Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Mivel többen is emlegettétek Derek Carr Nevét. Itt egy friss elemzés róla.www.nfl.com/news/story/0ap2000000285845/article/film-room-fresno-state-qb-derek-carr-generating-buzz

több mint 12 éve
úgy tűnik, D. Moore nem fog játszani a Titans ellen. ami nem akkora baj, mert McG Streaternek és Riverának szeret inkább dobni. Andre Holmes felkészül a nagyobb szerepremellette még Jason Hunter sem edzett. amúgy most, hogy nem Pryor kezd, egyből nincs sellout.
internal primates forever
több mint 12 éve
Sports hernia műtétből 6-8 hét a felépülési idő, úgyhogy offseasonra patent lesz elvileg
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
nem értek egyet. Asomugha egy meccsen játszott rookie szezonjában. másodévesen sem volt kezdő, harmadévesen lett az, negyedik szezonjában lett sztár. az kár, hogy Hayden IR-re került, mert így nem tudott fejlődni, DA elmondta, hogy az 15-16. meccsére várta, hogy belejön. egyébként Hayden amúgy sem a szokásos rookie, mert a balesete miatt sokkal kevesebb ideje volt készülni offseasonban. az Eagles ellen már sérülten játszott, aztán pluszban rá is sérült még.deyell+1. Egy CB ritkan villant elso eveben, masodik harmadik evre legyen rendben.
Aki nez rola college meccset az lathajta igen-igen tehetseges srac.
Amugy erdemes megnezni pl Patrick Peterson milyen volt elso eveben, aztan meg?
több mint 12 éve
Sajnos most korlátozottabban tudok lenni, mivel a gépem ugye elromlott. 😊 Nem örülök Hayden IR-re kerülésének, de igazából mindegy, mert sokat nem változtat a dolgokon, jó nem volt, csak néhány megmozdulása tetszett. Ami probléma, hogy így most kihagy még egy csomó meccset, amin fejlődhetett volna. Remélhetőleg a sérülése nem lesz hosszú és a következő off seasonban tud végig gyakorolni és fejlődik.
Remélem csütörtökön tényleg visszatér már Veldheer és plusz jó hír, hogy a falemberek sérülései is kezdenek helyrejönni. Egy jó fal mögött talán jobb lesz a passzjáték is és a futás is és talán tudunk dominálni is egy-két csapat ellen, amire nem nagyon volt még példa a közelmúltban.
több mint 12 éve
RM eddigi munkajabol talan egyedul ez a David Bass ugy bassza a csoromet...
több mint 12 éve
mindegyik támadófalember edzett, Brisiel és McCants LP. Veldheer a Cowboys ellen tér vissza, ez nagyjából biztos
több mint 12 éve
David Bass esélyes a rookie of the weekre.
több mint 12 éve
Burris aktiválva, Sanford visszaigazolva
több mint 12 éve
Fura lett volna, ha nem így döntenek...
több mint 12 éve
McGloin kezd a Titans ellen.
több mint 12 éve
Kár Hayden-ért...de tudtuk, h nem rookie évében váltja meg a világot. Jövőre már stabil kezdő szintet várok tőleIgen a Gregg Williams blitzek gondot okozhatnak, bár arra edzésen tudták készíteni, mert DA ugye jól ismeri ezeket...
több mint 12 éve
nem értek egyet. Asomugha egy meccsen játszott rookie szezonjában. másodévesen sem volt kezdő, harmadévesen lett az, negyedik szezonjában lett sztár. az kár, hogy Hayden IR-re került, mert így nem tudott fejlődni, DA elmondta, hogy az 15-16. meccsére várta, hogy belejön. egyébként Hayden amúgy sem a szokásos rookie, mert a balesete miatt sokkal kevesebb ideje volt készülni offseasonban. az Eagles ellen már sérülten játszott, aztán pluszban rá is sérült még.
több mint 12 éve
szerintem sokkal jobban járnánk ha az első köröseinket elcserélnénk valami értelmesebb playákra! 😀
több mint 12 éve
D.J. Hayden -> IRgecijó pick volt...... nem tudom mi a fasznak kellett bevállalni.
