Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Jano és Branch mára visszatért az edzésre. Watson és Ausberry nem
több mint 12 éve
Raiders LT Menelik Watson underwent arthroscopic surgery on torn lateral meniscus last week, expected to be sidelined one month.már az előszezonban érezni lehetett, hogy rendszeres vendég lesz az injury reporton. és tessék
ennek ellenére nyerünk:
built for this shit
több mint 12 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/09/11/first-rounders-in-focus-week-1/12. D.J. Hayden, CB, Oakland Raiders
Grade: -1.6
Snaps: 23
Analysis: Will expect to be starting soon if the more experienced Tracy Porter and Mike Jenkins don’t step it up. He himself didn’t have a great start allowing all three balls into his coverage to be complete for 37 yards.
built for this shit
több mint 12 éve
Szerintem ez nála csak pillanatnyi "elmezavar". Azt hiszi, és gondolja ő a világ legjobbja, és hogy biztos első körös, és azonnali kezdő. Majd magába száll amikor a 3. körben is bent lesz még, vagy a 7. végén is, és akkor kőkeményen odateszi magát, különben bukó a karrier. JMR is rájött, bár ő túl későn. Nem szeretem a mentálisan 'gyenge' játékosokat én sem, ahogy RM sem, de ez a tag egy beast, kemény kézzel kell vele bánni. Remélem megembereli magát.
több mint 12 éve
JMR utan biztos olyan playat akartok huzni aki kurva tehetseges, de baszik az egeszre??RM tuti nem hozza el, ha valoban ez a helyzet...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Abból a szempontból mondjuk nem baj, hogy ha ezt folytatja, akkor szépen le fog csúszni . Nem hiszem hogy (rajtunk kívül) valaki top 5-10ben behúzna egy olyan játékost aki baszik az edzésbe. Ha egész évbe ezt csinálja talán még 2.ra is lecsúszik, azt jöhet a QB elsőben, 2.ban meg mr beast, és majd Tarver szépen addig üti amíg nem edz rendesen.
több mint 12 éve
Clowney iden eddig halovany allitolag...nem kozeliti meg a tavaly dominans formajat...RolniAz nem baj, ez az edzéshiány miatt van, de attól még istenáldotta tehetség és ha rájön, hogy edzés nélkül nem megy, akkor újra a régi formájában fog tündökölni. Bár tényleg nem jó jel, hogy ilyen fasz, hogy nem edz normálisan, de akkor is ő a legjobb sztem, akit nekünk bűn lenne kihagyni, mivel megoldaná a pass rush-t.
több mint 12 éve
Clowney iden eddig halovany allitolag...nem kozeliti meg a tavaly dominans formajat...
több mint 12 éve
egy kis történelem:
deadspin.com/5901978/the-time-matt-millen-punched-patriots-general-manager-pat-sullivan-in-the-head
built for this shit
több mint 12 éve
Sio edzett már, úgyhogy több szerepe is lehet a hétvégén.Az OL-ben egyelőre nincs változtatás.
Tyvon Branch sem edz
több mint 12 éve
The Oakland Raiders have signed OL Jack Cornell to the practice squad.guard / tackle.
Watson továbbra sem edz
built for this shit
több mint 12 éve
Én szombaton meccsre menet, megnéztem Clowney egy két videóját, nekem ő kell. Bár az is igaz, hogy az ilyen játékstílusú QB, mint Pryor nem igazán a tartósságáról híres, tehát kell mögé biztosíték.
több mint 12 éve
Én előre fázom amiatt, hogy esélyesebbnek vagyunk kikiáltva mint a Jags. Ilyenekből mindig lebőgés van.Úgy vagyok vele, hogy az idei Raiders-en nincs győzelmi kényszer. Ezekkel a feltételekkel legfeljebb akkor lehetne ilyesféle teherről beszélni, ha a szezon felénél 4-4-en állnánk => amit a legelvakultabb szurkolók sem valószinűsítenek. Ha ugyanolyan szinten tudunk játszani a Jags ellen mint a Colts ellen (fel tudunk mutatni némi forma-állandósítást 2 egymásutáni meccsen és még tovább), akkor - végeredménytől függetlenül - nagyot lépnénk előre idén (a szememben). Most gondoljátok el: a 16. meccs végére - mérlegtől függetlenül - lenne egy kialakult és működő... ööö szisztéma? Amibe már céltudatosan lehetne "draftolni / vásárolgatni" jövőre. De amíg csak keresgéljük a sötét szoba kijáratát az O-val, addig el nem tudom képzelni, hogy majd milyen irányba fejlesztgetünk a nagy zsugából...
