Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
nézegettem a 2014-es free agenteket, és találtam egy lehetséges megoldást az LG posztra: Richie Incognito. mit szólnátok hozzá? igazi old school Raiders mentalitással játszik.deyellJogos, de ha szeretnenk levetkozni a penalty prone attitudot, akkor inkabb vki mas kene...
több mint 12 éve
nézegettem a 2014-es free agenteket, és találtam egy lehetséges megoldást az LG posztra: Richie Incognito. mit szólnátok hozzá? igazi old school Raiders mentalitással játszik.
internal primates forever
több mint 12 éve
Meglássuk végülis Streater és Butler is 6'3 210 körül mozognak, erős gyerekek...CBink viszont nem annyira fizikálisak sajna...Raiders receivers and defensive backs found boxing gloves in locker and note saying, “Will you fight on the line of scrimmage this week?”Ez a Chiefs védelemnek szól elsődlegesen. Üzenet arra, hogy a KC védők beállnak a LOS vonalára és verekszenek kőkeményen (erről írtam nemrég KC topicban).
(Y)deyell
Volt támadósor akik ésszel próbálták legyőzni a kiemelt agressziót és fizikalitást, volt aki sebességgel, a Raiders pedig odaáll bunyózni ezek szerint. Talán ez a jó módszer. Reméljük jó meccs lesz.ulpianus
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
A másik kettő eddig nem vált be, hát vegyük fel a kesztyűt😊"Gyáva népnek nincs hazája!"
több mint 12 éve
Raiders receivers and defensive backs found boxing gloves in locker and note saying, “Will you fight on the line of scrimmage this week?”Ez a Chiefs védelemnek szól elsődlegesen. Üzenet arra, hogy a KC védők beállnak a LOS vonalára és verekszenek kőkeményen (erről írtam nemrég KC topicban).
(Y)deyell
Volt támadósor akik ésszel próbálták legyőzni a kiemelt agressziót és fizikalitást, volt aki sebességgel, a Raiders pedig odaáll bunyózni ezek szerint. Talán ez a jó módszer. Reméljük jó meccs lesz.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Raiders receivers and defensive backs found boxing gloves in locker and note saying, “Will you fight on the line of scrimmage this week?”(Y)
több mint 12 éve
"Oakland paid Flynn more than $6.5 million this season and released him after one losing start. So this season, Flynn will make nearly $2 million more than Colts quarterback Andrew Luck, Redskins quarterback Robert Griffin III, Dolphins quarterback Ryan Tannehill, Browns quarterback Brandon Weeden and Seahawks quarterback Russell Wilson -- combined!Remélem, hogy az utolsó túlfizetett vicces fazon volt a rosteren. Hosszú időre.
This season, those five quarterbacks from the Class of 2012 -- Luck, Griffin, Tannehill, Weeden and Wilson -- will earn a combined $4.55 million in base salary, not nearly what the Raiders paid Flynn."
több mint 12 éve
Ó! A kedvencem... 😀CP 5 TD 9 INT.egyébként valamit tényleg tud, mert pozitívan jöttünk ki az uborkaszezonból megint.Kelly amennyire hallottam rendben van és pozitív igazolás volt, de itt nem lett volna amúgy sem maradása, sztem neki kellett a változás, mert az AL nélküli Raiders már nem feküdt neki...Rolni
Kelly milyen a Patsnél? Úgy hallottam megsérült.
BigSey Fa.
Routt (igaz tavalyelőtt került el, de szintén FA)Amadeus91
😀 (gondoltam megnézem, nem csalódtam)Amadeus91
több mint 12 éve
tele van hülyékkel a világ 😀 msn.foxsports.com/nfl/story/oakland-raiders-fan-strips-naked-at-airport-takes-a-whiz-gets-tasered-and-arrested-101013
több mint 12 éve
CP 5 TD 9 INT.egyébként valamit tényleg tud, mert pozitívan jöttünk ki az uborkaszezonból megint.Kelly amennyire hallottam rendben van és pozitív igazolás volt, de itt nem lett volna amúgy sem maradása, sztem neki kellett a változás, mert az AL nélküli Raiders már nem feküdt neki...Rolni
BigSey Fa.
