Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez valami brutál meccs volt!!!Az első félidőben mind a D#, mind az O# uralta a játékot.
Tetszett, hogy nem tört meg a csapat a nyomás alatt és még ha FG-kal is, de tartottuk a távolságot, amire persze, jött a Woodson fumble return TD! Mekkora játékos játszik újra ezüst-feketében! Remélem Hayden-t okítja majd rendesen, mert igaz nem játszik hiba nélkül, de szerintem megvan benne a tehetség. A TD kivédekezése jól jellemzi, mert veszettnek hitt helyzetben csinálta meg a nagy játékot, a végén az INT meg feltette a meccsére a koronát.
Pryor-ról nem is beszélve! Ilyen OL mögött, 2TD, 0 INT... ráadásul csak 5 passzt rontott! Nagy napja volt neki is.
DMC nem hiányzott egyáltalán, nekem akkor jutott eszembe, hogy hol van, mikor Reece kezdett futni Jennings sérülése után. Nálam McFadden egyre inkább veterán minimum kategória lesz, ami a jövőt illeti.
Freeman 1év $3M-ért Minnesota-ba költözött, úgy látszik nekünk ennyit nem ért meg a próba.
több mint 12 éve
Nagy meccs volt!Első félidőben az Offense és a Defense is nagyon élt, meg szerencse is velünk volt. Második félidőben az O nem igazán jött ki a pályára nagyrészben, de a Védelem a sok yard ellenére nagyot játszott. Aztán a végére mindenki odatette magát...INT parádé 😊
Nem mi voltunk az esélyesek, de sztem abszolút megérdemeltük!!
TP megint jobb volt, fejlődött. 18/23 221 2 TD O TO és voltak remek passzai, megoldásai karral. 8 különböző elkapója volt.
Jennings és Reece is elég jól tudott futni...kicsit lehetett volna run heavybb a dolog a 2. félidő elején közepén amikor a pass protection abszolút halott volt...
O és D playcalling nagyobb részben megint rendben volt.
DA és staff neve mellé fel lehet írni, h egyben maradt a csapat a végéig, nem engedték el, ahogy a régi csapat simán tette volna...
Burnett nagyon élt ma, meg Houston is!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Mike Mitchell kapta el Palmer passzát.deyellugye-ugye a rutin.
több mint 12 éve
Mike Mitchell kapta el Palmer passzát.
internal primates forever
több mint 12 éve
Egész eddigi szezonban szedett vedett fallal parádézik...nagyon nagy meccs kell a DLtől sztem, h esélyünk legyenViszont azt is figyelembe kell venni,hogy kb a fél fal Rivers előtt is csere és ő nem a mobilitásáról híre 😊Amúgy ha figyelembe vesszük a legutóbbi találkozásunkat illetve az azóta történt változásokat a csapatokon belül akkor nem indulunk olyan rossz esélyekkel az SD ellen. Na persze nem azt mondom,hogy mi vagyunk az abszolult esélyesek de TP-nek tavaly is egész szépen ment idegen az SD ellen és szoros volt a meccs. Azóta ugye kapott egy rászabott play book-t és jobb a dobó mozdulata is. Az SD védelem még csak ébredezik plusz a fő passz siettetői is kiesni látszanak. Jennings keményen tólja így ő is kimondottan lehet faktor amire figyelni kell (megjegyezném tavaly sem volt DMC) szóval én láttok esélyt egy upside W-re.CubeheadJa persze...
Azt azért ne hagyd ki, h Rivers élete formájában játszik nemúgy mint tavaly...
Ha a D nem tudja hibákra kényszeríteni ki van csukva, h TP egy shoot out-ot nyerjen vele szemben...Rolni
Minden esetre jó kis meccsnek ígérkezik.Cubehead
több mint 12 éve
Miért van, hogy DMC a hivatalos depth chart szerint kezdő és az NFL Fantasy szerint Doubtful, hogy játszik? Van rá esély, hogy pályán lesz mégis?Harminch37Sajnos nem sok esély van rá hogy játszik, úgy olvastam, hogy kihagy 2-3 hetet... Nála egy sérülés mindig sokkal tovább tart mint egy átlagos NFL játékosnál...
Doubtful a státusza egyébként valóban, már pénteken az edzés után lenyilatkozták.
több mint 12 éve
Viszont azt is figyelembe kell venni,hogy kb a fél fal Rivers előtt is csere és ő nem a mobilitásáról híre 😊Amúgy ha figyelembe vesszük a legutóbbi találkozásunkat illetve az azóta történt változásokat a csapatokon belül akkor nem indulunk olyan rossz esélyekkel az SD ellen. Na persze nem azt mondom,hogy mi vagyunk az abszolult esélyesek de TP-nek tavaly is egész szépen ment idegen az SD ellen és szoros volt a meccs. Azóta ugye kapott egy rászabott play book-t és jobb a dobó mozdulata is. Az SD védelem még csak ébredezik plusz a fő passz siettetői is kiesni látszanak. Jennings keményen tólja így ő is kimondottan lehet faktor amire figyelni kell (megjegyezném tavaly sem volt DMC) szóval én láttok esélyt egy upside W-re.CubeheadJa persze...
Ha a D nem tudja hibákra kényszeríteni ki van csukva, h TP egy shoot out-ot nyerjen vele szemben...Rolni
Minden esetre jó kis meccsnek ígérkezik.