Remélem, hogy tovább tart a tűz Pryorban és hazai pályán odateszik magukat 100%-ban.
Sérülésekről nem nagyon olvastam, de holnapra az is kiderül, hogy ki nem tud edzeni. Jó lenne ha a további sérülések azért elkerülnének, mert elég volt már ez...Bruce
Azt gondolom, hogy inkább 2-3 elit franchise vérezzen el rajtunk (csillagrendszerek együttállásából) mint több kisebb. A lélektani löket jóval nagyobb lenne, plusz jövőre előnyös poziból draftolhatunk 😊 (W-W)? De lehet, hogy csak én gondolom így... de ennyi suska mellett is ragaszkodnék a "jó" (jelen helyzetben és kilátások mellett) draftpozícióhoz. Bridgewater köll ide QB2-nek... 😊 .
több mint 12 éve
Én előre fázom amiatt, hogy esélyesebbnek vagyunk kikiáltva mint a Jags. Ilyenekből mindig lebőgés van. Remélem, hogy tovább tart a tűz Pryorban és hazai pályán odateszik magukat 100%-ban.
Sérülésekről nem nagyon olvastam, de holnapra az is kiderül, hogy ki nem tud edzeni. Jó lenne ha a további sérülések azért elkerülnének, mert elég volt már ez...
több mint 12 éve
Tracy Porter, per @PFF, 6 targets, 6 catches allowed for 70 yards, 25 after the catch. A TD allowed toodeyellcsodálatos teljesítmény. jó lenne ha megemberelné magát, vagy dobjuk ki a picsába. aztán Haydent be a mélyvízbe #1nek.
több mint 12 éve
Na az első hétből leszűrtem, hogy idén 2 meccset nem várok. A Broncos és a Chargers ellenieket. Kurvajó mind a 2 csapat. Nem is tudom mikor láttam ilyen jó Chargerst... leszámítva hogy a végén szépen visszajött a Texans, dehát ők szeretnek comebackelni.Ha a Jax-t nem verjük, akkor senkit. Amúgy Hennetől láttam már jó meccset, amikor MVPként tolta (vs Houston - 4 TD 0 INT 350 yard.) Mondjuk bohóc az ember, de néha néha nagyon ritkán el tudja kapni a fonalat.. Remélem most rendesen kapni fogja a nyomást, és belekergetjük egy gyenge teljesítménybe, bár azért ehhez nála nem mindig kell a D asszisztálása.
több mint 12 éve
A Denver berobbanása után a Chiefs és a Diego is jól játszott...kemény csoportmeccsek lesznek ezek...feltéve, h mi is oda tudjuk tenni magunkat...RolniÉn a Bolts-ban továbbra sem bízom. Hány éve jók már, hány éve raknak össze jópár meccsen egy-egy remek negyedet vagy félidőt, csak azért, hogy aztán "elcsókolják" a végén a meccset?... Riverst sose szerettem, de évekig kiváló QB-nak tartottam. Szeretni most se szeretem, de már a kvalitásait tekintve is vannak kétségeim. (Elsősorban mentális kvalitásokra gondolok.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2013/09/09/grading-the-raiders/
több mint 12 éve
Csóri Flynn.
több mint 12 éve
jó kis rivalizálás lesz a Jags ellen. Pryor (Ohio State) vs Henne (Michigan)
built for this shit
több mint 12 éve
A Denver berobbanása után a Chiefs és a Diego is jól játszott...kemény csoportmeccsek lesznek ezek...feltéve, h mi is oda tudjuk tenni magunkat...
több mint 12 éve
Dennis Allen lenyilatkozta, hogy Pryor a kezdő QB.
több mint 12 éve
Reecebol tobb kene!!Barnes meg mehet OGnek ha Pashos igy nyomja es MW visszater...
több mint 12 éve
Tracy Porter, per @PFF, 6 targets, 6 catches allowed for 70 yards, 25 after the catch. A TD allowed tooBarnes 2 büntetés, 4 hurry - kéne vissza Watson
Sio 11 snapet játszott, még nem egészséges. helyette Maiava nem volt túl jó.
Hayden 25 snap / 55
Reece 24 / 63
Rivera 42, Mastrud 37, Kasa 4
Woodson, Roach és Branch játszottak végig.
built for this shit