Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Tarver nagy arc 😊BruceImádom! Nekem már borítókép. 😊 Gizdább mint Ogli G!
több mint 12 éve
Szavazzatok Sio-ra, de mán jelleggel:
több mint 12 éve
Tarver nagy arc 😊
több mint 12 éve
Te deyell nehogy most elkezd jinx-elni Streatert 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Jenkins egy büntetést csinált, azt beleszámolták, a másik nem volt semmi, csak befújták, ezért akadt ki Tarver. amúgy nyolcszor dobtak rá, 3 elkapást engedélyezett 11 yardért, 1 intet szerzett, meg egy passzba belenyúlt, amiből szintén int lett, Porter szedte össze.
internal primates forever
több mint 12 éve
- állítólag Foles lesz a kezdő vasárnap, ennek nem örülök.
Barkley jobb lett volna, de Foles sem túl félelmetes...HA lesz O részünkről nem kell félni
- Le’Veon Bell only notched 23 yards on 13 carries, but he gained 27 after contact, meaning the O-line generated him -3!
Pedig kimondottan jó RB sztem a srác...run Dnk kurva nagyot javult
- PFF hét csapatában meg lett említve Jamize Olawale, Lamarr Houston és Mike Jenkins(!)
Jamize meglepett, Houston sima ügy, Jenkins gondolom bünti nélkül van kalkulálva, eddigi legjobb meccse volt nálunk az tény
- Tracy Porter: “We have high-character guys that just love the game, that put the team before themselves. That want to be and play like a family.”
Remélem akkor is fontos lesz a family meg az együtt játszás amikor a szerződések kerülnek terítékre 😊
- rotoworld.com "szakértője", Evan Silva négy hónappal korábban: "This is my 8th year covering NFL, analyzing rosters.I've never seen a roster with less hope than 2013 Raiders."
Nagy szaki...bár én sem reméltem sokat...
- ez pedig Tarver kiskorában 😀
😀 nice
deyell
több mint 12 éve
- állítólag Foles lesz a kezdő vasárnap, ennek nem örülök.- Le’Veon Bell only notched 23 yards on 13 carries, but he gained 27 after contact, meaning the O-line generated him -3!
- PFF hét csapatában meg lett említve Jamize Olawale, Lamarr Houston és Mike Jenkins(!)
- Tracy Porter: “We have high-character guys that just love the game, that put the team before themselves. That want to be and play like a family.”
- rotoworld.com "szakértője", Evan Silva négy hónappal korábban: "This is my 8th year covering NFL, analyzing rosters.I've never seen a roster with less hope than 2013 Raiders."
- ez pedig Tarver kiskorában 😀
több mint 12 éve
nálam Houston, Walker, Sims, CWood, Porter, Young, DMC, Veldheer, Jennings. Fordon gondolkodom....
több mint 12 éve
Eddig remekel a védelem, ami remek hír és főleg ennek köszönhetjük, hogy 3-4-el állunk, viszont eszembe jutott, h minél jobb a D annál nehezebb lesz visszahozni jövőre...Ugye sokan 1 éves deal-en vannak és bár sok pénz felszabadul necces lesz visszahozni mindenkit...bár talán nem is kell 😊
2014ben FA lehet:
-Lamarr Houston...nem kérdés fr.tag vagy big deal
-Vance Walker...nekem tetszik a játéka sztem korrekt DT pénzen tartani kell
-Pat Sims...eddig jó és egészséges. McGee előtérbe kerülése javít a tárgyalási helyzetünkön. Szívesen látnám vissza...
-Daniel Muir...keveset láttunk még, de az jó volt...ő legalább nem lesz drága
-Jason Hunter...eddig kellemes meglepi, meg kéne tartani vszeg nem lesz túl drága
-Kaelin Burnett...ERFA így olcsón megtartható, ha nincs jobb ST opció
-Tracy Porter...jóféle nickel CB, ha ilyen áron marad remek, de túlfizetni nem szabadna
-Mike Jenkins...na őt is csak olcsón hoznám vissza, de Porter és közüle legalább az egyik kéne
-Phillip Adams...TCig biztos hoznám
-Chimdi Chekwa...dettó
-Charles Woodson...ha egészséges tud maradni akkor szívesen látnám viszont
-Brandian Ross...ERFA vagy RFA lesz így tartható olcsón elvileg és kéne is sztem
-Usama Young...back upnak back up pénzen jó lenne
Ez 8 jelenlegi kezdőjátékos!! Gyakorlatilag az LB corp nélkül mindenki...
Branch visszatérése után mondjuk Wood engedhető, vagy ahogy írtam McGee további javulásával Sims, illetve Hayden erősödésével Jenkins, de mondjuk attól még kell külső kezdő CB pl...
Támadó oldalon kisebb a felhozatal, mert Veldheer az egyetlen nagy név\pénz sztem.
DMC lehetne, de nem látom, h drágán visszahozzuk. Utána Barnes, Pashos, Gurode, Jennings akik valami közepes pénzt kérhetnek, kaphanak...Jelen állás szerint Ford max ingyér maradhat 😀
több mint 12 éve
nem a mi meccsünket adják ricsiék (így kisbetűvel)......
több mint 12 éve
Engem egy dolog zavar nagyon.TP-ről - "His 25.7 passer rating was the worst for a winning quarterback since Craig Morton in 1972."
93y ide vagy oda, ez basszus Tebowt is alul múlja, de nagyon...
több mint 12 éve
attol felek ezek mind eszement penzekert jonnenek csak (levezetni) nem kene ismert erre az utra lepni!DA: Martez Wilson will play SAM linebacker, won't be ready this week. DT Bilukidi, despite recent sack, was not showing enough development.remélem Vontae Davis nem, borzalmasan hülye az az ember.Amadeus91
melyikük jöjjön jövőre?
