Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem, de mondjuk az idén relatíve elől húzott DT-k igen jónak tűnnek - Lotulelei, Richarson, Floyd, Short egyaránt impact az elejétől kezdve, és még a 3-4. körösök között is bőven van hasznos rotációs játékos.te, Hayden meghatározó tagja a védelmünknek?Amadeus91egyébként nézegetem a top100 senior játékost, van 1-2 érdekes alternatívaHa ez igaz akk fogyott tavaly óta, akk még a legtöbb forrás 375 font körüli tömeget mondott neki.empty taxi
Daniel McCullers DT Tennessee (6'6, 350)
Amadeus91
több mint 12 éve
te, Hayden meghatározó tagja a védelmünknek?egyébként nézegetem a top100 senior játékost, van 1-2 érdekes alternatívaHa ez igaz akk fogyott tavaly óta, akk még a legtöbb forrás 375 font körüli tömeget mondott neki.empty taxi
Amadeus91
több mint 12 éve
A mai meccs engem is nagyon izgat. Jo lenne csak kisiklasnak tudni a mult hetit.Bar a Giants nagyon komoly ellenfel.
több mint 12 éve
egyébként nézegetem a top100 senior játékost, van 1-2 érdekes alternatívaHa ez igaz akk fogyott tavaly óta, akk még a legtöbb forrás 375 font körüli tömeget mondott neki.
Amadeus91

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
egyébként nézegetem a top100 senior játékost, van 1-2 érdekes alternatívaAnthony Barr OLB UCLA
Jake Matthews OT T A&M
Trent Murphy OLB Stanford
Ra'Shede Hageman DT Minnesota
C.J. Mosley ILB Alabama
Trevor Reilly OLB Utah (6'4, 244, a 40-t 4,65 alatt futja.)
Cyril Richardson OG Baylor
Mike Davis WR, Texas
Charles Sims RB WV (40-t 4.46-t -n futotta, 6'0 magas)
Zach Mettenberger QB LSU (prototype méret, ha pocket qb-ban gondolkodnának abban az esetben, ha TP nem kap bizalmat)
több mint 12 éve
Kivancsi leszek este:-OL osszeallitasara es jatekara
-TP passzjatekara
-DL mekkora nyomast tud generalni
-Sec hogy tartja Cruz-t es Nicks-et
-King fejlodik-e 20 yardon beluli teren
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Hayden out. Phillip Adams will replace D.J. Hayden as Raiders nickel back vs. Giants, coach Allen said.jobb is, pihenjen kicsit, majd ha összekapta magát jöhet vissza.
az egyik Manninget már interceptálta, jöhet a testvére is
Watson kezdő RT, Cornell a cseréje.deyell
több mint 12 éve
Hayden out. Phillip Adams will replace D.J. Hayden as Raiders nickel back vs. Giants, coach Allen said.az egyik Manninget már interceptálta, jöhet a testvére is
Watson kezdő RT, Cornell a cseréje.
internal primates forever
több mint 12 éve
Nekünk is van 3 emberünk IR-en, ebből kettő kezdő lett volna és van egy PUP, meg egy visszatérős IR (szintén kezdő)Nem edzett:Ti vagytok idén az első ellenfelünk, akinek hosszabb a sérültlistája, mint a miénk.
Tyvon Branch (ankle)
WR Juron Criner (shoulder)
CB D.J. Hayden (groin) a szerdai edzésen sérült meg
HB Darren McFadden (hamstring)
LB Kaluka Maiava (rib)
OT Matt McCants (toe)
OT Tony Pashos (hip)
Limitáltan edzett:
OG Andre Gurode (quadriceps)
WR Andre Holmes (hamstring)
PK Sebastian Janikowski (rib)
Teljes edzést végzett:
CB Tracy Porter (shoulder)
WR Rod Streater (hip)
QB Terrelle Pryor (knee)Bruce
Mondjuk az is igaz, hogy mi a szezonkezdet 22 kezdőjátékosából 5-öt már IR-re raktunk, így ők már nem foglalják a helyet ezeken a listákon...G-men
😊
Idén ebben a versenyben erősek vagyunk...
több mint 12 éve
Nem edzett:Ti vagytok idén az első ellenfelünk, akinek hosszabb a sérültlistája, mint a miénk.
