Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Én előre fázom amiatt, hogy esélyesebbnek vagyunk kikiáltva mint a Jags. Ilyenekből mindig lebőgés van.

Remélem, hogy tovább tart a tűz Pryorban és hazai pályán odateszik magukat 100%-ban.
Sérülésekről nem nagyon olvastam, de holnapra az is kiderül, hogy ki nem tud edzeni. Jó lenne ha a további sérülések azért elkerülnének, mert elég volt már ez...
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Tracy Porter, per @PFF, 6 targets, 6 catches allowed for 70 yards, 25 after the catch. A TD allowed toodeyell
csodálatos teljesítmény. jó lenne ha megemberelné magát, vagy dobjuk ki a picsába. aztán Haydent be a mélyvízbe #1nek.

több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Na az első hétből leszűrtem, hogy idén 2 meccset nem várok. A Broncos és a Chargers ellenieket. Kurvajó mind a 2 csapat. Nem is tudom mikor láttam ilyen jó Chargerst... leszámítva hogy a végén szépen visszajött a Texans, dehát ők szeretnek comebackelni.
Ha a Jax-t nem verjük, akkor senkit. Amúgy Hennetől láttam már jó meccset, amikor MVPként tolta (vs Houston - 4 TD 0 INT 350 yard.) Mondjuk bohóc az ember, de néha néha nagyon ritkán el tudja kapni a fonalat.. Remélem most rendesen kapni fogja a nyomást, és belekergetjük egy gyenge teljesítménybe, bár azért ehhez nála nem mindig kell a D asszisztálása.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Denver berobbanása után a Chiefs és a Diego is jól játszott...kemény csoportmeccsek lesznek ezek...feltéve, h mi is oda tudjuk tenni magunkat...Rolni
Én a Bolts-ban továbbra sem bízom. Hány éve jók már, hány éve raknak össze jópár meccsen egy-egy remek negyedet vagy félidőt, csak azért, hogy aztán "elcsókolják" a végén a meccset?... Riverst sose szerettem, de évekig kiváló QB-nak tartottam. Szeretni most se szeretem, de már a kvalitásait tekintve is vannak kétségeim. (Elsősorban mentális kvalitásokra gondolok.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
 www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2013/09/09/grading-the-raiders/
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
Csóri Flynn.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 380 — Sworn to the Dark
jó kis rivalizálás lesz a Jags ellen. Pryor (Ohio State) vs Henne (Michigan)

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 359 — Raiders fan
A Denver berobbanása után a Chiefs és a Diego is jól játszott...kemény csoportmeccsek lesznek ezek...feltéve, h mi is oda tudjuk tenni magunkat...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Dennis Allen lenyilatkozta, hogy Pryor a kezdő QB.

több mint 12 éve
Reecebol tobb kene!!

Barnes meg mehet OGnek ha Pashos igy nyomja es MW visszater...

több mint 12 éve
Tracy Porter, per @PFF, 6 targets, 6 catches allowed for 70 yards, 25 after the catch. A TD allowed too

Barnes 2 büntetés, 4 hurry - kéne vissza Watson

Sio 11 snapet játszott, még nem egészséges. helyette Maiava nem volt túl jó.
Hayden 25 snap / 55
Reece 24 / 63
Rivera 42, Mastrud 37, Kasa 4
Woodson, Roach és Branch játszottak végig.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
"Blaine Gabbert will not play this week due to laceration on his hand."davidkiss
be is jelentették a Jagsnél, hogy Henne lesz a kezdő.deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
"Blaine Gabbert will not play this week due to laceration on his hand."davidkiss
be is jelentették a Jagsnél, hogy Henne lesz a kezdő.

több mint 12 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
"Blaine Gabbert will not play this week due to laceration on his hand."
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 115 — Axel Foley
A tavalyi egymás elleni előszezon meccs óta rinyálom, hogy Pryor az emberetek.
Szurkolok nektek, hasonlóan hányatott a sorsotok mint nekünk. 😊

több mint 12 éve
hat pontos favoritok vagyunk a Jags ellen.

deyell
Akkor kikapunk... 😕
több mint 12 éve
hat pontos favoritok vagyunk a Jags ellen.

