Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Bruce hol olvastad, h első héten is TP a kezdő?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Watson kipróbálásának örülök, rosszabb nem lehet mint Barron. Remélem Pryor muatat abból az elszántságból amit az edzéseken, az offseason-ben és a preseason-ben láthattunk/hallhattunk tőle és a kiharcolt helyét megtartja a szezon folyamán.
több mint 12 éve
Az első héten már játszani fog DMC Allen szerint. Valamint korábban is szó volt róla, de most már biztos, hogy Pryor kezd a Seahawks ellen és az első héten is. Menelik Watson lesz a kezdő LT a preseason utolsó meccsén, aki még életében nem játszott ezen a poszton, meglátjuk!Raiders OC Greg Olson believes his scheme can "maximize" Terrelle Pryor's talents and "allow him to progress" as the season goes on.
Pryor has emerged as the favorite to start Week 1 over Matt Flynn after outplaying him in the first three preseason games. The Raiders are expected to adjust their scheme to his strengths, rather than ask him to run a traditional West Coast offense. "When you see Terrelle in a game, he just looks faster than the other players," Olson said. "That’s what jumped out at me. We’ll continue to work to develop him, but we don’t want to take away from his strengths. Right now we’re looking for playmakers."
több mint 12 éve
azt jól láttam, vagy csak a tömény ütött meg, hogy DMC nem játszott a Bears ellen? Nincs korán még sérültnek lenni?
több mint 12 éve
tessön, a Jetssze kő biznicelni 😉Az a tuti (jobban is jársz) ha abba se hagyod a piálást egészen a "18." hétig... 😕srácok, GT-ben, a sokadik tivornya után, mikor valaki mobilnetén megláttam a 0 sacket a Bears ellen, komolyan elkeseredtem (volt okom inni tovább..)Igyál még 😀Bruce
h állunk most?Amadeus91
Amm a falba leigazolhatnánk 3 különböző méretű 5 darab szemeteskonténert. Középen lenne a legnagyobb rozsdás kerekekkel ami nehezen mozdítható (nehéz lenne a védőfalembereknek csak úgy félretolni az útjukból), és a szélen pedig a kisebbek/könnyebbek jól bezsírozott könnyen forgó jó minőségű rozsdamentes kerekekkel. Természetesen a "Guardok" helyén a köztes "kategória" lehetne. Aztán egy lánccal összekötni őket és lám, megvan a zseb! 😊 2 garnitúrát kellene venni, hogy az egyik támadósor fehér míg a másik matt fekete színben pompázhasson! 😕TST

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Elég egy is, pár perc alatt átfújható a meccsek között.Az a tuti (jobban is jársz) ha abba se hagyod a piálást egészen a "18." hétig... 😕srácok, GT-ben, a sokadik tivornya után, mikor valaki mobilnetén megláttam a 0 sacket a Bears ellen, komolyan elkeseredtem (volt okom inni tovább..)Igyál még 😀Bruce
h állunk most?Amadeus91
Amm a falba leigazolhatnánk 3 különböző méretű 5 darab szemeteskonténert. Középen lenne a legnagyobb rozsdás kerekekkel ami nehezen mozdítható (nehéz lenne a védőfalembereknek csak úgy félretolni az útjukból), és a szélen pedig a kisebbek/könnyebbek jól bezsírozott könnyen forgó jó minőségű rozsdamentes kerekekkel. Természetesen a "Guardok" helyén a köztes "kategória" lehetne. Aztán egy lánccal összekötni őket és lám, megvan a zseb! 😊 2 garnitúrát kellene venni, hogy az egyik támadósor fehér míg a másik matt fekete színben pompázhasson! 😕TST
Nagy előnye még, hogy false start gyakorlatilag kizárt.
több mint 12 éve
Az a tuti (jobban is jársz) ha abba se hagyod a piálást egészen a "18." hétig... 😕srácok, GT-ben, a sokadik tivornya után, mikor valaki mobilnetén megláttam a 0 sacket a Bears ellen, komolyan elkeseredtem (volt okom inni tovább..)Igyál még 😀Bruce
h állunk most?Amadeus91
Amm a falba leigazolhatnánk 3 különböző méretű 5 darab szemeteskonténert. Középen lenne a legnagyobb rozsdás kerekekkel ami nehezen mozdítható (nehéz lenne a védőfalembereknek csak úgy félretolni az útjukból), és a szélen pedig a kisebbek/könnyebbek jól bezsírozott könnyen forgó jó minőségű rozsdamentes kerekekkel. Természetesen a "Guardok" helyén a köztes "kategória" lehetne. Aztán egy lánccal összekötni őket és lám, megvan a zseb! 😊 2 garnitúrát kellene venni, hogy az egyik támadósor fehér míg a másik matt fekete színben pompázhasson! 😕
több mint 12 éve
srácok, GT-ben, a sokadik tivornya után, mikor valaki mobilnetén megláttam a 0 sacket a Bears ellen, komolyan elkeseredtem (volt okom inni tovább..)Igyál még 😀
h állunk most?Amadeus91
több mint 12 éve
srácok, GT-ben, a sokadik tivornya után, mikor valaki mobilnetén megláttam a 0 sacket a Bears ellen, komolyan elkeseredtem (volt okom inni tovább..)h állunk most?
