Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Én este nem nézem a meccset, mert majd inkább letöltöm és úgy nézem meg, mert ezért nem maradok fenn sokáig 😊
több mint 12 éve
Barron-ról Ninjagoro blogján van egy fajin összeállítás. Sokat volt fenn és nem volt rossz szerintem.
több mint 12 éve
Este remélem Barron sokat lesz fenn, hogy kiderüljön limitált playbook-kal szemben mire képes. Lehet-e gondolkodni abban, hogy ő lesz a szezon első felében a kezdő LT, vagy keresni kell erre mást. Azért várom már a mai megmérettetést főleg abból a szempontból, hogy az előző meccsen feltűnt arcok -gondolok itt McGloin-ra vagy Casey-re vagy Butler-re- ma is hozzák-e azt a szintet és lehessen esetleg tervezni velük.peterbadboneSzoritok mind3nak
több mint 12 éve
Este remélem Barron sokat lesz fenn, hogy kiderüljön limitált playbook-kal szemben mire képes. Lehet-e gondolkodni abban, hogy ő lesz a szezon első felében a kezdő LT, vagy keresni kell erre mást. Azért várom már a mai megmérettetést főleg abból a szempontból, hogy az előző meccsen feltűnt arcok -gondolok itt McGloin-ra vagy Casey-re vagy Butler-re- ma is hozzák-e azt a szintet és lehessen esetleg tervezni velük.
több mint 12 éve
Megprbalok felkellni 2kor...lesz meg vki?
több mint 12 éve
Hát én már néhány éve nem vagyok optimista, tavaly 5-11t vártam, idén ennek kifejezetten örülnék, 3-13t érzek legvalószínūbbnek. Ez persze nem jelenti azt, hogy rosszabb lenne a szitu mint tavaly. Sõt, sokkal jobb.
Egész egyszerūen azért, mert végre idén sikerült kipucolni a régi management utolsó szerzõdéseit is, szóval idén az a kérdés (nálam), hogy mire képes az edzõi stáb ezzel a valljuk be nfl átlag alatti tehetségū kerettel. McKenzie munkáját el kell ismerni, mégha a drafton igazi A+ húzása nem is volt, DA pedig most bizonyíthat. Ha sikerülne 5-6 wint elérnie, vagy akár 4 ha nem reménytelen a játékunk akkor már elégedett leszek. Jövõre viszont nincs több handicap, lesz helyünk, talán lesz néhány rising star is a keretben, na ebben kell bízni. Idén meg a szokásos reménykedés, esélytelenség és önirónia az eredményközvetítõben 😊

több mint 12 éve
"Type of surgery Raiders LT Jared Veldheer is having Friday has three-month recovery period. After second opinion in LA, Raiders LT Jared Veldheer has decided to undergo surgery on his partially torn triceps Friday."
(Schefter, twitter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Ugy tunik itt paran majdnem tulreagaljak az egy ember kidol es vege a szezonnak szlogent...és még Barront sem kell leírni, jól teljesít az edzéséken. bár futáshoz nem tud jól blokkolni úgy tudom, csak passznál. kíváncsi leszek mennyi büntetést fog összeszedni (régen az volt a gúnyneve, hogy "The Human False Start")
Eddig is minden power rankingban 30-31-32. helyre voltunk rangsorolva...szoval az 1/1 es az 1/3 koze varnak minket...
Persze mi, mint mindig, optimistak vagyunk, es most csak ebbol a remenybol halt meg egy pici, Kozelebb kerultunk a realitashoz, de az hogy Veldheer kidolt az nem azt jelenti, hogy az Offense csak 10 emberrel jatszhatja vegig a szezont...
Kicsit gyengultunk, kicsit kozelebb az 1/1 es messzebb az 1/3, szerintem igy kell felfogni.
Epitkezunk...tanuljunk...gyakoroljunk.
Jovore, sok dead money hess...1-2 jobb FA jon a lyukakba; Clowney/Bridgewater a tarsolyban.
