Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
BurcePersze TP még nagyon nem kész,nem kiforrott és ennek megfelelően hibázik is. Abban is egyet értünk,hogy jelenleg még sokkal veszélyesebb lábon,mint levegőben és ennek mind Franchise Qb,mind hosszú távú sikeres játék szempontból változnia kell.
De én akkor is azt mondom és nyugodtan nevezhetsz részre hajlónak vagy elfogultnak,hogy abszolult nem lehetetlen.
Az olvasási képessége szépen lassan de szerintem javul (nézd csak meg az nfl.com-n www.nfl.com/videos/nfl-network-playbook/0ap2000000274734/Playbook-Eagles-vs-Raiders, Shaun OHara is ezt taglalja részben.)
Plusz azért vegyük figyelembe,hogy ez az első idénye amikor kezdő és az ezzel járó extra figyelmet megkapja az edzőktől. Amikor igazán gyűjti a tapasztalatokat, mert hát egy dolog videózni és egy dolog fent lenni a pályán. Azt se felejtsük el,hogy tavalyhoz képest mennyit javult a dobó technikája és ha folytatja a tanulást, szedi fel a tapasztalatokat akkor ez csak javulhat. Na és persze vegyük figyelembe az OL-t is. Amikor volt előtte valamilyen fal akkor sokkal jobban ment neki a passz játék is kevesebb hibával.
Röviden mint minden ez is egy sok változós sztori de abszolult nem kizárt ha folytatja a megkezdett útját,hogy franchise qb legyen nálunk.

több mint 12 éve
mondjuk a WR draft is kilőve nálam. Kell RT, 2 OG. Amíg nincs összerakva egy kurva jó fal, addig tárgytalan minden támadóoldalon.a második körben jöhet David Yankey LG posztra a Stanfordról. első körben nálam WR.deyellén előbb az OL-be draftolnék, akár első 2 körben is. Amíg az nincs (egy normális OL), addig értelmetlen a QB draft.Amadeus91nagyon jol osszeszedte, jol latjaEbben én,mint TP fun is egyetértek, sőt azt sem tartom elképzelhetetlennek,hogy ha nem is az elsőbe de jön majd egy újabb QB pick, aki hasonló skill set-l van megáldva egy egy sérülés esetén való jobb helyettesítés véget.
sztem is ennyi a story ha nem javul, sot gyengul akkor elso kor QB draft siman kepben van.Rolni
De amúgy ahogy idényre is sokat fejlődött szerintem tartani fogja ezt a potenciált az elkövetkezőkben is.Cubehead
Éppen az a baj, hogy most nem látszik a fejlődés már azokon a területeken, ahol kellene. Az olvasási képességei nem túl jók és a passzokba sem áll bele rendesen és néha felelőtlenül dobja el a labdát úgy, hogy bele sem áll. Az atletikus képességeit nem vitatja senki, de egyedül ebből nem fog tudni megélni, mert erre tudnak készülni. Ha az olvasási képességek és a passzolásai is jelentenek majd veszélyt (főként zsebből), akkor lehet beszélni fejlődésről, de ez egyelőre nem látszik nála.
Élmény nézni ahogy játszik, ezt nem vitatom, de ahhoz hogy franchise irányító legyen ennél azért több kell.Bruce
több mint 12 éve
a második körben jöhet David Yankey LG posztra a Stanfordról. első körben nálam WR.én előbb az OL-be draftolnék, akár első 2 körben is. Amíg az nincs (egy normális OL), addig értelmetlen a QB draft.Amadeus91nagyon jol osszeszedte, jol latjaEbben én,mint TP fun is egyetértek, sőt azt sem tartom elképzelhetetlennek,hogy ha nem is az elsőbe de jön majd egy újabb QB pick, aki hasonló skill set-l van megáldva egy egy sérülés esetén való jobb helyettesítés véget.
sztem is ennyi a story ha nem javul, sot gyengul akkor elso kor QB draft siman kepben van.Rolni
De amúgy ahogy idényre is sokat fejlődött szerintem tartani fogja ezt a potenciált az elkövetkezőkben is.Cubehead
Éppen az a baj, hogy most nem látszik a fejlődés már azokon a területeken, ahol kellene. Az olvasási képességei nem túl jók és a passzokba sem áll bele rendesen és néha felelőtlenül dobja el a labdát úgy, hogy bele sem áll. Az atletikus képességeit nem vitatja senki, de egyedül ebből nem fog tudni megélni, mert erre tudnak készülni. Ha az olvasási képességek és a passzolásai is jelentenek majd veszélyt (főként zsebből), akkor lehet beszélni fejlődésről, de ez egyelőre nem látszik nála.
Élmény nézni ahogy játszik, ezt nem vitatom, de ahhoz hogy franchise irányító legyen ennél azért több kell.Bruce
internal primates forever
több mint 12 éve
én előbb az OL-be draftolnék, akár első 2 körben is. Amíg az nincs (egy normális OL), addig értelmetlen a QB draft.nagyon jol osszeszedte, jol latjaEbben én,mint TP fun is egyetértek, sőt azt sem tartom elképzelhetetlennek,hogy ha nem is az elsőbe de jön majd egy újabb QB pick, aki hasonló skill set-l van megáldva egy egy sérülés esetén való jobb helyettesítés véget.
több mint 12 éve
nagyon jol osszeszedte, jol latjaEbben én,mint TP fun is egyetértek, sőt azt sem tartom elképzelhetetlennek,hogy ha nem is az elsőbe de jön majd egy újabb QB pick, aki hasonló skill set-l van megáldva egy egy sérülés esetén való jobb helyettesítés véget.
