Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Petrino korábbi sztár QB-i: Ryan Mallett és Brian Brohm, nézd meg hol tartanak jelenleg.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Igen Wilson esete valóban érdekes...Draft után sokan (én is) azt várták, h Flynn mellé is felérhet akár, de Pryor elé jó eséllyel odaér...ehhez képest eddig McGloin is lejátsza...
Nem tudom mi igaz ebből a Bobby Petrino dologból...eddig én is azt hittem, h a 2011-es TW a valódi és a 2012-es szezon a széthulló vezetőség, csapat számlájára írható nagymértékben, de lehet a 2011 volt olyan szerencsés system fit amiben jól nézett ki és anélkül sose lesz rendes QB...meglátjuk. Az is igaz mondjuk, h új rendszerbe csöppent, új ligába is csöppent...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Mondjuk semmi meglepő nincs benne...de pedig ez meglepő sajnos. már Wilson helyzete. az undrafted rookie McGloin lejátszotta, és immáron ő a harmadik számú QB, Wilson a negyedik. Middlekauff azt írja róla. "Tyler Wilson is a great example why NFL teams put such a premium on FOOTBALL intelligence at QB. Cant excel at QB lacking in this area - one thing Tyler Wilson's struggles really show, how great a Off mind Bobby Petrino really was. Hasn't been the same since the crash"
raiders.blog.hu/2013/08/05/matt_flynn_a_kezdo_tyler_wilson_kiesett_a_versenyfutasbol_430?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshareTST
pénteken bizonyíthat Wilson, remélem rácáfol a kétkedőkre. bár McGloin is szimpatikus nagyon, így remélem megtartjuk PS-ben.
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Kis contract kitekintő:Condo: overthecap.com/jon-condos-extension-with-raiders-worth-3-2-million/
www.overthecap.com/cap.php?Name=Jon%20Condo&Position=C&Team=Raiders
Sztem rendben van a dolog...
Jano: www.overthecap.com/cap.php?Name=Sebastian%20Janikowski&Position=K&Team=Raiders
több mint 12 éve
Mondjuk semmi meglepő nincs benne...raiders.blog.hu/2013/08/05/matt_flynn_a_kezdo_tyler_wilson_kiesett_a_versenyfutasbol_430?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare
több mint 12 éve
Okokdeyell ezt a Barnes kezdo RG dolgot honnan vetted?csak tipp. Barnesról jókat írtak, amikor RG-t játszott. Brisielről eddig nem különösebben.
Brisiel mostani edzes kihagyasa kapcsan olvastam eloszor arrol, h beteszik oda, de Mike kozben vissza is tert mar...Rolni
Nix is visszatért, és ő az első csapat LG-jadeyell
Én is támogatom a dolgot, mert a Barnes-Barron jobb oldal, ha Barron tényleg annyira jó mint mondják komoly lehetne...
Bergstrom jövője azért érdekes lesz, ha Nix kiszorítja és megveti a lábát kezdő LG-ként. Talán majd RG posztra is bepróbálkozhat jövőre, de gondolom akkor már hoznak a nyakára rendes versenytársat...
több mint 12 éve
deyell ezt a Barnes kezdo RG dolgot honnan vetted?csak tipp. Barnesról jókat írtak, amikor RG-t játszott. Brisielről eddig nem különösebben.
Brisiel mostani edzes kihagyasa kapcsan olvastam eloszor arrol, h beteszik oda, de Mike kozben vissza is tert mar...Rolni
Nix is visszatért, és ő az első csapat LG-ja
több mint 12 éve
DJ Hayden kihagyja az első pre meccset pénteken.A DL-be pedig leigazoltuk a sok sérülés miatt Ryan Baker-t
több mint 12 éve
deyell ezt a Barnes kezdo RG dolgot honnan vetted? Brisiel mostani edzes kihagyasa kapcsan olvastam eloszor arrol, h beteszik oda, de Mike kozben vissza is tert mar...
több mint 12 éve
5 kérdés a Raidersszel kapcsolatban, amire válaszolnak a Football Outsiders szakértői.www.silverandblackpride.com/2013/8/5/4589358/five-good-oakland-raiders-questions-with-football-outsiders
Bergstromról és Brisielről kérdezik őket, mint PBS-be nem illő guardokról, egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a két kezdő guard Nix és Barnes lesz. persze kérdés, hogy Nix mikor tér vissza a sérüléséből, egyelőre Berg nem mutatott eleget, hogy kijátssza.