Probaljuk megtalalni a jot a rosszban.Pari
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Ugy tunik itt paran majdnem tulreagaljak az egy ember kidol es vege a szezonnak szlogent...Eddig is minden power rankingban 30-31-32. helyre voltunk rangsorolva...szoval az 1/1 es az 1/3 koze varnak minket...
Persze mi, mint mindig, optimistak vagyunk, es most csak ebbol a remenybol halt meg egy pici, Kozelebb kerultunk a realitashoz, de az hogy Veldheer kidolt az nem azt jelenti, hogy az Offense csak 10 emberrel jatszhatja vegig a szezont...
Kicsit gyengultunk, kicsit kozelebb az 1/1 es messzebb az 1/3, szerintem igy kell felfogni.
Epitkezunk...tanuljunk...gyakoroljunk.
Jovore, sok dead money hess...1-2 jobb FA jon a lyukakba; Clowney/Bridgewater a tarsolyban.
Probaljuk megtalalni a jot a rosszban.
több mint 12 éve
+ California
+ gyakori túlfizetések (régen)
+ gyenge keret, könnyebb kezdőbe kerülni
😛kristof
Az hülyeség, hogy ide nem jönne senki.Én a jelen pillanatról beszéltem, nem az elmúlt évekről.
Valamelyik évben volt ilyen kérdőív rookie-knak a combine-on pl. olyan kérdéssel, ki hova menne szívesen.
A Raiders a top3-ban volt! 😀BMG
Melyik újonc ne akart volna ide jönni, amikor olyan emberek akasztottak le súlyos összegeket, akik más csapatban azzal a munkamorállal és tehetséggel meg se maradtak volna 😉
Az új GM tudtommal az ésszerű építkezés híve, ergo a Raiders már nem minden ügynök kedvenc gyorshívója, így a csak "moo money"-ra hajtó játékosok kétszer is meggondolják,hogy ide jöjjenek-e.
több mint 12 éve
+ California
+ gyakori túlfizetések (régen)
😛kristof
Mindkettőben van valami, bár ez a gyengébb keret úgy érzem, hogy nem teljesen állja meg a helyét, hiszen ezek a fiatalok olyan túlzott magabiztossággal vannak, hogy nem hiszem hogy azt gondolnák, hogy bárhol nem kezdők lesznek. 😀Az hülyeség, hogy ide nem jönne senki.ezt elképzelhetőnek tartom, sok fekete fiatalnak a Raiders a kedvenc csapata a hiphop révén.
Valamelyik évben volt ilyen kérdőív rookie-knak a combine-on pl. olyan kérdéssel, ki hova menne szívesen.
anno Napoleon Kaufman odament Al Davishez a combine-on, hogy szeretne a Raiders játékosa lenni. és az is lett, első körben lett kiválasztva.deyell
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
+ California+ gyakori túlfizetések (régen)
😛
több mint 12 éve
Az hülyeség, hogy ide nem jönne senki.ezt elképzelhetőnek tartom, sok fekete fiatalnak a Raiders a kedvenc csapata a hiphop révén.
anno Napoleon Kaufman odament Al Davishez a combine-on, hogy szeretne a Raiders játékosa lenni. és az is lett, első körben lett kiválasztva.
több mint 12 éve
Az hülyeség, hogy ide nem jönne senki.Erről van valami cikk? Mert erre kíváncsi lennék, hogy mi az egyetemisták véleménye.
több mint 12 éve
Az hülyeség, hogy ide nem jönne senki.Valamelyik évben volt ilyen kérdőív rookie-knak a combine-on pl. olyan kérdéssel, ki hova menne szívesen.