Élmény nézni ahogy játszik, ezt nem vitatom, de ahhoz hogy franchise irányító legyen ennél azért több kell.
több mint 12 éve
nagyon jol osszeszedte, jol latjaEbben én,mint TP fun is egyetértek, sőt azt sem tartom elképzelhetetlennek,hogy ha nem is az elsőbe de jön majd egy újabb QB pick, aki hasonló skill set-l van megáldva egy egy sérülés esetén való jobb helyettesítés véget.
De amúgy ahogy idényre is sokat fejlődött szerintem tartani fogja ezt a potenciált az elkövetkezőkben is.

több mint 12 éve
Nekem az idei mecseket sokkal nagyobb elvezet nezni mint a tavalyiakat, igy nekem ez a szezon mar siker. Raadasul a D-t nem lehet nem imadni, bitang jo lett.
több mint 12 éve
Kár, de azért kösziii 😊Ma már normál időben, azaz este 10kor kezdődik a meccs? Vagy még mindig nem állítottak az amcsik órát?BruceMa állítottak órát, így 10-től lesznek a meccsek.empty taxi
több mint 12 éve
Ma már normál időben, azaz este 10kor kezdődik a meccs? Vagy még mindig nem állítottak az amcsik órát?BruceMa állítottak órát, így 10-től lesznek a meccsek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ma már normál időben, azaz este 10kor kezdődik a meccs? Vagy még mindig nem állítottak az amcsik órát?
több mint 12 éve
én továbbra is leszarom a passer ratinget, csak nyerjünk.
több mint 12 éve
nagyon jol osszeszedte, jol latjasztem is ennyi a story ha nem javul, sot gyengul akkor elso kor QB draft siman kepben van.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Pryor a jövő irányítója? remek cikk az NFL Philosophy-tól:nflphilosophy.com/is-terrelle-pryor-oaklands-future-at-qb/
több mint 12 éve
Mi is foglalkozunk a héten a Raidersel:Beharangozó: Week 9 - Eagles@Raiders
Ellenséges vonalak mögött - Raiders
több mint 12 éve
www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2013/11/01/allen-likes-his-group-of-wide-receivers/Mondjuk én azért kicsivel többet várnék a harmadik-negyedik emberektől, de még Streatertől is.
több mint 12 éve
Raiders – G Andre Gurode (quad) did not participate, Out; T Tony Pashos (hip) did not participate, Out; T Menelik Watson (calf) limited, questionable; WR Andre Holmes (hamstring) limited, questionable; S Tyvon Branch (ankle) did not participate, Out.
több mint 12 éve
Mi a geci van már a falemberekkel idén...
több mint 12 éve
Fasza...akkor lehet mégis be kell dobni Watsont a mélyvízbe...
több mint 12 éve
Brisiel alig tud járni az egyik újságíró szerint, aki látta hétfőn. Pashos, Gurode outSio a hét rookie-ja.
több mint 12 éve
ezt olvastam napközben telóról én is csak arról nem nagyon linkelgetek 😊Ez is fasza, részben ezért is szeretem a Raiderst, mert ilyen storyk vannak a háttérben
több mint 12 éve
akkor linkelek még egy jót:fieldofteams.csnbayarea.com/2013/10/30/a-rare-glimpse-inside-the-raiders-equipment-room/
több mint 12 éve
Úgy legyen!!nem emlekszem ilyenre...de még ez sem olyan egyszerű a dline mint olyan harmatos ...
de nem is tetszik, mert azert nem olyan egyertelmu ez...ha betomik a boxot es TP benazik mint a Steelers ellen nagy szarba leszunkRolni
és még ott a szuper S helyzet is...Janek
Valóban jó stuff amit deyell linkelt!!
több mint 12 éve
az Eagles honlapján kielemezték a Raiderst. alapos elemzés, érdemes elolvasniwww.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagle-Eye-In-The-Sky-Raiders-Preview/c4f8508a-f540-480c-831c-4d7bed4f8585
több mint 12 éve
nem emlekszem ilyenre...de még ez sem olyan egyszerű a dline mint olyan harmatos ...
de nem is tetszik, mert azert nem olyan egyertelmu ez...ha betomik a boxot es TP benazik mint a Steelers ellen nagy szarba leszunkRolni
és még ott a szuper S helyzet is...
több mint 12 éve
Mondjuk Ő pont nem a nagy fogások egyike sztem, de lényegesen jobb, mint amink tavaly volt pl és összességében jó igazolás volt, főleg ár-érték arányban. Abban már nem vagyok ennyire biztos, hogy hosszútávon marad-e...Mike Jenkins pl meglehetősen alulértékelt igazolás volt. Nem tudom miért, de a média nagyon szerette volna JJvel kimondatni, hogy bust...gyeekha már védelem, meglepően kurva jó....Amadeus91Aso a cut szélére jutott Friscoban, szerintetek?Amadeus91Nem hiszem, h akar még játszani igazából...
Nem zavarnék bele a védelmünkbe sehova, így a sec.be sem.Rolni