeltek.
Burnet meg ezerszer jobb mint Wheeler...

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
reagálva az edzőkeringős cikkre a főoldalon, én elégedett vagyok a mostani edzői csapattal, de Gruden azért lehet megérné a DA fire-t.Amadeus91
Szerintem nem.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539
reagálva az edzőkeringős cikkre a főoldalon, én elégedett vagyok a mostani edzői csapattal, de Gruden azért lehet megérné a DA fire-t.
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Remélem a jövő tavasszal lesz pár jó igazolás, mert Allen-ékben van fantázia. Meglesz hozzá a pénz, és talán McGloin-ra is lehet építeni. A védelem mélyítésével kellene kezdeni, a támadók be tudnak érni. Mindenesetre a jövő évi menetrend kemény lesz.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 365 — Raiders fan
Na:

McGloin játéka tetszett tegnap\ma is. Nyugodt, higgadt, kemény tökű gyerek. Nem volt könnyű dolga, mert nem működött sajnos a futás. INT inkább rossz playcall volt sztem...Ford-ra ilyet hívni, mikor van Streater meg Holmes is...Összességében továbbra is jól olvas, gyorsan dönt, többniyre jól. Meg tud dobni sztem mindent amit kell.

Jenningset nagyon levették sajnos. Hatcher úgy jött át az RG poszton Gurode-n legtöbbször, h esélye sem volt. Be is került Nix Gurode helyére a végén, de akkor már passzolni kellett, meg Nix is fos...
DMC sztem tuti más mezben robog jövőre

Reece továbbra is alulhasznált sajna

Streater és Holmes nagyot játszott. Kéne vissza Moore még és egész értelmes WR gárda kezd lenni.

Riverát egyre jobban bírom. Jó kis TE lesz

OL végre összeállhatna erre kidől Brisiel...helyén Gurode mit művelt...vicc. 3 false start legalább, Hatcher hülyébe vette...szánalmas volt. Köv meccsre remélem visszajön Brisiel vagy ha nem csússzon be Pashos vagy McCants és legyen Watson aktív...

DL kurvára elfáradt...ennyit eddig senki nem futott rajtunk sztem idén. Büntették őket. Pass rush nagyon kéne Houstonnal átellenben és nem ártana egy állat 3tech sem...

LB sorban Roach nagyon szépen dolgozott, Moore nagyon jó lesz sztem, persze kár volt a hülye büntiért...Burnett jó csávó, meg hasznos tag, de remélem jövőre inkább már csak mint 2 down LB szerepel...coverhez bazi lassú

Ugye, h Hayden nem olyan rossz 😊 Illetve Adams és Chekwa nagyon gyengus meg Ross is mélyrepülésben van...Adams legalább emberezésbe vállalható...Chekwa ST only
Branch valóban elkélne már hátulra...

Jano ma FGt nem hibázott, de mi volt az az onside kick xD

2. félidőben a csapat is elfogyott és az edzőknek sem sikerült kijönni semmi jóval, extrával sajnos.
Tarver keze alól elfogynak megint a DBk és elfárad a DL, Olson-t meg azért Kiffin papa 2. félidőben "leedzette"

L vártam, meg is kaptam...persze meccs közbe már kezdtem megint hinni és így szarul esett...

Voltak megint pozitívumok, de ez a keret kevés még...

Nálam a staff és RM maradna. Offseasonban építsék most már fel amit akarnak, lesz pénz, draft minden...ha jövőre sem sikerül kitörni ebből akkor kell váltani, de év végén sztem hülyeség volna...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
Sio jó nagy barom volt. de nevezzük rookie hibának

ismerős ez a coverage? mondjuk 4 nappal korábbról?

ki kell mondani, hogy hiányzik Hayden. amikor vanillára váltunk, Adams fogalmatlan zone coverage-ben, nem nézi az irányítót, belenyeltünk rajta több 3rd down és hosszút. Ross és a Adams a secondary két gyenge pontja. előbbit még le lehet cserélni

ezt az ablakot figyeljétek.

dat back shoulder throw

Stacy McGee-nek most is voltak jó megmozdulásai.

internal primates forever

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Nagyon remélem, hogy most a hosszú héten vissza tud már térni Branch, mert Ross, mint csere tud jól teljesíteni és Branch meg hosszú távon tud jobb lenni.

Veldheer szerintem egészen jól játszott és a fal is jól tolta, kár hogy brizil ( 😀 pfeh) kiesett az első playben, de aztán a második félidőben Pashos ment be RG-nek és McCants játszott RT-t. Gurode elmehet a faszomba.

DMC-t még mindig nem tudjuk jól használni, még ilyen limitált körülmények között sem és itt nem csak a futásokra gondolok, de passzot sem nagyon kapott emlékeim szerint. Ez szintén igaz Reecere is.

Holmes nagyon tuti volt és Streater is villantott néha.

Az első félidős védelem tetszett bár megint nem volt pass rush nagyon. Houstont leszedték a pályáról, a többiek meg nem igazán rusherek. Ide mindenképpen kell upgrade a jövőben.
A második félidős leolvadást meg már megszoktuk, kár hogy most egy kicsivel korábban kezdődött a leolvadás. Ha nincs meg az első félidő utolsó Cowboys támadása, akkor szerintem megnyertük volna a meccset. De hát nincs ilyen hogy ha.

