Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Pryor elég kemény első meccset nyomott. Szimpatikus korrekt csapat ez az Oakland, jó lenne ha jönének a győzelmek is.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
Terrelle Pryor, crying as he visited a teammate's locker, was congratulated on his play in loss at Indy. Said, "That don't even matter."“I could’ve helped win the game and didn’t,” Pryor said. “We had ‘em on the ropes and we didn’t knock them out. The record is all that matters to me. I don’t care what my numbers are. I just want to do well for the team, and I didn’t do well enough. What happened today was unacceptable, and that’s on me.”
"Terrelle Pryor is a stud," Luck said.
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Pryor a vezérünk.toxiquefejben megérett rá, hogy köré építsük a csapatot. Megérdemli. Al-nek csak volt szeme az utolsó pickhez😉
több mint 12 éve
Esélytelenek vagytok az 1/1re. Minket alulmúlni idén úgysem lehet. Jövő héten meglesz az 1. Wtek. Már csak azért kell szorítanotok, hogy Gabbert felépüljön jövő vasárnapra....
több mint 12 éve
Akkor nem csak én néztem 2 meccset egyszerre 😀...Már elmondtatok mindent, amit lehet... így nem ismétellek benneteket!
Pryor a vezérünk. Veszítettünk, de mégis vigyorgok (kit érdekel, hogy mi lesz a jövő7en, amikor ma este a győzelemért szoríthattam egy... Colts ellen)!
több mint 12 éve
Akkor is jó meccs volt. 😊
több mint 12 éve
Jano-t én nem okolom, egyrészt ha berúgja akkor is kikapunk egy ponttal, másrészt az O is szerezhetett volna több pontot, vagy a D kevesebbet enged...ha berugaj a vegen eleg lett volna egy fg is nekunk a w-hez
13 év után meg kell szokni az új holdert. Meg bal oldalról könnyebben hibázik.
Remélem nem töri le a csapatot a vereség, a Jaguarst hozni kell!BMG
több mint 12 éve
Ahhoz képest, milyen biztos vereségnek könyvelte el mindenki, majdnem nyertünk.Hát ha berúgja akkor a végén elég lett volna egy FG, de hát ezen kár filózni.
Pryor életben tartotta a játékokat és meccsben a csapatot.
Az O is egész jó volt, a futás gyengeségét én inkább DMC számlájára írnám, "túl robbanékony", ha lehet ilyet mondani. Nem egyszer csattant az OL hátán.
És a D is jó volt, volt pass rush is, a tackle technikán kéne még finomítani.
Jano-t én nem okolom, egyrészt ha berúgja akkor is kikapunk egy ponttal, másrészt az O is szerezhetett volna több pontot, vagy a D kevesebbet enged...
Remélem nem töri le a csapatot a vereség, a Jaguarst hozni kell!BMG
Jó volt ez így. Több volt mint amit reméltünk azt kész!
több mint 12 éve
Gratulálok!Nekem tetszett a csapat. A második félidőt végig néztem. (Chiefs meccsnek nem volt tétje addigra.) Szurkoltam nagyon ,hogy legyen meg a győzelem, de ez van.
Viszont a Colts nem rossz csapat. És majdnem sikerült. Gyakorlatilag egy passzon vagy FGn múlt, ki hogy nézi. Meg lehetett volna nyerni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ahhoz képest, milyen biztos vereségnek könyvelte el mindenki, majdnem nyertünk.Pryor életben tartotta a játékokat és meccsben a csapatot.
Az O is egész jó volt, a futás gyengeségét én inkább DMC számlájára írnám, "túl robbanékony", ha lehet ilyet mondani. Nem egyszer csattant az OL hátán.
És a D is jó volt, volt pass rush is, a tackle technikán kéne még finomítani.
Jano-t én nem okolom, egyrészt ha berúgja akkor is kikapunk egy ponttal, másrészt az O is szerezhetett volna több pontot, vagy a D kevesebbet enged...
