Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
azért ez emberes lenne. Elit alakulat.magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyelléjszakás műszak előnye, ekkor érek haza 😀
nem találtam info-t Wiz sérülésével kapcsolatban, hogy mennyit kell kihagynia. Csak annyit, hogy a Chargers ellen biztos nem játszik.
Barnes - Nix - Gurode - Brisiel - Pashos fal várható?peterbadbone
több mint 12 éve
magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyelléjszakás műszak előnye, ekkor érek haza 😀
nem találtam info-t Wiz sérülésével kapcsolatban, hogy mennyit kell kihagynia. Csak annyit, hogy a Chargers ellen biztos nem játszik.
Barnes - Nix - Gurode - Brisiel - Pashos fal várható?
több mint 12 éve
nem láttam a meccset. annak tudatában, hogy Flynn a QB, elmentem inkább aludni.Ejj, pedig meccs közben legalább ötször kiírták. 😊BMG😕Rashad Jennings sleeps in hyperbaric chamber and rides a bicycle 20 minutes to the team facility.London Fletcher vasárnap már beelőzte 244-gyel.BMG
bírom nagyon. egyébként Romanowski is hiperbár kamrában aludt amikor a Raiders játékosa volt. segíti a felépülést a sérülésekből, ami nála bejött, mert Romo 243 meccset játszott zsinórban, ami rekord a linebackereknéldeyell
ezt nem tudtam, kösz az infot.deyell
internal primates forever
több mint 12 éve
Ejj, pedig meccs közben legalább ötször kiírták. 😊😕Rashad Jennings sleeps in hyperbaric chamber and rides a bicycle 20 minutes to the team facility.London Fletcher vasárnap már beelőzte 244-gyel.BMG
bírom nagyon. egyébként Romanowski is hiperbár kamrában aludt amikor a Raiders játékosa volt. segíti a felépülést a sérülésekből, ami nála bejött, mert Romo 243 meccset játszott zsinórban, ami rekord a linebackereknéldeyell
ezt nem tudtam, kösz az infot.deyell
több mint 12 éve
😕Rashad Jennings sleeps in hyperbaric chamber and rides a bicycle 20 minutes to the team facility.London Fletcher vasárnap már beelőzte 244-gyel.BMG
ezt nem tudtam, kösz az infot.
több mint 12 éve
Rashad Jennings sleeps in hyperbaric chamber and rides a bicycle 20 minutes to the team facility.London Fletcher vasárnap már beelőzte 244-gyel.
több mint 12 éve
Rashad Jennings sleeps in hyperbaric chamber and rides a bicycle 20 minutes to the team facility.bírom nagyon. egyébként Romanowski is hiperbár kamrában aludt amikor a Raiders játékosa volt. segíti a felépülést a sérülésekből, ami nála bejött, mert Romo 243 meccset játszott zsinórban, ami rekord a linebackereknél
több mint 12 éve
Nekem jó, pont akkor lesz vége, mikor kelni szoktam. 😛Valami ilyesmit kell nekem is kitalálni, hogy ne menjen kárba egy egész nap szabi 😀BruceEz tök ideális, kicsit korán kell kelni, de 9-re vége van, a késést meg fogd a dugóra. 😊somoskovigmagyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyellvehetek ki szabit... 😊empty taxi
több mint 12 éve
Valami ilyesmit kell nekem is kitalálni, hogy ne menjen kárba egy egész nap szabi 😀Ez tök ideális, kicsit korán kell kelni, de 9-re vége van, a késést meg fogd a dugóra. 😊somoskovigmagyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyellvehetek ki szabit... 😊empty taxi
több mint 12 éve
Ez tök ideális, kicsit korán kell kelni, de 9-re vége van, a késést meg fogd a dugóra. 😊magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyellvehetek ki szabit... 😊empty taxi
több mint 12 éve
magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyellvehetek ki szabit... 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.
több mint 12 éve
Nem olyan biztos az a DMC elvállás még sztem.Adott esetben lehet olyan kétségbeesett franchise, aki hiányposzton bevállalja (mint pl. a Pats Amendolát); főleg úgy, ha időközben a helyettesítés is megoldott. Nem rossz RB DMC 😕 .
Ha idén is sérült pár meccsen nem nagyon lesz piaca és RM olcsón meg tudja tartani, ha akarja...Rolni
több mint 12 éve
Nem olyan biztos az a DMC elvállás még sztem.Ha idén is sérült pár meccsen nem nagyon lesz piaca és RM olcsón meg tudja tartani, ha akarja...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Vic Tafur szerint Reece térdét nem kell műteni (tegnap volt MRI-n), míg Rapoport szerint McFadden térdinai is hamar rendben lesznek, bár - szerintem - Jennings lazán felnőhet a helyettesítési feladathoz (főleg TP mellett; azért még nem temetném a futójátékot). Azt gondolom, hogy a Flynn cut mellett - sajnos - McFadden-től is meg fogunk válni jövőre; ami keserédes elválás lesz, mivel sokaknak a franchise arca-lelke-motorja.
több mint 12 éve
szethullik a csapat...
több mint 12 éve
Wisniewski knee sprainb+
több mint 12 éve
😀
több mint 12 éve
egyet se féljetek. ezen a héten visszatér eltiltásából Andre Holmes. és akkor csemp...
több mint 12 éve
Ez egyértelmű, hogy nem ideális környezetben és időben vette át a kezdő QB szerepét. És nem is egy olyan csapatban ami rá van szabva. De mint ahogy Rolni is írja. Ennyi pénzért fölösleges itt tartani, ezt egy tucat QB tudja amit most ő csinált (ha már 12, akkor a lóvéjának a 12-ed részéért is akár)
Egyébként ha végig van DMC és Reece, akkor lehet hogy nyerjük a meccset, de a szünetben amikor már csak 3 ponttal vezettünk, fel is tettem a költői kérdést, hogy ezt hogy fogjuk tudni behúzni, mert semmi, de semmi nem mutatott arra, hogy ő képes lesz vezetni ezt a csapatot.
