Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
egyébként Sanfordért tavaly tradelt a Seahawks, de nem jött össze, mert az érte adott John Moffitt nem ment át az orvosin.deyellnem tavaly, 1 hónapja.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Sanford múltkor kurva jól játszott a Jax ellen. Szerintem fasza játékos!
több mint 12 éve
Nah ezek jo hirek!!Rolniaz viszont annyira nem, hogy miért nem kezd Crawford. Allen szerint még sokat kell fejlődnie. Brian Sanford jobb nála, aki anno undrafted volt
egyébként Sanfordért tavaly tradelt a Seahawks, de nem jött össze, mert az érte adott John Moffitt nem ment át az orvosin.
internal primates forever
több mint 12 éve
Nah ezek jo hirek!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Terrelle Pryor cleared medically for full contact and to play, coach Dennis Allen said. Pryor will play Sunday if he passes one more test.Hunter, Pryor questionable. számomra úgy hangzik, hogy Pryor játszani fog
ha Hunter nem játszik, Sanford kezd helyette, nem Crawford.
Allen szerint elképzelhető, hogy Watson edz jövő héten.
több mint 12 éve
Én nagyon kíváncsi lennék, hogy mit is tud Flynn valójában éles meccsen a csapat élén...Pariha ő kezd, és nem lesz jó napja, nagy boo-zást fog kapni a szurkolóktól, akár már a meccs elején is.
több mint 12 éve
TP a media window alatt teljes erteku edzest produkalt...biztato!Watson es Burris kozeledik szepen elvileg...
Hunter nem edz ma sem vszeg out lesz vasarnap...Crawford time??
több mint 12 éve
Flynn-re én sem lennék annyira kíváncsi, de ha Pryor nem játszhat, akkor nincs sok választás. Bár, ha jobban belegondolok, McGloin-t azért majd megnézném egyszer, hogy mit tud, de nem idén.
több mint 12 éve
Én nagyon kíváncsi lennék, hogy mit is tud Flynn valójában éles meccsen a csapat élén...PariHát én nem...
több mint 12 éve
"ha 2 qb-d van, akkor nincs egy sem"
több mint 12 éve
Én nagyon kíváncsi lennék, hogy mit is tud Flynn valójában éles meccsen a csapat élén...
több mint 12 éve
Kiváncsi leszek mi lesz QB fronton...Ha TP nem tud menni, akkor nagyon necces a dolog, mert ráállnak DMC-re\futójátékra és Flynn-t arra kényszerítik, h a levegőben verje meg őket...na az meg sajnos necces a pre-meccsek tapasztalatai alapján...persze lehet jót tett neki a könyök pihentetés 😊 és tud ismét rendes zip-el dobni...
több mint 12 éve
Jojjon csak helyre rendesen, es legyen hosszu es eredmenyes karrierje a mi dicsosegunkre😊
több mint 12 éve
Schefter szerint Pryor nagy valószínűséggel nem fog játszani a Redskins ellen.peterbadbone😕
több mint 12 éve
Schefter szerint Pryor nagy valószínűséggel nem fog játszani a Redskins ellen.
több mint 12 éve
sellout a Redskins elleni
több mint 12 éve
Még mindenhol azt írják, hogy kétséges Pryor vasárnapi szereplése. Egyelőre Flynn edz a csapattal. Lehet, hogy jól járunk ezzel és Flynn új fejezetet nyit a versengésben... de mi a fene van McGloin-nal?hát kurva jól járnánk most egy versengéssel QB poszton. A csapat egyetlen valamire való fegyvere az option TP2 révén. Na vegyük azt ki, aztán verekedhetünk a Jax-szel az 1/1-ért.
A Redskinsnél tuti van egy kis zavar, hogy kire készüljenek + a Manning-sereg ellen feltett 21 ponty és a benyelt "csupán" 37 (ráadásul idegenben), nekem bizakodásra ad okot. Bárki is lesz a QB.toxique
Flynn maradjon csak a seggén.
több mint 12 éve
tudom, hogy a scramble-zo qbnak nem olyan hosszu a palyafutasa mint a pocket-osoknak, de aze ne a mienkkel tortenjen mar ilyen😊
több mint 12 éve
Lehetett volna dobni, valószínűleg azért nem tették, mert "beleesett" a tackle-be, nem célozták direkt a fejét - ki tudja...Nem mondanam, hogy pro vagyok szabalyokba, de Woodyard helmet2helmet utkozte le TP-t arra nem jart volna zaszlo(legalabb)?TP is osztja a véleményem: www.nfl.com/news/story/0ap2000000250894/article/terrelle-pryor-wesley-woodyard-should-get-fined
bár most ő nem beszámítható😊Pari
több mint 12 éve
Nem mondanam, hogy pro vagyok szabalyokba, de Woodyard helmet2helmet utkozte le TP-t arra nem jart volna zaszlo(legalabb)?TP is osztja a véleményem:
bár most ő nem beszámítható😊
több mint 12 éve
Még mindenhol azt írják, hogy kétséges Pryor vasárnapi szereplése. Egyelőre Flynn edz a csapattal. Lehet, hogy jól járunk ezzel és Flynn új fejezetet nyit a versengésben... de mi a fene van McGloin-nal? A Redskinsnél tuti van egy kis zavar, hogy kire készüljenek + a Manning-sereg ellen feltett 21 ponty és a benyelt "csupán" 37 (ráadásul idegenben), nekem bizakodásra ad okot. Bárki is lesz a QB.
több mint 12 éve
Szerintem simán játékra alkalmas lesz vasárnapra. Egy agyrázkódás nem agyrázkódás 😀Bruce😀
több mint 12 éve
Szerintem simán játékra alkalmas lesz vasárnapra. Egy agyrázkódás nem agyrázkódás 😀
több mint 12 éve
egy meccsen nem múlik semmi(plane nem nalunk)...had pihenjen TP, ne jarjunk ugy mint az NE-Gronkkal, vagy mint a WSH-RG3-vel...(megha azok fizikalis serulesek is voltak)
több mint 12 éve
Tracy Porter and Sio Moore are step ahead of Pryor in concussion protocol, having been cleared for practice but not yet contact.