Tyvon Branch (ankle)
LB Kaluka Maiava (rib)
OT Matt McCants (toe)
OT Tony Pashos (hip)
Limitáltan edzett:
Teljes edzést végzett:
WR Rod Streater (hip)
QB Terrelle Pryor (knee)Bruce
Mondjuk az is igaz, hogy mi a szezonkezdet 22 kezdőjátékosából 5-öt már IR-re raktunk, így ők már nem foglalják a helyet ezeken a listákon...
több mint 12 éve
Olson és Sparano személyében van két edzőnk is aki jól ismeri Incognito-t. Ha így felszedjük majd akkor én örülni fogok a dolognak. Ezelőtti balhé régebbi dolgok voltak már ezt meg elvileg elég csúnyán felfújták...MMQBn olvastam talán reggel egy cikket egy ex-csapattárs "vallomásával"Na közben meg is találtam: mmqb.si.com/2013/11/07/richie-incognito-jonathan-martin-dolphins-lydon-murtha/
Ez alapján mégse akkora dürhő Richie...igazság sose derül ki, de ha a két edzőnk meg tudja győzni RM-et és DA-t akkor részemről hajrá és welcome lesz!!
több mint 12 éve
Élvezet lesz a tenyészparaj Incognitot a szintén nem túl elmés viszont ideggyenge Vickerson ellen látni 2x jövőre 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nem edzett: Tyvon Branch (ankle)
LB Kaluka Maiava (rib)
OT Matt McCants (toe)
OT Tony Pashos (hip)
Limitáltan edzett:
Teljes edzést végzett:
WR Rod Streater (hip)
QB Terrelle Pryor (knee)
több mint 12 éve
Hát annyi fix,hogy nagyot dobna az OL teljesítményén azért egy ilyen bal oldal Veldheer - Incognito - Whiz elég durva és ha a két edző rendbe tudja szedni fejben is akkor ok. De mint embert akkor se fogom csípni 😊meglátjuk. Olson és Sparano is ismeri. ha pozitívan szólnak róla, akár le is igazolhatjuk szerintem.deyellNem vitatom,hogy jó lenne sőt írtam is. De azért a mostani dolgoktól függetlenül is volt már jó pár balhéja ha jól tudom. S így nem illik RM csapatába szvsz.Cubeheadpedig jó lenne Incognito, aztán a draftról hozzuk neki David Yankey-t, mint stanfordi falember-havert 😀Raiders OC Greg Olson has talked with Richie Incognito this week. Coached him in St.Louis Incognito feels a lot taken out of context.Hát egy jó G ránk férne, ha egészséges mindenki akkor is az a fal gyenge pontja. S ő egész jó de ettől függetlenül nem szívesen látnám őt a csapatban.
Incognito jövőre Raider lesz, meglássátok.deyell
Szerk: plusz ugye RM a stílusa miatt nem is biztos rábólintana max még idén ha arra van mód mint ez évi pótlék de hosszabb távon kétlem.Cubehead
amúgy a média járatja le, de a csapattársai szerették.deyell

több mint 12 éve
meglátjuk. Olson és Sparano is ismeri. ha pozitívan szólnak róla, akár le is igazolhatjuk szerintem.Nem vitatom,hogy jó lenne sőt írtam is. De azért a mostani dolgoktól függetlenül is volt már jó pár balhéja ha jól tudom. S így nem illik RM csapatába szvsz.Cubeheadpedig jó lenne Incognito, aztán a draftról hozzuk neki David Yankey-t, mint stanfordi falember-havert 😀Raiders OC Greg Olson has talked with Richie Incognito this week. Coached him in St.Louis Incognito feels a lot taken out of context.Hát egy jó G ránk férne, ha egészséges mindenki akkor is az a fal gyenge pontja. S ő egész jó de ettől függetlenül nem szívesen látnám őt a csapatban.
Szerk: plusz ugye RM a stílusa miatt nem is biztos rábólintana max még idén ha arra van mód mint ez évi pótlék de hosszabb távon kétlem.Cubehead
több mint 12 éve
Nem vitatom,hogy jó lenne sőt írtam is. De azért a mostani dolgoktól függetlenül is volt már jó pár balhéja ha jól tudom. S így nem illik RM csapatába szvsz.pedig jó lenne Incognito, aztán a draftról hozzuk neki David Yankey-t, mint stanfordi falember-havert 😀Raiders OC Greg Olson has talked with Richie Incognito this week. Coached him in St.Louis Incognito feels a lot taken out of context.Hát egy jó G ránk férne, ha egészséges mindenki akkor is az a fal gyenge pontja. S ő egész jó de ettől függetlenül nem szívesen látnám őt a csapatban.