több mint 12 éve
Amúgy ha figyelembe vesszük a legutóbbi találkozásunkat illetve az azóta történt változásokat a csapatokon belül akkor nem indulunk olyan rossz esélyekkel az SD ellen. Na persze nem azt mondom,hogy mi vagyunk az abszolult esélyesek de TP-nek tavaly is egész szépen ment idegen az SD ellen és szoros volt a meccs. Azóta ugye kapott egy rászabott play book-t és jobb a dobó mozdulata is. Az SD védelem még csak ébredezik plusz a fő passz siettetői is kiesni látszanak. Jennings keményen tólja így ő is kimondottan lehet faktor amire figyelni kell (megjegyezném tavaly sem volt DMC) szóval én láttok esélyt egy upside W-re.CubeheadJa persze...
Ha a D nem tudja hibákra kényszeríteni ki van csukva, h TP egy shoot out-ot nyerjen vele szemben...
több mint 12 éve
Miért van, hogy DMC a hivatalos depth chart szerint kezdő és az NFL Fantasy szerint Doubtful, hogy játszik? Van rá esély, hogy pályán lesz mégis?

több mint 12 éve
Matt Giordano 82 Yard Interception Return TDa safetyisten megvillant a Jags ellen.
több mint 12 éve
Freeman-nél jól állunk, Flynn viszont repül így is - úgy is, ha jön Freeman, ha nem. Hétfőn elvileg David Carr jön try outra.
több mint 12 éve
Várjál még! Ha RM belekezd a biznicbe :-P...Mi nem jártunk olyan nagyon rosszul... nálunk kicsit jobb az állomány mint nálatok.silent7939Arra gondoltam, hogy egyszer már jót bizniceltünk mostanság és amúgy is kellene ide egy impact futó DMC mellé 😀 😀 . Hátha... 😀toxique😀silent7939take it easy....Amadeus91Nos; arra gondoltam, hogy: mivel annyira jók a kapcsolataink az Arizonával, elvihetnék Flynn-t backup-nak Palmer mögé és akkor jöhetne Freeman veterán-minimumért bizonygatni. Flynn-ért cserébe az Arizona adná Mendenhall-t (aki új életre kel TP mellett 😀 ). Nekem ez a tervem... szerintem RM már tárgyalja a Cards-al a részleteket. 😀 Kedden be is jelentik...toxiqueUgye ezt te sem gondolod komolyan? Palmer mögött ott van Stanton backupnak. Mendi az első számú futónk jelenleg és úgy néz ki rendbe jött a sérülése. Legrosszabb esetben is Ellington beelőzi szezon vége felé, de Flynn az elmúlt 2 éve után gombokat sem ér, nemhogy egy jónak mondható futót. Minek nekünk Flynn??? 😀silent7939
Egyébként; így van. De eljön még a mi időnk! 😉
több mint 12 éve
ha Freeman hozzánk jön, akkor soha többé nem látjuk Ponder-t.._. 😥
több mint 12 éve
Amúgy ha figyelembe vesszük a legutóbbi találkozásunkat illetve az azóta történt változásokat a csapatokon belül akkor nem indulunk olyan rossz esélyekkel az SD ellen. Na persze nem azt mondom,hogy mi vagyunk az abszolult esélyesek de TP-nek tavaly is egész szépen ment idegen az SD ellen és szoros volt a meccs. Azóta ugye kapott egy rászabott play book-t és jobb a dobó mozdulata is. Az SD védelem még csak ébredezik plusz a fő passz siettetői is kiesni látszanak. Jennings keményen tólja így ő is kimondottan lehet faktor amire figyelni kell (megjegyezném tavaly sem volt DMC) szóval én láttok esélyt egy upside W-re.

több mint 12 éve
Hello! Szerintetek, ki lesz veszélyesebb ránk? Matthews, Royal, Woodhead, Gates? Remegve várom a rangadót. 😊Harminch37Vagy Royal vagy Gates szvsz.

