Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Első évében még nem volt még lehetőség a túlfizetett játékosok elküldésére sem. Illetve nem volt draft pick sem. Második évben sikerült tisztítani a keretet, aminek most isszuk a levét. Draft pickek is voltak már, de én sem érzem, hogy olyan jó érzékkel nyúlna a tehetségekhez egyelőre.

Én ezért várnám meg a következő offseasont vele, mert most lesz egy teljesen egyenes éve. Bár az FA-k így sem fognak ide jönni, de hátha elindul valami.

Eddig ilyen felemás érzéseim vannak és ha jövőre sem látszik valami, akkor váltani kell. Remélhetőleg nem fog majd olyan döntéseket hozni, amik megint hosszútávra visszavetik a csapatot.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ezt mondtam en is akkor, erre akkor meg el lettem kuldve a francba, hogy mit negativkodok. Halal gyenge lesz a csapat iden is.zavi27
Azt azért áruld már el h mégis h a vérbe lehetett volna contender csapatot építeni az eddigi 2 év alatt ahol az első teljes caphell és a mostani is se jó plusz draftcetli se volt bőven arról már nem is beszélve h FA-knak sem vonzó célpont jelenleg Oakland.empty taxi
A capet nyilván rendbe kellett tenni, de a fizetési listáról kivágni a túlfizetett veteránokat, azért nem éppen nehéz feladat. McKenzie 2 offseasonjának a pozitívuma nagyjából ki is fulladt ebben. Tehetséggondozásban eddig semmi látványosat nem sikerült felmutatni a játékospiacon és ez így a finom megfogalmazés. Knapp igazolása kidobott év lett - legalább egy év alatt rájöttek, hogy hülyeséget csináltak, de döntéshozásról, megfontoltságról, átgondoltságról nem jó ajánlólevél az FO-ban/stábban. A sapka kitakarításán kívül nem látszik olyan alap most, amire bármit el lehetne kezdeni építeni jövőre, amikor már nem lesz deadmoney.
több mint 12 éve
Ezt mondtam en is akkor, erre akkor meg el lettem kuldve a francba, hogy mit negativkodok. Halal gyenge lesz a csapat iden is.zavi27
Azt azért áruld már el h mégis h a vérbe lehetett volna contender csapatot építeni az eddigi 2 év alatt ahol az első teljes caphell és a mostani is se jó plusz draftcetli se volt bőven arról már nem is beszélve h FA-knak sem vonzó célpont jelenleg Oakland.empty taxi
Ennyi a lényeg. Csak a szurkolónak joga van elégedetlenkedni és várni a csodát.
Én azért reménykedem, hogy Pryor játsszon, mert akkor legalább lesz valami élvezetes a csapatban az offense oldalon.
Meg amúgy is milyen lenne már a Raiders topik, ha csak elégedett szurkolók írnának, jó dolgokat a csapatról. Én a kezdetek óta itt vagyok és mindig csak a sajnálkozás és a majd jövőre megmutatjuk dolog ment a szezon alatt. Az offseasonban pedig a reménykedés 😀
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Azt azért áruld már el h mégis h a vérbe lehetett volna contender csapatot építeni az eddigi 2 év alatt ahol az első teljes caphell és a mostani is se jó plusz draftcetli se volt bőven arról már nem is beszélve h FA-knak sem vonzó célpont jelenleg Oakland.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 575 — Amerikai sportok rajongója
Hát nem értem RMet...Jags, Chiefs 7 embert szedett fel, mi meg kettőt. Miért csak 2-t és miért ezt a kettőt...

Egyik sem tűnik még csak erős depth-nek sem...

A Wilson cut egyfelől jó, mert be merik vállalni a hibákat, másfelől meg egy ilyen gyenge csapatnak nem kéne 4. körös pickeket kivágdosni...mennyivel előrébb lennénk most ha behúzzuk a rögtön utána kimenő Barrett Jones-t pl...
draftról kéne építkeznünk okosan...Rolni
Ezt mondtam en is akkor, erre akkor meg el lettem kuldve a francba, hogy mit negativkodok. Halal gyenge lesz a csapat iden is.
több mint 12 éve
Hát nem tudom, nagyon nem indul jól ez az egész dolog így. Két punter, 4 QB és akkor most leredukáltuk 1 punterre és 3 QB-re, de ezt már tudhatták volna tegnap is.
Na mindegy, várom, hogy lesznek e erősítések és hogy ki lesz a kezdő QB, de sok jóra nem számítok a Colts ellen, mert ők azért jobb csapat, főleg ha nem tudjuk zavarni Luck-ot.

