Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 380 — Sworn to the Dark
J'Marcus Webbet kirakta a Bears, bár ő elég gyenge játékos, még így is jobb mint Barron vagy Willie Smith. gyűjtsük be, én azt mondomdeyell
Gyenge helyére gyenge? Másfél héttel a szezon kezdete előtt? Minek? Jamarcus a liga egyik legrosszabb támadó falembere volt (meg előtte is).tüsi91
nem. fosgyenge helyére gyenge.deyell
Én hibáztam elsőre, de azon vitatkozhatunk, hogy Webb melyik kategória az általad említett kettőből. Nem könnyű a választás.tüsi91
a kezdők közül az egyik legrosszabb OT volt Webb tavaly, ezt elfogadom. Barron meg W. Smith pályázhat viszont a legrosszabb backup OT címre, akkor melyik az ideálisabb. láttad őket játszani? csak az nem veri meg őket, aki nem akarja, beleértve a huszadik számú védőket is, így volt ez a legutóbbi meccsen is.

vagy hozzuk inkább Zebrie "C'mon Man" Sanderst? nehéz kérdés, nem lennék most RM helyében.

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
J'Marcus Webbet kirakta a Bears, bár ő elég gyenge játékos, még így is jobb mint Barron vagy Willie Smith. gyűjtsük be, én azt mondomdeyell
Gyenge helyére gyenge? Másfél héttel a szezon kezdete előtt? Minek? Jamarcus a liga egyik legrosszabb támadó falembere volt (meg előtte is).tüsi91
nem. fosgyenge helyére gyenge.deyell
Én hibáztam elsőre, de azon vitatkozhatunk, hogy Webb melyik kategória az általad említett kettőből. Nem könnyű a választás.
több mint 12 éve
nem. fosgyenge helyére gyenge.

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Gyenge helyére gyenge? Másfél héttel a szezon kezdete előtt? Minek? Jamarcus a liga egyik legrosszabb támadó falembere volt (meg előtte is).
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 531
Nálam is inkább TP, mint Flynn, de a szépen helytállttól sztem kicsit odébb volt...3\8 37 1INT?
Volt 2 jósikeres passza.
Volt egy rosszabb, amit a TE bravúrral korrigált és lehúzott.
Aztán a futásokon kívül más nem nagyon.
Ok, h jó a cover, de nem volt veszett pass rush...egy jó QB talált volna vmit.Rolni
Már bocs Rolni a kötözködésért de hol van nekünk jobb QB-ink 😊.
Mindenesetre a jelenlegi állományból én TP-t kezdetném de amint olvasom Te is. Kérdés űber konzervatív DA kit fog?Cubehead
Egy törékeny zsebirányítót kezdetni e mögött a fal mögött... az "konzervativ" döntés volna?
Azt nem értem, ha RM figyelemmel kísérte Flynn pályáját és tudott minden paraméteréről: akkor mi a fészkes fenének vállaltuk be?toxique
én már semmit nem értek.

Am. milyen jó, hogy vagy már 6 pick áll irányítókban az elmúlt 2-3 szezonból, mellesleg mind olyan, amelyből már egy fasza D#-t/OL-t össze lehetett volna rakni. Értem én, hogy cap helyzet, meg miegymás, de azért egy minimális előrelépést, értelmes draftolást/FA-t elvárnék.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Nálam is inkább TP, mint Flynn, de a szépen helytállttól sztem kicsit odébb volt...3\8 37 1INT?
Volt 2 jósikeres passza.
Volt egy rosszabb, amit a TE bravúrral korrigált és lehúzott.
Aztán a futásokon kívül más nem nagyon.
Ok, h jó a cover, de nem volt veszett pass rush...egy jó QB talált volna vmit.Rolni
Már bocs Rolni a kötözködésért de hol van nekünk jobb QB-ink 😊.
Mindenesetre a jelenlegi állományból én TP-t kezdetném de amint olvasom Te is. Kérdés űber konzervatív DA kit fog?Cubehead
Egy törékeny zsebirányítót kezdetni e mögött a fal mögött... az "konzervativ" döntés volna?
Azt nem értem, ha RM figyelemmel kísérte Flynn pályáját és tudott minden paraméteréről: akkor mi a fészkes fenének vállaltuk be?
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 612 — Dolphins fan
Én olyan vagyok, hogy ha valakit eldöntök, hogy ő a favoritom, akkor mellette kiállok nagyon sokáig. Jelzem, hogy így lesz Clowneyval is. Mint ahogy idén volt Star Lotulelei esetén is. Sokat kell letennie Haydennek, legyen bármilyen szimpatikus, hogy elfelejtsem, hogy nem Starra esett a választásunk.