több mint 12 éve
nem csak Freeman van képben:QB David Carr is headed to Oakland tomorrow for a #Raiders workout and physical.
több mint 12 éve
Hello! Szerintetek, ki lesz veszélyesebb ránk? Matthews, Royal, Woodhead, Gates? Remegve várom a rangadót. 😊

több mint 12 éve
Mortensen szerint Freeman-ügyben ti vagytok meg a Vikings a 2 front runner.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mi nem jártunk olyan nagyon rosszul... nálunk kicsit jobb az állomány mint nálatok.Arra gondoltam, hogy egyszer már jót bizniceltünk mostanság és amúgy is kellene ide egy impact futó DMC mellé 😀 😀 . Hátha... 😀toxique😀silent7939take it easy....Amadeus91Nos; arra gondoltam, hogy: mivel annyira jók a kapcsolataink az Arizonával, elvihetnék Flynn-t backup-nak Palmer mögé és akkor jöhetne Freeman veterán-minimumért bizonygatni. Flynn-ért cserébe az Arizona adná Mendenhall-t (aki új életre kel TP mellett 😀 ). Nekem ez a tervem... szerintem RM már tárgyalja a Cards-al a részleteket. 😀 Kedden be is jelentik...toxiqueUgye ezt te sem gondolod komolyan? Palmer mögött ott van Stanton backupnak. Mendi az első számú futónk jelenleg és úgy néz ki rendbe jött a sérülése. Legrosszabb esetben is Ellington beelőzi szezon vége felé, de Flynn az elmúlt 2 éve után gombokat sem ér, nemhogy egy jónak mondható futót. Minek nekünk Flynn??? 😀silent7939
több mint 12 éve
DMC a bye week után (6. hét) térhet vissza.
több mint 12 éve
Arra gondoltam, hogy egyszer már jót bizniceltünk mostanság és amúgy is kellene ide egy impact futó DMC mellé 😀 😀 . Hátha... 😀😀silent7939take it easy....Amadeus91Nos; arra gondoltam, hogy: mivel annyira jók a kapcsolataink az Arizonával, elvihetnék Flynn-t backup-nak Palmer mögé és akkor jöhetne Freeman veterán-minimumért bizonygatni. Flynn-ért cserébe az Arizona adná Mendenhall-t (aki új életre kel TP mellett 😀 ). Nekem ez a tervem... szerintem RM már tárgyalja a Cards-al a részleteket. 😀 Kedden be is jelentik...toxiqueUgye ezt te sem gondolod komolyan? Palmer mögött ott van Stanton backupnak. Mendi az első számú futónk jelenleg és úgy néz ki rendbe jött a sérülése. Legrosszabb esetben is Ellington beelőzi szezon vége felé, de Flynn az elmúlt 2 éve után gombokat sem ér, nemhogy egy jónak mondható futót. Minek nekünk Flynn??? 😀silent7939
több mint 12 éve
😀take it easy....Amadeus91Nos; arra gondoltam, hogy: mivel annyira jók a kapcsolataink az Arizonával, elvihetnék Flynn-t backup-nak Palmer mögé és akkor jöhetne Freeman veterán-minimumért bizonygatni. Flynn-ért cserébe az Arizona adná Mendenhall-t (aki új életre kel TP mellett 😀 ). Nekem ez a tervem... szerintem RM már tárgyalja a Cards-al a részleteket. 😀 Kedden be is jelentik...toxiqueUgye ezt te sem gondolod komolyan? Palmer mögött ott van Stanton backupnak. Mendi az első számú futónk jelenleg és úgy néz ki rendbe jött a sérülése. Legrosszabb esetben is Ellington beelőzi szezon vége felé, de Flynn az elmúlt 2 éve után gombokat sem ér, nemhogy egy jónak mondható futót. Minek nekünk Flynn??? 😀silent7939
több mint 12 éve
take it easy....Nos; arra gondoltam, hogy: mivel annyira jók a kapcsolataink az Arizonával, elvihetnék Flynn-t backup-nak Palmer mögé és akkor jöhetne Freeman veterán-minimumért bizonygatni. Flynn-ért cserébe az Arizona adná Mendenhall-t (aki új életre kel TP mellett 😀 ). Nekem ez a tervem... szerintem RM már tárgyalja a Cards-al a részleteket. 😀 Kedden be is jelentik...toxiqueUgye ezt te sem gondolod komolyan? Palmer mögött ott van Stanton backupnak. Mendi az első számú futónk jelenleg és úgy néz ki rendbe jött a sérülése. Legrosszabb esetben is Ellington beelőzi szezon vége felé, de Flynn az elmúlt 2 éve után gombokat sem ér, nemhogy egy jónak mondható futót. Minek nekünk Flynn??? 😀silent7939
több mint 12 éve
Nos; arra gondoltam, hogy: mivel annyira jók a kapcsolataink az Arizonával, elvihetnék Flynn-t backup-nak Palmer mögé és akkor jöhetne Freeman veterán-minimumért bizonygatni. Flynn-ért cserébe az Arizona adná Mendenhall-t (aki új életre kel TP mellett 😀 ). Nekem ez a tervem... szerintem RM már tárgyalja a Cards-al a részleteket. 😀 Kedden be is jelentik...toxiqueUgye ezt te sem gondolod komolyan? Palmer mögött ott van Stanton backupnak. Mendi az első számú futónk jelenleg és úgy néz ki rendbe jött a sérülése. Legrosszabb esetben is Ellington beelőzi szezon vége felé, de Flynn az elmúlt 2 éve után gombokat sem ér, nemhogy egy jónak mondható futót. Minek nekünk Flynn??? 😀