Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Állítólag $13M körüli a szerződése amiből $7,2M garantált. Ez egy picit soknak tűnhet, de ő kicsit több, mint egy FB aki elkapni is tud. Gyakorlatilag szerintem a liga legjobbja a posztján, hisz jól blokkol, jól kap el és a futással sincsenek gondok, hisz tavaly DMC-t nagyon jól helyettesítette, sőt szerintem jobban, ha nem is eredményesebben futott, mint Darren.peterbadboneÉs most még inkább reflektorfénybe kerülhet Pryor stílusa miatt...
több mint 12 éve
Hozzánk is felkerült a Reece-hosszabbítás:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Állítólag $13M körüli a szerződése amiből $7,2M garantált. Ez egy picit soknak tűnhet, de ő kicsit több, mint egy FB aki elkapni is tud. Gyakorlatilag szerintem a liga legjobbja a posztján, hisz jól blokkol, jól kap el és a futással sincsenek gondok, hisz tavaly DMC-t nagyon jól helyettesítette, sőt szerintem jobban, ha nem is eredményesebben futott, mint Darren.az szimpatikus volt tőle nagyon, annak ellenére, hogy az első meccsen csak 24 snapet volt pályán, azt nyilatkozta, hogy Olson játékhívásai nagyjából tökéletesek voltak. amikor a ligában jó pár olyan játékos van, aki ha nem kap elég labdát vagy nincs a pályán eleget, hisztizik mint egy fürdősqrva.
Az ilyen kulcsembereket nagyon jól láncolja le McKenzie még mielőtt szóba kerülhetne, hogy mi lesz vele jövőre, ha lejár a szerződése. peterbadbone
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Sztem FB poszton csak V. Leach kap 4 millió körül. Hogy most ő a jobb vagy Reece, az nézőpont kérdése.Én inkább azt nem értem, hogy itt kikre gondolsz:
Az ilyen kulcsembereket nagyon jól láncolja le McKenzie még mielőtt szóba kerülhetne, hogy mi lesz vele jövőre, ha lejár a szerződése. peterbedbone

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Állítólag $13M körüli a szerződése amiből $7,2M garantált. Ez egy picit soknak tűnhet, de ő kicsit több, mint egy FB aki elkapni is tud. Gyakorlatilag szerintem a liga legjobbja a posztján, hisz jól blokkol, jól kap el és a futással sincsenek gondok, hisz tavaly DMC-t nagyon jól helyettesítette, sőt szerintem jobban, ha nem is eredményesebben futott, mint Darren. Az ilyen kulcsembereket nagyon jól láncolja le McKenzie még mielőtt szóba kerülhetne, hogy mi lesz vele jövőre, ha lejár a szerződése.
Következhet Veldheer és Houston is.
több mint 12 éve
Amugy ez sztem nagy teszt Allen szamara!Úgy legyen, csak hát bennem még élnek ezek a meccsek elég élénken 😀
Az elozo evek Raiderse egy jo szereples, upset utan siman szetesett es kikapott barkitol...olyantol is aki gyengebbnek szamitott...
En bizom benne, h Allen-ek fejben egyben tartjak a csapatot es harapva, felkeszulten megy ki mindenki a palyara.Rolni
Az összmérleg 4-2 a jags javára. Hazai pályán 2-2, idegenbe 2-0 oda. Remélem javítunk a mérlegen. Mert nem sok csapat ellen negatív a mérlegünk. De az újabb csapatok ellen azért rendre az.
több mint 12 éve
Amugy ez sztem nagy teszt Allen szamara!Az elozo evek Raiderse egy jo szereples, upset utan siman szetesett es kikapott barkitol...olyantol is aki gyengebbnek szamitott...
