Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Nézegettem Sammy Watkins-t és Mike Evans-t mint lehetséges draft célpontokat...gondoltam még Marqise Lee-re is. ő elvileg WR2, szóval nem a top prioritás számunkra, de híresen jó a karaktere, RM az ilyet szereti. + gyors, mint állat, playmaker
Sammy Watkins gyors mint a szél, de sztem nekünk meg van (lehet) a saját megoldásunk ezen a területen. Denarius Moore-nak hívják és idén úgy játszik, mint aki a rookie évére épít és fejlődik.
www.youtube.com/watch?v=PTrxV30lmSU
Kb. mindent megtud csinálni sztem mint Watkins...lehet, h nem annyira jó mint SW, de hogy ha tartja a mostani szintet, illetve fejlődik akkor simán lehet szegény ember SW-a...
Emiatt gondolnám, h többre mennénk Evans-al, aki méreténél fogva már eleve miss match...hozzá van szokva Johnny F mellett, h visszajöjjön a labdákért, jó ebben, illetve nagyon komoly RZ fegyver.Rolni
nézegettem a mock draftokat, a legtöbb helyen WR-t írnak vagy Clowney-t, ritkább esetben őket:
Louis Nix III, DT, Notre Dame - tudna belülről nyomást helyezni a QB-re
TImmy Jernigan, DT, Florida State
Anthony Barr DE/OLB, UCLA - sok helyen jobb pass rusher prospectnek tartják, mint Clowney-t. kérdés, hogy nálunk melyik poszton játszana.
Clowney a mai meccsen is jól játszik, eddig 10x futott a Vols, JC 3 TFL-t csinált.
internal primates forever
több mint 12 éve
Nézegettem Sammy Watkins-t és Mike Evans-t mint lehetséges draft célpontokat...Sammy Watkins gyors mint a szél, de sztem nekünk meg van (lehet) a saját megoldásunk ezen a területen. Denarius Moore-nak hívják és idén úgy játszik, mint aki a rookie évére épít és fejlődik.
www.youtube.com/watch?v=PTrxV30lmSU
Kb. mindent megtud csinálni sztem mint Watkins...lehet, h nem annyira jó mint SW, de hogy ha tartja a mostani szintet, illetve fejlődik akkor simán lehet szegény ember SW-a...
Emiatt gondolnám, h többre mennénk Evans-al, aki méreténél fogva már eleve miss match...hozzá van szokva Johnny F mellett, h visszajöjjön a labdákért, jó ebben, illetve nagyon komoly RZ fegyver.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
(Persze hozzá kell tenni,hogy ehhez azért kell egy edző is,mert tuti őt is kikezdenék ezért).Cubeheadna Spurrier pont ilyen edző, aha xD foglalkozott ő már elég primadonnával azért...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=HLuguGKvUm4
több mint 12 éve
Javítsatok ki de szerintem mindez ha nem is 100%osan de ez edzői hiba. Azért azt vegyük figyelemben,hogy itt van egy 20éves srác aki mind a suliban mind a médiában agyon van sztárolva. Persze,hogy a fejébe szál és hanyagolja az edzést. Hisz úgy gondolkodik ő megteheti anélkül is jó,hisz sztár!az edzője (Spurrier) lenyilatkozta, hogy akkor játszik, amikor kedve van. ez az, ami leginkább aggasztó vele kapcsolatbandeyellKöszi! 😊Kicsit félek a karakterétől...baszik edzeni, nem teszi oda magát folyamatosan...ezeket lehet olvasni mostanában.
Nekem Clowney kell!!!Bruce
Ha ez igaz nem akarom, ha ez csak félreértés, fel van nagyítva és tényleg a sérülések miatt van gyengébb formában, akkor jöhet, bár akkor meg injury concern kezd kialakulni 😀Rolni
Na már most ilyenkor kellene az edzőnek oda menni s leülni vele,hogy figyelj nem edzel nem hozod a számokat NEM ENGEDLEK játszani nem adnék kb 2 vagy max 3hetet és a sajtó kikezdené és piszkálná mint sem sztárolná. Na s ekkor ha egy kicsit is értelmes ami a későbbi draftolását az én olvasatomban nagyba meghatározza vagy belátja és elkezd edzeni vagy nem de akkor meg felejtős. (Persze hozzá kell tenni,hogy ehhez azért kell egy edző is,mert tuti őt is kikezdenék ezért)
Mindenesetre én bevállalnám.

