Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
bizony. és ebből egyszer úgy, hogy Andrew Walter volt a QB.Borzongató statisztika, azóta mind a kettő hazait megnyertétek 😉sutianap1995-ben nyertek deyellNagyon kellhet nekik a meccs 😀Rolniegyébként Richard Gordont is leigazolták.deyellhem, hemfélnek 😊Rolni
Steelers signed RB Winn off Oakland Raiders practice squad. An old trick. Steelers play at Oakland this week.deyell
internal primates forever
több mint 12 éve
Borzongató statisztika, azóta mind a kettő hazait megnyertétek 😉1995-ben nyertek deyellNagyon kellhet nekik a meccs 😀Rolniegyébként Richard Gordont is leigazolták.deyellhem, hemfélnek 😊Rolni
Steelers signed RB Winn off Oakland Raiders practice squad. An old trick. Steelers play at Oakland this week.deyell

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Jaja, Pashos és Burris most ott edz ahol Wiz volt hétfőn, így Pashos elvileg visszatérhet a meccsig, ha minden rendben lesz. Maiava sem edz és gondolom Branch sem.
több mint 12 éve
1995-ben nyertek utoljára Oaklandben.Nagyon kellhet nekik a meccs 😀Rolniegyébként Richard Gordont is leigazolták.deyellhem, hemfélnek 😊Rolni
Wisniewski edz 8-)
Pashos közel a visszatéréshez, egyelőre McCants az RT, Brisiel az RG. Burris is végez munkát. Watsonról és Gurode-ról nincs hír
több mint 12 éve
Nagyon kellhet nekik a meccs 😀egyébként Richard Gordont is leigazolták.deyellhem, hemfélnek 😊Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
egyébként Richard Gordont is leigazolták.hem, hemfélnek 😊Rolni
több mint 12 éve
hem, hemfélnek 😊
több mint 12 éve
hem, hemSteelers signed RB Winn off Oakland Raiders practice squad. An old trick. Steelers play at Oakland this week.
több mint 12 éve
He Eagles Raiders meccset adják váó addig reméljük nálunk a 4. számú irányító lesz már a pályán 😛 Amúgy figyeljetek mert az is csak úgy lehetséges, hogy tart még az óraátállítás, tehát a mi meccsünk 21.05-kor kezdődik magyar idő szerint és aztán érik utol ha utolérik az élőt. Mert egyébként nem a "közvetíéses" idősávban van a meccs .
több mint 12 éve
Én magyarul nézem, szarok ricsi fejére. Szeretem hallgatni a sületlenségeket 😀Week 9: TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-Eagles-at-Raiders-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2)Ricsi gondolom, megint szét fogja fikázni a Raiderst, ahogy szokta. én streamen nézem majddeyellgaluskagaben
több mint 12 éve
Week 9: TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-Eagles-at-Raiders-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2)Ricsi gondolom, megint szét fogja fikázni a Raiderst, ahogy szokta. én streamen nézem majdgaluskagaben
több mint 12 éve
A 4 zakónkból 3 a mostani ESPN Power Ranking első 3 helyezettjétől van 😊espn.go.com/nfl/powerrankings/_/year/2013/week/8
több mint 12 éve
Week 9: TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-Eagles-at-Raiders-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2) galuska
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
2002-ben nyertünk utoljára bye week után. tavaly nem sok hiányzott, hasonló jó felkészülést remélekdeyellAhhoz kellene hogy a falemberek felépüljenek.
Várom a mai híreket, remélem Wiz vissza tud már térni legalább.
több mint 12 éve
2002-ben nyertünk utoljára bye week után. tavaly nem sok hiányzott, hasonló jó felkészülést remélek
több mint 12 éve
Mai edzésről:With no sign of Pashos, Gurode and Watson, Raiders still hurting on O-line
Lamar Mady and Matt McCants working with first-team offense for now.
C Stefen Wisniewski doing agility drills with athletic training staff along with LB Miles Burris. Not practicing but moving well.
G Jason Foster added to practice squad. Replaces RB George Winn.
több mint 12 éve
Első 6 meccsünk után 2-4-el állunk ez senkinek nem újdonság.Az első 6 ellenfelünk összesített mérlege: 24-17
A következő 6 ellenfelünk összesített mérlege jelenleg: 14-26
Ez alapján jó esélyünk lehet, h a következő 6 meccsből a 2-4nél jobb mérleget hozzunk, így az utolsó 4 meccsre már a tavalyihoz képest javult rekorddal fordulhatnánk rá...Az a 4 záró meccs kemény lesz nagyon sztem.
A 14-26 ellenére nagyon kemény meccsek várnak ránk, mert ez a csapat még mindig nem túl erős...
Védelem és az ST alakul, rendben van, de az Offense annyira kiszámíthatatlan sajnos, h bármelyik meccsen kinézhet a zakó...
TPnak sztem ebben a következő 6 meccsben kellene a (legalább rövidtávú(2014)) jövőjét megalapozni.
Lesz benne olyan védelem akik jó kis kihívást jelentenek majd neki, illetve lesz olyan védelem amit meg kell ugrania ahhoz, h komolyan számolhassunk vele a jövőben, mint opció.