Itt van a jelenlegi roster:  www.sbreport.net/the-raiders-research-project/oakland-raiders-roster
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 357 — Raiders fan
Hát nem értem RMet...Jags, Chiefs 7 embert szedett fel, mi meg kettőt. Miért csak 2-t és miért ezt a kettőt...

Egyik sem tűnik még csak erős depth-nek sem...

A Wilson cut egyfelől jó, mert be merik vállalni a hibákat, másfelől meg egy ilyen gyenge csapatnak nem kéne 4. körös pickeket kivágdosni...mennyivel előrébb lennénk most ha behúzzuk a rögtön utána kimenő Barrett Jones-t pl...
draftról kéne építkeznünk okosan...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 380 — Sworn to the Dark
Tafur szerint 3 játékost akartak mindenképpen a PS-ben tudni Allenék: Bass, Greg Jenkins, Leonhardt. 2 összejött. Wilsont tradelni akarták, de nem jött össze. reméljük PS meglesz

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
hátbaszdmeg volt bent értelmes ember mikor behúztuk Wilsont... kurvára kellett ám ez is.Amadeus91
Egyetértek, nevetséges gyenge volt a nagy új rezsim idei draftja is, ez a 4. körben (Flynn és Pryor mellé) utána meg 2 TE, röhej. Dehát ezt már akkor is írtam. Olyan spílerek voltak még bent...zavi27
látom nem zavar, hogy pályára sem léptek még reg season meccsen. de már mindegyik bust.... okédeyell
Hát Wilson már nem is fog😊zavi27
erre ne vegyél mérget

több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 575 — Amerikai sportok rajongója
hátbaszdmeg volt bent értelmes ember mikor behúztuk Wilsont... kurvára kellett ám ez is.Amadeus91
Egyetértek, nevetséges gyenge volt a nagy új rezsim idei draftja is, ez a 4. körben (Flynn és Pryor mellé) utána meg 2 TE, röhej. Dehát ezt már akkor is írtam. Olyan spílerek voltak még bent...zavi27
látom nem zavar, hogy pályára sem léptek még reg season meccsen. de már mindegyik bust.... okédeyell
Hát Wilson már nem is fog😊
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
2 játékos érkezett:

DL Brian Sanford
OG Antoine McClain

több mint 12 éve
az volt a gond, hogy a 4. körben nem BPA alapon draftolt RM. Barkley-t akarta ugye, de elvitte az Eagles, így talán pánikolt és húzott egy másik QB-t. nem kellett volna, de ezt nem rónám fel neki, mert a Seahawks is kivágta az idei 4. körös pickjét, a Broncos az 5.-et... ezek jól draftoló csapatok, mindenki mellélő a drafton. a baj azzal van, hogy elszúrta a végső roster menedzselését, és emiatt elbuktunk egy jó upside-dal rendelkező projectjátékost.deyell
Azért nekünk jelenleg mélyebb keretünk van, nehezebb egy 5. és egy 6. körös picknek helyet szorítani, mint nálatok egy 4. körösnek, ezt szerintem leszögezhetjük, továbbá nálunk még korai kijelenteni, h mellé lőttünk, mert sikerült PSbe csempészni, bármikor aktiválhatjuk, jóeséllyel jövőre újrapróbálkozhat. Egyébként mi is lövünk mellé, Blake-kel pl

Ettől még lehet h nekünk jobban fog hiányozni az az 5. és 6. kör mint nektek ez a 4. Én jelenleg nem tudok olyan játékost mondani, akit de jó lett volna King helyett húzni, ti viszont tudtok olyat akit de jó lett volna Wilson helyett. Pedig egyébként előzetesen nem számított ott rossz értéknek, ha jól tudom, más kérdés, h mennyire volt szükségetek 4. körös QBraBlack_Adder
ok, mellélövésről még korai beszélni, elfogadom. ugyanez Wilsonnal is: akit mi is becsúsztathatunk PS-be (bár nehéz lesz). majd az idő eldönti, hogy melyik volt a jobb döntés

