Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Profi franchise??? Ezek a számok még vissza ütnek pár évig az tuti. Na de azért megmutatjuk!!!gabenJövőre már nagyon kevés dead money lesz, úgyhogy egészen pontosan egy évig ütnek vissza és ha minden igaz, akkor ezt direkt így időzítették, hogy egy évben legyen nagy a dead money, tehát nevezhető profizmusnak a dolog. 😉
több mint 12 éve
@VicTafur: Matt Flynn getting some work holding for Janikowski today, along with Marquette KingdeyellEjjnye ez nekem nem igazán tetszik...
több mint 12 éve
Nagyon kemény ez a kép.Profi franchise??? Ezek a számok még vissza ütnek pár évig az tuti. Na de azért megmutatjuk!!!
peterbadbone
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
@VicTafur: Matt Flynn getting some work holding for Janikowski today, along with Marquette King
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Az Acélember bessssssssüvít. 😊megosztva a legtöbb sacket szerezte a csapat a ligában (9) - Chiefs, Dolphins, Bucs szerzett ugyanennyitjönnek majd azok is! Amm Woodson hogy berepült! 😊TST
és elsők futott yardokban (397) - és 20+ yardos futásokban (8)
utolsók viszont kiharcolt turnoverekben (nulla)deyell
több mint 12 éve
RM beszelgetett a beat writerekkel...-TP big play guy aki nemcsak a fanbaset, de a tarsait is energizalja. Naprol napra edzesrol edzesre meccsrol meccsre fejlodik.
-Flynn keze es onbizalma nagyban hozzajarult a posztjanak elveszteseben. A trade pillanataban a konyokserules nem tunt faktornak.
-DJtol a szezon vege felere varja, h impact playa legyen
-Ugy erzi jo iranyba megy a csapat, az epitkezes
-Reece kezebe tobb laszti kell
-CWood igazi fottball playa. Remeli fiatalok tanulnak tole.
-Jovore cap space miatt vegre FAn is jatekosok lehetunk, lesz egy teljes draftunk, igy tudunk haladni elore
-Houston es Veldheer ugynokevel is beszelget folyamatosan a hosszabbitasrol. Azt mondta, h a jo playak maradnak es pont!! Ez nagyon fontos!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
azt írja a Colts tulaj twitteren, hogy "monster trade"-re készül. running back kéne nekik, mert Ballard IR. Jones-Drewt cserélné a Jags, de nem hinném, hogy pont csoportriválisnak adják. csak nem McFadden ?deyellÉn is arra gondoltam, hogy képben lehet McFadden, de, hogy Trent Richardson-t el lehet hozni a Browns-tól soha nem hittem volna. Jó, hogy túl vagyunk a Colt elleni meccsen.
több mint 12 éve
nemhiszem
több mint 12 éve
azt írja a Colts tulaj twitteren, hogy "monster trade"-re készül. running back kéne nekik, mert Ballard IR. Jones-Drewt cserélné a Jags, de nem hinném, hogy pont csoportriválisnak adják. csak nem McFadden ?
több mint 12 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/05/29/examining-pressure-qb-play/2/érdekes ez alapján PM nem nagyon kezeli jól, h blin sideról gyün a presszúra...Houston ha dominálni tud az sokat segíthet...
több mint 12 éve
Jon Gruden így látja:"Raiders have a lot of unknown guys out there playing hard -- they could easily be 2-0. Dennis Allen has a very good three-down, dime, nickel package, creatively come up with things he used w/ Gregg Williams in N.O. They're doing an excellent job. Greg Olson, their offensive coordinator, is creating a lot of chaos.