En bizom benne, h Allen-ek fejben egyben tartjak a csapatot es harapva, felkeszulten megy ki mindenki a palyara.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Á, Pashos. Én meg azt hittem már rég visszavonult(pedig követem twitteren!). Csakúgy mint Barnes, ex-Jag, anno játszottak is nálunk együtt még 2008ban.Én mindig ezektől félek a legjobban. Főleg hogy nálunk meg szinte mindenki harcra kész. Kivéve természetesen Watsont (bár ő kezdő lenne az előzetes nyilatkozatok alapján, de szerintem nem az) valamint Ausberryt, aki szintén kezdő lehetne, de Mastrud most hasznosabb amúgy is.
Nálunk ma 7 kezdő nem edzett, ebből 2 (Gabbert, és az egyik kezdő CB Gratz) biztos nem játszik, a kezdő TE Marcedes Lewis sanszosan szintén nem játszik. A két kezdő guardunk szintén sérüléssel bajlódik(egyik se edzett ma), és ma megsérült a másik kezdő CBnk is....
Szóval az esélyeitek nem néznek ki rosszul vasárnapra.iktriad
Na de pont az ilyen meccsek, amikor az ellenfélnél több cserejátékos is szóhoz juthat, lehetnek a legnehezebbek, mert a cserejátékosok ilyenkor kettőzött erővel küzdenek és abból szoktak jó dolgok kisülni.
Más kérdés, hogy nálunk is a falban csere szintű játékosok vannak szinte minden poszton és mégis elfogadható volt a teljesítményük a meccsen.
Mindenesetre remélem hogy tudom nézni a meccset végig és hogy jól alakul a mi szempontunkból...
több mint 12 éve
Tony Pashos a titkos szupersztár!Á, Pashos. Én meg azt hittem már rég visszavonult(pedig követem twitteren!). Csakúgy mint Barnes, ex-Jag, anno játszottak is nálunk együtt még 2008ban.
www.profootballfocus.com/blog/2013/09/12/secret-superstars-week-1/deyell
Nálunk ma 7 kezdő nem edzett, ebből 2 (Gabbert, és az egyik kezdő CB Gratz) biztos nem játszik, a kezdő TE Marcedes Lewis sanszosan szintén nem játszik. A két kezdő guardunk szintén sérüléssel bajlódik(egyik se edzett ma), és ma megsérült a másik kezdő CBnk is....
Szóval az esélyeitek nem néznek ki rosszul vasárnapra.
több mint 12 éve
Tony Pashos a titkos szupersztár!www.profootballfocus.com/blog/2013/09/12/secret-superstars-week-1/
több mint 12 éve
Jano és Branch mára visszatért az edzésre. Watson és Ausberry nem
több mint 12 éve
sellout a Jags elleni
több mint 12 éve
Raiders LT Menelik Watson underwent arthroscopic surgery on torn lateral meniscus last week, expected to be sidelined one month.már az előszezonban érezni lehetett, hogy rendszeres vendég lesz az injury reporton. és tessék
ennek ellenére nyerünk:
több mint 12 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/09/11/first-rounders-in-focus-week-1/12. D.J. Hayden, CB, Oakland Raiders
Grade: -1.6
Snaps: 23
Analysis: Will expect to be starting soon if the more experienced Tracy Porter and Mike Jenkins don’t step it up. He himself didn’t have a great start allowing all three balls into his coverage to be complete for 37 yards.
több mint 12 éve
Szerintem ez nála csak pillanatnyi "elmezavar". Azt hiszi, és gondolja ő a világ legjobbja, és hogy biztos első körös, és azonnali kezdő. Majd magába száll amikor a 3. körben is bent lesz még, vagy a 7. végén is, és akkor kőkeményen odateszi magát, különben bukó a karrier. JMR is rájött, bár ő túl későn. Nem szeretem a mentálisan 'gyenge' játékosokat én sem, ahogy RM sem, de ez a tag egy beast, kemény kézzel kell vele bánni. Remélem megembereli magát.
több mint 12 éve
JMR utan biztos olyan playat akartok huzni aki kurva tehetseges, de baszik az egeszre??RM tuti nem hozza el, ha valoban ez a helyzet...