Bár azt tudom, hogy tulajdonképpen ugyanott lennénk Starral is mint most, hogy nem igazán lenne pass rush, de akkor is.Bruce
jobbat mondok; Dion Jordan. Nem tudom mit kellett ekkora rizikót vállalnunk...Amadeus91
Sajnos még benne van a vállműtét, de kezd egyre jobb lenni. Szezonnyitóra brutál jó lesz. De, hogy majd meddig bírja: kérdéses. Elit pass rusher, de sérülékeny is.
Tudom miért írtad pont őt. De ha nem fejtem ki akkor is érted. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Én olyan vagyok, hogy ha valakit eldöntök, hogy ő a favoritom, akkor mellette kiállok nagyon sokáig. Jelzem, hogy így lesz Clowneyval is. Mint ahogy idén volt Star Lotulelei esetén is. Sokat kell letennie Haydennek, legyen bármilyen szimpatikus, hogy elfelejtsem, hogy nem Starra esett a választásunk.

Bár azt tudom, hogy tulajdonképpen ugyanott lennénk Starral is mint most, hogy nem igazán lenne pass rush, de akkor is.Bruce
jobbat mondok; Dion Jordan. Nem tudom mit kellett ekkora rizikót vállalnunk...
több mint 12 éve
J'Marcus Webbet kirakta a Bears, bár ő elég gyenge játékos, még így is jobb mint Barron vagy Willie Smith. gyűjtsük be, én azt mondom

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Én is így vagyok ezzel minden évben, hogy van egy favoritom. Sokáig én is Star-ral szimpatizáltam. Amikor egyzser azt hiszem Höri említette egy írásában Hayden-t és akkor ő is nagyon szimpatikus lett, így nem bántam amikor őt húztuk be, csak nagyon meglepett.

Idén is van pár játékos akit kiszemeltem, idén azt hiszem a Vanderbilt-es Jordan Matthews (WR) és a Baylor-os Lache Seastrunk (RB) lesz a követendő játékosom. Tegnap Matthews olyan meccset produkált, ami miatt elfelejtettem 4-kor a meccsünkre váltani!

Viszont azt örömmel olvasom, hogy Watson jobb volt mint Barron! Ennyi nekem elég is, legyen az angol a kezdő LT.

több mint 12 éve
nézzük a pozitívumot is. élete első LT meccsén Watson jobban játszott, mint Barron eddig bármikor.

profootballtalk.nbcsports.com/2013/08/30/raiders-may-have-found-an-answer-on-line/

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto

Bár azt tudom, hogy tulajdonképpen ugyanott lennénk Starral is mint most, hogy nem igazán lenne pass rush, de akkor is.
több mint 12 éve
Jó néha ezt az optimizmust olvasni Cube 😊 !

Hát én ezt a D-t nagyon nem látom pofásnak...lehet velem van a gond. MInden kezdő O úgy ment át rajtuk, mint kés a vajon, aztán tegnap még a 2. vonal is tudott rajtuk haladni, pontot szerezni. DL futás ellen rendben lesz\lehet sztem, de pass rush honnan lesz??
Rolni
a draft első napja óta ezt vonyítom bele az éjszakába minden éjjel.Amadeus91
Viszont ha a következő drafton sem akarjuk megoldani a pass rusht, akkor hiába lesz irányítónk, védelem megint nem lesz...