A Raiders a top3-ban volt! 😀
több mint 12 éve
idegen-szavak.hu/ignoranciaÉs azért képzeld el én elég jól átlátom a Raiders helyzetét! 😉
több mint 12 éve
A tényt én is vitatom. Pont ez ellen emeltem fel a szavam. A stábváltást pediglen arra írtam, hogy ha 1/1 lesz idén vagy akár 1/3, akkor nem biztos hogy lesz türelme még egy évet várni a tulajdonosoknak és kibasszák a mostani vezetőséget. Én ez ellen is vagyok, mert én a hosszútávú munkában hiszek, a lassú víz partot most elvet vallom magaménak és azt gondolom, most egy ilyen felfogású vezetőség került a Raiders élére, de mivel nem tudom Mark Davis elképzelése mi, így csak a múltból és más franchise-okból tudok táplálkozni, ahol 3 év sikertelenség után általában felállítják az edzőt/GM-et.Félreértés elkerülése végett, nem tudatlanságot írtam, hanem ignoranciát. Sokan nem mérik fel a frencsájz helyzetét, és úgy döfik most a kést a vezetésbe.
Ez tehát a teljes stábváltás oka.
A dead money az oké és az FA erősítés(?) is. A talent hiány már nem annyira, mert szerintem igenis vannak a skill posztokon tehetséges játékosaink, akikből sokat lehet kihozni, főként a futók között, de azért az elkapók közt is tudok mondani.
Szerintem egyáltalán nem tudatlanság felróni hogy nincs használható backup. Pontosan azt írtam, hogy ha ezt nem tudják megoldani, akkor nincs is helyük itt a vezetőségben, mert mindig (akármilyen nehéz is a helyzet) kell lenni egy B-tervnek. És ezt most bármilyen szituációra/sérülésre ráhúzhatjuk. Kell hogy legyen, hiszen ezért kapják a fizetést. Ha nincs, akkor ne kapjanak fizetést.
Hidd el hogy minden újonc szívesen játszik NFL csapatban, persze lehet hogy van neki egy prioritási sorrendje, de attól még örül a lehetőségnek bárhol. Persze kivételek vannak.
Az inkonzisztenciával egyet értek. Mivel sok volt az edzőváltás és egymásnak ellentmondó döntések születtek, azon az elven, hogy itt egy év alatt kell robbantani. Ez sajnos ide vezetett.
Egyébként azt gondolom, hogy nem FA igazolásokkal fogja megoldani a helyzetet RM, hanem a drafton és csak bizonyos posztokra hoznak FA-kat. Nagyobb nevűt meg szerintem elvétve fogunk itt találni. És ez szerintem RM játékospolitikája is és nem csak annak szól, hogy ide nem akar jönni senki!Bruce
Egy újjáépülő, kevés cap spaceszel bíró csapatnál nagy eséllyel nem lesz olyan LT backup, aki nfl átlag feletti,vagy akár csak átlagos, egyik irányba sem kilógó teljesítményt tud nyújtani.
több mint 12 éve
Alapból vitatom a tényt,hogy vége a szezonnak egy LT kiesésével.A tényt én is vitatom. Pont ez ellen emeltem fel a szavam. A stábváltást pediglen arra írtam, hogy ha 1/1 lesz idén vagy akár 1/3, akkor nem biztos hogy lesz türelme még egy évet várni a tulajdonosoknak és kibasszák a mostani vezetőséget. Én ez ellen is vagyok, mert én a hosszútávú munkában hiszek, a lassú víz partot most elvet vallom magaménak és azt gondolom, most egy ilyen felfogású vezetőség került a Raiders élére, de mivel nem tudom Mark Davis elképzelése mi, így csak a múltból és más franchise-okból tudok táplálkozni, ahol 3 év sikertelenség után általában felállítják az edzőt/GM-et.
Igen, nagyon fontos pozíció a mai modern érában. Az is előfordulhat,hogy a fal legjobbja,sőt akár az egész egység vezére is lehet, de attól még, a világ nem dől össze.
Ha összedől, akkor annak nem ez az egyetlen oka.
Azt nem értem,hogy miért írnak többen is teljes stáb váltást...
Annyi dead money-t szállít a csapat,mint a többi 31 összesen.
