Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 354 — Raiders fan
4-től lesz a meccs? Kint olvastam vmi közvetítés eltolásról...
Ha vki tud vmit írja meg plsRolni
ez a legfrissebb infó: TV: On tape delay (9:00pm Pacific time) in Bay Area KICU. Live in Los Angeles KTLA. First replay Saturday on NFLN 1:00am Pacific Time.

www.silverandblackpride.com/2013/8/23/4651948/chicago-bears-vs-oakland-raiders-game-time-tv-schedule-online-streaming-and-moredeyell
Akkor ha jól értem minket ez nem befolyásol csak azokat akik bay areaban TVznek...

Na akkor megpróbálok felkelni 4kor...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 377 — Sworn to the Dark
Ha vki tud vmit írja meg plsRolni
ez a legfrissebb infó: TV: On tape delay (9:00pm Pacific time) in Bay Area KICU. Live in Los Angeles KTLA. First replay Saturday on NFLN 1:00am Pacific Time.

www.silverandblackpride.com/2013/8/23/4651948/chicago-bears-vs-oakland-raiders-game-time-tv-schedule-online-streaming-and-more

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
Én az O-ban is látok azért potenciált, a Knapp-féle töketlenkedeshez képest mindenképp...BMG
a jelenlegi támadófallal én nem. sem a QB-t nem tudják megvédeni, sem futáshoz nem tudnak lyukakat nyitni. talán Watson tud segíteni, de ez is távolinak tűnik, mert a TC 95%-át kihagyta, kell idő mire összhangba kerül a többiekkel.deyell
Szerintem a jelenlegi fal összeszokásával ez is javulhat. Nyilván nem jutunk playoffba, de én nem temetném a szezont.
"Csak" Veldheer dőlt ki, a többiek azok, akikkel eddig is eltervezték a szezont, kellőképp változatos és ötletes play-hívással szerintem ezzel a fallal is elérhető a tavalyinál jobb eredmény.BMG
az összeszokással igen. csak itt a technikával is komoly gondok vannak. nézd meg pl. Barron lábmunkáját.

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Én az O-ban is látok azért potenciált, a Knapp-féle töketlenkedeshez képest mindenképp...BMG
a jelenlegi támadófallal én nem. sem a QB-t nem tudják megvédeni, sem futáshoz nem tudnak lyukakat nyitni. talán Watson tud segíteni, de ez is távolinak tűnik, mert a TC 95%-át kihagyta, kell idő mire összhangba kerül a többiekkel.deyell
Szerintem a jelenlegi fal összeszokásával ez is javulhat. Nyilván nem jutunk playoffba, de én nem temetném a szezont.
"Csak" Veldheer dőlt ki, a többiek azok, akikkel eddig is eltervezték a szezont, kellőképp változatos és ötletes play-hívással szerintem ezzel a fallal is elérhető a tavalyinál jobb eredmény.
több mint 12 éve
Ha vki tud vmit írja meg pls

több mint 12 éve
a jelenlegi támadófallal én nem. sem a QB-t nem tudják megvédeni, sem futáshoz nem tudnak lyukakat nyitni. talán Watson tud segíteni, de ez is távolinak tűnik, mert a TC 95%-át kihagyta, kell idő mire összhangba kerül a többiekkel.

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Én az O-ban is látok azért potenciált, a Knapp-féle töketlenkedeshez képest mindenképp...
több mint 12 éve
Hát én nagyon reménykedem benne, hogy ez tudatosan van így és hosszú távra terveznek Davisék. Viszont ha nem hosszútávra terveznek és év végén váltás lesz, akkor is a következő érának könnyebb dolga lesz.Bruce
Igen. Jókora gap-be ülnének a salary cap alá, az tuti. Gyakorlatilag; több sztár-játékos is elérhetővé válik + lazán betömködhetjük a lyukakat. Ez 2014-ben akár a középmezőny tetejére katapultálhatja a csapatot, onnan pedig... 😀 😀. Nekem még mindig gyanús, hogy most sem vagyunk annyira gyengék, mint amilyennek látszunk... de esküszöm, hogy egy 8-8at úgy ünnepelnék mint Pats-éknál egy szuperbowl-t.toxique
Veldheerrel reálisnak tartottam volna egy 6-10-et. de így.. örülök, ha nyerünk 1 meccset. jó, talán ennyire nem rossz a helyzet, mert a védelemben bízom, abban van perspektíva. de az O#.. :[]