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 458
az volt a gond, hogy a 4. körben nem BPA alapon draftolt RM. Barkley-t akarta ugye, de elvitte az Eagles, így talán pánikolt és húzott egy másik QB-t. nem kellett volna, de ezt nem rónám fel neki, mert a Seahawks is kivágta az idei 4. körös pickjét, a Broncos az 5.-et... ezek jól draftoló csapatok, mindenki mellélő a drafton. a baj azzal van, hogy elszúrta a végső roster menedzselését, és emiatt elbuktunk egy jó upside-dal rendelkező projectjátékost.deyell
Azért nekünk jelenleg mélyebb keretünk van, nehezebb egy 5. és egy 6. körös picknek helyet szorítani, mint nálatok egy 4. körösnek, ezt szerintem leszögezhetjük, továbbá nálunk még korai kijelenteni, h mellé lőttünk, mert sikerült PSbe csempészni, bármikor aktiválhatjuk, jóeséllyel jövőre újrapróbálkozhat. Egyébként mi is lövünk mellé, Blake-kel pl

Ettől még lehet h nekünk jobban fog hiányozni az az 5. és 6. kör mint nektek ez a 4. Én jelenleg nem tudok olyan játékost mondani, akit de jó lett volna King helyett húzni, ti viszont tudtok olyat akit de jó lett volna Wilson helyett. Pedig egyébként előzetesen nem számított ott rossz értéknek, ha jól tudom, más kérdés, h mennyire volt szükségetek 4. körös QBra

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
nezzuk az egyik lehetseges 1/1unket a digi2-n😊
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 531
az az, kellett még 4. körben egy project qb, mikor előtte már adtunk 2 picket Flynnért és már itt volt TP.
több mint 12 éve
Terrel Davis szerint Tebow jo lenne a Raiders-be...
 www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000237086/Tebow-a-Raider
vélemények?😊Pari
szerintem is, tipikus Raiders történet lehetne; máshol lebőgött, utolsó esély, just win baby a 4. negyedben. Nincs egyetlen egy szakmai oka sem, amiért helye lenne a keretben, de mégis örülnék neki, mert lenne benne valami autentikus, valami amit a mostani rezsim próbál kigyomlálni a csapatból.

Annak am. nem örülök, hogy a draft miatti sírásom már az első reg. week előtt beigazolódni látszik...Amadeus91
azt felejted el, hogy a Seattle és a Denver megtehetik, hogy 4-5. körben projectet húzzanak, mi - akik még a 6. körben is kezdőbe húzunk - nem. Ehhez képest Sio kivételével majd az összes pick orosz rulett, kezdve Haydennel, Watsonon át, Bass, Wilson....
Szóval, ha adott egy hamvaiban lévő csapat, 1/3, benn van egy elit passrusher - ami amúgy akkora need, hogy sírunk érte mindennap - akkor nem egy majdnem meghalt (tényleg, őszintén legnagyobb respect érte, hogy felépült és itt van) cornert és egy ANGOL OT-t húzuk első 2 körben, meg 4.-ben sem egy 3rd QB-t. Tisztán emlékszem, hogy voltak benn jó játékosok, mikor Wilson-t húztuk, Barkley pedig egy 7. körébe került a Philynek.

El lett baszva, az van.Amadeus91
nem volt bent elit pass rusher. Jordan is project részben, neki is kell idő, lehet, hogy idén nem játszik sokat a Dolphinsnál. akkor meg az a problémád, hogy miért project 1/3-ra. így legalább 1/12-re Hayden, aki tud kezdeni az első meccsen és simán a legjobb CB a rosteren az eddig látottak alapján (bár ez nem nagy szó sajnos) + Watson, aki szintén kezdő lesz a Colts ellen. eddig az első három idei pick mutatott valamit: Hayden nem engedélyezett elkapást Marshallnak a Bears ellen, Watson a Seahawks ellen végig tartotta a frontot, 1 sack volt, az is azért, mert Pryor rátekeredett a labdára. Sio pedig ismert.

nem lett elbaszva a 4. körös pick sem, mert Wilsont még nem szedte fel másik csapat, tehát még van rá esély, hogy be tudjuk csúsztatni PS-be. hosszútávú projectnek lett húzva, tehát nem az első évben vártak tőle nagy dolgokat. tehát még lehet ő a következő franchise QB pár év nevelés után, még ha ez jelen pillanatban valószínűtlennek hangzik. de ha claimelik is, akkor is csak egy 4. és egy 7. körös pick ment kárba eddig.

több mint 12 éve
Lehet nekünk a 3-4-5-6.körben is a kezdőbe kell húznunk, de attól, hogy ebben a helyzetben vagyunk, bárkit választhatunk nem lesz kezdő belőle.

