Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 714 — Whoops, looks like something went wrong.
Bocs az offert:

deyell, küldtem egy PMet, majd ha időd engedi, olvasd el.
Köszi.

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 380 — Sworn to the Dark
ahhoz, hogy nyerjünk, jobban kéne szerelni, mint eddig, csak a Redskins csinált több missed tackle-t, mint mi. ez pedig Charles és Avery ellen halálos lehet, sok elhibázott szerelést kényszerítenek ki, ahogy az Eagles ellen látható volt. nagy probléma még az, hogy jelen pillanatban Wisniewski out - ő pedig nagyon kellene Poe ellen, aki a liga legjobb formában lévő 3-4-es NT-je. na meg a turnoverek - a Titans egyet sem csinált a Chiefs meccs előtt, ellenük pedig hármat. Pryornak vannak rizikós dobásai, pl. amiket Moore-nak dobott a Chargers ellen, akkor megúszta, de a Kansas City ellen bajba kerülhet.

internal primates forever

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Andy Reid lenyilatkozta, hogy a Raiders special teamje a legjobb a ligában, és a védelem az egyik legjobb.deyell
Én pont ezt mondanám a Chiefs védelméről/ST-ről. De az igaz, hogy talán az összes csapatrészünk jó (edzői)kezekben van és ez meg is látszik. A vasárnapi meccset nagyon várom, remélem nem lesz túl egyoldalú.peterbadbone
Titkon W-ra várok... kell a nagyvad idén is (legalább 2, hogy fejlődjünk ezen a téren is)!
több mint 12 éve
leigazoltuk a veterán DT Daniel Muirt, Jack Cornell ment a PS-be. így már öt DT van a rosteren.

DMC és Jennings is edz. Pashos is, Wisniewski nem - utóbbi pedig nagyon kéne, mert Gurode állandóan elgáncsolja Pryort.

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Andy Reid lenyilatkozta, hogy a Raiders special teamje a legjobb a ligában, és a védelem az egyik legjobb.deyell
Én pont ezt mondanám a Chiefs védelméről/ST-ről. De az igaz, hogy talán az összes csapatrészünk jó (edzői)kezekben van és ez meg is látszik. A vasárnapi meccset nagyon várom, remélem nem lesz túl egyoldalú.

több mint 12 éve
a PFF értékelése szerint a liga 17. legjobb támadófala a miénk. legjobb játékos: Tony Pashos. leggyengébb: Lucas Nix. szerintük szinte csoda, hogy ennyi sérülés mellett működik a fal.

Perhaps the most surprising unit of all. They’ve been coached into a cohesive outfit and have delivered reasonable play. What more could you want? Given the injuries they’ve suffered that’s practically a miracle.deyell
Nem csak szerintük. 😊

Amúgy a csodát Pryornak hívják, miatta tűnik működőképesnek a fal; zsebirányítóknak halál - lásd Flynn.BMG
nem vagyok ebben biztos, egy zsebirányítóval is működhet, ha gyorsan szabadul a labdától. Flynnt sackelték vagy hétszer, de ez javarészt az ő hibája volt, túl sokat várt.

Charles Woodson - AFC Defensive Player of the Week

Andy Reid lenyilatkozta, hogy a Raiders special teamje a legjobb a ligában, és a védelem az egyik legjobb.

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
a PFF értékelése szerint a liga 17. legjobb támadófala a miénk. legjobb játékos: Tony Pashos. leggyengébb: Lucas Nix. szerintük szinte csoda, hogy ennyi sérülés mellett működik a fal.

Perhaps the most surprising unit of all. They’ve been coached into a cohesive outfit and have delivered reasonable play. What more could you want? Given the injuries they’ve suffered that’s practically a miracle.deyell
Nem csak szerintük. 😊

Amúgy a csodát Pryornak hívják, miatta tűnik működőképesnek a fal; zsebirányítóknak halál - lásd Flynn.
több mint 12 éve

Perhaps the most surprising unit of all. They’ve been coached into a cohesive outfit and have delivered reasonable play. What more could you want? Given the injuries they’ve suffered that’s practically a miracle.