Béna ez a RM 😀Bruce
majd akkor az FA piacról megoldja, lesz $70 millió erre.

néztem Clowneyt a North Carolina ellen, erősen limitálták a snapszámát, alig volt a pályán, mert állítólag nem megfelelő a kondija. nem biztos, hogy ő a legjobb prospect, ha nem megfelelő a munkamorálja. majd kiderül

több mint 12 éve

Hát én ezt a D-t nagyon nem látom pofásnak...lehet velem van a gond. MInden kezdő O úgy ment át rajtuk, mint kés a vajon, aztán tegnap még a 2. vonal is tudott rajtuk haladni, pontot szerezni. DL futás ellen rendben lesz\lehet sztem, de pass rush honnan lesz??
Rolni
a draft első napja óta ezt vonyítom bele az éjszakába minden éjjel.Amadeus91
Viszont ha a következő drafton sem akarjuk megoldani a pass rusht, akkor hiába lesz irányítónk, védelem megint nem lesz...

Béna ez a RM 😀
több mint 12 éve

Rolni
a draft első napja óta ezt vonyítom bele az éjszakába minden éjjel.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Messze nincs még 1/1. Az NFL nem ennyire egyszerű. minden évben bemondják a tuti SB esélyeket is, aztán rájátszásba alig jutnak.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Cube: sztem 1/1-re nem Clowney-t fogjuk húzni. mostanában voltak olyan scouting reportok róla, hogy kérdőjeles a munkamorálja, nem edz elég keményen, mert tudja, hogy kirobbanthatatlan a csapatból, csináljon bármit, ez pedig nagy red flag RM-nél. QB pick lesz, erre fogadni is mernék, az pedig jó eséllyel Bridgewater, akit Rodgershez hasonlítanak, így McKenzie is biztosan jó véleménnyel van róla.deyell
Akkor meg inkább basszák ki RM-et! 😀 Aztán akkor jöhet a paprikajancsi 😉
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 357 — Raiders fan
Cube: sztem 1/1-re nem Clowney-t fogjuk húzni. mostanában voltak olyan scouting reportok róla, hogy kérdőjeles a munkamorálja, nem edz elég keményen, mert tudja, hogy kirobbanthatatlan a csapatból, csináljon bármit, ez pedig nagy red flag RM-nél. QB pick lesz, erre fogadni is mernék, az pedig jó eséllyel Bridgewater, akit Rodgershez hasonlítanak, így McKenzie is biztosan jó véleménnyel van róla.deyell
+1

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Cube: sztem 1/1-re nem Clowney-t fogjuk húzni. mostanában voltak olyan scouting reportok róla, hogy kérdőjeles a munkamorálja, nem edz elég keményen, mert tudja, hogy kirobbanthatatlan a csapatból, csináljon bármit, ez pedig nagy red flag RM-nél. QB pick lesz, erre fogadni is mernék, az pedig jó eséllyel Bridgewater, akit Rodgershez hasonlítanak, így McKenzie is biztosan jó véleménnyel van róla.

több mint 12 éve

Moore nagyon érdekes eset. Úgy tűnt rookie évében, h steal, de azóta nem nagyon villog. Tegnap is sztem béna volt. Butler reméljük átmenti a formáját a rendes szezonra és nem Criner 2.0 lesz...ugye Juron villogott tavaly TCben, még pre meccseken is bíztató volt, aztán azóta semmi. Tegnap is kurva gyenge volt...Ha nem tudunk vhonnan összekukázni vmi rendesebb WR-t akkor legkésőbb Holmes letiltásból visszatérésekor kerülhet utcára sztem. Ugyanis Holmes jobban megérdemli sztem a kerettagságot...
Ford visszahordásban reméljük veszélyes lesz és talán kis idővel WRként is felveszi a fonalat, de vhogy nem tűnt olyan harcosnak már mint rookieként...

Kasa valóban bíztatóan mozog, csakúgy mint Rivera. Talán sikerült találni vmit etéren. Ettől még kéne idénre legalább eléjük vki ideális esetben...

Jennings eddig valóban jól fest, de azért óvatosan ezzel, mert nagyot koppant ő a Jagsnál...