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Hát én nagyon reménykedem benne, hogy ez tudatosan van így és hosszú távra terveznek Davisék. Viszont ha nem hosszútávra terveznek és év végén váltás lesz, akkor is a következő érának könnyebb dolga lesz.Bruce
Igen. Jókora gap-be ülnének a salary cap alá, az tuti. Gyakorlatilag; több sztár-játékos is elérhetővé válik + lazán betömködhetjük a lyukakat. Ez 2014-ben akár a középmezőny tetejére katapultálhatja a csapatot, onnan pedig... 😀 😀. Nekem még mindig gyanús, hogy most sem vagyunk annyira gyengék, mint amilyennek látszunk... de esküszöm, hogy egy 8-8at úgy ünnepelnék mint Pats-éknál egy szuperbowl-t.
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Saints ellen igen gyenge volt, a sérülés meg sérülés... nem lenne meglepetés ha nem lenne benne az 53ban. Az én rosteremen például ő nem szerepelne(többek közt).

Szerintem Hayden-nél most az a rizikó, hogy ne vállalja túl magát, mert nagyon érződik rajta, hogy meg akarja mutatni mit tud. Nem lenne jó, ha belemenne minden fölösleges buliba, hogy aztán tényleg összetörjék. Mondjuk Marshal-lal épp eléggé el lesz foglalva, hogy hülyeségekre ne legyen ideje 😀

több mint 12 éve
Lotulelei igen jól játszott ma hajnalban a Ravens ellen, és Short sem nyomta rosszul. mindkettő opció volt nekünk a drafton... #justsayin

holnapi meccsen Hayden megmutathatja, bár ha nem jön neki össze Marshall ellen, akkor sincs még gond, a cornerbackeknek általában hosszabb idő kell, mire alkalmazkodnak az NFL-hez.

beatwriterek között megy a beszéd, hogy Porter cut lesz. eddig sem mutatott sokat + a sérülése ront a helyzeten.

több mint 12 éve
Jason Smith neve is felmerült...Rolni
Smith-t leigazolta a Jets, ott próbál szerencsét (ismét)

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Hát én nagyon reménykedem benne, hogy ez tudatosan van így és hosszú távra terveznek Davisék. Viszont ha nem hosszútávra terveznek és év végén váltás lesz, akkor is a következő érának könnyebb dolga lesz.
Ahhoz tudnám ezt hasonlítani, ami annak idején lezajlott Szlovákiában, hogy jött egy kormány, aki meghúzott olyan lépéseket, amik rövid távon mindenki számára rosszat jelentett, de pár év múlva elindult a fejlődés. Igaz, hogy az a kormány már a kanyarban sincs és egy új kormány vette át a helyüket, de megalapozták a fejlődést. Itt is ez zajlik.
Viszont van itt is egy olyan, hogy mi van akkor, ha a játékosok sem hisznek majd a mostani vezetésben és szükséges lesz a váltás emiatt is.
Ha én lennék Mark Davis, akkor még a mostanin kívül 2 év türelmi időt adnék a szakmai vezetésnek, hogy mit hoznak ki magukból, mert így lenne fair. De hát az üzlet az üzlet és az NFL az egy elég komoly üzlet.
több mint 12 éve
Egyetértek azzal amit írtál Bruce. Főleg azzal, hogy nincs mese a leggyengébb keret a miénk, ráadásul a sérülések sem kerülnek el minket (sem). Lehet McKenzie-ék arra alapoztak, hogy egy "elfogadható" kezdőt összehozzanak, a depht-et meg kitöltik veteránokkal meg újoncokkal és lesz ami lesz. Ezzel kitakarítják a cap-et és a roster-t, megalapozva a jövő csapatát a beváló kezdő játékosokból. Az én kérdésem ehhez csupán annyi lenne, hogy ezt a vörös (Mark Davis) mennyire fogja benyelni, hogy az 1/1 elkerüléséért küzd a csapat, mert így a folyamatos fejlődésnek nyoma sincs.

Az is egy nagyon érdekes dolog, hogy a végső(53fős) keretszűkítés előtt egy héttel , még nézegetjük, ki lehet az OL legfontosabb posztján a kezdő, aki lehet még a csapatnál sincs!

több mint 12 éve
Most olvastam egy cikket, hogy mik voltak a fő kérdések a training camp előtt és hogy milyen választ kaptunk rá:

www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2013/08/22/revisiting-five-camp-questions/

Magukat a kérdéseket is elég elolvasni és rájöhetünk, hogy nem nagyon sikerül egyikre sem válaszolni pozitívan.