Remélem nem töri le a csapatot a vereség, a Jaguarst hozni kell!
több mint 12 éve
Terrelle Pryor: 3rd QB in Super Bowl era to lose game despite throwing for 200+ yards, rushing for 100 yards (last: Donovan McNabb, 2002)lesz ez még jobb is.
több mint 12 éve
ez a meccs szemetseg volt a csapat reszerol...megint elkezdtem remelni...nem fair...bb 1/1😊
több mint 12 éve
Na mindegy ezt most le kell nyelni sajnos, csak idegesít hogy nyerhettünk volna, micsoda lökést adhatott volna a srácoknak egy W... de nem szomorkodom, tetszett a meccs, így tovább, vagy még jobban. Win Lose or Tie, Raiders til i die!
több mint 12 éve
nem volt rossz a hold szerintem sem, de valahogy nem érzik egymást egyelőre. nekem úgy tűntnem tűnt fel hogy szarul tette volna le neki a lasztit, de ha valóban inkább King volt a ludas akkor visszaszívom.Bay AreaGyerekek, Jano-t csak én pofoznám fel? Ennyi pénzért és ilyen lábbal illene berúgni a 45 yardost.Bay Areavagy Kinget inkább... de kell még idő, hogy összeszokjanakdeyell
több mint 12 éve
nem tűnt fel hogy szarul tette volna le neki a lasztit, de ha valóban inkább King volt a ludas akkor visszaszívom.Gyerekek, Jano-t csak én pofoznám fel? Ennyi pénzért és ilyen lábbal illene berúgni a 45 yardost.Bay Areavagy Kinget inkább... de kell még idő, hogy összeszokjanakdeyell
több mint 12 éve
Jano első rúgásában nagyban benne volt sztem az is, h nem él még a bizalom King felé...Gondolom ez extra stressz volt. A lényeg, h utána FG és extra pointok is bementek...szokják egymást, sztem King jól tartott végig, így ez is kell, h alakuljon.Amúgy meg ha berúgják az első FG-t nem biztos, h ez a vége 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Gyerekek, Jano-t csak én pofoznám fel? Ennyi pénzért és ilyen lábbal illene berúgni a 45 yardost.Bay Areavagy Kinget inkább... de kell még idő, hogy összeszokjanak
több mint 12 éve
Gyerekek, Jano-t csak én pofoznám fel? Ennyi pénzért és ilyen lábbal illene berúgni a 45 yardost.
több mint 12 éve
On that 41-yard Jeron Mastrud catch, he doubled his career catch total and more than quadrupled his career receiving total.deyell😀
több mint 12 éve
On that 41-yard Jeron Mastrud catch, he doubled his career catch total and more than quadrupled his career receiving total.
több mint 12 éve
Más érzés így kikapni!!Nagyon kellemes meglepetés volt!
Védelem a 2. félidőben szépen dolgozott! 4sack-re sztem legvadabb álmainkban sem gondoltunk!
TP meg az utolsó buta INT-et, meg előtte a sack-et leszámítva remek volt. Higgadt volt, képben volt a végéig, lábbal nagyon veszélyes és azért megmutatta, h dobni is tud. Vége felé zsebben is kezdett egész jól mozogni.
Gyorsan teszem hozzá, h ha vki végig zsebbe tudja kényszeríteni majd, ott gondok lesznek...
DMC nagyon eltűnt sajna.
OL jobb volt mint reméltem, de kéne erősebb interior run block nagyon...
Remélem következő héten a D már az elejétől így pörög, TP fejlődik, OL esetleg Watson végett vagy csak összeszokás végett erősödik és futni is tudunk (RB)...na akkor lehet esély 😊
Streater bíztató volt.
Tetszett Rivera és Mastrud is.
LB corp sokkal jobb mint tavaly és a végére azért a Jenkins-Porter-Hayden trió is feljavult kissé.
DL is pofás volt 2. félidőben...Hunter poz meglepi volt...
Csak nehogy köv héten meg jöjjön a vizes lepedő 😊
több mint 12 éve
Ennél szerintem mindenki rosszabbra számított. Sajnos nem lett meg a W, de nem sok hiányzott. Pryor fasza volt, élvezet volt nézni a legtöbb esetben, voltak ugyan hibái, de azért több volt sokkal a jó. McFaddentől kell egy kicsit több és akkor kurva jó lesz minden, mert az elkapók akkor csak könnyebb helyzetbe kerülnek, ha hatékonyan futunk. A védelmet most nem tudnám megítélni, mert ahhoz nyugodtabban kellene megnéznem a meccset, de voltak ott is tetszetős dolgok.
Hajrá és így tovább. Az ilyen L-ek nem annyira fájnak! 😉
több mint 12 éve
büszke vagyok a csapatra. az, hogy a Barnes - Pashos tackle párossal végig meccsben voltunk.. soha nem gondoltam volna. jövő héten meglesz az első W is
több mint 12 éve
Jano... -3pont.... engem csak ez basz fel! amúgy tetszett a meccs, végre!Pryor király. Porter menjen az anyjába, it's D.J. TIME! ja és King is király. faszákat puntol.