😀 (gondoltam megnézem, nem csalódtam)
több mint 12 éve
egyébként valamit tényleg tud, mert pozitívan jöttünk ki az uborkaszezonból megint.Kelly amennyire hallottam rendben van és pozitív igazolás volt, de itt nem lett volna amúgy sem maradása, sztem neki kellett a változás, mert az AL nélküli Raiders már nem feküdt neki...
BigSey Fa.
több mint 12 éve
Néztem a Giants-Bears meccs összefoglalóját és az utolsó Eli INTnél feltűnt egy ismerős fazon…Brandon Myers. Aztán azon kezdtem el gondolkodni kivel mi van mióta elengedtük, elküldtük. Ez érdekes lehet olyan szempontból, h mennyire volt jó döntés HC-GM oldalról elengedni, elküldeni, illetve olyan szempontból is, h ki hogyan teljesít a rendszeren kívül. Korábbi években sajnos sokszor az volt látható, h aki tőlünk elment rendre jobban játszott másutt…így van ez még?egyébként valamit tényleg tud, mert pozitívan jöttünk ki az uborkaszezonból megint.
Jó része azoknak akikre nem tartottunk igényt állás nélkül van, ami nem meglepő a tavalyi talent levelt nézve, de mi van a „jobbakkal”?
DHB még gyengébbet nyújt Luck-al, mint tette itt, Mike Huff cserepadra szorult olyan gyenge volt, Shaughnessy új helyén is csak rotációs elem.
Mike Mitchell jól járt a váltással, mert kezd, de nálunk nem érezhető a hiánya, még Branch kidőlésével sem.
Wheeler kezd, de nem tudja a tavalyi produktumát tartani ahogy nézem. A helyére érkezett Burnett jobban tolja és jóval olcsóbb, ebből mi jöttünk ki jól.
Desmond Bryant jól játszik a Browns színeiben és a kvázi helyére érkező Vance Walker nem játszik vele egy szinten, de ha a fizetéseket és a DL játékunkat is figyelembe vesszük nem állunk rosszul sztem.
Shane Lechler továbbra is jó P, de King eddigi teljesítménye miatt azt mondom, h nem veszítettünk sokat tisztán P szempontból. Pont ugyanannyit puntoltak eddig és a 25 rúgás alatt King jobb yardban, net yardban, net átlagban, leghosszabb punt terén és Shane ellen jóval több yardot hoztak vissza 1 TD kíséretében, bár ez már ST egység kérdése inkább. Egyedül az inside 20-as mutatóban jobb Shane, ami mondjuk fontos. Emellé jön ugye a holding issue, ami remélhetőleg megoldódik és akkor azért azt mondhatjuk rendben volt a fiatalítás mellett dönteni.
Összességében, ha ránézek az elküldött, távozott emberek listájára egyedül Des Bryant elengedését sajnálom, de azt is inkább csak játék, produktum oldalról és koránt sem anyagi szempontból. Azt a pénzt amit kapott nem szabadott volna megadni, megfejelni akkor sem, ha lett volna rá pénz sztem. Végülis nélküle produkáljuk az elmúlt évek legjobb DL játékát összességében.
Ebből sok mindent nem akarok kihozni csak eszembe jutott, h mostanában sokszor ment főleg kinnt a RM szidás a Flynn-Wilson\QB döntések miatt (jogosan), de ezt is figyelembe kell venni sztem.Rolni
BigSey Fa.
Routt (igaz tavalyelőtt került el, de szintén FA)
több mint 12 éve
Néztem a Giants-Bears meccs összefoglalóját és az utolsó Eli INTnél feltűnt egy ismerős fazon…Brandon Myers. Aztán azon kezdtem el gondolkodni kivel mi van mióta elengedtük, elküldtük. Ez érdekes lehet olyan szempontból, h mennyire volt jó döntés HC-GM oldalról elengedni, elküldeni, illetve olyan szempontból is, h ki hogyan teljesít a rendszeren kívül. Korábbi években sajnos sokszor az volt látható, h aki tőlünk elment rendre jobban játszott másutt…így van ez még?Jó része azoknak akikre nem tartottunk igényt állás nélkül van, ami nem meglepő a tavalyi talent levelt nézve, de mi van a „jobbakkal”?