FA-ról kellett rutint igazolni a védelembe, a Qb poszt kérdőjel egyelőre (szvsz átlagosra minimum meg lesz oldva), skill posztokon talent hiány.
Ilyen helyzetben felróni egy vezetésnek,hogy nincs minimum ligaátlag backup LT, szerintem bőven ignorancia.
Persze, kamerába minden uúonc lenyilatkozná,hogy xy frencsájzba milyen szívesen menne, mert gyerekkori álma válna valóra, aztán ez fedi a valóság csekély százalékát.
A helyzet azonban az,hogy sajnos a Raiders az inkonzisztencia tankönyvi példája volt az utóbbi jópár hósszú évben. Nagy pénzt akasztani kevesebb eséllyel tudnak itt a rookie szerződés után,mint mondjuk máshol,mert hiába lesz addigra nagy hely, de egy teljes rostert kell feltölteni, ami kemény dollárokba , FA dollárokba kerül.undisputedly
Ez tehát a teljes stábváltás oka.
A dead money az oké és az FA erősítés(?) is. A talent hiány már nem annyira, mert szerintem igenis vannak a skill posztokon tehetséges játékosaink, akikből sokat lehet kihozni, főként a futók között, de azért az elkapók közt is tudok mondani.
Szerintem egyáltalán nem tudatlanság felróni hogy nincs használható backup. Pontosan azt írtam, hogy ha ezt nem tudják megoldani, akkor nincs is helyük itt a vezetőségben, mert mindig (akármilyen nehéz is a helyzet) kell lenni egy B-tervnek. És ezt most bármilyen szituációra/sérülésre ráhúzhatjuk. Kell hogy legyen, hiszen ezért kapják a fizetést. Ha nincs, akkor ne kapjanak fizetést.
Hidd el hogy minden újonc szívesen játszik NFL csapatban, persze lehet hogy van neki egy prioritási sorrendje, de attól még örül a lehetőségnek bárhol. Persze kivételek vannak.
Az inkonzisztenciával egyet értek. Mivel sok volt az edzőváltás és egymásnak ellentmondó döntések születtek, azon az elven, hogy itt egy év alatt kell robbantani. Ez sajnos ide vezetett.
Egyébként azt gondolom, hogy nem FA igazolásokkal fogja megoldani a helyzetet RM, hanem a drafton és csak bizonyos posztokra hoznak FA-kat. Nagyobb nevűt meg szerintem elvétve fogunk itt találni. És ez szerintem RM játékospolitikája is és nem csak annak szól, hogy ide nem akar jönni senki!
több mint 12 éve
Azt nem értem,hogy miért írnak többen is teljes stáb váltást...Részemről onnan jött a borús hangvételű írás, hogy ha idén a legrosszabb csapatként 1/1 leszünk akkor ez azt jelenti, hogy a folyamatos fejlődés amit a tulajdonos elvár, nem igazán valósul meg. Persze az, hogy mennyire reális elvárás ez, az más kérdés. Ebben az esetben nagyon is könnyen előforduló forgatókönyv lehetne az, hogy mindenki lapátra kerül. Láttunk már erre példát, nem is egyet. Ilyen az NFL. Igaz Veldheer-rel sem lettünk volna bajnokesélyesek, de vele van esély néhány győzelemre.
FA-ról kellett rutint igazolni a védelembe, a Qb poszt kérdőjel egyelőre (szvsz átlagosra minimum meg lesz oldva), skill posztokon talent hiány.
Ilyen helyzetben felróni egy vezetésnek,hogy nincs minimum ligaátlag backup LT, szerintem bőven ignorancia.
undisputedly
több mint 12 éve
Alapból vitatom a tényt,hogy vége a szezonnak egy LT kiesésével.Azt kihagyod az egyenletből,hogy az a Patriots egy nagyon jó rosterrel bíró csapat volt.Az lehetséges, hogy jobb rostere volt a Patriotsnak a jelenlegi Raidershez képest, de inkább arra kellene figyelni, hogy 1, azaz egy ember kiesése nem szabadna, hogy azt jelentse egy NFL franchise-nál, hogy vége a szezonnak, amikor még el sem kezdődött.
