Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Az időzítés lehet rossz, de lehet Bass-al sem terveztek, akkor meg teljesen mindegy, hogy melyiküket mikor vágták ki.Teljesem mindegy, hogy mi lett volna, ha mást húzunk Wilson helyett vagy Bass helyett, lehet az is, hogy ugyanígy végezték volna.
Kluwe-t sajnálom a legjobban, nagyon szimpatikus volt, remélem talál csapatot magának.
több mint 12 éve
két szék közt a pad alá fogunk esni. se Bass, se Wilson - $400KInkább magát vágnán ki, a nagy új okos rezsim...
1 pozitívum van: Reggie-nek nincs nagy egója. simán kivágja a saját mid round pickjeit is, tehát képes beismerni, hogy tévedett. csak nehogy őt vágják ki a szezon utándeyell
több mint 12 éve
látom nem zavar, hogy pályára sem léptek még reg season meccsen. de már mindegyik bust.... okéhátbaszdmeg volt bent értelmes ember mikor behúztuk Wilsont... kurvára kellett ám ez is.Amadeus91Egyetértek, nevetséges gyenge volt a nagy új rezsim idei draftja is, ez a 4. körben (Flynn és Pryor mellé) utána meg 2 TE, röhej. Dehát ezt már akkor is írtam. Olyan spílerek voltak még bent...zavi27
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
King a punter legalább is Kluwe tweetje szerint.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
hátbaszdmeg volt bent értelmes ember mikor behúztuk Wilsont... kurvára kellett ám ez is.Amadeus91az volt a gond, hogy a 4. körben nem BPA alapon draftolt RM. Barkley-t akarta ugye, de elvitte az Eagles, így talán pánikolt és húzott egy másik QB-t. nem kellett volna, de ezt nem rónám fel neki, mert a Seahawks is kivágta az idei 4. körös pickjét, a Broncos az 5.-et... ezek jól draftoló csapatok, mindenki mellélő a drafton. a baj azzal van, hogy elszúrta a végső roster menedzselését, és emiatt elbuktunk egy jó upside-dal rendelkező projectjátékost.
több mint 12 éve
hátbaszdmeg volt bent értelmes ember mikor behúztuk Wilsont... kurvára kellett ám ez is.Amadeus91Egyetértek, nevetséges gyenge volt a nagy új rezsim idei draftja is, ez a 4. körben (Flynn és Pryor mellé) utána meg 2 TE, röhej. Dehát ezt már akkor is írtam. Olyan spílerek voltak még bent...
több mint 12 éve
Ez a Wilson cut az egyik legjobb idei döntés. Ha egy olyan QB, mint McGloin lejátszik a pályáról, attól sokat nem kell várni. A kérdés az, hogy ezzel kinek csináltak helyet. Amúgy PS-re visszajöhet.nem, ez a legrosszabb döntés az időzítés miatt. tegnap kellett volna kivágni, és Basst megtartani a rosteren. ennek így semmi értelme ma kivágni Wilsont. miért nem tegnap? this shit crazy
Bass elvesztése már rosszabb hír, de hát benne volt a pakliban.peterbadbone
több mint 12 éve
Ez a Wilson cut az egyik legjobb idei döntés. Ha egy olyan QB, mint McGloin lejátszik a pályáról, attól sokat nem kell várni. A kérdés az, hogy ezzel kinek csináltak helyet. Amúgy PS-re visszajöhet.Bass elvesztése már rosszabb hír, de hát benne volt a pakliban.
több mint 12 éve
hátbaszdmeg volt bent értelmes ember mikor behúztuk Wilsont... kurvára kellett ám ez is.
