Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
TC-ben próbálgatták ezen a poszton is, mert akkor a Veldheer - Barron OT párossal készültek az idényre.

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Pont most ahogy olvastam, hogy lapátra tették Freemant, eszembe is jutott hogy rárepülhetnénk. 😀Bruce
Ha ezt meglépik akkor rohadt sokat fog esni szememben a staff. Csóri TP kikaparja magának a kezdőt aztán próbálja kicsit ízesíteni, fűszerezni a guanót (mert körülötte kb ez a helyzet) ami hellyel-közzel sikerül. Ha ezt meglépik RM-ék akkor a kurv@ @nyjukat(má' bocsánat)!

Amm miért olyan biztos benne mindenki, hogy Khalifa bemegy G-nek(szimpla kíváncsiság, nem pökhendiségből kérdezem)?
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Pont most ahogy olvastam, hogy lapátra tették Freemant, eszembe is jutott hogy rárepülhetnénk. 😀
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
 espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/929/raiders-oc-olson-a-fan-of-freeman

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Egyszer érném majd meg hogy hosszabb távon működik a futás elleni védekezés, a futás és a passzjáték is. A passz elleni védelmet azért nem írom ide, mert olyan nincs hogy minden jól működjön a 4-ből. De ha ez a három összeállna, akkor mindenkit megvernénk 😀Bruce
Idén magunkat már néhányszor sikerült. Talán hamarosan (elkövetkező évekre gondolok) másokat is el fogunk.
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Egyszer érném majd meg hogy hosszabb távon működik a futás elleni védekezés, a futás és a passzjáték is. A passz elleni védelmet azért nem írom ide, mert olyan nincs hogy minden jól működjön a 4-ből. De ha ez a három összeállna, akkor mindenkit megvernénk 😀
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 361 — Raiders fan
Nem engedtünk még eddig 20+yardos futást, pedig az elmúlt 7évben minden meccsre jutott egy!!! Na ez azért mutatja a haladást. Ráadásul 9(10) új kezdővel...

Persze most majd a SD fut egy párat, mert ezt leírtam 😀 😀

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
remélhetőleg hamarosan így fog kinézni a fal: Watson - Barnes - Wisniewski - Brisiel - Pashos, és az már nem olyan rossz. Wisniewski sérülése nem súlyos, ő játszhat DA szerint. Watson még nemdeyell
Ez sztem bye után jöhet létre, de meglátjuk...

Aztán szezon vége felé meg remélhetőleg már a:
Veldheer-Barnes-Wiz-Brisiel\Pashos-Watson falat nézzük 😊

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 380 — Sworn to the Dark
remélhetőleg hamarosan így fog kinézni a fal: Watson - Barnes - Wisniewski - Brisiel - Pashos, és az már nem olyan rossz. Wisniewski sérülése nem súlyos, ő játszhat DA szerint. Watson még nem

internal primates forever

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Én örülök, hogy Pryor nem került pályára a Redskins ellen. Allenék tartják magukat ahhoz, amit ígértek anno, mégpedig, hogy idő előtt nem küldik pályára a sérülésből visszatérő játékosokat. Azért is jó döntés volt, mert így kiderült, hogy Flynn nem alkalmas kezdő szerepre.

Remélem Wiz sem kerül idő előtt pályára, bár ez a Barnes - Gurode - Mady - Brisiel - Pashos kezdő nagyon brutálisan hangzik.

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
nagy biznisz volt ez a Fynn gyereksilent7939
legalább versenyre késztette Pryort.

"If #Raiders cut Flynn now and he catches on somewhere for league minimum, they would get that amount back (offset language)."

ideje kivágni. Wilson -> 53-as, és valaki jöhetne a PS-be.deyell
Passzoljátok el Tampába
több mint 12 éve
nagy biznisz volt ez a Fynn gyereksilent7939
legalább versenyre késztette Pryort.

"If #Raiders cut Flynn now and he catches on somewhere for league minimum, they would get that amount back (offset language)."

ideje kivágni. Wilson -> 53-as, és valaki jöhetne a PS-be.

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
nagy biznisz volt ez a Fynn gyerek
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
és lőn:

Allen makes it official: Matt McGloin now Raiders backup as Matt Flynn No. 3. Re Flynn: “It is what it is. It didn’t work out,” Allen says QB Terrelle Pryor is “symptom-free” from concussion and will start for Raiders against Chargers

DA szerint Wisniewski kezdő lesz.deyell
odavaló.
több mint 12 éve
és lőn:

Allen makes it official: Matt McGloin now Raiders backup as Matt Flynn No. 3. Re Flynn: “It is what it is. It didn’t work out,” Allen says QB Terrelle Pryor is “symptom-free” from concussion and will start for Raiders against Chargers

DA szerint Wisniewski kezdő lesz.

több mint 12 éve
ez igen: "For the purposes of drills, Matt McGloin getting work while Flynn watches"

Lamar Mady az első csapat centere, Gurode a baloldali guard. remek páros

Watson visszatért, a második csapattal gyakorol. Reece, Hunter szintén edz, DMC, Wis nem.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyell
éjszakás műszak előnye, ekkor érek haza 😀

nem találtam info-t Wiz sérülésével kapcsolatban, hogy mennyit kell kihagynia. Csak annyit, hogy a Chargers ellen biztos nem játszik.

Barnes - Nix - Gurode - Brisiel - Pashos fal várható?peterbadbone
Nem tom mi a probléma, mi a Harris - Troutman - Hardwick - Schilling - Fluker ötössel fejeztük be a Dallas elleni mecset xD

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyell

nem találtam info-t Wiz sérülésével kapcsolatban, hogy mennyit kell kihagynia. Csak annyit, hogy a Chargers ellen biztos nem játszik.

azért ez emberes lenne. Elit alakulat.Amadeus91
El se tudom dönteni, hogy ebből a névsorból ki a leggyengébb láncszem 😥davidkiss
Ugyan! szoborcsoportjuk lesz a Hall of Fame-ben: a fantasztikus 4es...
több mint 12 éve
 www.silverandblackpride.com/2013/10/1/4792818/injuries-to-darren-mcfadden-marcel-reece-not-considered-serious-oakland-raiders

több mint 12 éve
Át kéne költöztetni a frencsájzt Felcsútra, akkor tuti kapnánk új stadiont xDBay Area
Al Davis Akadémia. 😀
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Át kéne költöztetni a frencsájzt Felcsútra, akkor tuti kapnánk új stadiont xD

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
no para. Watson elvileg edz ezen a héten, ő beugorhatdeyell
lassan tényleg oda jutunk, hogy 5db szemeteskonténert fogunk összekötni egy lánccal és had szóljon.
több mint 12 éve
 www.insidebayarea.com/raiders/ci_24209664/deep-pocketed-developers-sign-up-coliseum-city
hátha lesz új stadion...

több mint 12 éve
no para. Watson elvileg edz ezen a héten, ő beugorhat

több mint 12 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68

azért ez emberes lenne. Elit alakulat.Amadeus91
El se tudom dönteni, hogy ebből a névsorból ki a leggyengébb láncszem 😥