több mint 12 éve
Akár, bár SD-ban ink az a gond h sok a szélén rutintalan arc.tán pont a Chargers? CBhiányuk van. nem sérült amúgy, ez csak amolyan "ne hogy rajta legyen a rosteren" sérülés, mint tavaly Kingnél. én inkább arra gondolok, hogy a cut jobban terhelné a capet, ahogyan Brisielnél is.deyellHanson-t én se vágom miért IR-re tették, de biztos valami pénz van a dologban...BruceHanson egy rutinos nickel, nem kizárt h vki felkapná szezon közben ha felépülne, lehet ezt akartátok elkerülni.empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
ez amúgy mi akart lenni Haydentől?Le akarta állítani a TE-t, de mellé ugrott nagy igyekezetében 😀
deyell
több mint 12 éve
ez amúgy mi akart lenni Haydentől?chemicals keep me under control
több mint 12 éve
tán pont a Chargers? CBhiányuk van. nem sérült amúgy, ez csak amolyan "ne hogy rajta legyen a rosteren" sérülés, mint tavaly Kingnél. én inkább arra gondolok, hogy a cut jobban terhelné a capet, ahogyan Brisielnél is.Hanson-t én se vágom miért IR-re tették, de biztos valami pénz van a dologban...BruceHanson egy rutinos nickel, nem kizárt h vki felkapná szezon közben ha felépülne, lehet ezt akartátok elkerülni.empty taxi
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Hanson-t én se vágom miért IR-re tették, de biztos valami pénz van a dologban...BruceHanson egy rutinos nickel, nem kizárt h vki felkapná szezon közben ha felépülne, lehet ezt akartátok elkerülni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Burris -> PUPMurray IR-t azt gondoltam már korábban, amikor kijött, hogy műteni kell a lábát.
Murray, Hanson -> IR
cut -> Mitchell White
leigazoltuk Justin Medlockot (kicker). nem értem viszont, hogy Hansont miért nem cutoltuk egyszerűen?deyell
A Burris PUP, akkor azt jelenti, hogy 6 hétig nem látjuk játszani, ha a szezon első napján is ezen a listán lesz. De ha addig aktiválják, akkor meg roster helyet foglal. Nem tudom milyen az egészségi állapota, de lehet hogy rajta hagyják ezen a listán a 6. hétig, biztos ami biztos.
És ugye ott van még Veldheer, aki IR-en van, de aktiválható 8 hét után.
Hanson-t én se vágom miért IR-re tették, de biztos valami pénz van a dologban...
több mint 12 éve
DMC szívesen maradna: Ha fut egy jó szezont ez a fal mögött és a meccsek nagyobb részében egészséges sztem jó eséllyel marad is, mert a fal RM terveiben is csak javul már, így DMC biztos pont lenne az Oban.
több mint 12 éve
"Allen said Terrelle Pryor, Menelik Watson and D.J. Hayden will stay in and play with second team as well Thursday in Seattle. " Excellent, per VicTafur
több mint 12 éve
Burris -> PUPIgen ez a Hanson dolog érdekes...
Murray, Hanson -> IR
cut -> Mitchell White
leigazoltuk Justin Medlockot (kicker). nem értem viszont, hogy Hansont miért nem cutoltuk egyszerűen?deyell
több mint 12 éve
Burris -> PUPMurray, Hanson -> IR
cut -> Mitchell White
leigazoltuk Justin Medlockot (kicker). nem értem viszont, hogy Hansont miért nem cutoltuk egyszerűen?
több mint 12 éve
Azért az nem segített neki, hogy pl. egy félidő alatt 5 sack-et kellett elszenvednie. Flynn játékának alapja, hogy a vakoldalról biztosítva legyen, na ez nem tartozik Barron erényei közé. Kicsit úgy járt mint Cutler a Bears-ben, ezt a terrort nem bírta.
több mint 12 éve
Szegény Bills-nek van így is elég baja, nem kell nekik egy sérült kezű Flynn...peterbadboneElsiklottam anno a könyöksérülése felett... (fuhh 😕 ), úgyhogy RM felé intéznék egy olyan kérdést, hogy: "Mi a túrónak hoztunk egy QB-t, akinek a dobó karja 3x1/2 félidőnyi preseason meccset bír"? Azt gondolom, hogy most már értem, hogy anno R. Wilson (a megkérdőjelezhetetlen tehetsége mellett) hogyan tudta ilyen könnyedén kiszorítani Flynn-t a kezdőből. De hogyan siklottam el felette? 😕
több mint 12 éve
Brandon Bair és Alex Parsons elküldésével még 78 játékos van a rosteren, ha minden igaz. Ebben még nincs benne Veldheer IR-re tétele, de azzal együtt is még 2 játékos elküldése várható este 10-ig.
több mint 12 éve
goro blogját érdemes nézni. új playelemzések, fókuszban Pryor.