több mint 12 éve
két szék közt a pad alá fogunk esni. se Bass, se Wilson - $400K1 pozitívum van: Reggie-nek nincs nagy egója. simán kivágja a saját mid round pickjeit is, tehát képes beismerni, hogy tévedett. csak nehogy őt vágják ki a szezon után
több mint 12 éve
Akkor már Pryor - ez a helyzet egy nagy, nagy.... nem értem én sem.Pryor lesz a kezdő a Colts ellen. de, mivel 4 QB-nk van, ezért lehet, hogy mindegyik játszik egy negyedetdeyellAkár... és Flynn a kezdő kúbé 😀 . Azt gondolom, hogy már szeptemberben le fogják amortizálni a "fal" mögött, úgyhogy a TP bandwagon megnyugodhat: októbertől 9:1-hez, hogy read option focit játszunk 😀.toxiqueAdam Caplan szerint Basst felkapta a Bears a waiverről.empty taxiaz áldóját. sejtettem, hogy kelendő lesz. 4 QB 2 punter FTW 😀😀 😊deyell
több mint 12 éve
Erről a Bass srácról tudnátok mondani pár szót?tüsi91van upside-ja, csak el kell mennie az edzőterembe, és felszednie pár kiló izmot, és jó lesz. van pár pass rush move-ja. a futás ellen egyelőre nulla. project
több mint 12 éve
Erről a Bass srácról tudnátok mondani pár szót?
több mint 12 éve
Raiders are waiving fourth-round QB Tyler Wilson, per league source.ennek így aztán sok értelme volt. Bass out..
Reggie mit csinálsz b++++++++ ?
Tyler Wilson, 4th-round QB cut by Raiders, received $491,000 bonus....a month ago. With bonus paid off, very likely to be claimed
több mint 12 éve
Pryor lesz a kezdő a Colts ellen. de, mivel 4 QB-nk van, ezért lehet, hogy mindegyik játszik egy negyedetAkár... és Flynn a kezdő kúbé 😀 . Azt gondolom, hogy már szeptemberben le fogják amortizálni a "fal" mögött, úgyhogy a TP bandwagon megnyugodhat: októbertől 9:1-hez, hogy read option focit játszunk 😀.toxiqueAdam Caplan szerint Basst felkapta a Bears a waiverről.empty taxiaz áldóját. sejtettem, hogy kelendő lesz. 4 QB 2 punter FTW 😀😀 😊deyell
több mint 12 éve
Akár... és Flynn a kezdő kúbé 😀 . Azt gondolom, hogy már szeptemberben le fogják amortizálni a "fal" mögött, úgyhogy a TP bandwagon megnyugodhat: októbertől 9:1-hez, hogy read option focit játszunk 😀.Adam Caplan szerint Basst felkapta a Bears a waiverről.empty taxiaz áldóját. sejtettem, hogy kelendő lesz. 4 QB 2 punter FTW 😀😀 😊deyell
több mint 12 éve
Adam Caplan szerint Basst felkapta a Bears a waiverről.empty taxiaz áldóját. sejtettem, hogy kelendő lesz. 4 QB 2 punter FTW 😀😀 😊
több mint 12 éve
Adam Caplan szerint Basst felkapta a Bears a waiverről.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Lamar Mady -> practice squadnem vagyok túl elégedett vele, sok büntetést hoz össze.
több mint 12 éve
Azzal hogy kivágták Meskót, ez a Kluwe vagy King értékesítése projekt szerintem nem fog bejönni.Bruceszerintem sem fog, bár Meskónak ehhez nincs köze. ő egy alsó közép kategóriás punter nagyjából.
a Jags elvitte D.J. Williamset waiverről. ők ugye előrébb vannak a sorban, mint mi. kíváncsi lettem volna, hogy lecsapunk-e rá (volt Packers játékos)
több mint 12 éve
Azzal hogy kivágták Meskót, ez a Kluwe vagy King értékesítése projekt szerintem nem fog bejönni.
több mint 12 éve
1. Ki lesz a kezdő QB, és kinek örülnél inkább?Flynn lesz a kezdő, de én TP-nek örülnék jobban
2. Ki lesz a legproduktívabb elkapónk?
Streater
3. Az OL-ban ki lesz a legjobban teljesítő playa? (Veldheeren kívül)
Wisniewski
4. Run DMC lehozza sérülés nélkül a szezont?
Sajnos idén is lesz sérülése
5. Hány yardot vársz tőle?
1000-1200 yard
6. Janonak mennyi lesz a season high FG?
59
7. Mit vársz a playcallingtól?
Ha Flynn lesz a kezdő, akkor offense oldalon nem sokat várok, ha Pryor lesz, akkor viszont fajin dolgokat várok, ami miatt jó lesz nézni az O-t
A védelem remélem legalább a futás ellen működni fog.
