Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Sztem benne van a pakliban...Playbook nem hiszem, h gond lenne...a legutobb mikor bejott McGloin akkor is mas playeket hivtak, mint TPnek...
Watsont en nem piszkalnam...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Sounds to me like the Raiders might be using Pryor's knee as an excuse to get a look at Matt McGloin.This is the same kind of BS the Raiders pulled with Matt Flynn's arm injury when they wanted to give Pryor his shot.Kétlem s nem csak azért mert elfogult vagyok TPvel kapcsolatban hanem mert ez a playbook nemes egyszerűen rá van szabva. Plusz emögött a fal mögött egy pocket qb nem tud érvényesülni.
mit gondoltok erről?deyell

több mint 12 éve
Sounds to me like the Raiders might be using Pryor's knee as an excuse to get a look at Matt McGloin.This is the same kind of BS the Raiders pulled with Matt Flynn's arm injury when they wanted to give Pryor his shot.mit gondoltok erről?
internal primates forever
több mint 12 éve
Pontosan nem tudom, de el tudnék képzelni egy Watson - Barnes - Whiz - Briesel - Pashos falat! Még működhetne is. Amúgy nem hiszem,hogy TP kihagyná a meccset ha kicsit is javul a fal szvsz. Benne is dolgozik a bizonyítási vágy s ha kicsi esélyét látja szvsz arra,hogy picivel több protection kapjon,mint az elején is akkor sérülten is oda áll.de Pashos igen. akkor hogy néz ki a fal? Watson kikerül, vagy megy LT posztra?deyellVeldheer és Pashos edz. Pryor, DMC nem. McGloin az első csapat QB-je az edzésendeyellGondolom Jared még nem játszik most vasárnap, de bíztatóRolni

több mint 12 éve
de Pashos igen. akkor hogy néz ki a fal? Watson kikerül, vagy megy LT posztra?Veldheer és Pashos edz. Pryor, DMC nem. McGloin az első csapat QB-je az edzésendeyellGondolom Jared még nem játszik most vasárnap, de bíztatóRolni
több mint 12 éve
Veldheer és Pashos edz. Pryor, DMC nem. McGloin az első csapat QB-je az edzésendeyellGondolom Jared még nem játszik most vasárnap, de bíztató
több mint 12 éve
Veldheer és Pashos edz. Pryor, DMC nem. McGloin az első csapat QB-je az edzésendeyellGeeez....
több mint 12 éve
Veldheer és Pashos edz. Pryor, DMC nem. McGloin az első csapat QB-je az edzésen
több mint 12 éve
Gondolom ezt sokan ismerik.Al Bundy és egy Raider!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
napi nem jó hír: Sanford jött vissza Cornell helyére, nem JV.
több mint 12 éve
"57 éves korában elhunyt Todd Christensen, a BYU és a Raiders egykori TE-je, 5x Pro Bowler, 2x Super Bowl győztes"Nagyszerű játékos volt. Nyugodjon békében!
R.I.P.deyell
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
WoWFiatal voltbmeg ehhez!
R.I.P.
több mint 12 éve
"57 éves korában elhunyt Todd Christensen, a BYU és a Raiders egykori TE-je, 5x Pro Bowler, 2x Super Bowl győztes"R.I.P.
több mint 12 éve
Persze ez ok, de ettől függetlenül sztem erősebb Dnek mondható, mint volt a Philly nem rég és ellenük sem ficánkoltunk egészséges TPvel, most meg ha lesz is akkor sérült...na mindegyÍgy van, ráadásul ahogy tavaly, idén is eléggé feltűnő Cushing hiánya.empty taxiHouston a #1 pass D eddig és amúgy #1 D összességében...21. legtöbb sack, 5. legtöbb kapott pont, 22. legjobb defensive passer rating, 14. legtöbb kapott TD (15) és 2. legkevesebb INT (4), 10. legjobb 3rd %, 8. legjobb yards/play. Futott TD-k: középmezőny t-17. 16. legjobb yard/carry.
Rolni
Yardok alapján az NFL legjobb (passz elleni) védelme. Kb. ennyit is ér az a statisztika.DoM
több mint 12 éve
Sajnos ez meg igy is tul nagy falat, akar Watt nelkul is.
több mint 12 éve
Így van, ráadásul ahogy tavaly, idén is eléggé feltűnő Cushing hiánya.Houston a #1 pass D eddig és amúgy #1 D összességében...21. legtöbb sack, 5. legtöbb kapott pont, 22. legjobb defensive passer rating, 14. legtöbb kapott TD (15) és 2. legkevesebb INT (4), 10. legjobb 3rd %, 8. legjobb yards/play. Futott TD-k: középmezőny t-17. 16. legjobb yard/carry.
Rolni
Yardok alapján az NFL legjobb (passz elleni) védelme. Kb. ennyit is ér az a statisztika.DoM