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Úgy gondolom, hogy jövőre valamikor szeptemberben lehet a meccsünk, mivel pont a baseball szezon miatt mindig szokott gond lenni, hogy át kell alakítani a stadiont. Úgyhogy ezzel megspórolnának egy átépítési procedúrát. Bár szerintem sokkal többe fáj a londoni túra a csapatnak, de így legalább valamin tudnak fogni egy kis költséget.
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Na srácok, gyűjthetünk 😀 menni kell 😊
TöSöTö te meg ne idd el az összes pénzed xDBay Area
Kapod béjje! 😀 Jelentem, hogy én már elkezdtem gyűjteni nyenyenye.
Szervezzünk gyűjtést nekünk csóri Raiders fanoknak "Súlyosan nyerésre vágyó gyógyíthatatlan nyeretlenségben szenvedő hű drukkerek számára" jeligével.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A londoni meccsre mi tuti megyünk. Előreszaladva, ha szervezkedésre kerül szó benne vagyok. Go.gaben
én is
több mint 12 éve
Találtam egy cikket, amiben Al Davis draft pickjei szereplenek, akik még jelenleg is a csapatban vannak.
Időrendi sorrendbe állítottam:

Charles Woodson 1998 first round, őt szerintem nem kell bemutatni.

Sebastian Janikowski 2000 first round, őt sem, bár már idén voltak hibái, de még azért mindig jó.

Darren McFadden 2008 first round, sajnos injury prone, de a tehetsége meglenne ahhoz, hogy kiemelkedő játékos legyen, remélem hamar meggyógyul és idén már több sérülése nem lesz és bebizonyítja, hogy van még helye a csapatban. Egyébként egyetértek TST-vel, hogy nem kéne középre futtatni annyit, arra ott van Jennings.

Tyvon Branch 2008 fourth round, sajnos sérült, de alapember SS poszton, igaz a hiányát annyira nem éreztük még meg a sérülése óta és ez jelenthet valamit, de rá nem igazán jellemző a sérülés és így helye van a csapatban.

Marcel Reece UDFA 2008. Érdekes helyzet, mert őt nem mi választottuk először, hanem a Dolphins, de még a szezon előtt kitették és mi felszedtük. 2009-ben már bemutatkozott, de 2010 óta mint kezdő FB és néha mint RB is szerepel. Sokoldalú játékos és nagyon lojális a Raidershez.

Lamarr Houston 2010 second round, a jelenlegi Raiders védőfal legjobb játékosa, remekül játszik idén, remélhetőleg még kicsit tudja fokozni a teljesítményét idén. Mindenképpen jó választás volt a srác.

Jared Veldheer 2010 third round. Alacsonyabb osztályú NCAA csapatból jött, így kérdéses volt, hogy a profik között hogyan is fog teljesíteni. Bebizonyította, hogy lehet rá számítani és az egyik legjobb fiatal tackle lett a ligában. Idén sajnos megsérült, de vissza fog térni hamarosan, így tovább emelheti a renoméját. Remélhetőleg ezután már elkerülik a sérülések.

Jacoby Ford 2010 fourth round, remek újonc szezont zárt, de inkább mint visszahordó sem mint WR, de elkapóként és trükkös playeknél is voltak jó megoldásai. Hosszú kihagyása volt sérülés miatt. Idén tért vissza, de még a régi formáját nem találta meg. Meglátjuk, hogy jövőre a csapatban lesz e még, véleményem szerint ehhez még le kell tennie idén valamit az asztalra.

Stefen Wisniewski 2011 second round. Nagy elvárások voltak vele szemben a draftolásának napjától. Játszott guard poszton is, de leginkább C poszton számítottak rá, az egyik stabil pontunk a falban, aki valószínűleg még sokáig nálunk fog játszani és fejlődni.

Chimdi Chekwa 2011 fourth round, projekt CB, aki még nem igazán szerepelt ezen a poszton a csapatban, de az hogy még mindig a csapatban szerepel jelenthet valamit. Spec team-ben egészen jól szerepel eleddig. Remélem a védelemben is megmutatja majd a tehetségét.

Taiwan Jones 2011 fourth round, tipikus Davis pick volt ő, mivel a leggyorsabb játékos volt a 2011-es börzén. Futó az eredeti posztja, de ott nem tudta megváltani a világot és át is rakták CB-nek. Jelenleg spec team játékos, de ott elég jó megoldásokkal véteti magát észre. Én drukkolok neki, hogy maradjon sokáig a csapatnál és hogy CB-ként is meg tudja mutatni, hogy miért is javasolták neki ezt a posztváltást.

Terrelle Pryor 2011 supplemental draft, third round pick. Al Davis utolsó választása, aki idén eddig remekül helytáll, mint kezdő QB. Vannak még hiányosságai és a tartóssága is kérdéses egyelőre, de vezér a pályán és nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik, ami átragad a csapat tagjaira, így a hiányosságait remekül tudja elfedni. Ha a sérülések elkerülik, akkor hosszú évekre kezdő QB maradhat a csapat élén.