DHB még gyengébbet nyújt Luck-al, mint tette itt, Mike Huff cserepadra szorult olyan gyenge volt, Shaughnessy új helyén is csak rotációs elem.
Mike Mitchell jól járt a váltással, mert kezd, de nálunk nem érezhető a hiánya, még Branch kidőlésével sem.
Wheeler kezd, de nem tudja a tavalyi produktumát tartani ahogy nézem. A helyére érkezett Burnett jobban tolja és jóval olcsóbb, ebből mi jöttünk ki jól.
Desmond Bryant jól játszik a Browns színeiben és a kvázi helyére érkező Vance Walker nem játszik vele egy szinten, de ha a fizetéseket és a DL játékunkat is figyelembe vesszük nem állunk rosszul sztem.
Shane Lechler továbbra is jó P, de King eddigi teljesítménye miatt azt mondom, h nem veszítettünk sokat tisztán P szempontból. Pont ugyanannyit puntoltak eddig és a 25 rúgás alatt King jobb yardban, net yardban, net átlagban, leghosszabb punt terén és Shane ellen jóval több yardot hoztak vissza 1 TD kíséretében, bár ez már ST egység kérdése inkább. Egyedül az inside 20-as mutatóban jobb Shane, ami mondjuk fontos. Emellé jön ugye a holding issue, ami remélhetőleg megoldódik és akkor azért azt mondhatjuk rendben volt a fiatalítás mellett dönteni.
Összességében, ha ránézek az elküldött, távozott emberek listájára egyedül Des Bryant elengedését sajnálom, de azt is inkább csak játék, produktum oldalról és koránt sem anyagi szempontból. Azt a pénzt amit kapott nem szabadott volna megadni, megfejelni akkor sem, ha lett volna rá pénz sztem. Végülis nélküle produkáljuk az elmúlt évek legjobb DL játékát összességében.
Ebből sok mindent nem akarok kihozni csak eszembe jutott, h mostanában sokszor ment főleg kinnt a RM szidás a Flynn-Wilson\QB döntések miatt (jogosan), de ezt is figyelembe kell venni sztem.
több mint 12 éve
érdemes elolvasni: www.silverandblackpride.com/2013/10/10/4823208/tim-brown-terrelle-pryor-had-no-nfl-quarterback-skills-at-all-shocked-by-progress-oakland-raidersgigalike.
Tim Brown, amikor két éve látta Pryort, azt mondta, hogy semmilyen NFL QB kvalitással nem bír. hosszú passzot tudott csak, de még egy out route megdobása sem ment neki. viszont amikor melléállt, nem akarta elhinni, hogy milyen nagy darab, azt gondolta, hogy tight end lesz belőle. idén viszont, amikor látta játszani, szinte sokkolta, hogy mennyit fejlődött. Brown sok QB-t látott a ligában, akiknek megvolt a stílusuk, legfeljebb gyorsabban dobtak egy idő után, viszont sosem látott olyat, aki annyit fejlődött volna, mint Pryor.deyell
benne megvan mentálisan mindaz, ami az utóbbi években nálunk megfordult irányítókban összesen nem volt meg. (Gradko-t leszámítva) Pryor is our man! (és én nem kedveltem eleinte, de kiérdemelte maximális tiszteletem.)
több mint 12 éve
érdemes elolvasni: www.silverandblackpride.com/2013/10/10/4823208/tim-brown-terrelle-pryor-had-no-nfl-quarterback-skills-at-all-shocked-by-progress-oakland-raidersTim Brown, amikor két éve látta Pryort, azt mondta, hogy semmilyen NFL QB kvalitással nem bír. hosszú passzot tudott csak, de még egy out route megdobása sem ment neki. viszont amikor melléállt, nem akarta elhinni, hogy milyen nagy darab, azt gondolta, hogy tight end lesz belőle. idén viszont, amikor látta játszani, szinte sokkolta, hogy mennyit fejlődött. Brown sok QB-t látott a ligában, akiknek megvolt a stílusuk, legfeljebb gyorsabban dobtak egy idő után, viszont sosem látott olyat, aki annyit fejlődött volna, mint Pryor.