Továbbra is tartom, hogy egy ember sérülésére ezt nem lehet fogni.
Főként a védelmet érintő kérdéseket, persze az más kérdés, hogy az alapból kezdőnek titulált játékosok sérültek voltak végig. De ez is jelent valamit azért.
Sajnos most már el kell fogadni, hogy tényleg az 1/1 lesz az, amiért harcban leszünk. De ha még így is lesz, akkor sem Clowney-t fogjuk húzni tutira és akkor úgyis mindegy.
több mint 12 éve
Nekem sok helyen nem tetszik ez az 53-as tipp. A sajátomban több meglepő név is szerepel ehhez képest. Egyenlőre ez nagyon korai, mert az OL még túlságosan képlékeny ahhoz, hogy meg lehessen jósolni ki kerül be. Nagyjából Wisniewski és Barnes a fix kezdő. Mindenki más kérdéses. Mondjuk pont most olvastam, hogy Gurode lehet a kezdő RG. Ezzel a Barron - Nix - Wisniewski - Gurode - Barnes kezdőötössel nem sokra fogunk menni.

több mint 12 éve
egy jóslat az 53-as keretre (Cribbs nincs benne, helyette Greg Jenkins):

www.csnbayarea.com/raiders/raiders-projected-53-man-roster-version-10

az elkapó részleggel lehetne vitatkozni, Criner nálam cut. illetve a safety-knél, Brandian Ross nálam kerettag lenne. remekül játszott a Saints ellen. Hanson helye inkább kérdéses. a CB-knél sztem Phillip Adams a legjobb, az eddig pályára lépők közül. Hayden megmutathatja a Bears ellen (nem lesz könnyű dolga Marshallal)

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 531
látom variálunk megint....
több mint 12 éve
Jason Spitz viziten volt nálunk és a kivágott Jason Smith neve is felmerült...Rolni
 www.youtube.com/watch?v=VuFG7b9TmhU

😊

több mint 12 éve
Jason Spitz viziten volt nálunk és a kivágott Jason Smith neve is felmerült...
Előbbi McKenzie kötődésű, utóbbi Sparano...Rolni
Egy-két órája olvastam, hogy mindkettejüktől megváltak, vártam már, hogy feltűnjön ez a kettős nálunk is. Spitz volt már jó, Smith még soha, de hátha...

több mint 12 éve
Jason Spitz viziten volt nálunk és a kivágott Jason Smith neve is felmerült...
Előbbi McKenzie kötődésű, utóbbi Sparano...

több mint 12 éve
Murray bokáját meg kell műteni. Atroszkópos műtét lesz, tehát nem olyan komoly a dolog. De mivel műtétről van szó, illetőleg a 3. számú posztért harcban lévő futóról, így sztem nem fognak kockáztatni és IR-re teszik...
Mert rosteren tartani pazarlás, kivágni megint pazarlás, mert más csapat felhúzhatja simán. Szóval marad az IR, mivel Veldheer elfoglalja az egy aktiválható játékoslehetőségét.

Menelik Watson a camp utolsó napjára visszatért, de nem fog játszani a Bears ellen.
több mint 12 éve
According to Adam Caplan, if #Raiders look to trade Denarius Moore, 4-6 teams w/be interested. Says teams are aware they missed on him.

ezt talán nem kéne... így is alig van használható WR.deyell
Ha ennyire nincsenek kibékülve vele akkor el kell engedni. Nagyon szimpatikus játékos, de ha nem látják benne a megoldást akkor meg kell próbálni kihozni belőle a maximumot egy csere által.

Ez jelentheti azt is, hogy ennyire bíznak Streeter-ben, Ford-ban, Holmes-ban, Jenkins-ben, Butler-ben és remélem Vernon-ban.peterbadbone
Olson nyilatkozta nemrég, hogy Moore karakterproblémás, nem edz elég keményen. míg Streater igen. ettől még előbbi a produktívabb a meccseken. Fordban kizárt, hogy bíznak, amikor egy szellőtől is megsérül, legutóbbi meccsen Butlert próbálgatták a slotban. Vernon eddig csak az OTA-k alatt mutatott valamit, PS tag lesz.

más:

The first day back for Menelik Watson was the final day of training camp and he's taking reps at left tackle.

RT poszton is project, de LT... meglátjuk, nem lepne meg, ha Barronnál így is jobb lenne.

több mint 12 éve
According to Adam Caplan, if #Raiders look to trade Denarius Moore, 4-6 teams w/be interested. Says teams are aware they missed on him.

ezt talán nem kéne... így is alig van használható WR.deyell
Ha ennyire nincsenek kibékülve vele akkor el kell engedni. Nagyon szimpatikus játékos, de ha nem látják benne a megoldást akkor meg kell próbálni kihozni belőle a maximumot egy csere által.

Ez jelentheti azt is, hogy ennyire bíznak Streeter-ben, Ford-ban, Holmes-ban, Jenkins-ben, Butler-ben és remélem Vernon-ban.

több mint 12 éve

ezt talán nem kéne... így is alig van használható WR.