Nem mondom azt, hogy jól draftoltunk, mert azért csak ennyi játékos maradt 2011 óta, de ezek a játékosok többnyire jó játékosok illetve van olyan is, aki még reménység, de az új éra is lát bennük fantáziát.
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
A londoni meccsre mi tuti megyünk. Előreszaladva, ha szervezkedésre kerül szó benne vagyok. Go.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
 sportgeza.hu/sport/nfl/2013/10/08/oakland_stadion/
látványos kis vidi a pálya átalakításáról.
továbbá felhívnám a figyelmeteket a cikkben szereplő összegre, amibe kerül minden átalakítás.

---szerk: Green Bay megelőzött 10 másodperccel 😀
úgylátszik nekünk Bay-eknek egy rugóra jár az agyunk hehe

több mint 12 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 395
Legalább Londonban pihenhet a crew.
 sportgeza.hu/sport/nfl/2013/10/08/oakland_stadion/

De jó nektek.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Na srácok, gyűjthetünk 😀 menni kell 😊
TöSöTö te meg ne idd el az összes pénzed xD

több mint 12 éve
London jövök 😀

Itt is megkérdezem, hogy kb mennyibe van egy ilyen túra, jeggyel, szállással, mindennel?Bruce
Lényegtelen, menni kell😊 Amúgy engem is érdekel.davidkiss
Ilyen szempontból nekem is mindegy, de jó lenne tudni, hogy mégis mennyi az annyi! 😊Bruce
Belépő változó: 36 font-tól vannak jegyek
Repjegy kb 30-40 ezer

Szállást nemtom mert mi ismerősöknél szoktunk lakni

Kinti utazgatáshoz a napi jegy a "BKV"-ar 😊 asszem 8-9 fontsilent7939
Köszi, akkor akár egy bő 100-asból megvan szállással. 😉
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
London jövök 😀

Itt is megkérdezem, hogy kb mennyibe van egy ilyen túra, jeggyel, szállással, mindennel?Bruce
Ilyen szempontból nekem is mindegy, de jó lenne tudni, hogy mégis mennyi az annyi! 😊Bruce
Belépő változó: 36 font-tól vannak jegyek
Repjegy kb 30-40 ezer

Szállást nemtom mert mi ismerősöknél szoktunk lakni

Kinti utazgatáshoz a napi jegy a "BKV"-ar 😊 asszem 8-9 font
több mint 12 éve
London jövök 😀

Ilyen szempontból nekem is mindegy, de jó lenne tudni, hogy mégis mennyi az annyi! 😊
több mint 12 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
London jövök 😀

Lényegtelen, menni kell😊 Amúgy engem is érdekel.
több mint 12 éve

több mint 12 éve
London jövök 😀

Itt is megkérdezem, hogy kb mennyibe van egy ilyen túra, jeggyel, szállással, mindennel?
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
The Jacksonville Jaguars, Atlanta Falcons and Oakland Raiders will each play one home game at Wembley Stadium next year.

www.nfl.com/news/story/0ap2000000259208/article/nfl-adds-third-london-game-in-2014davidkiss
kezdek gyűjteni! 😊
több mint 12 éve
Szuper meccs volt.
Pryor gyorsabban fejlődik mint gondoltam. Nagyon jól kezdi felismerni, hogy mikor kell futni és mikor nem. Nem úgy mint tavaly Griffin meg a hasonló nagyra avanzsált sztárok... Griffin azóta is mozgássérült.
Ha így folytatja nagyon jó lesz ez a kisgyerek nekünk! 😊

DMC-t én azért nem temetem. Rohadtul nem kamáztam a gyereket, aztán lehozott 1-2 tűrhető szezont és azért megmutatta, hogy Ő azért tud extrát hozni folyamatosan HA adottak a körülmények.
Azzal absolute nem értek egyet, hogy sérülékeny, najó talán azért picit igen de amíg ilyen idiótán használjuk mit várunk? A rá kiélezett futójátékok nagy részében középre futtatjuk. Azért Ő nem egy erőfutó amellett, hogy van azért ott muszkli. Nem hiába helyettesíti jól a Jennings, Reece duó, sőt anno Bush is. Nekik fekszik ez a játék DMC-nek nem. Nem lehet azt mondani, hogy all down playa de azt sem mondhatjuk biztosra, hogy 1 szezont se tud lejátszani (hiába csak ilyen szezonjai voltak idáig).
Lehet az is benne van, hogy mivel contract év próbálják félig meddig "visszafogni" ezekkel a hívásokkal, hogy occsóért tudják itt tartani (ezt se mondhatom biztosra csak elgondolkoztam).
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 361 — Raiders fan
London rulez!!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM