Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Oakland Raiders QB Terrelle Pryor will be the starting quarterback in the team's Week 1 game.

Fantasy Tip: Even with Pryor winning the job, he is only worth adding to your roster if you need a short-term fill in, otherwise don't expect much here.
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
The Raiders have added QB Tyler Wilson to the practice squad.

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 380 — Sworn to the Dark
Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora 2 perc

Tyler Wilson cleared waivers and its most likely the Raiders' 4th draft pick ends up on their practice squad

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 357 — Raiders fan
Kezdő 5be azért idővel lehet beleszól Tony vagy McClain...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Vic Tafur ‏@VicTafur
New punter Marquette King says he’s so focused on improving his holding skills that he has girlfriend snapping footballs at him at home
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Jerry McDonald @Jerrymcd
Dennis Allen not naming a starting quarterback, although the QBs know who it is. Could take it all the way to Sunday.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Jerry McDonald ‏@Jerrymcd
Janikowski, Ausberry and Young did not practice. Janikowski will kick vs. Indy, Allen said.

Jerry McDonald ‏@Jerrymcd
Starting corners will be Jenkins, Porter. D.J. Hayden will play in the nickel outside, Porter in the slot.

Vic Tafur ‏@VicTafur
Despite addition of new offensive linemen, Allen said his starting 5 is set: Watson, Nix, Wisniewski, Brisiel and Barnes
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Hát... fel van adva a lecke idénre csapatnak / szurkolónak egyaránt. Ha nem lesz pozitív a mérlegünk, akkor is... szóval, remélem, hogy legalább nem lesz teljesen kilátástalan a játék.
több mint 12 éve
Köszi mindkettőtöknek! 😊
több mint 12 éve
még egy óráig lehet claimelni Wilsont a waiverről, ha ezt nem teszik, leigazolhatjuk a practice squadba, ahol van még számára 1 hely.deyell
Ha ez bejönne, akkor annyira azért még sem lesz szar az egész.

De egyébként valaki leírná ezt a PS dolgot, hogy hogy van? Mert onnan is el lehet vinni valakit, nem?Bruce
a PS-be igazolt játékosok is szabadügynökök tulajdonképpen, bármelyik csapat elviheti. annyi kikötéssel, hogy miután elvitték, a reg season rosteren kell töltenie minimum 3 hetet és x összegű fizetést kell neki adni.

ha megvan Wilson, akkor Conner Vernonnak már nem jut hely, szomorú.

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
még egy óráig lehet claimelni Wilsont a waiverről, ha ezt nem teszik, leigazolhatjuk a practice squadba, ahol van még számára 1 hely.deyell

De egyébként valaki leírná ezt a PS dolgot, hogy hogy van? Mert onnan is el lehet vinni valakit, nem?Bruce
PS-ből simán leszerződtetheti bármelyik csapat. (Végül is UFA srácok ők.) Egyetlen megszorítás van: három hétig garantáltan 53-as keretben kell tartani.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve

De egyébként valaki leírná ezt a PS dolgot, hogy hogy van? Mert onnan is el lehet vinni valakit, nem?
több mint 12 éve
még egy óráig lehet claimelni Wilsont a waiverről, ha ezt nem teszik, leigazolhatjuk a practice squadba, ahol van még számára 1 hely.

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Mondjuk ő is inkább RT, mint LT, úgyhogy kérdés mi lesz vele, hol vetjük be, de most úgyis Watson lesz a kezdő LT és Barnes az RTBruce
backup RT, remélhetőleg sehol nem kerül bevetésre. Watson a kezdő LT, Barnes az RT. ha JV visszatér, Watson átmegy a jobboldalra.

ja, a mai edzésen is Pryor volt az első csapat QB-je.deyell
Én még nem nagyon láttam játszani, csak névről ismerős az ember... Majd úgy is kiderül mit tud élesben. Én speciel nem vagyok elájulva Barnestól bár nem Ő a falunk leggyengébb pontja. Remélem használható lesz az ember.