LB egység valóban jobban fest, de eddig olyan nagyon ez nem ütközött ki a pályán sztem. Burnett coverbe elég lassú már, Burris ki tudja mikor lesz kész, Maiava tegnap elég upandown volt, mondjuk neki első meccse volt, Roach eddig nem nyűgözött le semmivel, Sio dettó...
Valahogy a front 7 futás ellen úgy fest rendben van, bár azért külső hosszú futásokkal lesz gondunk sztem, de passz ellen elég súlytalanok...
Secondaryban Jenkins és Porter eddig 0, pirítós...Hayden tetszik, de rookie rengeteg kihagyás után azért...
A Woodson-Branch duóban bízok hátul Young-al kiegészülve, de ez így nagyon kevés lesz.
Játszunk kétszer Peyton és Rivers ellen, aztán jön Luck, RG3, Big Ben, Eli, Schaub, Romo...szét fogják szedni a sec-et, ha nem találunk pass rusht vhol a sufniban...

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 740
DA nyilatkozata alapján TP még versenyben van a kezdő posztért. Persze az kérdés,hogy mi alapján fog dönteni (Flynn karkának állapota alapján vagy PS alatt mutatott játék alapján).

Steater szvsz a mi #1 WR-ünk, míg hatalmas kérdés Moore a számomra. Hue alatt amikor Coryell rendszerben deep threat-ként használtuk ment neki de mióta vissza tértünk Wco-ra azóta szenved csak most már nagyon látványosan. Sajnálnám ha túl adnánk rajta mert van benne potenciál de ilyen mutatott játékkal ....... Butler és Holmes viszont nagyon szépen dolgozott egész PS alatt. Ford még keresi önmagát de benne is ott van a potenciál. Viszont Moore után a másik nagy kérdés Criener. Tegnap DA és McKenzie is nézte szerintem,hogy mi legyen vele mert szignifikánsabb játék időt kapott amivel újfent nem nagyon tudott élni. 6'4 magas de egyszerűen eltűnik a pályán. Kíváncsi leszek a sorsára.

Kasa viszont nagyon rendben van. Tanul egy évet Saundersel és ő lehet a kövi Zach Miller némi optimizmussal. Mindenesetre amit eddig lehetett látni belőle (nem túl sok) az biztató.

Jennings minden képen jó húzás volt. Ha Dmc kidől szokásához híven se lesz nagy gáz.

Ami meg a D-t illeti:
Szerintem egész pofás tavalyhoz képest leszámítva a pass rush hiányát egyértelmű a fejlődés.
Bilukidi szépen beforgott és egyre jobb. Összeségében jó PS-n van túl. Crawford is javuló teljesítményt mutatott, egész biztató. Sims egy szörny csak bírja egészség ügyileg. Viszont Valkertől sokkal több kell. Bass kellemes meglepetés,ő is jó PS-t zárt.
Az LB állomány egyértelműen javult és ha vissza tér Maiva és Burriss akkor meg csak jobb lehet.
A Secondery meg abszolult zsír (tavalyhoz képest). Ha megtudjuk oldani,hogy legyen némi nyomás az ellenfél QBjain legalább kulcs szitukban akkor nincs minden veszve a szezont illetőleg.

több mint 12 éve
Chris Kluwe ‏@ChrisWarcraft 7m
On a serious note, really glad I got to spend this preseason with @MarquetteKing. No matter what happens, it was an honor. Kid can kick 😊

Marquette King ‏@MarquetteKing 4h
Had a great expirence with @ChrisWarcraft this preseason we got each other better. It was an honor bro. #KickSquad

Ez egy ritka battle ebben a businessben...

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 740
Bridgewater\Clowney here we come!!!Rolni
Mondjuk én a kettő közül akkor már inkább Clowney-t vinném s legalább akkor egy csapat rész kész lenne. Néztem éjféltől a meccsüket és amikor fent volt egy hibát leszámítva végig ott lihegett a NC QB nyakában (pedig meg jegyzendő,hogy elég formán kívül játszott)

több mint 12 éve
Bridgewater\Clowney here we come!!!

több mint 12 éve
Ja ha Willie marad 53ban akkor sírok majd egyet...