Steelers szép kihívás...zone blitz otthona, nem könnyen olvasható védelem
Eagles meg kell ugrani...bár tegnap egész jók voltak
Giants idén a meg kell ugrani kategória
Texans szép kihívás...Cushing nélkül is komoly brigád
Titans szép kihívás...erős védelem van arrafelé
Cowboys meg kell ugrani, de veszélyes védelem ez is
Nem a meccs végeredményére gondoltam itt most, csak TP és az O játékára...a meg kell ugrani meccseken pariban kéne lenni, tudni kéne korrektül haladni földön, (vizen) és levegőben.
A szép kihívásos meccseken meg jól le lehet mérni mit tud komplex védelmek ellen, mennyit fejlődik nyomáskezelés, game managelés terén...
több mint 12 éve
Raiders DE Lamarr Houston leads all 4-3 DEs with 20 stops (PFF)Hunter és főleg Houston játéka nagyban csökkenti az égető DE need-et, de azért eddig a 16 sackből 9 LB és DB blitz volt...7 maradékból 3 Houston-é (team leader)...ez még mindig nem annyira combos, sza elférne egy Clowney vagy FAről egy Greg Hardy...
nekem ez a HaHa sosem tetszett, mint első körös safety. Ross amúgy nem rossz! ha már secondary, inkább egy magas, fizikális CB kéne, aki tud szerelni. mert a Jenkins - Porter - DJ trióból egyik sem erős ebben. Portert amúgy megtartanám, de Jenkinst nem.
LG nálam Incognito, vagy Matt Slauson, ha nem igazolják őket újra.deyell
Haha játékát sose láttam csak azt néztem, h legmagasabbra taksált FS, jó méretekkel első kör közepe értékeléssel...Ross eddig jól helyettesíti Branch-et és elvileg nincs kimondott SS-FS poszt kiosztás, sokkal inkább két cserélhető S játszik...ebből kiindulva a jövőben akár Branch párjaként is megoldás lehet...
Eddig nekem is Porter a meggyőzőbb Jenkins-el szemben, de Porter igazából nickelben jó sztem, így valóban kellene Hayden-nek párnak egy fizikális CB, de az idei draft prospectek között a kisebb srácok vannak többségben...FAn sem lesznek igazán komoly CBk...
Incognito vagy Slauson jó megoldás lehetne, meg jövőre Bergstrom is ready lesz elvileg (ugye TC végére Nix előtt volt a DCn)...
pfbusinessÉn bízom a Coliseum City projektben! A városnak, a város vezetésének is fontos, jó lenne és a csapatnak is.
Új Raiders stadion: Vagy az Oakland város által is elfogadott Coliseum City projekt, vagy költözésulpianus
Remélhetőleg a másik 2 csapatot is meg lehet győzni...
több mint 12 éve
pfbusinessÚj Raiders stadion: Vagy az Oakland város által is elfogadott Coliseum City projekt, vagy költözés

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
www.sbreport.net/raider_news/008/11925.html
több mint 12 éve
Jól van azért még elég korai a draftról beszélni. Amúgy is Clowney az egyetlen opció 😉
több mint 12 éve
Raiders DE Lamarr Houston leads all 4-3 DEs with 20 stops (PFF)nekem ez a HaHa sosem tetszett, mint első körös safety. Ross amúgy nem rossz! ha már secondary, inkább egy magas, fizikális CB kéne, aki tud szerelni. mert a Jenkins - Porter - DJ trióból egyik sem erős ebben. Portert amúgy megtartanám, de Jenkinst nem.
LG nálam Incognito, vagy Matt Slauson, ha nem igazolják őket újra.
több mint 12 éve
Barr-al nekem is az a gondom, h Sio Moore hasonló playa...persze lehet hozni Barr-t és Sio-t átrakni WLB-be, de akkor lehet passz ellen gyengül le nagyon az LB sor...DT-Nix lehet opció, de ha sikerül Sims és Walker megtartása akkor nem égető a dolog...
Lee-ről azt olvastam, h nagyon soft...nem tudom mennyire lenne jó hozzánk. Nekünk #1 WR kéne, mert Streater és Moore is alkalmas lehet #2 szerepre...
Clowney mai meccsét néztem eddig...nem rossz ez a srác 😊, de kérdés agyban milyen...
Fogalmunk nincs még ugyebár hol draftolunk, de Hasean Clinton-Dix (FS) is lehet opció, hiszen Woodson mögött egyedül Ross van mint opció, de Ő egyenlőre SS poszton mozgott többet...bár ott bíztatóan
Egy Cyril Richardson sem jönne rosszul mondjuk LG posztra...6'5 340 korábban LT-t is játszott...
több mint 12 éve
Egy jó DT sosem árt, de én Barrt favorizálom a fentiek közül.de ő 4-3-ban SLB lenne, nem? arra ott van Sio, aki legutóbb igen jól nyomta.
Nagyon jó pass rusher, ahhoz képest, hogy tavaly előtt még FB volt.BMG
több mint 12 éve
Egy jó DT sosem árt, de én Barrt favorizálom a fentiek közül. Nagyon jó pass rusher, ahhoz képest, hogy tavaly előtt még FB volt.