Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
With tackle Menelik Watson (calf) also out, Allen said the Raiders will probably sign practice squad tackle Jack Cornell to the roster, meaning they'll need to cut a player.Nem akartok tankolni, ez feltétlen becsülendő.
menne inkább IR-re, azt jól van.deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
With tackle Menelik Watson (calf) also out, Allen said the Raiders will probably sign practice squad tackle Jack Cornell to the roster, meaning they'll need to cut a player.menne inkább IR-re, azt jól van.
internal primates forever
több mint 12 éve
Raiders | Two players listed as probableOakland Raiders C Stefen Wisniewski (knee) and CB Tracy Porter (shoulder) fully participated in practice Friday, Oct. 25, and are listed as probable for Week 8.
Raiders | Kaluka Maiava questionable
Oakland Raiders LB Kaluka Maiava (hamstring) was limited during practice Friday, Oct. 25, and is listed as questionable for Week 8.
Raiders | Three linemen doubtful for Week 8
Oakland Raiders OG Andre Gurode (quadriceps), OT Tony Pashos (hip) and OT Menelik Watson (calf) did not participate in practice Friday, Oct. 25, and are listed as doubtful for Week 8.
Raiders | Tyvon Branch ruled out
Oakland Raiders SS Tyvon Branch (ankle) did not participate in practice Friday, Oct. 25, and has been ruled out for Week 8.
több mint 12 éve
remélem Vontae Davis nem, borzalmasan hülye az az ember.Amadeus91Davis nem hülye (jobb Wonderlic-et írt, mint Brady, Manning, stb.), hanem inkább "elszállt". A saját világában él. 😀
Egyébként én is remélem, hogy nem viszitek el. Jó helye van Indy-ben, maradjon csak itt. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
nahát.Ennyire nem kell ezen fennakadni. A #2 TE, David Johnson IR-re kerülése után kellett egy 4. TE, az épp kitett Gordon volt a legjobb a piacon (nem sokkal rosszabb, ha egyáltalán, mint a jelenlegi 2. és 3. számú TE-ünk...), de azonnal megsérült a lábujja. Ezen a héten már rendesen edzett, de úgy látszik, hogy az év eleje óta komolyan próbálgatott és a Ravens ellen nagyjából működő 6 OL emberes felállást erőltetjük és nem várunk Gordon betanításával. Készülhettek Mike Adams, mint extra OT/TE ellen 😊.
The Steelers, who signed former Raiders TE Richard Gordon 10 days ago, cut him today.deyell
Winnt meg Redman helyett szedtük fel, aki borzalmas formában volt idén, nem is illik a rendszerbe, ráadásul kicsit odaszólt az orvosi stábunknak az agyrázkódásának kezelése kapcsán, amit nem vett jó néven az FO. Winn jó ZBS-be, nem véletlenül volt a Houstonnál és a Pats-nél előttetek (nálatok is csak kemény 2 hetet).
Nyilván az O playbook sem árt, de ha tudsz egyértelműen jobb FA jelölteket, ne tartsd magadban 😊.
És mellesleg Marshall McFadden révén szezon eleje óta nektek is van egy spionotok 😉.
Jó kis meccs lesz, én már nagyon várom. Kíváncsi vagyok, hogy Seymour hiányában ki lesz a legbadassebb nálatok, ki csapja csak úgy heccből nyakon Röfit 😊.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
nahát.The Steelers, who signed former Raiders TE Richard Gordon 10 days ago, cut him today.
több mint 12 éve
egy cikk arról, hogy Martez Wilson mit tudhat nálunk (bleacherreport de érdemes elolvasni)With an athlete of Wilson's caliber, there is reason to believe he can be an impact player in the NFL in the right scheme and with the right coaching. Wilson fits Oakland's defensive scheme perfectly and could be a diamond in the rough who develops into an impact player.
bleacherreport.com/articles/1824148-did-the-oakland-raiders-find-a-diamond-in-the-rough-in-martez-wilson
több mint 12 éve
melyikük jöjjön jövőre?Verner anno még drafton szívesen elhoztam volna, azóta a Nashville-ben eléggé vegyes megítélése volt, de idén megtalálták a "használati utasítását" 😀 azóta jól játszik, igen rendszerfüggő a sebessége miatt. Ha tudjuk hasonlóan játszatni, mint idén a Titans akkor OK, különben csak kidobott pénz.
@PFF's Nos. 2 (Alt. Verner), 4 (Vontae Davis), 6 (A Talib), 8 (Tramaine Brock) & 11 (B Grimes) overall-rated CBs are all in contract years.
deyell
Davis összes előnye, hogy fizikálisan jó, de fejben nagyon nincs rendben, őt én is kihagynám...
Talib-ban is benne van a "hülye gén", de elit játékos, ha McKenzie nem csak jófiúkat akar a csapatba akkor remélem behúzzuk, bár vele kicsit az az érzésem, hogy jó csapatban képes jó teljesítményt nyújtani és Belichick ha lesz lehetősége nem fogja elengedni, illetve sok csapattal kellene versenyeznünk, ha a Pats nem marasztalja
Brock-ot szerintem nem engedi el a 49ers, de ha nem kap új szerződést, akkor remélem teszünk neki ajánlatot
Grimes 31 évesen sok sérülés után... talán egy évre jöhetne...
több mint 12 éve
DA: Martez Wilson will play SAM linebacker, won't be ready this week. DT Bilukidi, despite recent sack, was not showing enough development.remélem Vontae Davis nem, borzalmasan hülye az az ember.
melyikük jöjjön jövőre?