Ahogy indult ez az off/reg season Sparano leigazolásával, meg Flynn megszerzésével én teljesen nyugodt voltam, hogy lehozunk egy elfogadható szezont. Ezektől a rémhírektől és vészmadárkodásoktól eltekintve (igaz van jogalapjuk) remélem így is lesz és nem lesz akkora szopi mint ami várható... Én a D-től nem is félek annyira hiába nincs pass rush, de a fal, hogy ilyen gyenge... Remélem összeáll legalább valamelyik fele/része. Az első hónapban szerintem kolosszális lebőgések lesznek. Az 5. héttől köbö viszont már várok valamiféle javulást, a játék képében mindenképp. Kíváncsian várom TP mire lesz képes.
több mint 12 éve
Mondjuk ő is inkább RT, mint LT, úgyhogy kérdés mi lesz vele, hol vetjük be, de most úgyis Watson lesz a kezdő LT és Barnes az RTBruce
backup RT, remélhetőleg sehol nem kerül bevetésre. Watson a kezdő LT, Barnes az RT. ha JV visszatér, Watson átmegy a jobboldalra.

ja, a mai edzésen is Pryor volt az első csapat QB-je.

több mint 12 éve
Ja amúgy lehet Veldheer-t nem tesszük IR-re mégsem és akkor akár egyből visszatérhet, ha már jobban van és nem kell várni a 8. hétig
több mint 12 éve
Mondjuk ő is inkább RT, mint LT, úgyhogy kérdés mi lesz vele, hol vetjük be, de most úgyis Watson lesz a kezdő LT és Barnes az RT
több mint 12 éve
Keresek róla infókat de sokat nem játszott mostanában, ha valaki tud róla valami kérem hogy ossza meg! 😀Bruce
elmúlt 4 évben 16 alapszakasz meccsen lépett pályára (legutoljára 2011-ben). most az előszezonban jól teljesített. a PFF-nél a legjobban értékelt cutolt támadófalember (+7,9) és elég sok snapet játszott (191). futásblokkolás az erőssége.deyell
De ő nem ZBS fit inkább?? Már ha a Houston-hoz és Packers-hez írjákBruce
de, ezt akartam írni pont most. a Redskins is ZBS-t nyomat. érdekes leszdeyell
Baromnál tuti jobb!TST
jóhogy.

#Raiders release @PFF's lowest-rated OT in preseason (Barron, -10.9), sign highest-rated (Pashos, +7.9)

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Keresek róla infókat de sokat nem játszott mostanában, ha valaki tud róla valami kérem hogy ossza meg! 😀Bruce
elmúlt 4 évben 16 alapszakasz meccsen lépett pályára (legutoljára 2011-ben). most az előszezonban jól teljesített. a PFF-nél a legjobban értékelt cutolt támadófalember (+7,9) és elég sok snapet játszott (191). futásblokkolás az erőssége.deyell
de, ezt akartam írni pont most. a Redskins is ZBS-t nyomat. érdekes leszdeyell
Baromnál tuti jobb!
több mint 12 éve
de, ezt akartam írni pont most. a Redskins is ZBS-t nyomat. érdekes lesz

több mint 12 éve
De ő nem ZBS fit inkább?? Már ha a Houston-hoz és Packers-hez írják
több mint 12 éve
PFF-en ezt találtam:

Tony Pashos, OT – Washington

Grade: +7.9

Snaps: 191

How he impressed: By bulldozing through defenders, Pashos earned a run blocking grade of +4.4. He also posted a respectable 95.4 Pass Blocking Efficiency. It’s quite surprising that Pashos not only lost out on the starting job to Tyler Polumbus, but was not even kept on the roster. Polumbus last year ranked 65th out of 72 offensive tackles with his 91.3 PBE. If his preseason is any indication, Pashos could a handful of teams not only as depth, but as a full-time starter.

Possible Fits: Green Bay, Houston
több mint 12 éve
elmúlt 4 évben 16 alapszakasz meccsen lépett pályára (legutoljára 2011-ben). most az előszezonban jól teljesített. a PFF-nél a legjobban értékelt cutolt támadófalember (+7,9) és elég sok snapet játszott (191). futásblokkolás az erőssége.

több mint 12 éve
Keresek róla infókat de sokat nem játszott mostanában, ha valaki tud róla valami kérem hogy ossza meg! 😀
több mint 12 éve
Pont most akartam én is beírni

www.raiders.com/news/article-1/Raiders-Sign-Veteran-T-Tony-Pashos/17c32f17-d814-4fc0-b0a0-8815c2a08954