Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 740
Nálam is inkább TP, mint Flynn, de a szépen helytállttól sztem kicsit odébb volt...3\8 37 1INT?
Volt 2 jósikeres passza.
Volt egy rosszabb, amit a TE bravúrral korrigált és lehúzott.
Aztán a futásokon kívül más nem nagyon.
Ok, h jó a cover, de nem volt veszett pass rush...egy jó QB talált volna vmit.Rolni
Már bocs Rolni a kötözködésért de hol van nekünk jobb QB-ink 😊.
Mindenesetre a jelenlegi állományból én TP-t kezdetném de amint olvasom Te is. Kérdés űber konzervatív DA kit fog?Cubehead
Nincs jobb QBnk, de ettől még sztem nem állt helyt ma TP és a Bears elleni meccs inkább kiugró jó meccsnek tűnik cserék ellen, mintsem valós teljesítmény...emiatt nem lehetünk nyugodtak, bizakodóak sztem...ennyiRolni
Hát nyugodtak szerintem sem lehetünk, sőt idén is még jó sok szenvedés vár ránk! De eljön majd a mi időnk 😊
Viszont sackel és fumble-l nyugtáztam,hogy beállt a nagy kedvencem ráadásul LT-nek / Smith. Vicc az ember nem tudom mit keres rosteren még mindig.

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 357 — Raiders fan
Nálam is inkább TP, mint Flynn, de a szépen helytállttól sztem kicsit odébb volt...3\8 37 1INT?
Volt 2 jósikeres passza.
Ok, h jó a cover, de nem volt veszett pass rush...egy jó QB talált volna vmit.Rolni
Mindenesetre a jelenlegi állományból én TP-t kezdetném de amint olvasom Te is. Kérdés űber konzervatív DA kit fog?Cubehead
Nincs jobb QBnk, de ettől még sztem nem állt helyt ma TP és a Bears elleni meccs inkább kiugró jó meccsnek tűnik cserék ellen, mintsem valós teljesítmény...emiatt nem lehetünk nyugodtak, bizakodóak sztem...ennyi

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Volt 2 jósikeres passza.
Mindenesetre a jelenlegi állományból én TP-t kezdetném de amint olvasom Te is. Kérdés űber konzervatív DA kit fog?

több mint 12 éve
Volt 2 jósikeres passza.
Ok, h jó a cover, de nem volt veszett pass rush...egy jó QB talált volna vmit.

több mint 12 éve
Amúgy ez a meccs leginkább arra volt jó, h lehűtse a TP hype-ot...
van 2 db back upnak való QBnk...egyik megoldás sem lesz túl jó...a csapat szenvedni fog jó sokat idén...Rolni
Hűteni hűtötte a kedélyeket de én még mindig azt mondom,hogy jobban járnánk WK1 startreként TP-vel,mint Flynnel. Vizionálom,hogy ilyen cover mellett az Ő játékával még ennyi pontunk sem lehet. TP pedig egész pofásan he nem is hű de szuperül helyt állt egy gyors,rotációs D-vel szemben (még ha csak csere sor is volt,bár kb a mi Oline-unk is) akik ráadásul mobilis qb ellen edződnek gyakorlás során is.

több mint 12 éve
Azt néztem,hogy Crawford amúgy nem reménytelen, ammennyire gyengén kezdte a PS-t annyira jól zár. Mind Rde mind Ut-ként kezd elég pofás lenni persze 2teamben értve. Most is szépen robbant át Quinn arcába. 😊

több mint 12 éve
Amúgy ez a meccs leginkább arra volt jó, h lehűtse a TP hype-ot...
van 2 db back upnak való QBnk...egyik megoldás sem lesz túl jó...a csapat szenvedni fog jó sokat idén...

több mint 12 éve
Kezdő D első drive elég halovány lett megint...

Mastrud egy remek egykezes, majd egy drop, bár jó szoros volt a D rajta...

TP eddig szépen mozog, dobál...sajnos Moore nincs a toppon...sackért kár volt

Watson eddig rendben van, bár ez a DL ugye elég cserés

Védelmünk nagyon vanilla...remélem a playcalling kicsit erősödik élesben...

DJ szép védekezés red zoneban...

TP INT nagy kár...ha erősebbet dob sima TD, mert Ford verte az emberét...Ford sztem nem hitte el, h onnan még INT lehet egy kezes INT!!...ha készül rá és harcol érte simán leüti...

Bilukidi szép sack...egykori elsőkörös Carpenteren...

TP lábbal továbbra is remek 😊

Secondary nagyon leveszi az elkapóinkat...TPnek nem sok esélye van...üresbe talán az elején tudott 1et dobni...