@PFF's Nos. 2 (Alt. Verner), 4 (Vontae Davis), 6 (A Talib), 8 (Tramaine Brock) & 11 (B Grimes) overall-rated CBs are all in contract years.
Evans első körben?
When targeting Mike Evans, Johnny Manziel is 39/49, 971 yards, 9 TD's, 0 INT's, 307 rating. averaging 20 yds per TARGETdeyell
több mint 12 éve
DA: Martez Wilson will play SAM linebacker, won't be ready this week. DT Bilukidi, despite recent sack, was not showing enough development.melyikük jöjjön jövőre?
Evans első körben?
When targeting Mike Evans, Johnny Manziel is 39/49, 971 yards, 9 TD's, 0 INT's, 307 rating. averaging 20 yds per TARGET
több mint 12 éve
Vicket is utálja érdekes leszWeek 9: TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-Eagles-at-Raiders-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2)Ricsi gondolom, megint szét fogja fikázni a Raiderst, ahogy szokta. én streamen nézem majddeyellgaluskagaben
több mint 12 éve
www.nfl.com/videos/nfl-network-around-the-league/0ap2000000268714/Charles-Woodson-on-latest-NFL-news
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
+1A Dolphins ellen nyomjuk ősszel a Wembleybenmenni kéne ráAmadeus91
www.raiders.com/news/article-1/2014-International-Series-Games-Confirmed/0a1aaf53-bf6e-4779-8bf7-db7de7c698f5Bruce
több mint 12 éve
A Dolphins ellen nyomjuk ősszel a Wembleybenmenni kéne rá
www.raiders.com/news/article-1/2014-International-Series-Games-Confirmed/0a1aaf53-bf6e-4779-8bf7-db7de7c698f5Bruce
több mint 12 éve
A Dolphins ellen nyomjuk ősszel a Wembleybenwww.raiders.com/news/article-1/2014-International-Series-Games-Confirmed/0a1aaf53-bf6e-4779-8bf7-db7de7c698f5
több mint 12 éve
playmaker gondolom, megmondjuk neki, hogy "figyelj nigger, ott van a fehér srác a labdával a többi kövér nigger között, ő neki kéne nekimenni"természetesen csak vicceltem.
több mint 12 éve
Talán JT eléggé le tudja butítani neki a dolgot és ki tudjuk használni a sebességét...leginkább ST lesz ígyis, úgyis...Amúgy kiváncsi leszek mi a terv Wilsonnal ST-n túlmenően...Egyetemen egyébként még MLB volt anno 😊
OLB? DE?
Mérete, fizikai adottságai alapján bármi lehet belőle...Azt olvastam, h nem egy jól, ösztönösen reagáló playa...ezt lehet kiszorítani, ha annyit kérnek tőle mondjuk, h rohamozza az irányítót pass szituknál...Rolni
Gyors, mint a fene, de kb. ennyi amiben jó, sztem hol Sio hol vmelyik DE helyén fog feltűnni, ill. azon kevés playa egyike a rostereken akiben látni a 3-4 OLB-t.empty taxi
több mint 12 éve
Amúgy kiváncsi leszek mi a terv Wilsonnal ST-n túlmenően...Egyetemen egyébként még MLB volt anno 😊
OLB? DE?
Mérete, fizikai adottságai alapján bármi lehet belőle...Azt olvastam, h nem egy jól, ösztönösen reagáló playa...ezt lehet kiszorítani, ha annyit kérnek tőle mondjuk, h rohamozza az irányítót pass szituknál...Rolni
Gyors, mint a fene, de kb. ennyi amiben jó, sztem hol Sio hol vmelyik DE helyén fog feltűnni, ill. azon kevés playa egyike a rostereken akiben látni a 3-4 OLB-t.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Amúgy kiváncsi leszek mi a terv Wilsonnal ST-n túlmenően...OLB? DE?
Mérete, fizikai adottságai alapján bármi lehet belőle...Azt olvastam, h nem egy jól, ösztönösen reagáló playa...ezt lehet kiszorítani, ha annyit kérnek tőle mondjuk, h rohamozza az irányítót pass szituknál...
több mint 12 éve
Nem igazan ertem miert Kidi megy. ott van egy Muir rosteren ha csak a DTet nezem. Nyers project playa volt Kidi aki tavaly ev vegen villantott mar vmit. Iden nem nagyon jatszattak, most meg cut...nem tetszik.RM a drafton keresztul kellene, h felepitse a csapat gerincet erre ugy hullanak a draftpickjei mint a legyek...
több mint 12 éve
Felszedtuk Martez Wilsont a szentektõl, Kidi káráraBarbnekem tetszik ez a move.
több mint 12 éve
Felszedtuk Martez Wilsont a szentektõl, Kidi káráraBarbMiért pont Kidi?
több mint 12 éve
A duble int ret TD? 😀 az mennyin is múlt 3 yardon? Ó a Lőcs négy intet lőtt, micsodi nap volt 😉 mégis majdnem meglett 😀 eccervót dudán kutyavásár...bizony. és ebből egyszer úgy, hogy Andrew Walter volt a QB.deyellBorzongató statisztika, azóta mind a kettő hazait megnyertétek 😉sutianap1995-ben nyertek deyellNagyon kellhet nekik a meccs 😀Rolniegyébként Richard Gordont is leigazolták.deyellhem, hemfélnek 😊Rolni
Steelers signed RB Winn off Oakland Raiders practice squad. An old trick. Steelers play at Oakland this week.deyell

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Head Coach Dennis Allen and QB Terrelle Pryor live streaming press conference has started. bit.ly/193McLt