véget ért a szezonja. Burris és Sanford rosterre kerültdeyell
több mint 12 éve
D.J. Hayden -> IRvéget ért a szezonja. Burris és Sanford rosterre került
több mint 12 éve
ami gond lehet a Titans ellen az Gregg Williams blitz sémái. McGloint ha blitzelték 5/14 volt a pontossága (bár dobott egy TD-t). a számok szerint nem volt jó nyomás alatt. bár sztem ha úgy játszik megint, mint a múltkor, akkor nyerünk. Colts ellen néztem őket, az elején meglepően jók voltak, 2 TD az első negyedben, aztán nem sikerültek jól az adjustmentek.védelmeket amúgy jól olvassa McG: Rivera TD-nél cover 2, Streaterénél cover 4, Moore-nál cover 1 volt
napi stat: Raiders forced 3 and outs on 31.7% of drives, 2nd in NFL to Saints at 31.9%
több mint 12 éve
Amúgy kicsit megnéztem a Titans rostert, depth chartot...kutya kemény meccs lesz ez sztem.Remek OL van odaát papíron, bár a C sérülésből tér vissza és Warmack nem hozza azt egyenlőre amit a hype alapján lehetett várni, de erős a fal, főleg a bal oldalon, nehéz lesz odaérni sztem az irányítóhoz...eddig 25 sacket engedtek
Ilyen fal mögött CJ csak 3,8-al fut, de nála mindig benne van a home run a játékban ugyebár...
Elkapók névsora nem rettenetes, de van jó, gyors WR és megbízható TE is, így nem lesz könnyű dolga a védelemnek.
Márcsak azért sem, mert Fitz tud komoly meccseket összerakni...képes sok TDs, nagy yardos meccseket lerakni az asztalra...mondjuk képes INTek hajigálására is "szerencsére"
Védelem is erős.
21 sack csak a DLtől...komoly bajban lehet a foltozott OLunk és emiatt McLovin is.
Passz játékunknak nem kedvez a McCourty-Verner páros és a Griffin-Pollard duo sem. 7 INT eddig.
Passz ellen 7.-ek a ligában és azért csak egy UDFA QBnk van élete második meccsével (nem hiszem, h ne ő kezdene)...ennek és a futás elleni 20. helyüknek "köszönhetően" futnunk kell jó hatékonysággal. Újabb remek alkalom Jennings számára, h bizonyítsa, h képes kezdő RBként húzni a csapatot.
Fontosabb meccsek:
Houstontól kikaptak szezon elején, de akkor a Texans még PO esélyes csapat volt gondok nélkül...
SD-t verték, de Lockerrel még...
Jagstől ki tudtak kapni, ami nem kis dolog idén...
Indy ellen nagyot játszottak a vereség ellenére...
Ha a védelemünk jól játszik, tudunk futni és McLovin nem egy meccses csoda volt, akkor lehet esélyünk, de nagyon kemény meccs lesz ez sztem. A győzelem viszont fontos lenne, mert rég volt már fontos back to back győzelmünk...statement victory lehetne
több mint 12 éve
51 főt számoltam az active rosteren Wilson kivágása után, szóval Burris és Jared is felfér a keretre most...Tyler Wilson vajon marad 53ban vagy ha TP visszatér kirakjuk és PSbe visszahozzuk...ha marad akkor gondolom van látható fejlődés és nem akarnak kockáztatni...
Matt McCants sztem tartva lesz még Jared visszatérése után is, mert köv szezonokra mint back up OT hasznos lehet, eddig amikor kapott lehetőséget jól játszott...
Ryan Robinson gondolom marad és offseasonban kell majd bizonyítania a köv szezonhoz
Juron Criner tartása továbbra sem értető nekem...egy meccsen fenn volt, nem volt szar, de semmi extra...viszont köv meccsen már megint nem jutott szóhoz...Butler, Holmes és Ford is egyértelműen előtte van a DCn...ok, h jövőre nem lesz Ford vszeg, de ahogy eddig játszott Ő sem valószínű...azt sem láttam, h nagyon pakoltak volna rá izmot, h esetleg elkapó TE-t csináljanak belőle...
több mint 12 éve
Wilson kivágva. | de nem Tyler, hanem Martez |most akartam pont írni, hogy Martez nem futott be felénk nagy karriert.
Burrist aktiváljuk?deyell
több mint 12 éve
Wilson kivágva. | de nem Tyler, hanem Martez | Burrist aktiváljuk?
több mint 12 éve
Ez kemény:ez is:
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 4h
Wow--->“@StevePalazzolo: 79% of Matt McGloin's yards came through the air as opposed to YAC. Highest percentage in the league this week”Rolni
Rashad Jennings' 109 rush yards after contact Sunday was the most for any player this season.
rajta kívül csak Spiller és Peterson tudott 100 fölé menni kontakt után egy meccsen
több mint 12 éve
baszki, RIP Howard 😕
több mint 12 éve
Szegények 😊Ez kemény:
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 4h
Wow--->“@StevePalazzolo: 79% of Matt McGloin's yards came through the air as opposed to YAC. Highest percentage in the league this week”
több mint 12 éve
a Chargers leigazolta Willie Smith-et, a Broncos pedig Michael Huffot. sok szerencsét hozzájukbtw 10 meccs alatt több sacket szerzett a csapat, mint tavaly egész szezonban.