Tom kiesése azért nem csapta agyon az évet,mert jó volt a rendszer. Védte a fal, volt aki elkapja a labdát.
Láttuk mindannyian,hogy Cassel később mire volt képes...
Egy olyan liga bottom rosternél,mint ami most Oaklandben van, nem lehet a cserejátékosok hiányát felróni az FO-nak. Tele van lyukakkal a kezdő poszt is, pillanatnyilag semmi pénz,ráadásul nem is túl vonzó célpont se veteránnak,se újoncnak az öböl ezen fele.
Elég nagy pech,hogy kidőlt a kulcsfontosságú LT, de szvsz erre ilyen körülmények között nem lehetett megfelelő kártyát az ingujjban tartani.undisputedly
Az mondjuk igaz, hogy eddig csak a szurkolók és ellenszurkolók véleményét hallottam/olvastam, de biztosan fogják a fejüket az FO-ban is.
Megérteném ezt a fajta pesszimizmust akkor, ha kidőlne Wiz, Houston, Veldheer és DMC a szezon előtt véglegesen, mert azért 4 kulcsembert nagyon nehezen lehetne pótolni, de itt egyről van szó.
Azzal pedig vitatkoznék, hogy egy újoncnak nem vonzó célpont a Raiders. Egy NFL csapatról beszélünk, ahová bárkinek dicsőség bekerülnie, akár a legrosszabb, akár a legjobb csapatról beszélünk.Bruce
Igen, nagyon fontos pozíció a mai modern érában. Az is előfordulhat,hogy a fal legjobbja,sőt akár az egész egység vezére is lehet, de attól még, a világ nem dől össze.
Ha összedől, akkor annak nem ez az egyetlen oka.
Azt nem értem,hogy miért írnak többen is teljes stáb váltást...
Persze, kamerába minden uúonc lenyilatkozná,hogy xy frencsájzba milyen szívesen menne, mert gyerekkori álma válna valóra, aztán ez fedi a valóság csekély százalékát.
A helyzet azonban az,hogy sajnos a Raiders az inkonzisztencia tankönyvi példája volt az utóbbi jópár hósszú évben. Nagy pénzt akasztani kevesebb eséllyel tudnak itt a rookie szerződés után,mint mondjuk máshol,mert hiába lesz addigra nagy hely, de egy teljes rostert kell feltölteni, ami kemény dollárokba , FA dollárokba kerül.
több mint 12 éve
Azt kihagyod az egyenletből,hogy az a Patriots egy nagyon jó rosterrel bíró csapat volt.Az lehetséges, hogy jobb rostere volt a Patriotsnak a jelenlegi Raidershez képest, de inkább arra kellene figyelni, hogy 1, azaz egy ember kiesése nem szabadna, hogy azt jelentse egy NFL franchise-nál, hogy vége a szezonnak, amikor még el sem kezdődött.
Tom kiesése azért nem csapta agyon az évet,mert jó volt a rendszer. Védte a fal, volt aki elkapja a labdát.
Egy olyan liga bottom rosternél,mint ami most Oaklandben van, nem lehet a cserejátékosok hiányát felróni az FO-nak. Tele van lyukakkal a kezdő poszt is, pillanatnyilag semmi pénz,ráadásul nem is túl vonzó célpont se veteránnak,se újoncnak az öböl ezen fele.
Elég nagy pech,hogy kidőlt a kulcsfontosságú LT, de szvsz erre ilyen körülmények között nem lehetett megfelelő kártyát az ingujjban tartani.undisputedly
Az mondjuk igaz, hogy eddig csak a szurkolók és ellenszurkolók véleményét hallottam/olvastam, de biztosan fogják a fejüket az FO-ban is.
Megérteném ezt a fajta pesszimizmust akkor, ha kidőlne Wiz, Houston, Veldheer és DMC a szezon előtt véglegesen, mert azért 4 kulcsembert nagyon nehezen lehetne pótolni, de itt egyről van szó.