Different formations out of the option with Terrelle Pryor coming one way and McFadden coming out the other way. That's hard to defend. And they've been very offensive-line friendly with a quick passing game. Terrelle Pryor: "When he runs around, he looks like Julius Peppers in the pocket (???)."
több mint 12 éve
megosztva a legtöbb sacket szerezte a csapat a ligában (9) - Chiefs, Dolphins, Bucs szerzett ugyanennyitjönnek majd azok is! Amm Woodson hogy berepült! 😊
és elsők futott yardokban (397) - és 20+ yardos futásokban (8)
utolsók viszont kiharcolt turnoverekben (nulla)deyell
több mint 12 éve
Reece szerződése kicsit részletesebben: www.nationalfootballpost.com/Breaking-down-Marcel-Reeces-12455-million-extension.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
megosztva a legtöbb sacket szerezte a csapat a ligában (9) - Chiefs, Dolphins, Bucs szerzett ugyanennyités elsők futott yardokban (397) - és 20+ yardos futásokban (8)
utolsók viszont kiharcolt turnoverekben (nulla)
több mint 12 éve
Hayden over Star?Köszi 😛 😀
www.profootballfocus.com/blog/2013/09/17/race-for-rookie-of-the-year-week-2-2/
Eddig még nem igazolódik RM döntése, de ehhez persze pár évnek kell eltelnie...csak gondoltam öntök némi olajat Brucenak a tűzre 😀Rolni
Így már nem érdekel Star, hogy nem húztuk be. De akkor is kicsit bánt, hogy én most az egyszer olyan embert akartam volna legjobban a csapatba, aki jelenleg a legjobban teljesít a rookie-k közül... 😕
Na de majd Hayden is jó lesz és kész! 😉
több mint 12 éve
Hayden over Star?www.profootballfocus.com/blog/2013/09/17/race-for-rookie-of-the-year-week-2-2/
Eddig még nem igazolódik RM döntése, de ehhez persze pár évnek kell eltelnie...csak gondoltam öntök némi olajat Brucenak a tűzre 😀
több mint 12 éve
nekünk nem kellett, az Atlantának igenés vitték Gaithert is 😊
Falcons sign Chase Thomas to practice squad.deyell
Cardinals cut wide receiver Sam McGuffie from practice squad
szegény Sam.
több mint 12 éve
Az sb nation power ranking-en felkúsztunk a 29. helyre. Ez máris nagy meglepetés a szezon előtti várakozásokhoz képest.kezdünk meglódulni, veszélyes iramban.
[i"]Sure, Terrelle Pryor is exciting, something for the fan base to rally around, finally. But is Al Davis' last draft pick good enough to get the team a new stadium? That would be impressive."[/i]toxique
több mint 12 éve
nekünk nem kellett, az Atlantának igenFalcons sign Chase Thomas to practice squad.
több mint 12 éve
Az sb nation power ranking-en felkúsztunk a 29. helyre. Ez máris nagy meglepetés a szezon előtti várakozásokhoz képest. [i"]Sure, Terrelle Pryor is exciting, something for the fan base to rally around, finally. But is Al Davis' last draft pick good enough to get the team a new stadium? That would be impressive."[/i]
több mint 12 éve
Ninja Goro ismét nagyon jó video összefoglalóval/elemzéssel jelentkezett a JAX elleni meccsről, érdemes végignézni. ( www.raiders1.ninjagoro.com/blog/ )Én csak utólag láttam a meccset és lehet sokszor akadozott a gépezet, de pl Olson játékhívásai eléggé tetszenek, nem igazán tudtam mit lehet várni tőle, de eddig meglepett, hogy mennyire kreatív és mondhatni "bevállalós".
Branch kiesése újabb szög a koporsóba, remélem hamar rendbe jön, Ross és Young bizonyíthat.
több mint 12 éve
Na van a PFF-en egy kis elemzés a meccsről:www.profootballfocus.com/blog/2013/09/16/refo-jax-2-oak-week-2/
Ebből látszik, hogy megint Nix volt a gyenge láncszem. Barnes-t írják a legjobbra. Whiz és Briesel hibátlan passzvédekezést mutatott be, Pashos egy hurry-t engedélyezett. Nix helyére beállt Gurode szintén hibátlan volt, bár azt hozzá kell tenni, hogy akkor már azért nem volt annyira passzjáték.
több mint 12 éve
Ryan Clady kidőlt, Chris Clarkot kell majd megvernie Houstonnak.
több mint 12 éve
mondjuk Usama nem rossz, elleszünk vele is.
peterbadbone