@PFF's Nos. 2 (Alt. Verner), 4 (Vontae Davis), 6 (A Talib), 8 (Tramaine Brock) & 11 (B Grimes) overall-rated CBs are all in contract years.
Evans első körben?
When targeting Mike Evans, Johnny Manziel is 39/49, 971 yards, 9 TD's, 0 INT's, 307 rating. averaging 20 yds per TARGETdeyell
több mint 12 éve
szerdán edz Watson és Burris, JV-t megnézik a dokik.deyellNice
több mint 12 éve
PFF Steelers @ Raiders- The three highest graded players were Brett Keisel (+4.5), Lamarr Houston (+3.6) and both Marcus Gilbert and Khalif Barnes (+3.2)
- The three lowest graded players were Lucas Nix (-5.0), Darren McFadden (-3.3) and Kelvin Beachum (-2.8)
Houston 1 sack + 8 hurry
szerdán edz Watson és Burris, JV-t megnézik a dokik.
több mint 12 éve
El kell cserélni Wheelert Fordra.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Dolphins beatwriter írása Wheeler idei teljesítményéről."Phillip Wheeler has plunged from sixth to 19th among outside linebackers since leaving Oakland for the Dolphins. Two very recent former NFL general managers who asked not to be named said they were dumbfounded by the Dolphins giving a $27 million contract to Wheeler, who’s allowing a 121 quarterback rating in his coverage area and missed a key third-down tackle on Buffalo’s final possession before its winning field goal last Sunday. And I would rather have Kevin Burnett than Philip Wheeler for $27 million (Former Falcons, Packers, Raiders executive Ken Herock)."
több mint 12 éve
poénNekem is kéne egy amiben a FU szerepel 😀Rolnijjncaa
több mint 12 éve
haha
több mint 12 éve
Nekem is kéne egy amiben a FU szerepel 😀Rolni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Köszi Ulpi, de itt már kértem párszor és soha nem csinált senki nekem 😀Szükségem van egy Jason Tarver sig-re! Valaki tud mutatni egy-két opciót? 😊Brucebowl.hu/forum/alairasok/keresekulpianus
több mint 12 éve
Szükségem van egy Jason Tarver sig-re! Valaki tud mutatni egy-két opciót? 😊Brucebowl.hu/forum/alairasok/keresek

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Következő meccs ugyebár otthon Philly ellen!Sztem hozható meccs lesz...tegnap néztem őket a Giants ellen és most azt mondom, h a védelmünk tudja őket tartani majd. Shady-t kell folyamatosan figyelni, illetve D.Jackson-t kell kettőzni...persze nem ennyire egyszerű, de na...
védelmük nem erős, de futós QBra tudtak készülni bőven, úgyhogy kiváncsi leszek. TP sajnos most sem alakította pozitív irányban a képét bennem...KC elleni 2. félidőt még letudtam az OL kiesésével, de azért ez a tegnapi elég gyengus volt tőle levegőben...nem láttam azt a fejlődést, amit a Denver, SD meccsekre hozott...
RB futásaink belülre szánalmasak sajnos és ehhez viszont OL visszatérők kellenének...
Kik térhetnek vissza akár a Philly ellen, akár a köv hetekben:
-Tony Pashos jó eséllyel visszatérhet sztem. KC ellen hamar kiállt azóta meg 2 hét pihi megvolt. McCants sztem tegnap játszott leggyengébben eddig.
-Menelik Watson visszatérhetne lassan, de egyenlőre rá nem merek alapozni, illetve vszeg nem is kerülne be egyből a mélyvízbe, de szívesen látnám benn jumbo formációkba már...
-Andre Gurode szintén 2 hete pihen, lassan visszatérhetne. Nem C poszton, mert ott Wiz már megvan (reméljük marad is mostmár), de sajnos Nix játéka indokolhat egy cserét, még akkor is, ha Gurode sem remekelt még idén...
Akik még odébb vannak:
-Jared Veldheer már edzhetne és a Philly ellen már játszhatna elvileg. Ahogy edzeni kezd 14 napunk van aktiválni vagy IR-re rakni. Gondolom aktiválástól számítva majd letelik a 2 hét, utána lesz aktiválva jó esetben, de vszeg kimarad ott majd még egy meccs legalább...sza ha mostanában (week 9) aktiváljuk akkor is week 13 körül lesz látható füvön először...
-Miles Burris szintén nem lesz egyhamar meccsre nevezve, de ő nem is égető a jelenlegi LB állomány mellett
-Tyvon Branchről semmi hír...az mondjuk bíztató, h Ross milyen jól játszik a helyén
Meccset Mike Jenkins helyén Adams fejezte be, nem tudom, h sérülés miatt-e, de jó lenne ha nem dőlne ki MJ, még akkor sem, h sztem a kezdő CB 3-as leggyengébb tagja.
több mint 12 éve
Nekem is kéne egy amiben a FU szerepel 😀
több mint 12 éve
Szükségem van egy Jason Tarver sig-re! Valaki tud mutatni egy-két opciót? 😊
több mint 12 éve
www.insidebayarea.com/raiders/ci_24399863/pryor-even-fooled-raiders-teammates-93-yard-touchdowndeyell"I heard the crowd cheering, I kind of looked at D-Mac and he looked like he was 5 or 6 yards downfield," Wisniewski said. "I was like, 'Are we that excited about a 5- or 6-yard gain?'
"Sure enough, I look up and Pryor's at the 50 with no one around him and I'm like, 'Oh, that's why they're cheering. Sweet.' "
😀 😀 😀 😀