Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 380 — Sworn to the Dark
Nos; arra gondoltam, hogy: mivel annyira jók a kapcsolataink az Arizonával, elvihetnék Flynn-t backup-nak Palmer mögé és akkor jöhetne Freeman veterán-minimumért bizonygatni. Flynn-ért cserébe az Ariozna adná Mendenhall-t (aki új életre kel TP mellett 😀 ). Nekem ez a tervem... szerintem RM már tárgyalja a Cards-al a részleteket. 😀 Kedden be is jelentik...toxique
Flynnért ezek után senki nem adna egy gunnert sem, egy undrafted rookie mögött van a rosteren. esetleg a Packers begyűjtené, ha kivágnánk, mert ott már bevált, mint backup. de ők nem cserélnek. Mendenhall az utóbbi időben legalább annyira sérülékeny, mint DMC és fumble-zik. sokkal inkább Rashad Jennings, mint ő

de Freeman valóban jöhetne, aztán Flynn cut.

ez meg nem jó: Spurrier on Clowney: "If he wants to play, we will welcome him to come play for the team if he wants."”

internal primates forever

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Nos; arra gondoltam, hogy: mivel annyira jók a kapcsolataink az Arizonával, elvihetnék Flynn-t backup-nak Palmer mögé és akkor jöhetne Freeman veterán-minimumért bizonygatni. Flynn-ért cserébe az Arizona adná Mendenhall-t (aki új életre kel TP mellett 😀 ). Nekem ez a tervem... szerintem RM már tárgyalja a Cards-al a részleteket. 😀 Kedden be is jelentik...
több mint 12 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2013/10/05/mark-davis-eyeballs-potential-stadium-location-in-concord-california/

közel van Oaklandhez, maradna a csapat a Bay Areában.

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 361 — Raiders fan
En Jennings hatralevo teljesitmenyenek fuggvenyeben persze, de el tudnek kephelni egy Jennings-Murray rotaciot mellejuk lehet hozni Stewartnak rookie(late round, udfa) versenytarsat es Reece is kaphatna tobb futast...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24022347/report-raiders-have-a-definite-interest-in-josh-freeman

We just recieved this text from Josh Freeman: "Raider Nation is great. I've worked with Greg Olson & he is a great coordinator."

több mint 12 éve
Jack Cornell tagja lett az 53-as keretnek. Antoine McClain kivágva

több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Sziasztok...
Vannak hírek Mc Fadden-ről?
több mint 12 éve
sok múlik majd azon, mit tud LT jövőre. ha jól nyomja, akkor vele meg Jenningsszel el lehet karistolni. első két körben inkább D-Line vagy WR1.

ez meg c'mon man: Sebastian Janikowski told SI that it might take to "Week 7 or Week 8" before it "kick in" with new holder King.

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
MJD nálam kb DMC kategória. olcsón talán, de jöjjön inkább egy fiatal. Nekem Seastrunk a kedvencem a Baylor-ról, mást nem is nagyon nézek. Persze ő lehet nem 2. körös tehetség, de nem is nagyon érdekel ki jön. Elsőben ne húzzunk RB-t, aztán hogy a további körökben mikor jön az már nem érdekel. Lehet későbbiekben is kezdőt húzni. Ha nincs egy Peterson a draft class-ban akkor nagyjából mindegy, hogy kit választunk, használjuk rotációban ésszel őket és akkor nem lesz gond. Ne legyen a goal line back egy DMC csak azért, hogy megmutassuk, hogy tud ő TD-t szerezni, amikor totál alkalmatlan a szerepre.

több mint 12 éve
Abban viszont nem értek egyet, hogy Tate annyira jó lenne nekünk, jöjjön draftról egy jó 2. körös játékos, aztán, ha Jennings marad, Murrey-vel meg is van oldva a poszt. Nem érdemes a RB posztra sokat költeni, ha nem elitről van szó. Tate nem rossz, de nem elit, viszont nem is lenne olcsó.peterbadbone
nem vagyok kibékülve a jövő évi RB classel a drafton. idén az egyetemen a legjobb futójátékosok sophomore-ok. 2. kört nem pazarolnék erre. FA-ról Ben Tate, vagy az oaklandi, de washed up MJD a két opció egyelőre.

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
nagyon jönnek a hírek, miszerint hamarosan leigazoljuk Freemant.deyell
Én is ezt olvastam, nem kis részben Olson miatt. Ő nagyon kedvelte Tampában. Flynn 3. számúnak kicsit drága, túl kell adni rajta, vagy ha nem megy, ki kell vágni és jöjjön vet. minimumért Freeman, aztán derüljön ki mire képes. Igaz nem szimpatikus játékos, de ha lesz egy megbízható backup Pryor mögött, akkor jöhet. McGloin-nak mondjuk jobban örülök, hogy így felküzdötte magát, remélem ha kell a pályán is megállja majd a helyét.

DMC kérdésben maximálisan egyet érünk. Egyre jobban sajnálom, hogy Bush nem maradt, már rég kiszorította volna. Abban viszont nem értek egyet, hogy Tate annyira jó lenne nekünk, jöjjön draftról egy jó 2. körös játékos, aztán, ha Jennings marad, Murrey-vel meg is van oldva a poszt. Nem érdemes a RB posztra sokat költeni, ha nem elitről van szó. Tate nem rossz, de nem elit, viszont nem is lenne olcsó.

Holmes meg jöjjön csak Criner helyett, nagyon szurkolok neki.

több mint 12 éve
nagyon jönnek a hírek, miszerint hamarosan leigazoljuk Freemant.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
több mint 12 éve
Corey Liuget on Terrelle Pryor "It would be smart for him not to run outside the pocket. Our defense is coming. Not gonna feel no pity."

több mint 12 éve
DMC-ből kezd elegem lenni, remélem, a szezon után nem igazoljuk vissza, vagy ha mégis, bagóért. lesz egy jó free agent, akit szívesen látnék: Ben Tate. egy évvel fiatalabb, mint DMC, csak 25 éves.