Az más kérdés, hogy lehet a játékosok is úgy vannak vele, hogy annyira nem állnak fel mögé, mint TP mögé és ez tudatalatt befolyásolja a teljesítményüket.
Mindenesetre sajnálom a srácot, mert tényleg nehéz szituban volt most a meccs előtt (a nép TP-t akarta), a meccs közben (lesérült a legfőbb fegyver) és meccs után is (kikapott a csapat az ő vezetésével) Pedig talán az utolsó esélye volt, hogy NFL csapatban kezdő lehessen.
több mint 12 éve
Ulpi ennyi a lényeg: "Ez a csapat nem elég erős hogy Flynn győzelemre vigye, ez tény"...jól írod. A gond, h Flynn mellé erős futójáték, jó elkapók és stabil erős OL kell...namost azzal azért NFL szinten nem nagy kunszt meccset managelni...ennyit tud a srác...back up-kodni egy megfelelő rendszerben. Ehhez képest sokat keres, így én nagyon meglepődnék, ha jövőre is nálunk lenne komoly fizu cut nélkül...Ugyanezzel a csapattal a lesajnált, dobni alig tudó TP sokkal jobban hasít. Lehet nem Ő a QBofthefuture, de legalább élvezetes nézni ahogy kűzd, működik...Az Ő helyzete is nehéz lesz, ha DMC és/vagy Reece tartós ideig sérült, de jobb eséllyel oldja meg mint Flynn...fiatalabb is és láthatóan fejlődik...őt kell játszatni, ha rendben van
Ezek miatt egyértelmű, h idén TP adja a legnagyobb esélyt a győzelemre, nincs QB controversy a csapat háza táján...
több mint 12 éve
Nem fogom éltetni Flynnt azok után, hogy évek óta lehúzom. LSUt szeretem, emiatt nem bírom őt, sztem rossz volt ott is. Azóta kettő meccse volt, de egyik sem számít különböző okból igazán. Most mégis én fogom őt védeni, mert megint egyedül maradtam, úgy tűnik, a másik oldalon. Flynn szvsz nem volt rossz. Nem volt király sem, ez biztos.Dobott egy picket élete első igazi tétmeccsén az új csapatában. És akkor? Dobott egy TDt is. NFLben a 65%os pontosság tökéletes. Sehol nem kell ezen túlmenni. Nem újfiúnak, senkinek. Főleg nem első meccsen, ahol pedig biztonsági passzok vannak többnyire, vagyis várjunk csak. Ezt sem kapta meg Flynn. Rászabták a playbookot edzésen? Pryorra. Elég vicces volt néhány esetben a read option, kutya nem mozdult QB futásra, csak HB futásra és passzra. Ez nem Flynn játéka, de ezt tudták a többiek.
Az OL, már elnézést de gyenge. elsőszámú WR kell újfiúnak, de nincs. Akkor jó egy TE is, de nincs. Akkor a jó futójáték. Mondjuk hogy volt, de akkor ment is a TD. Mikor a futás Reece és DMC (sajnos előre várható) sérülésével megszűnt, akkor mi maradt? Brutál jó védelem? Tényleg az volt? Kiváló ST?
Le tudnám írni mit csinált rosszul Matt Flynn. De felvállaljátok itt most többen, és nem is elemezni akartam. Csak rávilágítani, hogy semmilyen feltétel nem volt adott a sikerhez azon kívül, hogy a ST kapásból megadta az alaphangot egy punt blokk TDal. Ez a csapat nem elég erős hogy Flynn győzelemre vigye, ez tény. Én mégsem írnám le, hogy back up is gyenge, mert nem így láttam. Pedig aztán én tényleg rühellem a hypeot ami körülvette őt indokolatlanul.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
A nagy gond, h ezzel ismet visszakanyarodtunk az 1/1 es a RM-DA allasbiztonsaga kerdeskorebe ugyanis a SD es a KC jo esellyel elver minket es 1-5el mehetunk bye-ra...RolniEngem bosszant a tegnapi meccs, mert azért ez a skins verhető lett volna... Dehát DMC+Reece sérülés, jano bénázása (nem tudom mi van vele mostanában, fejben valamiért nincs rendben- lehet van valmi zűr vele nem tudom) + Flynn bénázása, a végét elaludtam (nem nagyon éreztem bármiféle potenciális erőt az O-ban) de addig nem volt túl kreatív az O playcall. 😕
Szerintem azért a RM meg a sleppje biztonságban van. Jó lesz ez csak TP ne sérüljön le. 😛
Flynnben meg legalább van egy backup qb-nk aki kábé teljesen használhatatlan. Azért megborotválkozhatna a rohadt életbe!
több mint 12 éve
A nagy gond, h ezzel ismet visszakanyarodtunk az 1/1 es a RM-DA allasbiztonsaga kerdeskorebe ugyanis a SD es a KC jo esellyel elver minket es 1-5el mehetunk bye-ra...
több mint 12 éve
Én őszintén örültem, hogy Flynn végre megkapja a lehetőségét, mert bíztam benne, de sajnos nagy csalódást okozott, úgyhogy felülök szépen a TP bandwagonra én is.A D-nk az eddigi 4 meccsből 3x nagyon teccetős volt, kíváncsi vagyok mit tudnak kezdeni az idei Chargers red hot O ellen. Ismét volt pár bevállalós tökös offense playcall, aminek nagyon örültem.
Remélem a sérültjeink a héten visszatérnek!