Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Én azért Nnamdit szívesen látnám. 😊
több mint 12 éve
Mike Jenkins pl meglehetősen alulértékelt igazolás volt. Nem tudom miért, de a média nagyon szerette volna JJvel kimondatni, hogy bust...ha már védelem, meglepően kurva jó....Amadeus91Aso a cut szélére jutott Friscoban, szerintetek?Amadeus91Nem hiszem, h akar még játszani igazából...
Nem zavarnék bele a védelmünkbe sehova, így a sec.be sem.Rolni
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
ha már védelem, meglepően kurva jó....Aso a cut szélére jutott Friscoban, szerintetek?Amadeus91Nem hiszem, h akar még játszani igazából...
Nem zavarnék bele a védelmünkbe sehova, így a sec.be sem.Rolni
több mint 12 éve
Aso a cut szélére jutott Friscoban, szerintetek?Amadeus91Nem hiszem, h akar még játszani igazából...
Nem zavarnék bele a védelmünkbe sehova, így a sec.be sem.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Aso a cut szélére jutott Friscoban, szerintetek?
több mint 12 éve
Eddigi RMhez köthető cut-ok, elengedések:raidersbeat.com/2013/10/30/reggie-mckenzies-cap-cuts-former-raiders-hardly-impressing-away-from-oakland/
Wheeler se kéne vissza, jobban jártunk Burnettel anyagilag és pályán sincs semmi visszaesés
Bryant-ra mondjuk mindig, h kellene vissza, bár a legutóbb deyell által berakott PFF értékelés árnyalja a képet
több mint 12 éve
LeSean McCoy, on Terrelle Pryor: "Yeah, I know him. I tried to recruit him to Pittsburgh. We couldn't afford him."öhm
internal primates forever
több mint 12 éve
nem emlekszem ilyenre...de nem is tetszik, mert azert nem olyan egyertelmu ez...ha betomik a boxot es TP benazik mint a Steelers ellen nagy szarba leszunk
több mint 12 éve
Jajj, de nem szeretem az ilyen várakozásokat, túl egyértelmű 😀deyell
több mint 12 éve
Huff talán beférne a cornerek közé olcsóért, bár fene sem tudja. Azért az komoly, hogy minden kirúgott, elengedett játékos befuccsolt Kelly kivételével.
több mint 12 éve
Walker nagyon fontos playa...no meg Daniel "sack master" Muirt.
Ha Houston melle ot is visszatudjuk hozni az mar szep alapja lehet egy eros fiatal DLnekRolni

egyébként Brian Sanfordot visszaigazoltuk.
több mint 12 éve
Walker nagyon fontos playa...Ha Houston melle ot is visszatudjuk hozni az mar szep alapja lehet egy eros fiatal DLnek
több mint 12 éve
melyik McKenzie által elengedett játékost látnátok szívesen Raiders mezben? gondolom a legnépszerűbb válasz Des Bryant lenne. de a helyzet az, hogy:Desmond Bryant PFF Grade +0.5
Vance Walker PFF Grade +7.2
és Walker sokkal olcsóbb idén. esetleg Wheeler?
Kevin Burnett -1.1
Philip Wheeler -2.6.
ugyanez. talán egy RM által elengedett védő játszik jól új csapatában, ő pedig Mike Mitchell a Panthersben. de ő nem illene az idei D#-be, no meg a Ross - Woodson páros teljesen megfelelő. nekem egy problémám van, az hogy kulcsjátékosaink (Walker, Sims) csak egy éves szerződést kaptak, míg pl. Nick Roach három éveset. Roach értékelése a PFF szerint -7.4 idén, a sok missed tackle miatt. bár amiben jó, hogy ő hívja a playeket. szóval ha Walkeréket meg akarjuk tartani, akkor RM-nek tejelnie kell, míg Roach-ra ráférne az upgrade, az eddigiek alapján. egyébként igazából csak Lechler hiányzik.
ez csak fun fact:
Dion Jordan 3rd pick, 145 snaps, +3.2 grade, 1 sack.
Sio Moore, 66th pick, 175 snaps, +2.9 grade, 3 sack
(mondjuk a Dolphins DC-nek nem sok lövése van arról, hogy használja Jordant, míg Tarver remekül coacholja Siot)
több mint 12 éve
espn.go.com/nfl/story/_/id/9882568/nfl-former-oakland-raiders-alabama-linebacker-rolando-mcclain-self-imposed-exile

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Huffnak egy meccset lattam iden...az elsot...nagyon homaly volt...nem kell mar O ide sztem
több mint 12 éve
azt írja a Ravens insider, hogymeg fogtok lepődni (nem):Szegény, azért sajnálom, lehet jó lenne visszahozni gyorsba olcsón, mert sztem hosszú távon még jó megoldás is lehetne, mivel nálunk azért nem volt olyan fogalmatlan. Nem is értem mi lett vele.Bruce
Ravens cut Michael Huff.deyell
"Michael Huff has just four tackles and was benched after one game and hadn't shown an enthusiasm or affinity for special teams. Didn't play physically and failed to provide outside containment on costly key kickoff return by Steelers late in the game."
hátralévő alapfizetése nem volt garantált, így kivágták.
több mint 12 éve
meg fogtok lepődni (nem):Szegény, azért sajnálom, lehet jó lenne visszahozni gyorsba olcsón, mert sztem hosszú távon még jó megoldás is lehetne, mivel nálunk azért nem volt olyan fogalmatlan. Nem is értem mi lett vele.
Ravens cut Michael Huff.deyell
több mint 12 éve
meg fogtok lepődni (nem):Ravens cut Michael Huff.
több mint 12 éve
a Texanstól kivágott 3. körös rookie defensive end, Sam Montgomery van nálunk próbajátékon. ő nem a jó karakteréről ismert, mondjuk úgy. Bilukidi pedig a Vikingsnál
több mint 12 éve
polo geci jo 😊johetne a D.Jacks sig siman 😉
a futos statot meg most akartam bedobni 😊
egyeteln csapat vagyunk 20+ yardos engedett futas nelkul!!
több mint 12 éve
Bruce nem rendelsz egy ilyen pólót? 😀
több mint 12 éve
Te deyell nehogy most elkezd jinx-elni Streatert 😀Rolni😊 gondoltam rá, beteszem DeSean Jacksont signek.
ez pedig a nap statja:
Raiders have held 3 opponents under 40 yds rushing in a game. Did that just 4 times in previous 10 seasons.
több mint 12 éve
Nagyon zsivány lett a sig!!!
több mint 12 éve
Raiders RB Darren McFadden going nowhere before trade deadline. Oakland not expected to make any trades.
deyell