Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
...Rolni
és ez mind Veldheeren múlott?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 349 — Raiders fan
Na akkor itt az OLnak es a szezonunknak. Novemberben mar semmi esely nem lesz a POra...inkabb jojjon helyre rendesen jovore...

Watson se tud edzeni...iden belole se lesz semmi...nagyon gaz lesz a fal igy...
Se futas nem lesz se pocket a passzhoz, raadasul minden vedo szepen raulhet a zonajara es varhatja vmelyik igy vagy ugy limitalt QBnk probalkozasat valamelyik lyukaskezu dropmeisterunknek...

Barron, Barnea es Brisiel versenyezhet majd a penality rekordert...

Faszomba...

Jonnek a 3&outok es a D total ki lesz keszulve es megjobban kijon a nulla pass rush...

Hogy lesz ebbol egyaltalan 4 gyozelem?? Hogy lesz ebbol visszatero edzoi gardank, folytatodo epitkezes...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 374 — Sworn to the Dark
Ez rohadtul nem hiányzott...
Egyedül Wiz maradt biztos pont a falban, se az irányítóknak, se futásnak nem lesz így jó.
Remélem rendbe jön...BMG
november 3-án játszhat legkorábban, az Eagles ellen, az első nyolc meccset kihagyja. Hunternek volt hasonló sérülése tavaly, ő az egész szezonra kidőlt.

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Ez rohadtul nem hiányzott...
Egyedül Wiz maradt biztos pont a falban, se az irányítóknak, se futásnak nem lesz így jó.
Remélem rendbe jön...
több mint 12 éve
Ez már hihetetlen. Most akkor megint lehet tetriszezni a támadófallal. Veldheer nem az OL, hanem a Raiders legfontosabb játékosa. Flynnek ez így nem lesz sétagalopp.ulpianus
most már azt mondom, hogy Pryort kezdőnek. Flynn nem fogja túlélni e fal mögött. menjünk all-in, legfeljebb majd Clowney lesz belőle (vagy Bridgewater)

Barron - Nix - Wisniewski - Gurode - Barnes

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ez már hihetetlen. Most akkor megint lehet tetriszezni a támadófallal. Veldheer nem az OL, hanem a Raiders legfontosabb játékosa. Flynnek ez így nem lesz sétagalopp.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Veldheer tricepsze elszakadt. műtét lesz -> IR with designation for return

bazmeg.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Alig várom már a NO elleni második preseason meccset! A Dallas után optimistább lettem, de azért kíváncsi vagyok, hogy mit találunk ki #O és #D fronton a Drew gárda ellen.
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 762 — Salus populi suprema lex esto
Kasa mit mutatott eddig? Casey villogott, valóban, de a Cowboys sokadik számú cseréi ellen.deyell
Igazándiból semmit. Azt olvastam róla, hogy kiválóan blokkol, de rossz elkapó. Szerintem mint 3. szamu szituacios TE (2-3 snap/game) rovid yardos, vagy goal line szituaciokban tobbet er a jo blokk, mint az elkapas.
Mondjuk a szabalyokat/kockazatokat nem ismerem annyira, hogy mennyire konnyu vkit felhozni/lekuldeni a PSbol/ba
Na mindegy, mar csak ket nap es megint egy kicsivel okosabbak leszunk😊Pari
vagy még jobban kuszálódnak a szálak 😀
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 531
mondjuk a Dline-on kár fennakadni. Draft óta sír a szám, hogy nem jött DT.

(Jesse Williams benn volt még, mikor Wilson-t húztuk, nem?)
több mint 12 éve
Kasa mit mutatott eddig? Casey villogott, valóban, de a Cowboys sokadik számú cseréi ellen.deyell
Igazándiból semmit. Azt olvastam róla, hogy kiválóan blokkol, de rossz elkapó. Szerintem mint 3. szamu szituacios TE (2-3 snap/game) rovid yardos, vagy goal line szituaciokban tobbet er a jo blokk, mint az elkapas.
Mondjuk a szabalyokat/kockazatokat nem ismerem annyira, hogy mennyire konnyu vkit felhozni/lekuldeni a PSbol/ba
Na mindegy, mar csak ket nap es megint egy kicsivel okosabbak leszunk😊Pari
Gordon az első számú blokkoló tight end a rosteren (még ha a Cowboys ellen nem is tudott érvényesülni) Kasa a cserék ellen játszott, ahogy néztem, pass protectionben megállta a helyét. de ahogy Allen mondta róla: "long way to go".

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Na mindegy, mar csak ket nap es megint egy kicsivel okosabbak leszunk😊
több mint 12 éve
Na először posztonként pár észrevétel:

QB:
Flynn eddig olyan amilyennek vártam. Pontos, dolgos, megbízható, de szürke. Ez nem feltétlenül baj és majd kiderül, h rendes meccsen mit tud mutatni. TP jobb mint gondoltam egyenlőre. Tetszik, h ennyit dolgozik és van eredménye. A Boys elleni meccs alapján nálam nem szorította ki Flynn-t és sokat kellene mutatni még a hátralévő meccseken, h ez megtörténnyen. Bízom benne, h tovább fejlődik, év közben szerez tapasztalatot is (ha máshogy nem akkor a "kis" szituációs szerepeivel) és jövőre ismét beszáll a harcba. Wilson egyértelmű csalódás nekem. Azt hittem junior évére épít és TP erősen megszorítja, ehhez képest 4.számú...ettől függetlenül meglepne ha cut lenne a sorsa...tudták, h nem instant kezdőt hoznak, kell neki az idő. Sztem IR-re kerül majd simán. McGloin kellemes meglepi, az eddigiek alapján kinéz neki egy roster spot, de ha Wilson nem mehet IR-re lehet cut lesz belőle úgy is, h jobb, hiszen 4. kör az 4. kör, UDFA az meg UDFA...kis szerencsével PSben megtartható.

RB:
McFadden edzéseken remekel és papíron kedvez neki a séma, de a Dallas elleni meccs alapján lesz azért gondja, mert a fal nem állt még össze rendesen. Ettől függetlenül erős évet várok tőle, elkapásban is és sztem contract évben a sérülésekkel kevesebb gondja lesz 😊 Murphy...Jennings jól néz ki egyenlőre, de majd kiderül, mert anno a Jags-nél is nézett jól ki néha, de mégsem lett semmi belőle. Murrayből sokat nem láttunk és sajnos folyton sérült, ezzel együtt sztem rosterre kerül jó eséllyel, mert Stewart sem meggyőzőbb. Williams sztem ott bukta a dolgot, h suli miatt kihagyott sokat...

FB:
Reece remélem agyon lesz használva, mert kellene építeni a biztos kezeire és a mismatchre amit magában hordoz. Olawale remekel eddig, ami egyfelől jó, másfelől nem. Nem jó, mert nem nagyon fogjuk tudni PSen megtartani (ha egyáltalán mehet még oda), viszont jó, mert ha esetleg Reece lelép házon belül lenne utódja. Emiatt azt is el tudom képzelni, h 3RB mellett 2FB-t tartunk meg, így megmarad ő is...

TE:
Gyenge a brigád eddig. Ausberry elvileg edzésen egész jó elkapásban, deazért droppolgat, meccsen megint javarészt eltűnt, aztán villant egyet. Ez kevés lesz...Gordon elvileg ugye blokk szaki, ehhez képest DMC első futásánál rajta ment el egy az egyben a play...ok, h Ware-t kellett fognia, de akkor is...Ha valamelyik fiatal a hátralévő időben mutat még ezt azt, egyik veterán helye sem tuti sztem. Rivera elvileg mindent elkap és szépen kerül üresbe, gyakorlatilag meccsen is droppolt egyet, bár háta mögé jött kicsit. Blokkolása elvileg egész jó és elkezdtek rá súlyt pakolni, h ne csak a technika legyen meg. Ha Ő javul még akkor Ausberry-t simán kilökheti sztem. Kasa lemaradásból indult, de amióta tud edzeni, jókat írnak róla. Kiváncsi leszek rá meccs közben...szépen kap el és erősen blokkol, de ugye Ő projekt playa a 2 éves TE rutinjával...Sztem a 2 fiatal tuti marad keretben és Gordon-Ausberry közül az értékesebb (jelenleg sztem Gordon) marad. Mastrud PS jelölt...

WR:
Érdekes brigád ez is. Az egyértelműnek tűnik, hogy Streater és Moore a kezdők és főleg Streater egész megbízhatónak tűnik. Ford nem tudja magát egyben tartani igazából, ami ha nem is rögtön, de nagyon hamar a karrierje végét is jelentheti...Butler komolyan nyom a 3. WR szerepkörért és bár most megsérült eddig nagyon jó camp van mögötte. Persze azt se felejtsük, h Criner tavaly kurva jó volt campben, aztán azóta sem csinált semmit. Emiatt rezeg is a léc alatta sztem rendesen. Holmes eltiltása után lehet simán kicserélik őket. Cribbs ST miatt kerülhet rosterre egyedül, de eddig nem villogott. Jenkins beelőzheti, ha nem figyel. Coner eltűnt az utóbbi időben a remek OTAk után...PS jelölt Session mellett, aki Crinert akár kitúrhatja, ha így folytatja...

OT:
Veldheer tricepsz sérülése kicsit aggaszt. Nagyon kéne, h Ő 100%-os legyen és aprítson. Kell a biztos pont a falba. Barnes eddig rendben van és sztem tuti kezdő lesz vmelyik poszton. Jobban örülnék egy RG posztnak, ha Barron tényleg annyira jó, mert ott jobban érvényesülne sztem Khalifa...Barron Jared hiányában LT poszton mozog és elvileg jól...ez persze lehet csak a gyenge DE állományunk miatt...Ha sikerül belőle akár csak 1 évre is használható falembert csinálni az nagy dolog lenne. Persze éles meccseken majd jön a bünti kérdés nála...Watson sajnos semmit nem edzett eddig...nem is tudom mi a baja pontosan...kár érte, de reméljük jövőre már belerül a mixbe...

OG:
Bergstrom csalódás eddig. Gyenge. Nix sérült, pedig ő azért jobban teljesít elvileg. Brisiel nagyon gyenge volt a meccsen, komolyan rezeg a léc alatta, bár drágább idén kibaszni, mint megtartani, sza vszeg marad. Gurode és Barnes is mozgott\mozog OG poszton és könnyen kezdő közelébe kerülnek a többi vak között. Sajnos nagyon nem bíztató a belső OL alakulása, márpedig nem nagyon lesz downhill futójáték, ha ezek bénáznak.

OC:
Wiz rendben van, lesz és Parsons rendben van mint csere...kevés ilyen tiszta rendezett posztunk van.

DE:
Houston nem nagyon edz, remélem szezonra cserében 100%-os lesz és írt. Carter rendben lesz mint szituációs róka és Hunter egész jó megoldásnak tűnik LDE posztra. Mögöttük meg a kérdőjelek. Crawford pass rushban semmit nem nyújt, emiatt max LDE posztra érhet be, Bass eddig semmi extra bár késői körös rookie, sza nem kell idén sokat várni tőle. Robinson lehet a sötét ló, aki befér a keretbe vagy akár kilök vkit.

DT:
Eddig nagy csalódás a futás elleni védelmünk, persze hiányzik a két kezdő DTnk, meg aztán tovább volt fenn a Boys első OL, mint gondoltam. Sims és Walker remélem szezonkezdésre készen állnak majd és eléggé összeszoktak a rehab szobában. Kidi és Stacy jó kiegészítők lehetnek és a hülye nevű akár megragadhat, bár vszeg 4DT lesz csak keretben.

MLB:
Roach eddig úgy fest, mint egy jó pick up, Gaither személyében van egy megbízható back up-ja is. Ha Burris tényleg jön MLBnek, az majd érdekes csatát hozhat 2. posztra, bár Burris lassan IR-re megy inkább sztem...

OLB:
Burnett és Moore adottak és rendben is vannak, lesznek, bár Moore párszor csúnyán fennakadt a blokkolóján. Kis Burnett és Clayton nagyon "örülhet" Maiava és Burris sérülésének, mert így jóval több lehetőségük van bizonyítani. Keretbe kerülés nagyban múlik a két sérültön itt...

