Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
"there are voices in the organization who believe McGloin gives the Raiders the best chance to win. NFL.com's Michael Silver said there's "a lot of skepticism" about Pryor being the starting quarterback in Oakland. According to Silver, Pryor has an ally in Raiders owner Mark Davis, who would like to see what the third-year pro can do."chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Csak a győzelem az opció! 😊
több mint 12 éve
Na a sok sopánkodás után azért nézzünk kicsit bele ebbe a szezon nyitó meccsbe Urak!Egyértelmű, hogy nem mi vagyunk az esélyesei a találkozónak, de ettől még lássuk a szitut:
Colts Offense várhatóan elég erős lesz idén, köszönhetően elsősorban Luck-nak. Egyik legjobb fiatal irányítóról beszélünk ugyebár, aki ha nem tudunk nyomást helyezni rá könnyedén szétdobálja a secondary-t.
Futójátékuk kérdéses. Tavaly nem remekeltek, a fal sztem továbbra sem túl erős és kérdés, h Bradshaw egymaga tud-e változtatni a dolgon. Segíti a futást, h Luck kezétől félni kell, így nem nagyon lesz 8 in the box...
Itt nagy kérdés lesz a mi DL, illetve front 7 játékunk. Ha a DL nem tudja kikapcsolni a futójátékot sztem semmi esélyünk.
Ha a DL jól játszik és tudják a Colts OL-t dominálni sokat javulnak az esélyeink. Ha az erős run D-t, jól elhelyezett blitzekkel tudjuk párosítani talán sikerül Luck-ot hibá(k)ra késztetni...tavaly azért dobált INTeket is a TDk mellé.
Támadó oldalon nekünk ugyebár nincs komoly QBnk, így ahhoz, h esélyünk legyen nélkülözhetetlen egy erős futójáték. Kérdés lesz itt a fal összetétele és az ő blokkolásuk. Ha tudnak DMCnek rendesen utat nyitni és sikerül egy labdatartó fizikális meccset játszani...Colts D továbbra sem top alakulat azért
TP lábbal ugye veszélyes. Ha DMC tud hatékonyan haladni és TP is megindult már 1szer, 2szer remélhetőleg lesz helye TPnek passzolni is. A zsebből kiindulós passzaival, mikor a védők már kilépnek rá az elkapó mellől veszélyes lehet levegőben is.
TP-től és a skill playáktól is hiba (turn over) free meccs kell, ahhoz, h legyen esélyünk legalább egy szoros meccsre.
Luck esetében szeretik megemlíteni, h új OCje van akivel nagyon vágják egymást, mert egyetemen együtt dolgoztak. Na nálunk meg az a Tarver a DC, aki elég jól ismeri mindekettőjüket, mert DC volt abban a csapatban. Ez esetleg jelenthet némi esélyt. Play callingra rá tud érezni esetleg...tudhatja honnan nem kezeli jól a blitzet mondjuk Luck...ilyesmik...
A lényeg, h az esélytelenek nyugalmával futunk majd ki a pályára, de hiba nélküli játékkal okozhatunk meglepetést...nem feltétlenül W-re gondolok itt...egy jóféle szoros meccs már nagyon komoly eredmény lenne, lökést adhatna a csapatnak, fanbase-nek is...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Raiders = X-Factor. minden kutyaütő lehetőséghez jut 😀de ez már komolyan fájdalmasan vicces ami itt folyik, lesérül a kezdő LT - aki talán az egyedüli biztos pont a falban - Wisnit leszámítva - sebaj, ott az újonc, na majd megmutatja, -> lesérül. )
több mint 12 éve
Pashos már most kedvencem. Még Ő is röhögött volna azon hogy week1-en valahol kezdő lesz 😊
több mint 12 éve
ha egyszer egy uzlet beindul...
több mint 12 éve
Menelik Watson "tweaked" a knee at practice, coach Dennis Allen said. Khalif Barnes plays left offensive tackle Sunday if Watson can't go, Pashos plays RT.b+
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
azé a részeges karatemestert, az karakter rendesen. De egyébként Redman a legviccesebb, 33as - itt a izé, csinálok rajt egy tekkölt, hogymi, hova lett a izé, akkor futok egyenest, ja a Friini vót, huss...Imádom ahogy tántorog a hit-től Big Ben. Óriási! xDhelyes, ebben a pléjben - de lássuk mi játszódott le Friiini fejében:miabaj vele? a képeken is látszik, hogy ellátta a feladatát.TSTJonathan Scott-ot kivágta a Bears, ő milyen játékos? Opcióként szóba jöhetne, bár sztem annyira nem jó, ha a Bears is kivágja 😛BruceSzent Kleofás, messzire űzd a gonoszt
sutianap
a, na ehhez se mék ijen közel többet
b, ezt a malacot ottkerülömmeg, ahol akarom
szerinted?sutianap
Ezt a disznót szerintem még a szomszéd Józsika is fel tudná lökni aki összvissz 40 kiló...TST

