Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
6-8 hét kihagyás Branch számára?
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Akkor ez 10 új kezdőt jelent a Dben innentől...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Oakland Raiders strong safety Tyvon Branch broke his fibula Sunday, according to ESPN.Raiders coach Dennis Allen had previously called the injury significant.
With Branch sidelined, the Raiders could plug in Brandian Ross or Usama Young.
“We’ve said from the very beginning that we feel good about our safeties and our depth at the position,” Allen said. “We have some quality players there, and when one guy goes down, another one has to step up. We’ll look for guys like Usama Young and Brandian Ross to play more often and play well.”

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Védelem és a playcalling tetszett, de ne felejtsük el ki ellen tolták tegnap. DMC többnyire tetszett, fumbliért kár volt.
Streater és Rivera kezdenek TPvel kialakítani nice chemistryt.
O oldalon kicsit azt éreztem, h nagyon nem akartak kockáztatni, h nehogy a nyerhető meccs hibá menjen el. Sztem ez TPn is látszott.
TP-t szépen tartották többnyire a cicás védők...ezt fogja mindenki innentől utánozni...
TP contain és DMC/futás fókusz...ez lesz...kérdés, h TP tud-e passerként fejlődni és kihasználni ezt...
Reece-t többet kéne bevonni!
A Reece, Rivera, DMC triónak több rövid passzt osztanék...
1.biztos passzok, amiket TP meg tud dobni
2.biztoskezű elkapók
3.screenből, crossból tudnánk veszélyesen meglódulni velük
OLen még van mit csiszolni...ha Watson visszatér akkor ha Nix kidől, ha nem megnézném a Watson-Barnes bal oldalt!
Védelemből Brach hiányzni fog, de Young és Ross is jól mozgott. Jó teszt lesz a front7nek a Denver OL...a secnek mondjuk sok lesz PM és az elkapók 😊
Tarver gameplan-e érdekes lesz...eddig jól hívja a meccseket sztem.
O oldalon előre haladva adott a dolog. Erős futás, biztos rövid passzok (a már említett backfieldből induló témák kellenének nagyon sztem), turn over mentes QB játék...
több mint 12 éve
McFadden had 4 runs for 20+ yards vs Jags. He had four all last season
több mint 12 éve
Terrelle Pryor @TerrellePryorGreat team win! Big big shout out to our defense! They played phenomenal!!
több mint 12 éve
Branchról lehet valamit tudni, hogy mennyire súlyos a sérülése?Branch is és Nix is bokasérülést szenvedett, Branch sérülése a súlyosabb, de hogy mennyire, azt még nem lehet tudni.
Nekem legjobban a tökös D-playcalling tetszett. Folyamatosan küldtük az embereket Hennere. Rég láttam ilyen nembefosós nembiztonsági callingot.
C-Wood meg... majdnem letépte MoJo fejét 😀 nagy üzlet volt visszahozni. Leader.Bay Area
több mint 12 éve
Branchról lehet valamit tudni, hogy mennyire súlyos a sérülése?Nekem legjobban a tökös D-playcalling tetszett. Folyamatosan küldtük az embereket Hennere. Rég láttam ilyen nembefosós nembiztonsági callingot.
C-Wood meg... majdnem letépte MoJo fejét 😀 nagy üzlet volt visszahozni. Leader.
több mint 12 éve
Grat a Whez, mionden szempontból felülmúltatok minket ma. Ebből nem lesz 1/1 az biztos, sőt.iktriadDe Bridgewater stipi-stopi 😊.
több mint 12 éve
Ez a tegnapi meccs elég gyengére sikerült részünkről. Nagyon gyenge napot fogott ki Pryor, ennél jóval jobban nézett ki a Colts ellen. Most nem láttam hogy tűz lett volna benne. Nem tudom ez mitől van, de a nagy bizonyítási vágy hazai pályán, lehet rányomta a bélyegét a teljesítményére. Igaz, most kevesebbet próbált futni, ami nem feltétlenül baj, de azért az egyik fő erőssége neki a futás és ha passzolni kényszerül akkor látszik hogy baj van. Pedig volt rá mód hogy passzoljon, hiszen leginkább a futást védekezte a Jags. Volt hogy az elkapók (leginkább Moore) hagyták cserben, de volt hogy egyszerűen rosszul passzolt. Volt 3-4 olyan passza amiben benne volt a sérülés az elkapó részéről, mert olyan helyzetbe dobta oda, hogy abból nagyobb baj is lehetett volna. Egyszóval indiszponált volt. Mi lesz itt az MNF-en országos nézettség mellett...A futásaink nem tetszettek többnyire, de azért ezen a meccsen DMC-nek volt annyi 20+-os futása, mint tavaly egész évben és ez jó jel. Főként amiatt amit már fentebb is említettem, hogy leginkább futás ellen védekezett a Jags. DMC teljesítménye a fumble miatt inkább átlagos, mint jó, de így tovább és remélem lesz még pár 100 yardos meccse. Feltűnően keveset használjuk Reece-t, pedig az ilyen középre történő futásoknál hasznosabb lehetne mint DMC. Jennings is villant egyet, így azért a futójátékkal elégedett vagyok nagyjából.