több mint 12 éve
Az is egy edzői feladat, hogy egy ilyen alulmotivált embert hadrendbe állítson. Szóval fel van adva a lecke! 😊 Mondjuk tény hogy rizikós húzás lenne, de ha nem lenne rizikós, akkor egyértelmű 1/1 lenne.
több mint 12 éve
Hát ez az...ne szedjünk már fel még egy JMR-t...az edzője (Spurrier) lenyilatkozta, hogy akkor játszik, amikor kedve van. ez az, ami leginkább aggasztó vele kapcsolatbandeyellKöszi! 😊Kicsit félek a karakterétől...baszik edzeni, nem teszi oda magát folyamatosan...ezeket lehet olvasni mostanában.
Ha ez igaz nem akarom, ha ez csak félreértés, fel van nagyítva és tényleg a sérülések miatt van gyengébb formában, akkor jöhet, bár akkor meg injury concern kezd kialakulni 😀Rolni
Más:
www.silverandblackpride.com/2013/10/15/4843794/oakland-coliseum-city-planning-gets-go-ahead-from-city-council
lehet lesz mégis Oaklandben komoly stadion komplexum...
több mint 12 éve
az edzője (Spurrier) lenyilatkozta, hogy akkor játszik, amikor kedve van. ez az, ami leginkább aggasztó vele kapcsolatbanKöszi! 😊Kicsit félek a karakterétől...baszik edzeni, nem teszi oda magát folyamatosan...ezeket lehet olvasni mostanában.
több mint 12 éve
Moore csak 26 snapet játszott a Chiefs ellen mint SLB, nickelben levették a pályáról, de így is csinált 1 sacket és 3 hurry-t 7 rush-ból. felmerült, hogy a nickel ezentúl 2-4-5-ben legyen, és ott Houston és Moore legyen a két edge rusher (ekkor Hunter nem játszana).2-4-5 érdekes gondolat...
deyell
Walker-Sims\Bilukidi lenne gondolom a "DL" vagy a 2 ha úgy tetszik
Moore-Roach-Burnett-Houston lenne a 4-es fogat mögöttük állásból indulva
Jenkins-Porter-Ross-Woodson-Hayden meg adott hátulra...
Ez a 2-4 így azért eléggé 3-3 gyanús Houstonnal, de végülis mindegy is a ki honnan indul, a lényeg a gap, feladat, hatékonyság...
több mint 12 éve
Köszi! 😊Kicsit félek a karakterétől...baszik edzeni, nem teszi oda magát folyamatosan...ezeket lehet olvasni mostanában.
Ha ez igaz nem akarom, ha ez csak félreértés, fel van nagyítva és tényleg a sérülések miatt van gyengébb formában, akkor jöhet, bár akkor meg injury concern kezd kialakulni 😀
több mint 12 éve
a PFF hét csapatában meg lett említve Sio Moore. (Y) de van egy hét legrosszabb csapata is, ott pedig sajnos Pryor és DMC is helyet kapott.Moore csak 26 snapet játszott a Chiefs ellen mint SLB, nickelben levették a pályáról, de így is csinált 1 sacket és 3 hurry-t 7 rush-ból. felmerült, hogy a nickel ezentúl 2-4-5-ben legyen, és ott Houston és Moore legyen a két edge rusher (ekkor Hunter nem játszana).
ezt a videót Bruce-nak küldöm: www.youtube.com/watch?v=reROq81-Vm8
több mint 12 éve
Branch jo hir es remelem Burris is tud meg iden mutatni valamit.Szerintem pont az a baj, hogy Reece screenre megy, de TP oda nem dob.
Reece sajnos tenyleg alul van hasznalva, de lehet benn van az is, h TP nem veszi eszre, valasztja eleget...