Annak örülök hogy visszajött Veldheer és a fal viszonylag jó volt, bár abban tényleg van valami, hogy McGloin gyorsan szabadul a labdától és ez jelentősen növeli a fal teljesítményét. És ez a jó irányítókra jellemző tulajdonság, mert ők közepes fal mögött is egy-két sackkel lehoznak mérkőzéseket, szóval remélem fejlődik még az apró Qb-nk és meglehet a hosszú távú megoldás.

Na de ez csak fikció, főleg hogy rólunk van szó, mert mi vagyunk a legtöbb QB-t használó csapat a világon 😀
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Megvan a pontos londoni dátum jövőre:
Szeptember 28: Oakland - Miamiiktriad
Köszi!!

Delonso milyen mezben leszel? 😀Rolni
"Sajnos" mar nem Angliaban elek hanem kengurufoldon igy nem leszek ott a meccsen, de hogy oszinte legyek a mostani Phinsben sok szeretheto nincs. Persze ettol fuggetlenul nagyon szurkolok nekik, de sokkal szivesebben nezem epp a Raiderst.
több mint 12 éve
Nagyon jó meccs volt. A Raiders a földön vesztette el a csatát.ulpianus
a vereség oka a depth hiánya. első félidőben jók vagyunk, másodikban nem, ez ettől van. főleg a védőfalban érződik ez, a második félidőben simán arrébb tették őket, mert a seggükön vették a levegőt, ezért futottak szét minket. na persze nem segített az sem, hogy sokszor rossz szöget választottak a szereléshez a secondary tagjai (Ross és Adams az élen ebben), de a csatát a falaknál veszítettük el

+ McGloinnak nehéz dolga volt nem létező futójáték mellett. ez azért elég nagy szégyen, hogy nem bírtunk futni, mert a Cowboys ligautolsó YPC-t tekintve. nem játszott náluk Lee.

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nagyon jó meccs volt. A Raiders a földön vesztette el a csatát.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
leolvadás szokás szerint. Tarver-féle 3 man rush vanilla defense-től agyfaszt lehetett kapni. egyszerűen nincsen meg hozzá az emberanyag, szarok zone coverage-ben. de mindez semmi volt ahhoz képest, amikor a 175 centiméter magas Fordra dobták a jump ballt az end zone-ban

egy pozitívum: Nick Roach: 10 szerelés, 2 sack, 1 forced fumble. ja és Holmes

nagy negatívum: Houston. where you at?

Ross nomen est omen. Adams sem tud szerelni. Gurode egy fasz, 3 hamis rajt. amúgy az o-line jó volt, McLovint nem sackelték egyszer sem

több mint 12 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2011/07/30/per-team-spending-minimum-doesnt-apply-until-2013/

One of the highlights of the labor deal, from the perspective of the players, comes from the requirement that each team must spend at least 89 percent of the salary cap in cash on an annual basis. “We cannot have teams like KC spend only 67% of the cap like they did in 2009.

$130 millió körül lesz a cap jövőre, $56,917,436 van eddig elköltve nálunk. lesz hely manőverezni bőven.

több mint 12 éve
Nos akkor lehet nézni a repjegyeket akár. 😊Bruce
Jaja 😊

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Nos akkor lehet nézni a repjegyeket akár. 😊
több mint 12 éve
Szeptember 28: Oakland - Miamiiktriad
Köszi!!

Delonso milyen mezben leszel? 😀

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 843 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szeptember 28: Oakland - Miami
több mint 12 éve
az a gond, hogy a támadófaluk elég jó. csak egy gyenge pontja van talán az pedig a guard Bernabeu. Fitzpatricken sem volt elég nyomás, a blitzeket felvették, így sok ideje volt. nehéz lesz, Jenkins kéne, azt mondta személyes vendettája van a Dallasszal, ezt szeretném látni a teljesítményén

több mint 12 éve
Ez fontos lehet estére:
With their penchant for sending more than just the front four (Oakland has blitzed linebackers and defensive backs more times than any other team this season), Romo’s 23rd-ranked Accuracy Percentage, 66.6 passer rating and -9.4 grade when under pressure could be key. When he’s had success (+18.8 grade, 110.3 passer rating, 19TD-4INT) it’s been with no one closing in.

több mint 12 éve
Remélem PSbe visszatér...sztem jó csere QB még lehet belőle...

több mint 12 éve
megint ki lett vágva Tyler Wilson. Veldheer így rosterre került

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 408 — Így remélem megfelelek nektek.....
gondolom, tudjátok, ez mit jelent.

deyell
McGloin dob 7 Td-t 😛 😀 (kettővel is megelégszem ha nyertek 😀)
több mint 12 éve
gondolom, tudjátok, ez mit jelent.

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
DMC-nek sosem a sebesség volt a gondja, hanem a stílusa. Rohadt nagy lyukak kellenek neki, mert ha a falembereken túljut, simán jönnek a 20+ yardos futások. Csak türelme nincs.BMG
Nekem mindig Derrick Rose jut eszembe róla. Tehetséges, de szerintem soha nem váltja meg a világot.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
DMC-nek sosem a sebesség volt a gondja, hanem a stílusa. Rohadt nagy lyukak kellenek neki, mert ha a falembereken túljut, simán jönnek a 20+ yardos futások. Csak türelme nincs.
több mint 12 éve
Cowboys officially ruled out Claiborne and Lee, Raiders ruled out Denarius Moore, Jason Hunter and Tyvon Branch.