Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Pryor nem tudni hogy mennyire komoly a sérülése, de nagyon kéne hétvégére.Tegnapiról a vêdelmet lehet szapulni, de még nem ez a denver ellen kell helytállniuk.
Tetszett Rivera, az elkapók is mutattak életjeleket, Houston fumble. a runblock siralmas, meki hiába volt gyenge ezt most nem az õ számlájára írom.
TP viszont Grudennek is végig bejött, egyedül az end zone futásnaál éreztem h rutintalan, amit még tavaly szinte végig a bolts ellen lehetett. Szóval keep goin kid

több mint 12 éve
A Skins D dobással tán még könnyebben verhető, mint a földön, kiváncsi vagyok h Olson ezt h fogja lereagálni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Én neten néztem Gruden-nel a meccset, szóval nem tudok nyilatkozni...Meccsről csak annyit írnék, h nem vagyunk jelenleg egy súlycsoportban Manning-ékkel, de ez a liga jelentős részére igaz...
1-2 teljesen papírforma eddig és a mutatott játék viszont eddig jobb mint amitől féltem...
TP szépen fejlődik ezt mindenkinek el kell ismernie...remélem 100%-os lesz és tud játszani hétvégén.
Márcsak azért is, mert ha sikerül lekűzdeni a rövid hét hátrányát (vagy mondjuk kompenzálni a hazai pálya előnyével) simán lehet esélyünk a Washington ellen.
Messze nem lefutott meccs, nem mondanám esélyesnek magunkat igazából, mint a Jags ellen, de a védelmük szenved és ligautolsó, míg RG3 nem tudja még tavalyi formáját nyújtani...
Ha tudunk egy erős, időölő és labdatartó futójátékkal és TO mentes TP-vel operálni jók lehetünk bármire, főleg, ha a D is pörög...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
sikerült politikailag korrekt maradni?Én az elején hallgattalak, de csak halkan mert aludt a család. 😊
ne kíméljetek 😊Höri
De sztem rendben volt teljesen! 😉
A végéről nem tudok nyilatkozni, mert elaludtam vagyis az álomnak és az ébrenlétnek egy furcsa határmezsgyéjén tartózkodtam és lehet hogy nem pontosan emlékszek a dolgokra 😛
több mint 12 éve
Sok ez még nekünk 😊Rolni+ nem vagyok elkeseredve!
Elemezni felesleges; annyira nem vagyunk egy súlycsoportban a lófejekkel (majd jövőre :cool: ). Ellenben tökösek vagyunk, bevállalósak és ez sok-sok szimpatizáns-t és drukkert hozhat a konyhára. Egy nem éppen sb favorit csapatnak itt indul a siker 😉
De nagy szükségünk lesz Bridgewater-re back-up QB-ként... remélem, hogy mi hozzuk el.
több mint 12 éve
Ugyanazt tudom írni, mint két hete a Colts meccs után: Szimpakus csapat lettetek idén, ma is csak megerősítettétek ezt a benyomást. Pryornak külön drukkolok, jó arc élvezetes nézni amit csinál. Szóval sok sikert, verjétek el a Chargers-t és a Chiefs-t is. 😊Ja, és két dolgot azért el kéne felejteni. Az egyik, hogy McFaddent nekiküldik középen a falnak. Legalábbis ilyen középső run D ellen, mint a Broncos-é ennek semmi értelme. A másik, hogy Pryor nagyon sürgősen felejtse el ezeket a fal felé futásokat. Arra tartjátok McFaddent, hogy ő legyen a RB, Pryor csak maradjon meg a pocketből kimozgásnál, mezőnyben, üresbe, szélre való futásnál, rövid yardos, goal line szituban meg end-around-nál és hasonlóknál. Még QB sneak is rendben van, de ez, hogy beront egy feltöltött falba 300 fontos falemberek és LB-k közé az kórházbeutalót fog jelenteni előbb-utóbb. Nem kéne kierőszakolni, hogy valaki postázza is neki... 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Sok ez még nekünk 😊RolniVégül egélsz szépen helytálltatok.Tényleg úgy tűnik, hogy elindult végre valami pozítívum Oaklandben. Remélem Pryornak nem lett agyrázkódása.
több mint 12 éve
Sok ez még nekünk 😊
több mint 12 éve
de nem előítélet miatt 😛Höri az egyik legnagyobb Raiders fikázó sztem 😀BruceÉn kelek. Sport2-n elvileg már 2.30-kor kezdik az Oakland fikát.davidkissHöri lesz a szakkomm, annyira nem kell rá számítanodjjncaa
több mint 12 éve
Szép kerek lenne a hét ha megvernétek az agyon ajnározott Broncost. Éjjel szorítok nektek!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Ausberry közben IR-re került, Lamar Mady került rosterre. ez azt is jelentheti, hogy Nix ma out. Gurode time
internal primates forever
több mint 12 éve
Höri az egyik legnagyobb Raiders fikázó sztem 😀Én kelek. Sport2-n elvileg már 2.30-kor kezdik az Oakland fikát.davidkissHöri lesz a szakkomm, annyira nem kell rá számítanodjjncaa
több mint 12 éve
állítólag nagy szél van Denverben. az pedig minket segít. "the autumn wind is a Raider"internal primates forever
több mint 12 éve
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
15 pontos favorit a Broncos. ennyivel még nem voltak ellenünk.
több mint 12 éve
Én kelek. Sport2-n elvileg már 2.30-kor kezdik az Oakland fikát.davidkissHöri lesz a szakkomm, annyira nem kell rá számítanod

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én kelek. Sport2-n elvileg már 2.30-kor kezdik az Oakland fikát.
több mint 12 éve
Sio nem fog játszani. autóbalesetet szenvedett + agyrázkódás.
több mint 12 éve
Urak 02:40-kor hányan leszünk? 😊Ha tudok én kelek és kínzom magam 😀
több mint 12 éve
Illetve a lényeg, h ezt sehol nem fogod látni, hacsak nem nézed a Nickelodeon kinti műsorát 😊RolniÉn speciel tuti rá fogok keresni. 😊
több mint 12 éve
Illetve a lényeg, h ezt sehol nem fogod látni, hacsak nem nézed a Nickelodeon kinti műsorát 😊
több mint 12 éve
Nickelodeon-on lesz egy gyerekműsor és oda készült...minden csapatnak lesz egy ilyesmi béna figurája...Na akkor hal istennek nem a mienk a legrosszabb!
Rolni
több mint 12 éve
Mit akarsz, a Chargerses sztem egész jó 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nickelodeon-on lesz egy gyerekműsor és oda készült...minden csapatnak lesz egy ilyesmi béna figurája...