CB:
Hayden eddig elvileg nagyon jól mozog, gyorsan felvesz minden infót, de lassan jó lenne fekete mezben látni, meg pre meccsen. Nagyon bízom benne és kell is, mert Porter és Jenkins is meg lett égetve azért Romo által...
Hansone eddig bénázik és könnyen kikerülhet majd, hiszen vannak mögötte éhes, gyors fiatalok, akik STben is többet tehetnek és eddig a pályán is jobban vagy legalább olyanok. Ők ugyebár Chekwa, Adams, Jones és Casey. Komoly csata lesz, ert sztem "csak" 6 CB kerül rosterre és abból az első 3 megvan már...

S:
Woodson, Branch, Usama 3-as rendben lesz sztem. Mögéjük kell vmelyik fiatalnak szépen beérnie és eddig bíztatóak a hírek Nelmsről pl. Ross és Smith szólhat még ebbe bele igazából sztem.

K:
Itt nincs mit agyalni.

P:
Na itt van. Elvileg Kluwe a megbízhatóbb, míg King a fejlődő nyers erő. A Boys meccs alapján eddig egyértelműen King marad nálam, de még van 3 meccs...

KR/PR:
Cribbs, Ford lenne a papír forma, de egyik sérült, másik talán elhagyta az 5. sebességét...Jenkins és Adams érhet oda még. Ha Ford nem tudja összeszedni magát akkor Cribbs sztem tuti marad.

QB: Matt Flynn - Terrelle Pryor - Tyler Wilson(/Matt McGloin, ha Wilson IR)
RB: Darren McFadden - Rashad Jennings - Latavius Murray
FB: Marcel Reece
WR: Rod Streater - Brice Butler - Juron Criner(/Andre Holmes eltiltása után könnyen jöhet a csere)
WR: Denarius Moore - Jacoby Ford - Josh Cribbs
TE: Richard Gordon - Mychal Rivera - Nick Kasa
LT: Jared Veldheer - Alex Barron
LG: Lucas Nix - Tony Bergstrom
C: Stefen Wisniewski - Alex Parsons
RG: Mike Briesel - Andre Gurode
RT: Khalif Barnes - Menelik Watson

LE: Jason Hunter - Jack Crawford
DT: Pat Sims - Stacy McGee
DT: Vance Walker - Christo Bilukidi
RE: Lamarr Houston - Andre Carter - David Bass
WLB: Kevin Burnett - Miles Burris
MLB: Nick Roach - Omar Gaither
SLB: Sio Moore - Kaluka Maiava
CB: D.J. Hayden - Tracy Porter - Chimdi Chekwa
CB: Mike Jenkins - Philip Adams - Taiwan Jones
FS: Charles Woodson - Usama Young
SS: Tyvon Branch - Usama Young

K: Sebastian Janikowski
P: Marquette King
LS: Jon Condo

Practice Squad:

QB: Matt McGloin
RB: Deonte Williams
WR: Conner Vernon
OT: John Wetzel
DE: Ryan Robinson
OLB: Kaelin Burnett
CB: Chance Casey
FS: Cory Nelms

A keretszűkítések során sztem a DL pozíciókat fogjuk nagyon erősen csekkolni és az interior OL-t is, esetleg még a TE/WR vonalat, bár ott a QB chemistry miatt sokkal jobbat nem biztos, h találunk már...

több mint 12 éve
Szerintem ha Brisiel nem villant akkor ő nem fogja megérni az 53-at.peterbadbone
az a baj, hogy de

Mike Brisiel is a lock to make the #Raiders roster. He costs $2.5 million more against the cap to cut than to keep.

Pari: tudom, hogy McGloin jobban megérdemelné a teljesítménye alapján a helyet az 53-as keretben, itt azonban más szempontokat is figyelembe kell venni. Wilsont, akit project QB-nek húztunk, nem vágjuk ki pár hónap után. Kasa mit mutatott eddig? Casey villogott, valóban, de a Cowboys sokadik számú cseréi ellen.