Adnek neki futast is es screen passzt meg boven...Rolni
Palmerral, de még Hue alatt is sokkal több rövid passzos játék volt.
több mint 12 éve
Oakland Raiders OT Jared Veldheer (triceps) and LB Miles Burris (knee) are working their way back, but head coach Dennis Allen said neither player is ready for football activities just yet. Burris is on the Physically Unable to Perform list and is eligible to begin practicing this week. Veldheer resides on the Injured Reserve-Designated to Return list and isn't eligible to play until Nov. 3.
több mint 12 éve
Branch jo hir es remelem Burris is tud meg iden mutatni valamit.Reece sajnos tenyleg alul van hasznalva, de lehet benn van az is, h TP nem veszi eszre, valasztja eleget...
Adnek neki futast is es screen passzt meg boven...
több mint 12 éve
egy jó hír is van.Tyvon Branch is in locker room today. No crutches, no walking boot. No limp. good sign.
több mint 12 éve
Burris lejött a PUP-ról, de még mindig nem edz. DA szerint fáj a térde.
több mint 12 éve
Reece - 3 év, $13 millió, 1 touch a Chiefs ellen. eddig csak Hue Jackson tudta megfelelően használnideyellÉn csak abban bízok, hogy majd valamikor azért elővesszük őt is, mert így tényleg hülyeség volt neki adni szerződést. Olawale blokkolni tud, elkapni is tud, amilyen limitáltan használjuk, szerintem ő is elég lenne! Lehet hogy ellenértéket akarunk érte?
több mint 12 éve
Reece - 3 év, $13 millió, 1 touch a Chiefs ellen. eddig csak Hue Jackson tudta megfelelően használni
több mint 12 éve
Az edzői stáb vitathatatlanul jobb,mint mostanság bármikor. A D# játékának/playhívásoknak a javulásában az is szerepet játszhat, hogy idén a teljes keretet Allen és Tarver elképzelése szerint hordták össze. Ami a WR-et illeti én mostanában Evans mellett a Vanderbilt-es Jordan Matthews-t figyelem aki 6-3/205-nek van írva, szóval ő sem a legfizikálisabb, de minden meccsen bizonyítja, hogy mindent tud a játékról... igaz a génekkel is örökölhette, hisz Jerry Rice rokona.
Feltűnt, hogy Flynn kivágása után, rendesen felmértük az FA QB piacot, jöttek is hírhedtebbnél-hírhedtebb játékosok, de végül egyet sem húztunk be. Én végül is örülök ennek, Pryor önbizalma nem csorbult, McGloin-é szerintem egyenesen az egekben van, mert jelenleg ő a 2.QB és ugye ott van Wilson a PS-en, aki így kap időt a gyakorlásra, mint lehetséges 3.QB.
Az viszont érdekelne, hogy Criner-t minek tartjuk rosteren, amikor a PS-ben ott pihen Jenkins, aki rendesen odatette magát TC-ben?
több mint 12 éve
Szvsz erre a szezonra a ti edzői stábotok fejlődött az egyik legtöbbet ligaszinten is, márpedig szvsz a coadching staff minősége jobban befolyásolja egy csapat szereplését, mint a roster minősége úgyh nem gondolnám h borúsan kellene látni a jövőt, persze az elmúlt évek eredményeit tekintve érthető a szkepticizmus is a részetekről.empty taxiNem tudok liga szinten nyilatkozni, de az tény, hogy per pillanat elég jónak tűnik az edzői állományunk.
Allen szépen fejlődik, mint HC és úgy fest mögötte van a csapat.
Tarver nagyot lépett előre, köszönhetően a javuló rosternek is. Sokkal bátrabban hív, ami nagyon jót tesz.
Greg nagyon pozitív eddig. Jól keveri a kártyákat, szépen cserélt playbook-ot gyakorlatilag.
Sparano szerepe is nagyon fontos sztem.
A másik dolog ami jó szerintem, hogy a közeljövőben nem fenyeget, h szétszednék őket.
Sparano sztem megbukott mint HC\OC. Neki ez az OL coach\ass. HC poszt az ideális és amíg kijönnek jól Allennel és RMel (meg persze jól dolgozik) addig maradhat is.
Tarver 39 mégcsak, így sztem jó munka, D esetén sem fognak még pár évig kapkodni utánna.
Greg is a helyén van sztem OC poszton, nem hiszem, h nagyon HC lehet belőle egyhamar jó szereplésünk esetén sem.