Veldheer - Nix - Wisniewski - Barnes - Barron
több mint 12 éve
Nekünk, mint szurkolóknak igen, de reálisan nézve a dolgot - a keretet nézve pl. nem történt lényegi fejlődés - 30. helynél nem igazán vagyunk jobbak.Az elemzés rendben, de jó lesz az 25. környékére is😊Paritúl magas? 😊Black_Addersajnos ti jöttökNem értünk egyet!😊Pari
bowl.hu/31_oakland_raidersjjncaa
Meg ez csak egy előszezoni PR, idővel majd haladunk feljebb. 😊
több mint 12 éve
Az elemzés rendben, de jó lesz az 25. környékére is😊túl magas? 😊Black_Addersajnos ti jöttökNem értünk egyet!😊Pari
több mint 12 éve
Vic Tafur @VicTafur 17hWith Brisiel out, Barnes is at RG and Alex Barron is at RT. Greg Olson said yesterday Barron’s standout camp gives #Raiders some options
Én személy szerint régóta gondolom és mondogattam is párszor, h Barnes jó lenne OGnek...
Meglátjuk, h mit produkálnak így, de Barron meglepi TC-je miatt még ez is lehet egy forgatókönyv...
több mint 12 éve
Én is teljesen egyetértek az elemzéssel és egyelőre a 31. hellyel is. Reménykedem benne, hogy az O-Line összeáll nagyon szépen és akkor nem lesz olyan nagy baj a támadójátékkal, meg persze DMC egészséges maradjon és fusson egy nagyon jó szezont.
Az elkapóktól nem félek annyira, hogy nincsenek kiemelkedő játékosok. Az irányító annyiból érdekel, hogy nehogy az legyen, mint ami szokott lenni ilyen esetekben, amikor nincs egy kiemelkedő QB a csapatban, hogy egyből követelik a 2. számú irányítót, ha az első valamit elront.
A védelemben bízok, mivel a sec jó lehet, a front sevent, meg valahogy csak összerakják és akkor olyan nagy gond nem lehet.
Nem gondolkodom egyelőre PO-ban, de még pozitív szezonban sem, aztán majd jövőre meglátjuk.
több mint 12 éve
túl magas? 😊sajnos ti jöttökNem értünk egyet!😊Pari
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Taxi elemzése teljesen rendben van sztem. Az, h jogos-e a 31. hely majd eldől a szezon alatt...
több mint 12 éve
sajnos ti jöttökNem értünk egyet!😊
több mint 12 éve
Condo hosszabbításnak is örülök, számok várhatóan korrektek lesznek...Veldheer és Houston vszeg kicsit nehezebb dió lesz, de érthető is...mindkét félnek lehet érdeke a szezon kivárása mellett, főleg a fiatal játékosoknak!!
több mint 12 éve
sajnos ti jöttök
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Koszi!felvételről hol lehet nézni(letölteni) a pre season meccseket?Paripl. akár innen is: sport-video.org.ua/index.html
vagy ten yard torrents, de oda regisztrálni kell.deyell
tyt-n tag vagyok, (csak naon szar az aranyom ezert csak a legvegso esetben toltok onnan ...adakoznom kellene mar...)
több mint 12 éve
felvételről hol lehet nézni(letölteni) a pre season meccseket?Paripl. akár innen is: sport-video.org.ua/index.html
vagy ten yard torrents, de oda regisztrálni kell.
több mint 12 éve
felvételről hol lehet nézni(letölteni) a pre season meccseket?
több mint 12 éve
csak egy példa, hogy a média mennyire szeret minket. a két cikket ugyanaz a személy írtaEnnyit számít ki hol játszik! 😛
Flynn még a Packers játékosaként, "elég tehetsége van ahhoz, hogy top QB legyen belőle", itt még karerőssége átlag feletti
www.nfl.com/news/story/09000d5d825ab668/article/packers-backup-flynn-has-talent-of-toptier-qb
ez pedig néhány napja íródott, itt már a karerőssége és a fizikai tulajdonságai "unimpressive", emiatt akár ki is játszhatják a kezdőből a cikkíró szerint
www.nfl.com/trainingcamp/story/0ap1000000222775/article/geno-smith-michael-vick-will-be-among-winners-of-qb-battles?campaign=Twitter_Brooksdeyell
Egyébként lehet azóta romlott minden téren a srác és azért született ez a cikk ebben a formában...
több mint 12 éve
csak egy példa, hogy a média mennyire szeret minket. a két cikket ugyanaz a személy írtaFlynn még a Packers játékosaként, "elég tehetsége van ahhoz, hogy top QB legyen belőle", itt még karerőssége átlag feletti
www.nfl.com/news/story/09000d5d825ab668/article/packers-backup-flynn-has-talent-of-toptier-qb
ez pedig néhány napja íródott, itt már a karerőssége és a fizikai tulajdonságai "unimpressive", emiatt akár ki is játszhatják a kezdőből a cikkíró szerint
több mint 12 éve
igazoltunk újabb camp body-t: Ryan Baker (korábbi Dolphins DE/DT, Sparano embere)és ott is van a következő hosszabbítás:
The Raiders have signed LS @JonCondo to a three-year contract extension.
csak ne sérüljön le a Chargers ellen 😊
remélem Veld lesz a következő, akivel hosszabbítunk.