több mint 12 éve
pedig jó lenne Incognito, aztán a draftról hozzuk neki David Yankey-t, mint stanfordi falember-havert 😀Raiders OC Greg Olson has talked with Richie Incognito this week. Coached him in St.Louis Incognito feels a lot taken out of context.Hát egy jó G ránk férne, ha egészséges mindenki akkor is az a fal gyenge pontja. S ő egész jó de ettől függetlenül nem szívesen látnám őt a csapatban.
amúgy a média járatja le, de a csapattársai szerették.
több mint 12 éve
Raiders OC Greg Olson has talked with Richie Incognito this week. Coached him in St.Louis Incognito feels a lot taken out of context.Hát egy jó G ránk férne, ha egészséges mindenki akkor is az a fal gyenge pontja. S ő egész jó de ettől függetlenül nem szívesen látnám őt a csapatban.
Szerk: plusz ugye RM a stílusa miatt nem is biztos rábólintana max még idén ha arra van mód mint ez évi pótlék de hosszabb távon kétlem.

több mint 12 éve
Raiders OC Greg Olson has talked with Richie Incognito this week. Coached him in St.Louis Incognito feels a lot taken out of context.Incognito jövőre Raider lesz, meglássátok.
több mint 12 éve
Rossz volt nézni ezt a meccset, de azért szerencsére nincs katasztrófa. Ez az Eagles sok csapatot elkapott volna.hasonló eredménnyel. Persze ettől még nem jó a csapatunk, de a Giants-et remélem elkapjuk vasárnap. Nemrég volt itt szó a draftról és el is gondolkodtam az utóbbi idők elfogadható játéka után, hogy nem korai-e, de mint ez a meccs is megmutatta, nagyon is időben vagyunk. Én nem is annyira a draftra koncentrálnék elsősorban, hanem az FA piacra. Hozunk-e nagyobb nevet, vagy csak kiegészítőembereket szerzünk, megint. A draft lesz a csapatépítés legfontosabb eleme vagy azért a szabad ügynökök közül is akarunk-e válogatni?
-Jennings remélem innentől kezdő futó lesz és kiderül megérné-e visszahozni következő szezonra.
-DMC kiesésével remélhetőleg Reece is több labdát kap.
-
több mint 12 éve
Az idény felénél azt mondom, hogy amit ebből a trashteam-ből ki lehetett hozni, azt a DA team kihozta. Annak ellenére, hogy nyerhettünk volna többet és belerohantunk egy nagy verésbe az Eagles-ellen.Jövőre komoly javulásban bízok... megen.
több mint 12 éve
Oakland Raiders S Tyvon Branch (ankle), WR Juron Criner (shoulder), PK Sebastian Janikowski (rib), LB Kaluka Maiava (rib), OT Matt McCants (toe) and OT Tony Pashos (hip) all did not participate in practice Wednesday, Nov. 6. OG Andre Gurode (quadriceps) and WR Andre Holmes (hamstring) were limited in practice. CB Tracy Porter (shoulder) and WR Rod Streater (hip) both fully participated in practice.
több mint 12 éve
Sajnos már én is azt gondolom hogy pusztítani kell innen DMC-t. Twitteren is azt írták, hogy neki egy olyan csapatba kellene mennie ahol van egy nagyon jó fal. Nem itt nálunk szenvednie a sérülékenységével meg a középre futásaival.Bruceegyetértek. olyan RB kell, aki nem üveg, jól lát a pályán, van türelme és gyorsan mozog oldalra. DMC-re egyik sem igaz ezek közül.
ott van pl. Zac Stacy. egy hozzá hasonló RB-t szívesen látnék nálunk.
több mint 12 éve
Sajnos már én is azt gondolom hogy pusztítani kell innen DMC-t. Twitteren is azt írták, hogy neki egy olyan csapatba kellene mennie ahol van egy nagyon jó fal. Nem itt nálunk szenvednie a sérülékenységével meg a középre futásaival.
több mint 12 éve
Csak a tisztánlátás kedvéért DMC nem edz 😊Bruce"Darren McFadden takes more time off work than Santa Claus."