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Sziasztok! Új vagyok még itt,eddig csak olvastam az írásaitokat, az elmúlt 1,5évben ,mivel itt jutok hozzá a legtöbb hírhez a Raidersről ,most már úgy érzem,hogy én is értelmesen hozzá tudok szólni a dolgokhoz,a csapat terén,mindenesetre,ha esetleg lenne 1-2 értelmetlen kérdésem,azért előre is elnézést kérek. 😊skatUgyvozlegy, irjal sokat.
több mint 12 éve
Houston a #1 pass D eddig és amúgy #1 D összességében...21. legtöbb sack, 5. legtöbb kapott pont, 22. legjobb defensive passer rating, 14. legtöbb kapott TD (15) és 2. legkevesebb INT (4), 10. legjobb 3rd %, 8. legjobb yards/play. Futott TD-k: középmezőny t-17. 16. legjobb yard/carry.
Rolni
Yardok alapján az NFL legjobb (passz elleni) védelme. Kb. ennyit is ér az a statisztika.
több mint 12 éve
Üdv skat!!Nyomd csak a kérdéseket, mind így kezdtük és a mai napig beszélünk, írunk néha összevissza 😀
több mint 12 éve
Sziasztok! Új vagyok még itt,eddig csak olvastam az írásaitokat, az elmúlt 1,5évben ,mivel itt jutok hozzá a legtöbb hírhez a Raidersről ,most már úgy érzem,hogy én is értelmesen hozzá tudok szólni a dolgokhoz,a csapat terén,mindenesetre,ha esetleg lenne 1-2 értelmetlen kérdésem,azért előre is elnézést kérek. 😊
több mint 12 éve
Houston a #1 pass D eddig és amúgy #1 D összességében...Ez alapján bárki kezd QB poszton bazi nehéz dolga lesz és muszály lenne jól, hatékonyan futnunk!!
Sec.nek meg tele lesz a keze Andre-val meg a Hopkins gyerökkel, főleg, h az új fiú egész jól dobálgat...
Visszatér a HC a partvonal mellé, ami plusz mentális erőt adhat nekik...
Nem tetszenek a kilátásaink...
több mint 12 éve
Egy bunti, egy sack Tuck ellen, kemeny brusztolas egesz meccsen. Sztem rendben volt...
több mint 12 éve
Nehez ebben a falban ertekelni valakit, de nekem nem tunt rossznak, plane rookie letere.
több mint 12 éve
Nem volt rossz, de kiemelkedően jó sem. Viszont mivel a második meccse sztem elfogadható, ha egyre jobban beleszokik a dolgába, akkor jó lesz ő. Csak Veldheer jöjjön már vissza és Nix-et tegyük ki a kezdőből.
több mint 12 éve
mi volt a véleményetek Menelik Watson teljesítményéről a Giants ellen? 2. kezdő meccse, Justin Tuck ellen nem egy leányálom, szerintem korrektül tette a dolgát.