több mint 12 éve
Abból a szempontból mondjuk nem baj, hogy ha ezt folytatja, akkor szépen le fog csúszni . Nem hiszem hogy (rajtunk kívül) valaki top 5-10ben behúzna egy olyan játékost aki baszik az edzésbe. Ha egész évbe ezt csinálja talán még 2.ra is lecsúszik, azt jöhet a QB elsőben, 2.ban meg mr beast, és majd Tarver szépen addig üti amíg nem edz rendesen.
több mint 12 éve
Clowney iden eddig halovany allitolag...nem kozeliti meg a tavaly dominans formajat...RolniAz nem baj, ez az edzéshiány miatt van, de attól még istenáldotta tehetség és ha rájön, hogy edzés nélkül nem megy, akkor újra a régi formájában fog tündökölni. Bár tényleg nem jó jel, hogy ilyen fasz, hogy nem edz normálisan, de akkor is ő a legjobb sztem, akit nekünk bűn lenne kihagyni, mivel megoldaná a pass rush-t.
több mint 12 éve
Clowney iden eddig halovany allitolag...nem kozeliti meg a tavaly dominans formajat...
több mint 12 éve
egy kis történelem:
deadspin.com/5901978/the-time-matt-millen-punched-patriots-general-manager-pat-sullivan-in-the-head
több mint 12 éve
Sio edzett már, úgyhogy több szerepe is lehet a hétvégén.Az OL-ben egyelőre nincs változtatás.
Tyvon Branch sem edz
több mint 12 éve
The Oakland Raiders have signed OL Jack Cornell to the practice squad.guard / tackle.
Watson továbbra sem edz
több mint 12 éve
Én szombaton meccsre menet, megnéztem Clowney egy két videóját, nekem ő kell. Bár az is igaz, hogy az ilyen játékstílusú QB, mint Pryor nem igazán a tartósságáról híres, tehát kell mögé biztosíték.
több mint 12 éve
Én előre fázom amiatt, hogy esélyesebbnek vagyunk kikiáltva mint a Jags. Ilyenekből mindig lebőgés van.Úgy vagyok vele, hogy az idei Raiders-en nincs győzelmi kényszer. Ezekkel a feltételekkel legfeljebb akkor lehetne ilyesféle teherről beszélni, ha a szezon felénél 4-4-en állnánk => amit a legelvakultabb szurkolók sem valószinűsítenek. Ha ugyanolyan szinten tudunk játszani a Jags ellen mint a Colts ellen (fel tudunk mutatni némi forma-állandósítást 2 egymásutáni meccsen és még tovább), akkor - végeredménytől függetlenül - nagyot lépnénk előre idén (a szememben). Most gondoljátok el: a 16. meccs végére - mérlegtől függetlenül - lenne egy kialakult és működő... ööö szisztéma? Amibe már céltudatosan lehetne "draftolni / vásárolgatni" jövőre. De amíg csak keresgéljük a sötét szoba kijáratát az O-val, addig el nem tudom képzelni, hogy majd milyen irányba fejlesztgetünk a nagy zsugából...
Remélem, hogy tovább tart a tűz Pryorban és hazai pályán odateszik magukat 100%-ban.
Sérülésekről nem nagyon olvastam, de holnapra az is kiderül, hogy ki nem tud edzeni. Jó lenne ha a további sérülések azért elkerülnének, mert elég volt már ez...Bruce
Azt gondolom, hogy inkább 2-3 elit franchise vérezzen el rajtunk (csillagrendszerek együttállásából) mint több kisebb. A lélektani löket jóval nagyobb lenne, plusz jövőre előnyös poziból draftolhatunk 😊 (W-W)? De lehet, hogy csak én gondolom így... de ennyi suska mellett is ragaszkodnék a "jó" (jelen helyzetben és kilátások mellett) draftpozícióhoz. Bridgewater köll ide QB2-nek... 😊 .