8. Ki éri el a legtöbb sacket?
Sio
9. Ki lesz a legjobb DL playa?
Houston
10. Ki lesz a LB corp leadere?
Roach
11. Ki lesz a legjobb a seconderyből?
Hayden
12. Ki szedi a legtöbb interceptiont?
Hayden
13. Ki lesz a legjobb visszahordónk?
Ford
14. Condo pro bowler lesz?
Nem
15. Ki lesz a legnagyobb pozitív csalódás? (OFF és DEF külön lehet)
Offense - Pryor
Defense - Sims
16. Ki lesz a legnagyobb BUST? (szintén)
Offense - Flynn
Defense - Burnett
több mint 12 éve
Jake Scott nagyon jól jönne sztem nekünk. Lionsnál még kezdőként is felmerült a neve, surprise cut-nak tartják...ha nem sérülés miatt akkor sztem itt upgrade lenneRolniPFF-nél Jake Scott preseason értékelése 2,7. Willie Smith-é 3,8 😀
www.profootballfocus.com/blog/2013/09/01/cut-tracker-offensive-linemen/
több mint 12 éve
- Az OL iszonyat gyenge lett és nem is van remény a nagyobb erősítésre. OG posztra talán a Velasco, Kelemete, Scott hármasból kellene valakit elhozni, esetleg Danny Watkins-t, hátha a környezetváltozás kihoz belőle egy backup szintet. OT posztra sok jelölt nincs, Roland lenne aki a Bengals-ban szerepelt RT poszton Andre Smith előtt/mellett illetve sokszor volt 6. OL futásnál. Datko akit anno a tavalyi drafton vártam, hogy későbbi körökben elvisszük, de végül a Packers vitte a 7. körben.- QB poszton kicsit sokan vagyunk, kíváncsi leszek ki lesz a kieső, lehet egy ajánlatra várnak McKenzi-ék? Puntereknél ugyan ez lehet a helyzet.
- Nekem az LB sor is nagyon soványnak tűnik, Moore sérülésével van 3 kezdő(Burnett,Roach,Maiava) plusz egy (kis)Burnett... ide mindenképp kell hozni valakit.
- Reece + Olawale, jó kis kettős, remélem Olsen jól fogja őket használni. Velük már nem tartom gyengének az RB depth-et.
- DE posztra sincs igazán ígéretes jelölt, úgyhogy sok jóra itt sem számíthatunk....
Kell itt még agyalni, hogy lehet ezt a bandát ütőképesebbé tenni.
Majd elfelejtettem: az nfl.com-on már találgatják mely csapat sajnálja meg Tebow-t és mi vagyunk éppen a jelölt 😀
Mike Mitchell pedig kezdő SS lett Carolinában. Remélem bemutat majd pár pusztító szerelést.
több mint 12 éve
Igen Velasco-t írtam korábban is...ő is upgrade lenne belülők még:Sztem 8 meccset tuti kihagy ezzel a sérüléssel...addig meg ne foglalja a helyet..az nagy luxus lenne...Veldheer még nem official, de ő lesz a visszatérős IR-ünkRolniaz nem jó, mert akkor kihagy 8 meccset. jobb lenne, ha hamarabb vissza tudna térni, és Bergstrom lenne a visszatérős. namind1deyell
Jake Scott nagyon jól jönne sztem nekünk. Lionsnál még kezdőként is felmerült a neve, surprise cut-nak tartják...ha nem sérülés miatt akkor sztem itt upgrade lenneRolni
Marvin Austin DT
Fernando Velasco C/OG
Chris Harper WRdeyell
Austin nem tudom...most nem a DT a prioritás sztem nálunk, az aránylag rendben van
Harper miket droppolt már ellenünk is...nálam pass...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM