Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
"Obviously Matt McGloin went in and played outstanding. To go against that defense, to have three touchdown passes with a [105.9] quarterback rating, I thought that was outstanding for a kid that’s an undrafted free agent that came in here as a fourth arm for camp, to come and perform in this type of environment. I thought that was outstanding. I thought Rashad Jennings, offensively, I thought he had another great game with the 80-yard touchdown."Remélem lesz még valami ebből a srácból.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
azt írja a ProFootballTalk:Matt McGloin completed three passes for 82 yards for another one to erase a 17-14 Houston halftime lead. McGloin was 18-of-32 for 197 yards and rarely looked like anything but the first-time starter that he was, but he did throw three touchdowns.
mit néztek ezek, cseh 2-őt?
internal primates forever
több mint 12 éve
ez faszaMatt McGloin was last one in Raiders locker room after an on-field interview. Teammates gave him an ovation and the game ball. Charles Woodson said McGloin was "flawless"
több mint 12 éve
utoljára 2011-ben nyertünk, mikor magyar idő szerint 19 órakor kezdődött a meccs. idén ez az első idegenbeli siker, rookie QB-k amúgy ritkán nyernek idegenben az első meccsükön
több mint 12 éve
Meki megoldotta 😊 !jó volt ma a coaching, néhány O# playhívást leszámítva (3. down és 1-nél passz... de aztán futottunk később egy ilyennél). ami tetszett hogy a második félidőben McGloinról levették a pórázt és jöttek a hosszú passzok.
Észrevettétek, hogy már megvan a tavalyi győzelmek száma... töredék léből? Ez a management akar itten valami focit csinálni... szerintem. 😛toxique
McGloin beceneve amúgy: "The Scranton Scrapper"
több mint 12 éve
Meki megoldotta 😊 !Észrevettétek, hogy már megvan a tavalyi győzelmek száma... töredék léből? Ez a management akar itten valami focit csinálni... szerintem. 😛
több mint 12 éve
Bejött az 5%. A széttört laptop csak hab a tortán. 😀 GO RAIDERS!
több mint 12 éve
Love me some McLovin 😊Én fenn ülök a wagon-on 😀
Sokkal inkább NFL offense volt fenn a pályán vele, mint TPvel az utóbbi meccseken, pedig nem rossz ez a Houston D...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
ússzál papaJohn Middlekauff @JohnMiddlekauff 4 óra
McGloin and Pryor aren't in the same breath as players. He wins today I'll swim to Alcatraz post game. NO CHANCE it's close
több mint 12 éve
akkor most McGloin bandwagon?Amadeus91én már rajta vagyok 😛 bár nem láttam de a statok biztatóak egy ellvileg elit D ellen 😀 sok siker vele nektek a továbbiakban!
több mint 12 éve
akkor most McGloin bandwagon?
több mint 12 éve
NFL confirmed, according to Dennis Allen, that 2 of the 3 holding penalties on Khalif Barnes last week were in error.Bruce sigjét nekik.
több mint 12 éve
Mivel 7kor lesz a meccs, így kb 95% hogy nem nyerhetünk... 😕
több mint 12 éve
Csori Sanford 😊Minden heten szopoagra kerul 😀
több mint 12 éve
Raiders cut Brian Sanford, promoted Tyler Wilson to active roster with Terrelle Pryor out.
több mint 12 éve
jaj... ő belőle is mi lett.McGloin a kezdő, ez világos. De ki a backup a texans ellen? Wilson?Amadeus91ő lesz, ha felhozzák a PS-ből.
Mettenbergerről:
"AFC Scout to me about Zach Mettenberger: "He's Ryan Mallett. On and off the field." Consensus is that media overrated his prospects."deyell
több mint 12 éve
McGloin a kezdő, ez világos. De ki a backup a texans ellen? Wilson?Amadeus91ő lesz, ha felhozzák a PS-ből.
Mettenbergerről:
"AFC Scout to me about Zach Mettenberger: "He's Ryan Mallett. On and off the field." Consensus is that media overrated his prospects."
több mint 12 éve
McGloin a kezdő, ez világos. De ki a backup a texans ellen? Wilson?
több mint 12 éve
a snapek 27%-ában a jobb oldalon volt, így van ok az aggodalomra, ha Nix kezd, mert rajta átmegy, mint fing a gatyán. Gurode FP volt egész héten, kell most nagyon. legtöbbször valóban a Brisiel - Pashos páros feladata lesz, hogy megállítsa. Brisiel amúgy idén top 10 RG a PFF szerint.engem Gurode játéka érdekelne, múlt héten is aktív volt, de nem játszott. kéne Watt ellen, mert Nix esélytelen.deyellWatt LE, így legtöbbször régi spanjával Briesellel fog szembe nézni.empty taxi
több mint 12 éve
NemEz csak szerintem hülyeség?BruceEngem meg ezen túl még az érdekelne, hogy Pashos hol fog játszani? RT-be? De akkor Watsonnal mi lesz?Bruceigen, Pashos az RT, Watson a backup.deyell
több mint 12 éve
addig ne is savazzunk senkit sem szerintem.hát ez van. a több tapasztalat szól Pashos mellett, illetve eddig kifejezetten jól játszott sérülése előtt. Watson nem volt rossz, de nem is kiemelkedő még. Barnes helyett megnézném, ha megint úgy játszik Kalifa mint múlt héten, de úgy számolnak, hogy most nem lesz olyan fos. a legfontosabb az lenne, hogy Nixet váltsa Gurode.Ez csak szerintem hülyeség?BruceEngem meg ezen túl még az érdekelne, hogy Pashos hol fog játszani? RT-be? De akkor Watsonnal mi lesz?Bruceigen, Pashos az RT, Watson a backup.deyell
hamarosan viszont jön az, hogy:
JV - Gurode - Wisniewski - Brisiel - Pashos/Watson
ha ez megvan, nem lehet kifogás a rossz fal.deyell
több mint 12 éve
engem Gurode játéka érdekelne, múlt héten is aktív volt, de nem játszott. kéne Watt ellen, mert Nix esélytelen.deyellWatt LE, így legtöbbször régi spanjával Briesellel fog szembe nézni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
hát ez van. a több tapasztalat szól Pashos mellett, illetve eddig kifejezetten jól játszott sérülése előtt. Watson nem volt rossz, de nem is kiemelkedő még. Barnes helyett megnézném, ha megint úgy játszik Kalifa mint múlt héten, de úgy számolnak, hogy most nem lesz olyan fos. a legfontosabb az lenne, hogy Nixet váltsa Gurode.Ez csak szerintem hülyeség?BruceEngem meg ezen túl még az érdekelne, hogy Pashos hol fog játszani? RT-be? De akkor Watsonnal mi lesz?Bruceigen, Pashos az RT, Watson a backup.deyell
hamarosan viszont jön az, hogy:
JV - Gurode - Wisniewski - Brisiel - Pashos/Watson
ha ez megvan, nem lehet kifogás a rossz fal.