Az elkapók Streater és Rivera kivételével nem voltak tényezők a meccsen, de az ő teljesítményük is kevés volt. Moore meg bassza meg magát. Fentebb már leírtam, hogy azért nem lehet csak az elkapók számlájára írni a dolgokat, mert Pryor gyengén passzolt, de lehetett volna sokkal szebb is ez. Ennél több kell.
A falat ilyenkor nem tudom annyira figyelni. De Pashos, Briesel és Whiz jó volt nagyjából. Barnes és Nix most nem volt annyira jó. Nix megsérült és a helyére Gurode állt, akit én úgy vettem észre hogy nagyon benyomtak, de mint írtam, ilyenkor nem szoktam annyira a falat figyelni.
A védelemben a fal nagyon tetszett. Jól cserélgették az embereket és jól fogták a futásokat (1.8 yard/att). Volt sack is a falból, tehát erre nem igazán lehet panasz.
Az LB-k nem sok vizet zavartak. Nem tűntek fel, nem volt egy vezér, aki mindig ott lett volna, de így sok hiba sem volt.
A secondarynak voltak jó pillanatai. A sok safety blitz pedig nagyon jól ült. De voltak rossz megoldások is, főként a végén, amikor benyeltük a sok passzt. Porter játszott a legjobban, de Hayden sem volt rossz, bár ennél én többet várok. Woodson vezér volt. Young pedig a sack-jeivel hívta fel magára a figyelmet.
King nem puntolt túl jól, de azért a múlt heti teljesítményénél jobb volt. Janikowski felemás így, hogy kihagyott egy FG-t megint. De aztán a végére már jó lett.
Ez a teljesítmény érzésem szerint a Jags-en kívül egy csapat ellen sem lett volna elég. Jövőhéten a Broncos ellen sokkal jobb teljesítmény kell még a tisztes vereséghez is, úgyhogy remélem tudunk javulni minden téren.
több mint 12 éve
Remélem jövő héten, jobb jatékkal pariban leszünk.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
A nap (egyik) playe - MJD bele is sérült.
több mint 12 éve
Tyvon Branch ankle injury "significant" per Dennis Allen ..............
több mint 12 éve
Hamár Bass miatta repült mutasson vmit...mutatott, 1 hurry-t minimum láttam tőle.
Amúgy a Crawford, Criner pickek sem festenek jól továbbra sem...Rolni
jók: DMC, Brisiel, Streater, Houston, Jenkins, Woodson, Porter, Young
nem jók: Pryor, D Moore, Nix, King + a sok kib. büntetés + sérülések
több mint 12 éve
Grat a Whez, mionden szempontból felülmúltatok minket ma. Ebből nem lesz 1/1 az biztos, sőt.
több mint 12 éve
olé!
több mint 12 éve
Hamár Bass miatta repült mutasson vmit...Amúgy a Crawford, Criner pickek sem festenek jól továbbra sem...
több mint 12 éve
Ryan Robinson debütál
több mint 12 éve
Paul Gutierrez @PGutierrezESPN#Raiders INACTIVES: QB McGloin, CB Chekwa, OT Watson, G McClain, WR Criner, TE Ausberry, DE Crawford
több mint 12 éve
Steve Corkran @CorkOnTheNFL Former #Raiders CEO Amy Trask on CBS Sports' "That Other Pregame Show": "I didn’t understand the move to bring in (Matt) Flynn."
Most már én se... 😀
több mint 12 éve
Amy Trask elmondta, hogy nem értette a Flynn-trade-t. Pryornak adta volna stafétát egyből a Palmer-trade után, akinek a munkamorálja Rich Gannonra emlékeztette
több mint 12 éve
Paul Gutierrez @PGutierrezESPN Looks like DE Crawford working out with with #Raiders practice squad and inactive guys
több mint 12 éve
Mi van itt bammeg? Hírzárlat? Vihar előtti csend? 😮 😀BruceÉppen előre iszunk a medve bőrére. xD
több mint 12 éve
Reece visszahozatalának örülök.Ára szép, de gondolom jövőre erős pénz van benne és oda meg belefér majd...a lényeg, h a kevés playmaker/missmatch playank egyike marad!