@PFF_NateJahnke: Recently signed Tony Pashos started for the #Raiders and did not allow a single pressure.

stadionkérdés:

profootballtalk.nbcsports.com/2013/09/09/mark-davis-eyes-58000-seat-stadium-in-oakland/

több mint 12 éve
Jut eszembe, hogy csak a Chiefs eredménykövetőbe írtam este (azt hittem olvastátok, de leesett mostanra hogy más topic 😀), miszerint: ki is futotta a legtöbb yardot az első héten eddig? Nem, nem Peterson....ulpianus
Maradjon is ez így 😀

Egyébként azt néztem, hogy Desmond Bryant két sack-et is csinált. 😮
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Jut eszembe, hogy csak a Chiefs eredménykövetőbe írtam este (azt hittem olvastátok, de leesett mostanra hogy más topic 😀), miszerint: ki is futotta a legtöbb yardot az első héten eddig? Nem, nem Peterson....

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Én úgy gondolom, hogy Nix is újoncnak számít, tehát még benne van a potenciál. Barnes és Pashos is jól helyt állt és remélhetőleg tudják állandósítani a formájukat. Én a következő meccsre nem bolygatnám meg a falat, akár visszatér Watson, akár nem.
Viszont ha a futás nem tud javulni (nem Pryor futásaira gondolok itt) akkor valamit tényleg változtatni kell, mert ha a futás nem tud levenni terhet Pryorról, akkor fáradni fog, a fáradtság meg hibákhoz vezet, úgyhogy nincs mese, tehermentesíteni kell.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gratulálok, nagyon kemény ellenfél voltatok, kellett némi mázli is a győzelmünkhöz!

Bár egy meccs az egy meccs, de úgy néz ki Pryor-ban megtalálhatjátok a franchise QB-t. Csak folytassa is így...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/09/refo-raiders-colts-week-1/

DL-t dícsérik értelem szerűen, míg az OL-t nem annyira.
Nix lett kiemelve mint gyenge láncszem és bár Brisiel nincs megemlítve sztem Ő sem volt igazán jobb.
Watson visszatérése esetén nagyon szívesen látnék valami olyan forgatást, cserét, aminek eredményeképpen az OG posztot kicsit megkavarjuk...

Pashos sztem nagyon jól tolta, főleg úgy, h kb egy hete van a csapattal. Wiz teljesen rendben volt és Khalifa sem volt rossz, bár volt 2? büntije is...
Watson visszatérésével el tudnék képzelni egy olyat, hogy esetleg Barnes bemegy LGnek Watson és Wiz közé, míg a Nix-Brisiel duó küzd mind malac a jégen a RG posztért...
Bár a mostani produkció után lehet Watson-t nem dobják be mégse mélyvízbe...

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Jason Tarver és Greg Olsen is megér sztem egy elég nagy hátba veregetést amúgy!!
Szép play-calling volt többnyire mindkét oldalon...Rolni
3&1-re hosszú passzt? Ennyi vér nem tudom mikor volt a play hívásunkban. A végén 1&goal-nál is passz amiből ugye 1 szerencsés sack lett... Nagyon tetszik, hogy nem fostuk össze magunkat!!!!! Hé Bay! Nálunk Nem Dennis Egervári van a pálya szélén! 😀 😀
több mint 12 éve
"I did awful, I thought," he said. "Two interceptions. Could have won the game. Had them on the ropes down there.

"I'm disappointed in myself, for one, taking a sack in the red zone. Coach talks to me about that all the time and it's unacceptable. This loss is on me and we'll get better next week."

"He played good football," fullback Marcel Reece said. "He played TP football and he gave us a chance to win. That's what we want and that's what we need. He gave us a chance to win."

"That's what we made adjustments for," Mathis said. "That guy is fast. He definitely showed up to play today. We just had to make one more play."

Said Colts quarterback Andrew Luck: "I'll tell you, Terrelle Pryor is a stud. He made some unbelievable plays."

"There’s still a lot of things that we've got to get cleaned up with him and that's what, anytime you have a young guy, you're going to have to make some corrections," Allen said, "and you're going to have to have some things get cleaned up."

"At the end of the day," Pryor said, "I learned a couple of things today, and I can put it in my bag of treats and bring it out for next week and keep learning."

TP továbbra is nagyon szimpatikusan, alázatosan nyilatkozik. Keményen fog dolgozni továbbra is, látszik, h ez kihat a falra és a skill emberekre is az O oldalon és ha az O halad az a D-re is komoly hatással van!!

több mint 12 éve
Jason Tarver és Greg Olsen is megér sztem egy elég nagy hátba veregetést amúgy!!
Szép play-calling volt többnyire mindkét oldalon...