több mint 12 éve
Nagyon fontos, h DMC és Jennings is ready lehet Reece mellett, ugyanis sztem csak akkor lehet esélyünk, ha tudunk jól futni rajtuk. Ez elvileg összejöhet, mert statok alapján jobban futunk, mint ahogy ők védik a futást...Így van. Az a 135,7 passer rating is nagyon jól fest 😊 a neve mellett! Jó lesz ez ezúttal is; hát még akkor, ha a játszótársak egy része visszatér. Az Espn-en Gutierrez - természetesen - nekünk adja a meccset, Teicher a Chiefs-nek (pros&cons oda vissza).
Erős futással kellene időt ölni és a másik oldalon nagyon megfogni a futást.
Na aztán ehhez kell a TO minimál O play még 😊
Remélem jó, színvonalas meccset tudunk játszani, TP épít a két legutóbbi meccsen mutatott passzjátékára. Fontos, h a Chiefs sec. elég erős és jól kapkodja le a laszdikat, szóval TPnek okosan kell játszania, de egyben jó teszt is ez a D neki!!Rolni
több mint 12 éve
Bocsánat, akkor hogy politikailag is korrekt legyek:Élvezetes meccset várok, aztán nyerjen a jobbik.BruceNe politizálj! 😀empty taxi
Élvezetes meccset várok, aztán a jobb csapat hagyja el győztesen a pályát. 😀
több mint 12 éve
Élvezetes meccset várok, aztán nyerjen a jobbik.BruceNe politizálj! 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
DA mic'd:Hehe. Meccseken én is mindig küldöm hátra a játékosokat a saját zónájukba, mert mindig előrejönnek, úgyhogy át tudom érezni a helyzetét. 😀
www.raiders.com/media-vault/videos/Sound-FX-Oakland-Raiders-coach-Dennis-Allen/a2e86fe6-3a37-43b0-b1c4-b31e80670c1fRolni
több mint 12 éve
Watson egy lúzer geci! Jövőre az angol meccsre ha bevethető lesz, akkor jó, mert ugye ő angol.Egyébként meg a Chiefs elleni meccsek mindig viccesek szoktak lenni. Élvezetes meccset várok, aztán nyerjen a jobbik.
több mint 12 éve
Watson out ismét. Ezúttal a bokája sérült, nem a térde.
több mint 12 éve
Nagyon fontos, h DMC és Jennings is ready lehet Reece mellett, ugyanis sztem csak akkor lehet esélyünk, ha tudunk jól futni rajtuk. Ez elvileg összejöhet, mert statok alapján jobban futunk, mint ahogy ők védik a futást...Erős futással kellene időt ölni és a másik oldalon nagyon megfogni a futást.
Na aztán ehhez kell a TO minimál O play még 😊
Remélem jó, színvonalas meccset tudunk játszani, TP épít a két legutóbbi meccsen mutatott passzjátékára. Fontos, h a Chiefs sec. elég erős és jól kapkodja le a laszdikat, szóval TPnek okosan kell játszania, de egyben jó teszt is ez a D neki!!
több mint 12 éve
Szerintem a KC egy kicsit begörcsöl és azt kihasználjuk,utolsó negyed utolsó drive-ja a miénk lesz 3 pontos Raiders győzelem.
több mint 12 éve
DA mic'd:www.raiders.com/media-vault/videos/Sound-FX-Oakland-Raiders-coach-Dennis-Allen/a2e86fe6-3a37-43b0-b1c4-b31e80670c1f
több mint 12 éve
hal istennek jovo nyaron lejar a svajcifrank hitelem igy szeptemberre osszejohet a londoni tura ara.A KC ellen en meglepetest varok, de legalabb tisztes helytallast.
Tegnap megneztem a meccsunket, es bar nem volt trukkos/tokos game hivas, de a gameplan jo volt es mukodott amikor kellett.