Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
www.insidebayarea.com/raiders/ci_24399863/pryor-even-fooled-raiders-teammates-93-yard-touchdown
internal primates forever
több mint 12 éve
egyébként elképesztő, de mindenki TP-ról beszél a kinti fanek közül, hogy reményt ad, végre valaki aki rekordot dönt stb... és azért tény, hogy rég volt ilyen karakter QB poszton. (a passzjáték tényleg döglődött ma, a 2. félidő pedig botrány volt)
több mint 12 éve
Mike Pereirának nem tetszett Tarver gesztusa. 😕 meg lesz büntetvemsn.foxsports.com/nfl/story/mike-pereira-oakland-raiders-assistant-coach-flips-bird-at-officials-102713
több mint 12 éve
Rashad Jennings volt a király. blokkolt punt, elkapott onside kickno meg Tarver, ahogy bemutatott a zebráknak egy FU keretében
jövő héten is nyerünk, és akkor 4-4.
több mint 12 éve
Nem is igazán tudok örülni a győzelemnek. Ez a félidei összeomlás nagyon nagyon rossz
több mint 12 éve
Aso trade blockon, elhozhatnánk egy zacskó szotyiért szerintem.
több mint 12 éve
Hát futhat Pryor rekordokat, de...Ez a meccs a defense érdeme.
3-4, a következő 3 meccs is hozható szerintem (ha az offense összeszedi magát, természetesen).
több mint 12 éve
Lényeg, h W!!Tetszett: Védelem (kezdem elhinni, h fasza a védelmünk és Tarver a kedvenc edzőm easily), King
Nem tetszett: O, TP, Olson 2.félidőben
Jövőhéten jöhet az Eagles, akik ellen lehet esélyünk, ha ezzel a 2. félidős összeomlással tudunk kezdeni vmit...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Első félidő:Tetszett a futójáték, a védelem, a blokk punt és a Steelers
Nem tetszett TP, a passz blokk, Butler, Ford
több mint 12 éve
Üdv srácok. Véleményetek szerint melyik stream a legjobb minőségű? Már próbáltam párat új laptoppal, de mind rossz felbontású ha a tévére teszem. Előre is köszi.gabenne válogass, amelyik bejön rendesen azt nézd.
több mint 12 éve
Én NFL Game Pass-al tolom...az szép tiszta, de fizetős...
több mint 12 éve
Üdv srácok. Véleményetek szerint melyik stream a legjobb minőségű? Már próbáltam párat új laptoppal, de mind rossz felbontású ha a tévére teszem. Előre is köszi.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
jövő héten az Eagles ellen játszunk, Vick nem lesz náluk. Barkley vagy Foles (gyaníthatóan az előbbi)
több mint 12 éve
jobban fest így 😊
több mint 12 éve
matchupok, amikre kíváncsi leszekSzerintem korrektül össze szedted Deyell.
Pryor futásai vs Lawrence Timmons - ő lesz a spy ha minden igaz
Matt McCants vs LaMarr Woodley - Justin Houston ellen egész jól helytállt, vajon tudja-e folytatni
Denarius Moore vs Ike Taylor - Taylor eddig levette A.J. Greent, Brandon Marshallt és Torrey Smith-et
Antonio Brown vs Mike Jenkins - sok jóra nem számítokdeyell
Kíváncsi leszek én is,hogy Pryort mennyire tudják majd megfogni avagy nem és nem csak a futásaira gondolok hanem összességében. Szerintem amennyiben kap némi segítséget a többiektől akkor azért nehéz lesz.
Valamint szerintem ma Streater és Butler esetleg Holmes time lesz ha passzjátékról beszélünk.
Amire viszont ennél is jobban kíváncsi leszek az JT védelme,hogy mennyire tudjuk rá erőltetni a mi játékunkat kicsi Benre 😊 esetlegen.
Alapvetően jók az előérzeteim és bár nem akarom elkiabálni de szerintem ha szorosan is de behúzzuk ezt a meccset. Igaz,hogy 2002ben nyertünk utoljára Bye week után de ha vissza emlékeztek tavaly majd nem meg volt az akkor jóval erősebb Falcons is csak Palmer egy INT-l a végén elintézte,hogy ne törjön meg a sorozat!

több mint 12 éve
matchupok, amikre kíváncsi leszekPryor futásai vs Lawrence Timmons - ő lesz a spy ha minden igaz
Matt McCants vs LaMarr Woodley - Justin Houston ellen egész jól helytállt, vajon tudja-e folytatni
Denarius Moore vs Ike Taylor - Taylor eddig levette A.J. Greent, Brandon Marshallt és Torrey Smith-et
Antonio Brown vs Mike Jenkins - sok jóra nem számítok
több mint 12 éve
Ulpi: nem!Helyes! Ezt már szeretem hallani. Sokkal jobb a Raiders mint sokan várták. Ezért nem kell előre leírni senkit. Minden szezonban vannak nagy feltámadások és sajnos nagy süllyesztők is. Sztem a mutatott játékknál is van ám fontosabb jelenleg Oaklandben. Méghozzá a tehetségek megtalálása és beépítése a csapatba. Mert amikor mindenki olcsó és fiatal, akkor a nagy számok törvénye alapján mindig van köztük aki egyébként sosem futna be, de így kap elég lehetőséget és mégis. Ezeket kell megtalálni, ez a legfontosabb idén.
de a rekordnal fontosabb a mutatott jatek...az, hogy lathato-e fejlodesRolni

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Menelik Watson @MenelikWatson71Feels good to be out working out again. My time will come.
= tán még egy meccset is játszik a szezonban. can't wait!
Raiders sign OL Jack Cornell to the active roster, cut DL Brian Sanford.
kicsit meglep, hogy Sanfordot raktuk ki
több mint 12 éve
Ulpi: nem!de a rekordnal fontosabb a mutatott jatek...az, hogy lathato-e fejlodes
több mint 12 éve
a játékképe lenne a lényeg (számomra), nem idén kell megnyernünk a Super Bowlt.becsulendo is meg nem is opcio.És ti elégedettek lennétek újabb 4-12 esetén?ulpianus
ha tankolunk es nagyot zakoznak lehet menniuk kell...
4-12t muszaly utni eredmenyben mutatott jatekban isRolni
több mint 12 éve
hell no!becsulendo is meg nem is opcio.És ti elégedettek lennétek újabb 4-12 esetén?ulpianus
több mint 12 éve
becsulendo is meg nem is opcio.És ti elégedettek lennétek újabb 4-12 esetén?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
becsulendo is meg nem is opcio.ha tankolunk es nagyot zakoznak lehet menniuk kell...
4-12t muszaly utni eredmenyben mutatott jatekban is