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 745
Cube:
Streater is 6'3, sza lenne igy is ketto...Criner nagy csalodas sajnos

Wiz nagyon remelem, h tud jatszani...DMC regeneralodasi kepesseget ismerve bye elott mar nem nagyon varom vissza.Rolni
Wizt remélem én is és DMC-hez úgy fent én sem fűzök nagy reményeket. Jennings amúgy elég szimpatikus és relatíve produktív is, szóval nem is akkora érvágás. Mondjuk ettől függetlenül megemberelhetné magát!
Criener sajnos tényleg csalódás habár az egyetemi videóit nézve pedig bőven volt benne potenciál!Kár,hogy nem igazán tudott vele élni! Pedig jó lett volna! Amúgy asszem Holmes is 6'4 magas szóval ...

több mint 12 éve
Cube:
Streater is 6'3, sza lenne igy is ketto...Criner nagy csalodas sajnos

Wiz nagyon remelem, h tud jatszani...DMC regeneralodasi kepesseget ismerve bye elott mar nem nagyon varom vissza.

több mint 12 éve
DMC, Wisniewski doubtful

több mint 12 éve
lehet, hogy a mai volt Criner utolsó edzése nálunk. holnap kiderül, hogy repül-e és jön a helyére Holmes.deyell
Ha az off season és a ps teljesítmény nézzük akkor biztos,mondjuk én örülnék ha valahogy mind kettőt megtartanánk és Criener is felpörögne valahogy. Azért két 6'3-4 magas játékos RZben mindig jobb,mint egy főleg egy scrambling type qb esetén 😊

több mint 12 éve
lehet, hogy a mai volt Criner utolsó edzése nálunk. holnap kiderül, hogy repül-e és jön a helyére Holmes.

több mint 12 éve
S végre mind a két nagy kedvenc egybe 😊 TP Riddel Revoban,akár csak én 😊
 www.raiders.com/media-vault/photo-gallery/Thursday-October-3-Practice-Photos/71d07caa-1198-4824-9cd3-cc295eca1c91#89c82682-bc45-4896-b198-5dd993e57ae0

több mint 12 éve
Csak a hecc kedvéért nézegettem QB statokat...
TP statjai elég jók ám (persze a stat a pályán semmit nem ér...)
Pontossága jobb mint Locker-é vagy Newton-é vagy RG3-é pl

Vagy a móka kedvéért megnéztem CP statjait...TP pontosabb, jobb átlaggal dobott eddig kicsit kevesebb yardot ...TPnél 2-2 a TD-INT, míg CP 3-4-el áll...a CP álltal vezetett Cards szintén 1-2vel áll, mint mi pedig van egy erős D és egy elvileg CP-nek való O rendszer a liga egyik legjobb WR-ével...az mondjuk igaz, h nincs OL...sztem azon túlmenően, h anyagilag jobban jártunk hosszútávon azzal, h CP-t elcseréltük a pályán se veszítettünk nagyon semmit...a mostani falunk mögött CP-t vszeg ugyanúgy püfölnék, zavarnák, mint a Cards fal mögött és nem hiszem, h az Indy vagy a Denver ellen bármivel többet hozzátudott volna tenni a Whez, mint TP...Rolni
Üdv Mindenkinek!
Az utóbbi időben sajnos idő hiány végett nem voltam aktív de azért figyeltem!

Nem is tudom ki mondta végig az Off season során,hogy számolni kell TP-vel 😊
Na de mindent félre téve ha így folytatja DeFillipo és egyéb források alatt a fejlődést és végre RM-Allen páros is végleges bizalmat szavaz neki a Flynn fiaskó után akkor szerintem megtaláltuk ha nem is a világ megváltó de franchise qb-inkat az elkövetkező pár évre!

több mint 12 éve
kedden lesz az NFL Networkon Matt Millen: A Football Life. a Lions szurkolói nem kedvelik, de a Raiders fanok igen. kíváncsi leszek rá

egy kis teaser 😀

több mint 12 éve
Olson arról, hogy játszotta ki McGloin Wilsont, majd Flynnt (meg ugye Kyle Padront is)

sulia.com/channel/oakland-raiders/f/09a64f05-314e-4085-953e-d7125cbb2e48/

több mint 12 éve
Na Freeman kivágására nem számítottam igazán, de azon elgondolkoztam, h FAről ha minimumért jön akkor összeszedhetnénk, mert GregO alatt volt legjobb szezonja...akkor úgy tűnt megvan a franchise QB Tampában (legalábbis külső szemlélőként).
Idény közben felszedni?? Hát nem tom...végülis Flynn helyére simán jó lenne sztem...vhol olvastam vmit, h Flynn szerződésében van vmi kitétel és ha szezon közben kirakjuk nem járunk rosszul( nem emlékszem, hol olvastam, mi volt pontosan sajnos...)
TST ne anyázz, mert tuti nem kezdőnek jönne, de ha Greg lát benne fantáziát érdemes lehet felszedni egy óccsó deal-en és megnézni edzéseken mit mutat, illtve köv offseasonban had bírkózzon McGloinnal és Wilsonnal a rosterre jutásért...aztán meg ki tudja Raidersben volt már pár korábban lesajnált, kidobott QB, aki...

Barnes LG posztra mozgatása mellett sztem az szól, h run gameben erős és pass ellen is igazából a speed rush-al van gondja, az meg belül elkerülné. LT posztot is hellyel közzel bírja lábbal, így sztem menne neki bent is, persze nem lenne egy fürge ZBS OG az biztos