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Imádom ahogy tántorog a hit-től Big Ben. Óriási! xDhelyes, ebben a pléjben - de lássuk mi játszódott le Friiini fejében:miabaj vele? a képeken is látszik, hogy ellátta a feladatát.TSTJonathan Scott-ot kivágta a Bears, ő milyen játékos? Opcióként szóba jöhetne, bár sztem annyira nem jó, ha a Bears is kivágja 😛BruceSzent Kleofás, messzire űzd a gonoszt
sutianap
szerinted?sutianap
Ezt a disznót szerintem még a szomszéd Józsika is fel tudná lökni aki összvissz 40 kiló...
több mint 12 éve
Most már nyilvános: Pryor kezd a Colts ellen. Azért egy kicsit reménykedem, hogy Watson megállja annyira a helyét, hogy láthassunk pár szép passzt és egy-egy szép megmozdulást McFadden-től, aki remélhetőleg tényleg egészséges és a szokásokkal ellentétben az is marad az idényben.
A védelemtől csak annyit várok, hogy látszódjon, hogy az új játékosok megmutassák, hogy nem hiába vannak ők a keretben és a pályán.
több mint 12 éve
helyes, ebben a pléjben - de lássuk mi játszódott le Friiini fejében:miabaj vele? a képeken is látszik, hogy ellátta a feladatát.TSTJonathan Scott-ot kivágta a Bears, ő milyen játékos? Opcióként szóba jöhetne, bár sztem annyira nem jó, ha a Bears is kivágja 😛BruceSzent Kleofás, messzire űzd a gonoszt
sutianap
szerinted?

több mint 12 éve
miabaj vele? a képeken is látszik, hogy ellátta a feladatát.Jonathan Scott-ot kivágta a Bears, ő milyen játékos? Opcióként szóba jöhetne, bár sztem annyira nem jó, ha a Bears is kivágja 😛BruceSzent Kleofás, messzire űzd a gonoszt
sutianap
több mint 12 éve
Jonathan Scott-ot kivágta a Bears, ő milyen játékos? Opcióként szóba jöhetne, bár sztem annyira nem jó, ha a Bears is kivágja 😛BruceSzent Kleofás, messzire űzd a gonoszt

több mint 12 éve
McFadden edzett hétfőn, így valószínűleg ott lesz majd a kezdőcsapatban vasárnap!Jonathan Scott-ot kivágta a Bears, ő milyen játékos? Opcióként szóba jöhetne, bár sztem annyira nem jó, ha a Bears is kivágja 😛
több mint 12 éve
Pryor a kezdő, legalább is a fb accja szerint.
több mint 12 éve
Én aztán láttam ott őket eleget. Pont ezért írtam. Mert ehhez képest JMR már Flynnhez képest sincs sehol.ez nem ül, mert Flynn JMR cseréje volt az egyetemen.deyellFlynn-nél sincs nagyobb pancser...braxa88cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/60/files/2013/06/jamarcus-russell1.jpgulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
ez nem ül, mert Flynn JMR cseréje volt az egyetemen.Flynn-nél sincs nagyobb pancser...braxa88cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/60/files/2013/06/jamarcus-russell1.jpgulpianus
több mint 12 éve
Flynn-nél sincs nagyobb pancser...braxa88

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Na mondjuk mindettől függetlenül lennék én ilyen pancser. Évente pár passzért kap egy rakat pénzt. Azért megsajnálni nem fogom 😊

több mint 12 éve
Flynn-nél sincs nagyobb pancser...braxa88gondold át

több mint 12 éve
Flynn-nél sincs nagyobb pancser...braxa88Én komolyan már kezdem sajnálni. Bár a pénzt mindenhol leakassza és marad az örök ígéret 😀
több mint 12 éve
Flynn-nél sincs nagyobb pancser...
több mint 12 éve
ha Flynnt kivágjuk a következő szezon előtt, $5 milliót spórolunk. ekkor nagyjából $70 milliót lehetne elkölteni.deyell70M cap space és vszeg elég erős draft cetlik...na ha abból sem tudnak vmit pályára rakni, akkor lehet szedni a sátorfát...
A 70M-ból lesz jópár visszaigazolás (Veldheer, Houston, Reece, DMC?, Walker?, Sims?, valamelyik CB), de azért FA-ra is lesz pénz. És RM elvileg nem egy nagy shopper, de egyfelől a second tier-ből több embert fog tudni halászni, mint eddig (eddig ugye inkább 3rd, 4th tierből szemezgetett) illetve 1-1 nagyobb igazolás is beférhet a laszti mindkét oldalára...
több mint 12 éve
ha Flynnt kivágjuk a következő szezon előtt, $5 milliót spórolunk. ekkor nagyjából $70 milliót lehetne elkölteni.
több mint 12 éve
Felvetődik a kérdés, hogy akkor most hogy is van ez? Flynn megint kikapott az offseason alatt... Elpazaroltunk rá egy 5. picket 2014-ből, illetve fizetünk neki 6,5 milliót idén.
Wilson PS-re került elpazaroltunk rá egy 4. picket 2013-ból.
A QB kérdés így elég szarul áll, de hát lehetne még rosszabb is 😊