Odébb van még mire mi top csapat lehetünk (ha minden rendben megy), olyan akiknek el szokták vinni a koordinátorait HCnek...
Ez így együtt stabilitást jelenthet. Ez pedig nagyon kell\kellett a franchise-nak.
Én bízok benne, hogy Mark nem adja el a csapatot és ez a mostani garnitúra marad hosszú ideig.
több mint 12 éve
Szvsz erre a szezonra a ti edzői stábotok fejlődött az egyik legtöbbet ligaszinten is, márpedig szvsz a coadching staff minősége jobban befolyásolja egy csapat szereplését, mint a roster minősége úgyh nem gondolnám h borúsan kellene látni a jövőt, persze az elmúlt évek eredményeit tekintve érthető a szkepticizmus is a részetekről.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Kis érdekesség:Ahhoz képest, hogy ez a D tudomásom szerint 23!!!!! milkából lett összerakva nem olyan rossz. Ilyen szempontból lehet nekünk van a legjobb védelmünk a ligában. 😊
Mi vagyunk az egyetlen védelem eddig idén aki még nem engedett 20+ yardos futást!!
deyell:
Sammy Watkins-al kapcsolatban nem rég azt olvastam valahol, ha jól emlékszem, h nem elég fizikális...nem tudom mekkora upgrade lenne mondjuk Moore-ho képest...
Mike Evans nagyon tetszene 😊Rolni
Ha arányosan nézzük a dolgokat és sikerülne ugyanennyiből egy ilyen minőségű O-t összedobni akkor 50ből lenne egy normális középcsapatunk a maradékból meg lehetne gyűjteni Marknak az illetékre vagy mire! 😊 Najó ez azért elég merész fikció de azért érdekes.
Hát igen... A szezon közben fog eldőlni, hogy mennyire lehet számolni TP-vel. Én sem nagyon hittem benne de tényleg rohamosan fejlődik (pedig nem így vélekedtem szezon előtt)!
Igazából azért hiszek benne mert mentálisan faja a hozzáállása, beismeri és tudja mit hibázott és ennek megfelelően a kvalitásához mérten próbál fejlődni. Ezt azért rohadtul kell értékelni, nekünk legalábbis igen.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy ez a szezon előttig marhára, de tényleg semmit nem láttunk belőle. Csak azt hallottuk edzőktől/szakértőktől/nem szakértőktől, hogy ilyen szar meg olyan szar a dobás technikája, lábmunkája etc.. Vagy rácáfol mindenre/mindenkire minden téren (valahogy úgy érzem neki ez az 1 esélye/éve van mert nem érzem a türelmet vele kapcsolatban, lehet az edzőknél megvan -ezt nem láthatjuk- de a közhangulatban tuti nincs) vagy repül/back up stb.. Lásd minket. 😊
több mint 12 éve
Kis érdekesség:Mi vagyunk az egyetlen védelem eddig idén aki még nem engedett 20+ yardos futást!!
deyell:
Sammy Watkins-al kapcsolatban nem rég azt olvastam valahol, ha jól emlékszem, h nem elég fizikális...nem tudom mekkora upgrade lenne mondjuk Moore-ho képest...
Mike Evans nagyon tetszene 😊
több mint 12 éve
Más sem tudja eldönteni, hidd el. Reménykedünk, hogy az amit látunk az a javulás jele. Reménykedünk, hogy a most jónak számító emberek, jövőre is jók lesznek és hozzájuk már nem kell nyúlni. Ezek mellé kell még szerezni a most nem 100%-osan működő pozíciókba embereket.
De ugye ez nem ilyen egyszerű. Lásd Veldheer esetét. Nem kell nekünk LT, mert van, csak jött ám a sérülés, ami miatt máris égető szükség lenne egy stabil LT-re. Ebből volt is itt egy kis vita korábban, amikor megsérült Veldheer.
Amit lehet érezni, hogy jó irányba megy a csapat többek véleménye szerint. Meglátjuk ez idén aztán majd jövőre mire lesz elég. Én nem hinném, hogy már jövőre harcban lehetünk a PO-ért, de több sanszunk lesz rá, mint idén. Természetesen értem ezt úgy, hogy elkerülnek a fontosabb sérülések és a cap space nagyságához mérten tudunk erősíteni az offseason során.