Az első pár picket kár ócsárolni. Hayden kező lesz, Watson kezdő LT lesz, Moore kezdő OLB lesz, nem is rossz választások 😀

Amúgy, ha nem cseréljük el az 1/3-at akkor nem is lett volna 2. körös pick és kezdhetne Barron...

több mint 12 éve
vélemények?😊Pari
szerintem is, tipikus Raiders történet lehetne; máshol lebőgött, utolsó esély, just win baby a 4. negyedben. Nincs egyetlen egy szakmai oka sem, amiért helye lenne a keretben, de mégis örülnék neki, mert lenne benne valami autentikus, valami amit a mostani rezsim próbál kigyomlálni a csapatból.

Annak am. nem örülök, hogy a draft miatti sírásom már az első reg. week előtt beigazolódni látszik...Amadeus91
azt felejted el, hogy a Seattle és a Denver megtehetik, hogy 4-5. körben projectet húzzanak, mi - akik még a 6. körben is kezdőbe húzunk - nem. Ehhez képest Sio kivételével majd az összes pick orosz rulett, kezdve Haydennel, Watsonon át, Bass, Wilson....
Szóval, ha adott egy hamvaiban lévő csapat, 1/3, benn van egy elit passrusher - ami amúgy akkora need, hogy sírunk érte mindennap - akkor nem egy majdnem meghalt (tényleg, őszintén legnagyobb respect érte, hogy felépült és itt van) cornert és egy ANGOL OT-t húzuk első 2 körben, meg 4.-ben sem egy 3rd QB-t. Tisztán emlékszem, hogy voltak benn jó játékosok, mikor Wilson-t húztuk, Barkley pedig egy 7. körébe került a Philynek.

El lett baszva, az van.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 865 — no es importante
annyira tipikus, van egy ilyen sztori most, mint McGloin, de nyilván még ekkor is slágertibózni kell

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vélemények?😊Pari

Annak am. nem örülök, hogy a draft miatti sírásom már az első reg. week előtt beigazolódni látszik...
több mint 12 éve
vélemények?😊Pari
trollkodásnak jó. Davis egy korábbi Broncos játékos aki utálja a Raiderst. kb ennyit erről

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
vélemények?😊
több mint 12 éve
Nálunk Robinson UDFA-ként lejátszotta, ugyanúgy mint Wilson-t McGloin.peterbadbone
Wilson és Bass is projectnek lett húzva. meglátjuk, hogy Robinsonban és McGloinban mennyi az upside

Kluwe-t én is sajnálom. így viszont Jano nem fog örülni, mert King nem jó holder. kérdés, hogy King lett volna a végső punter ha Kluwe nem segít neki a felkészülés során. nagyon önzetlen volt tőle, ezért sok sikert kívánok neki más csapatnál

több mint 12 éve
Nálunk Robinson UDFA-ként lejátszotta, ugyanúgy mint Wilson-t McGloin.

Azt elismerem, hogy jónak tűnik a Bears idei draft class-a, de azért éles meccsen még egyikük sem játszott és nem most kellene megítélni, hogy milyen jó is ettől a GM.

Én anno Moses (3.kör) kivágásánál csodálkoztam, hogy éles meccs nélkül is elengedtük, később felszedte talán a Dolphins, de ott sem alkotott maradamndót. Mint kiderült rossz pick volt, amit az sem javított fel, hogy lecsapott rá egy másik csapat. Valószínűleg mindkét esetben rajta voltak a draft boardon a játékosok és ha már úgysem került semmibe felszedték. Ettől még nem jó GM valaki. Persze lehet, hogy Bass esetében majd az idő a Bears GM-et igazolja, akkor majd sajnálhatjuk.

több mint 12 éve
Az időzítés lehet rossz, de lehet Bass-al sem terveztek, akkor meg teljesen mindegy, hogy melyiküket mikor vágták ki.

Teljesem mindegy, hogy mi lett volna, ha mást húzunk Wilson helyett vagy Bass helyett, lehet az is, hogy ugyanígy végezték volna.

Kluwe-t sajnálom a legjobban, nagyon szimpatikus volt, remélem talál csapatot magának.peterbadbone
ha nem terveztek, akkor meg az a baj. mert akkor a Bearsnél mit láttak benne? ott jó a GM, idei drafton több jó playát húzott (Long, Bostic, Mills) van szeme a tehetséghez.