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Mikor van az első keretszűkítés?Bruce
Augusztus 27.
több mint 12 éve
Java részt egyet tudok érteni veled, de mutatott jatek alapjan McGloinnak, Casey-nek es Kasa-nak az 53-ban a helye...
akarhogy is nezem egy 3. szamu elkaponak minimalis az eselye, hogy kezdo legyen. Meg ha ki is dol a no1 es betlizik a 2. akkor is inkabb mcgloinra biznam a csapatot mint wilsonra (hangsulyozom eddig mutatott jatek alapjan, ami par nap mulva gyokeresen valtozhat). ciki, hogy egy 4. kort bukunk de akkor is...Pari
Kasa még nem is mutatott igazán semmit. Ő tényleg inkább projekt játékos, akiből még nagyon nagy ász is válhat, de lehet eltűnik a süllyesztőben.
Én ezzel a Wilson-McGloin verseny kimenetelével még várnék. Alapesetben még a jelen helyzetben is Wilsont favorizálnám, mert McGloin igaz hogy jobb képet fest, de mégis egy UDFA volt, akit annyira nem értékeltek a scout-ok, tehát a csapatok látókörében nincs benne annyira. Könnyebb megtartani még akár a PS-en is. Deyell felvázolása szerintem simán járható ez esetben. Illetve az is igaz, hogy ha lesérülne az első kettő QB-nk, akkor úgyis inkább hoznának egy tapasztalt QB-t.

Illetve ne felejtsük el azt sem, hogy a cut-ok után lesz egy csomó használható játékos még akit fel lehet húzni.

Mikor van az első keretszűkítés?
több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Java részt egyet tudok érteni veled, de mutatott jatek alapjan McGloinnak, Casey-nek es Kasa-nak az 53-ban a helye...
akarhogy is nezem egy 3. szamu elkaponak minimalis az eselye, hogy kezdo legyen. Meg ha ki is dol a no1 es betlizik a 2. akkor is inkabb mcgloinra biznam a csapatot mint wilsonra (hangsulyozom eddig mutatott jatek alapjan, ami par nap mulva gyokeresen valtozhat). ciki, hogy egy 4. kort bukunk de akkor is...
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Szerintem ha Brisiel nem villant akkor ő nem fogja megérni az 53-at.

Persze a legjobb az lenne, ha vissza tudnánk cserélni a Texans-hoz egy marék szotyiért akár, mivel az egyik Guardjuk, talán Smith sérüléssel bajlódik. Persze valószínűbb, hogy spontán ki fogjuk vágni.

több mint 12 éve
egy korai tipp az 53-as keretre (bolddal akiknek nem biztos a helyük)

QB: Matt Flynn - Terrelle Pryor - Tyler Wilson
RB: Darren McFadden - Rashad Jennings - Latavius Murray
FB: Marcel Reece
WR: Rod Streater - Brice Butler - Andre Holmes
WR: Denarius Moore - Jacoby Ford - Josh Cribbs
TE: Richard Gordon - David Ausberry - Mychal Rivera
LT: Jared Veldheer - Alex Barron
LG: Lucas Nix - Tony Bergstrom
C: Stefen Wisniewski
RG: Mike Briesel - Andre Gurode
RT: Khalif Barnes - Menelik Watson

LE: Jason Hunter - Jack Crawford
DT: Pat Sims - Stacy McGee
DT: Vance Walker - Christo Bilukidi
RE: Lamarr Houston - Andre Carter - David Bass
WLB: Kevin Burnett - Miles Burris
MLB: Nick Roach - Omar Gaither
SLB: Sio Moore - Kaluka Maiava
CB: D.J. Hayden - Tracy Porter - Chimdi Chekwa
CB: Mike Jenkins - Philip Adams - Taiwan Jones
FS: Charles Woodson - Reggie Smith
SS: Tyvon Branch - Usama Young

K: Sebastian Janikowski
P: Marquette King
LS: Jon Condo

Practice Squad:

QB: Matt McGloin
RB: Deonte Williams
WR: Conner Vernon
TE: Nick Kasa
OT: John Wetzel
DE: Ryan Robinson
OLB: Kaelin Burnett
CB: Chance Casey
FS: Cory Nelms

megjegyzések:

- Wilsont tartjuk meg a végső kereten, mert rá nagyobb valószínűséggel csapnának le, mint McGloinra. aztán ha ez megvan, megy IR-re
- Holmes ott van a legjobban teljesítő elkapóink között, ami nála hátulütő lehet, az a faszsága miatti 4 meccses eltiltás. Ford helyében sem vagyok biztos, egyfeszt sérült
- TE-knél nem tudtam dönteni, így Kasa maradt ki. kockázatos döntés, mert egy tight end-fetisiszta csapat begyűjtheti az upside-ja miatt, de egyelőre ő tud a legkevesebbet hozzátenni ezen a poszton
- DE-knél. Crawford az eddigi teljesítménye alapján megérdemelné a cutot. szerencséje, hogy Hunter mögött nincs más LDE poszton... Bassnek szintén nem garantált a helye, ott van még az UDFA Ryan Robinson is, aki jobban játszott a Cowboys ellen
- Chekwánál jobban játszott Casey a Cowboys ellen, ha így folytatja, bekerülhet helyette
- Reggie Smith vs Brendian Ross a safety-knél, előbbi jobban teljesített az edzéseken, elég sok INT-et gyűjtött össze

több mint 12 éve
legjobb undrafted teljesítmények:

www.profootballfocus.com/blog/2013/08/12/team-of-the-week-the-undrafted/

1 Raiders játékos: Ryan Robinson

több mint 12 éve
Nem mondom, hogy álmaim OL összeállítása a Veldheer - Gurode - Wisniewski - Barnes - Barron

Remélem Sparano tudja mit csinál. Nekem Bergstrom gyenge camp teljesítménye is kivágta a biztosítékot, de hogy a kukából halászott Gurode és Barron aki ki tuja mikor játszott utoljára NFL meccsen esélyes legyen a kezdő posztra... remélem Tony összekapja a fiatalokat, mert lehet itt nagy QB verseny, ha mind az életéért fog futni amikor csak pályára kerül.peterbadbone
Bergstrom-öt én is sajnálom, hogy nem tudja igazolni, hogy miért draftolták, de azt be kell látni, hogy őt ZBS-be hozták. Sajnos Briesel is ugyanez a szisztéma és még ráadásul a Texans fal leggyengébb láncszeme volt anno, csak a mellette lévő emberek olyan jók voltak, hogy ő is sokkal jobbnak tűnt ezáltal.
Sajnos a sérülések sem éppen a jó irányba mutatnak, gondolok itt Nix sérülésére, bár szerintem ő is inkább ZBS fit, de meg kell nézni majd ha játszik, hogy hogyan megy neki.
Nagyon bíztam abban, hogy jó falat raknak itt össze, de sajnos úgy néz ki, hogy ez nem lesz olyan egyszerű.
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Emberek, én D.J. Hayden bemutatkozását várom már nagyon. kb naponta megnézem a kis dokufilmjét, példakép. nagyon örülök hogy egy ilyen mentalitású srácot hoztunk, nem pedig egy "szokásos" balhés börtönlakó agyatlant. (noha a Raider mentalitásba az utóbbi jobban passzol, de kicsit elég volt már belőlük...- és itt nem a régmúlt fenevad nagyjaira gondolok, ők a pályán élték ki "bűnöző mivoltjukat", és ott mindent megtettek a csapatért, nem pedig a pályán kívül játszották a kiafaszagyereket.)
GO RAIDERS!

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Nem mondom, hogy álmaim OL összeállítása a Veldheer - Gurode - Wisniewski - Barnes - Barron

Remélem Sparano tudja mit csinál. Nekem Bergstrom gyenge camp teljesítménye is kivágta a biztosítékot, de hogy a kukából halászott Gurode és Barron aki ki tuja mikor játszott utoljára NFL meccsen esélyes legyen a kezdő posztra... remélem Tony összekapja a fiatalokat, mert lehet itt nagy QB verseny, ha mind az életéért fog futni amikor csak pályára kerül.

több mint 12 éve
előző meccs számokban (csak az O#):

www.bayareasportsguy.com/behind-the-box-score-surprising-stars-of-the-raiders-offense/

Vic Tafur: Gurode in for Brisiel again today at right guard. He plays well Friday night and don’t think Brisiel gets starting job back

Chris Hansen: The #Raiders best OL right now is probably Barnes and Gurode at guard, Barron at right tackle. We haven't seen that yet though. -- azért még Nixet nem írnám le, csak térjen vissza a sérüléséből, és mutassa meg mit tud

Hayden ma edzett, de még non contact. első teljes edzése pénteken lesz, a Bears ellen fog játszani

több mint 12 éve
Sztem kicsit korai lenne leirni Wilsont meg...
Wilson megy IR-re azt jolvan...