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
huje penalty utan, ismet 3 snap-nyi gyonyoru vedkezes...
3 run play, 58 yard...teccetos
meg 3 run, 3 yard...6 play 0 pass...nem ertem, hogy legalabb preseasonbe miert nem probalkozunk es gyakorlunk?!?
több mint 12 éve
szep rz vedekezes utan egy *** tamadas...Pari
meg kell hagyni gyonyoruen szedte le a vedo...kar erte, mert Ford naon meg tudta volna verni a vedot, ha maga ele kapja a lasztit.
több mint 12 éve
szep rz vedekezes utan egy *** tamadas...
több mint 12 éve
mind hülyék vagyunk, h egy pre-season meccs miatt felkeltünk ilyen korán 😊Rolni
Csak megszállottak 😊
Hajrá TP Go Raiders

több mint 12 éve
mind hülyék vagyunk, h egy pre-season meccs miatt felkeltünk ilyen korán 😊

több mint 12 éve
Ki lesz fenn 4tol? 😊Rolni
en...
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 396 — Így remélem megfelelek nektek.....
Őszintén... Mi baj lehet ha TP kezd?! 😊szenteattis
Esetleg megsérül.... 😉dande
menjél a negatív hullámaiddal.Amadeus91
Szólj Allan-k hogy ma ne játszassa és nincs gond. De szvsz Gloin is belejönne ha nem is nagy ős NFL QB tehetség a munkamorálja nagyon jó már eddig is sokat fejlődött. Egyébként nyilván nem kívánom csak magas labda volt 😀
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 531
Esetleg megsérül.... 😉dande
menjél a negatív hullámaiddal.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 396 — Így remélem megfelelek nektek.....
Esetleg megsérül.... 😉
több mint 12 éve
szenteattis Las Vegas Raiders 70 — Szuperhős kategória
Őszintén... Mi baj lehet ha TP kezd?! 😊
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Én tervezem. Nagyon kíváncsi vagyok Hayden és Watson szereplésére, még ha a Seahawks nagyon tartalékos DL-el is készül.peterbadbone
én is. már ha nem alszom be 😊 idén még úgysem láttam végig egy PS meccsünket sem 😕 de DJre és TPre kiváncsi leszek - főként.

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Én tervezem. Nagyon kíváncsi vagyok Hayden és Watson szereplésére, még ha a Seahawks nagyon tartalékos DL-el is készül.

több mint 12 éve
Ki lesz fenn 4tol? 😊

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 380 — Sworn to the Dark
"There's a lot of different philosophies on how to develop quarterbacks, and it's hard here. They don't just say, 'OK, let's start with base coverages.' They throw a lot at you." - Tyler Wilson

hosszútávú project lesz.

más. McKenzie tavalyi, később cutolt pickje így nyomja a 49ersnél eddig: Nate Stupar +3.0, including +2.1 vs. run. Also has a sack and two hurries in 15 pass rushes. (PFF)

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
Bruce hol olvastad, h első héten is TP a kezdő?Rolni
Igazából csak mint lehetőség számolnak vele, nem egy edző szájából hangzott el, úgyhogy revideálom a beírásomat!

Itt van a KFFL-ről a bejegyzés:

In the opinion of Bay Area News Group's Jerry McDonald, Oakland Raiders QB Terrelle Pryor could win the starting job if he avoids committing turnovers and displays leadership skills in the team's fourth preseason contest. With Matt Flynn (arm) has a sore right throwing arm, Pryor will remain on the field for an extended period.

Fantasy Tip: McDonald noted that the playbook changes when Pryor is in the game instead of Flynn. More and more, Pryor is looking like the Week 1 starter. Heck, Oakland could use a mobile QB if their offensive line is going to be weak. Pryor has QB3 appeal in those fake leagues that warrant you tucking away a second backup; he could be one of the biggest risers in fantasy if he puts it all together.Bruce
Ja jó, csak azt hittem, már le is nyilatkozta vhol DA.
Ha nem játszik rosszul sztem simán kezdhet...

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Bruce hol olvastad, h első héten is TP a kezdő?Rolni
Igazából csak mint lehetőség számolnak vele, nem egy edző szájából hangzott el, úgyhogy revideálom a beírásomat!

Itt van a KFFL-ről a bejegyzés:

In the opinion of Bay Area News Group's Jerry McDonald, Oakland Raiders QB Terrelle Pryor could win the starting job if he avoids committing turnovers and displays leadership skills in the team's fourth preseason contest. With Matt Flynn (arm) has a sore right throwing arm, Pryor will remain on the field for an extended period.

Fantasy Tip: McDonald noted that the playbook changes when Pryor is in the game instead of Flynn. More and more, Pryor is looking like the Week 1 starter. Heck, Oakland could use a mobile QB if their offensive line is going to be weak. Pryor has QB3 appeal in those fake leagues that warrant you tucking away a second backup; he could be one of the biggest risers in fantasy if he puts it all together.
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Aaron Curry visszavonult. 27 évesen. Kár érte.