Azzal pedig vitatkoznék, hogy egy újoncnak nem vonzó célpont a Raiders. Egy NFL csapatról beszélünk, ahová bárkinek dicsőség bekerülnie, akár a legrosszabb, akár a legjobb csapatról beszélünk.
több mint 12 éve
Egyébként meg ha így van, hogy egy (igaz elég fontos) ember kidőlése teljesen átalakítja a csapat jövőképét, akkor ez a vezető banda nem érdemli meg, hogy egy csapat élén legyen.Azt kihagyod az egyenletből,hogy az a Patriots egy nagyon jó rosterrel bíró csapat volt.
A sérülés, mint opció, mindig benne kell hogy legyen egy csapat építésében. Persze mindenki azt gondolja, hogy őt elkerüli a sérülés, de akkor is lenni kell olyan forgatókönyvnek, ami ezen túllendíti a csapatot. Ha nincs, akkor baj van.
Anno a Patriots is megoldotta Brady hiányát, igaz nem jutottak a PO-ba, de a környékén jártak és nem az 1/1-ért "harcoltak", pedig lássuk be, hogy Brady azért Brady.
Meg kell oldani Veldheer hiányát. Ha nem sikerül, akkor jöhet a következő éra, akiknek már jóval könnyebb dolguk lesz, ha minden marad úgy ahogy most van. Persze ilyenkor kezdenek el kapkodni a vezetők, hogy mentsék ami menthető, de ezzel hosszú távon problémákat okoznak a franchise életében. Remélem ez nálunk nem következik be és a megkezdett utat folytatják még annak fejében is, hogy ez az állásukba kerülhet.Bruce
Elég nagy pech,hogy kidőlt a kulcsfontosságú LT, de szvsz erre ilyen körülmények között nem lehetett megfelelő kártyát az ingujjban tartani.
több mint 12 éve
Igen ezt a steroidos dolgot en is olvastam mar mashol...egyertelmu, h nem a helyes taplalkozastol not Hulk mereture...Meglatjuk mi lesz...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
azt mondják, kevésbé súlyos a sérülése, mint Ray Lewisnak vagy Justin Smith-nek tavaly. előbbi 12 hetet hagyott ki, utóbbi csak két meccset. talán még van remény. mindenesetre ez a sérülés véleményem szerint annak köszönhető, hogy JV szétgyúrta magát az offseason során. megértem amúgy, mert contract year, de legközelebb remélem ésszel fogja csinálni."In the general population, triceps tears are quite rare, but such factors as steroid injections, anabolic steroid use, underlying medical disease (metabolic disorders) and olecranon bursitis can increase the risk of partial or complete tears."
több mint 12 éve
Egyébként meg ha így van, hogy egy (igaz elég fontos) ember kidőlése teljesen átalakítja a csapat jövőképét, akkor ez a vezető banda nem érdemli meg, hogy egy csapat élén legyen. A sérülés, mint opció, mindig benne kell hogy legyen egy csapat építésében. Persze mindenki azt gondolja, hogy őt elkerüli a sérülés, de akkor is lenni kell olyan forgatókönyvnek, ami ezen túllendíti a csapatot. Ha nincs, akkor baj van.
Anno a Patriots is megoldotta Brady hiányát, igaz nem jutottak a PO-ba, de a környékén jártak és nem az 1/1-ért "harcoltak", pedig lássuk be, hogy Brady azért Brady.
Meg kell oldani Veldheer hiányát. Ha nem sikerül, akkor jöhet a következő éra, akiknek már jóval könnyebb dolguk lesz, ha minden marad úgy ahogy most van. Persze ilyenkor kezdenek el kapkodni a vezetők, hogy mentsék ami menthető, de ezzel hosszú távon problémákat okoznak a franchise életében. Remélem ez nálunk nem következik be és a megkezdett utat folytatják még annak fejében is, hogy ez az állásukba kerülhet.