Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
McKenzie azt nyilatkozta, a harmadik előszezon meccsen léphet először pályára ezüst-feketében Hayden. A Cowboys elleni meccsen remélem McGloin sokat fog játszani és McGuffie is megmutathatná, hogy egy PS hely kijár neki.
több mint 12 éve
Kluwe írt egy cikket a Sports Illustratednek arról, hogy milyen a harc a TC-ben a pozícióért. Kluwe mikor rookie volt, a veteránok - ahogy az szokott lenni - nem segítettek neki, mert ők is azért az egy helyért harcoltak a végső rosteren. Kluwe-nek viszont ritka jó szíve van, ezért segít Kingnek, ahol tud, megtanította neki a helyes technikát a dropoknál. először még King sem akarta elhinni, azt hitte, hogy át akarja verni 😊mmqb.si.com/2013/08/09/chris-kluwe-marquette-king-competition/
szomorú leszek, mikor majd cutolva lesz valamelyikük.
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
2 szezon maximum és ha az elsőben nem lesz dobbantás, akkor a második szenvedés lesz. Nem akar ő már gyenge csapatban húzni.Bevallom őszintén én nagyon cp ellenes voltam, de most hogy nálunk van nem utálhatom nagyon, így inkább bízom benne hogy ő lesz a Warner 2.0silent7939Így van. Egyébként; drukkolok Palmernek és a Cards-nek, de - szerintem - nekünk nagyon nem jött be.toxiqueEz idén ki fog derülni.silent7939- DMC nyilatkozata (egy kis odamondás Palmernek): "We got a quarterback who stands there and is not going to turn the ball over. "deyellMár nem csapattárs, így jöhetnek az őszinte vélemények a csapat "vállonvivőjéről". Azt mondom, hogy az a tavalyi 4200 yard valahol az elkapók "klasszisa" is volt (legalább 50%-ban).toxique
több mint 12 éve
Bevallom őszintén én nagyon cp ellenes voltam, de most hogy nálunk van nem utálhatom nagyon, így inkább bízom benne hogy ő lesz a Warner 2.0Így van. Egyébként; drukkolok Palmernek és a Cards-nek, de - szerintem - nekünk nagyon nem jött be.toxiqueEz idén ki fog derülni.silent7939- DMC nyilatkozata (egy kis odamondás Palmernek): "We got a quarterback who stands there and is not going to turn the ball over. "deyellMár nem csapattárs, így jöhetnek az őszinte vélemények a csapat "vállonvivőjéről". Azt mondom, hogy az a tavalyi 4200 yard valahol az elkapók "klasszisa" is volt (legalább 50%-ban).toxique
több mint 12 éve
Így van. Egyébként; drukkolok Palmernek és a Cards-nek, de - szerintem - nekünk nagyon nem jött be.Ez idén ki fog derülni.silent7939- DMC nyilatkozata (egy kis odamondás Palmernek): "We got a quarterback who stands there and is not going to turn the ball over. "deyellMár nem csapattárs, így jöhetnek az őszinte vélemények a csapat "vállonvivőjéről". Azt mondom, hogy az a tavalyi 4200 yard valahol az elkapók "klasszisa" is volt (legalább 50%-ban).toxique
több mint 12 éve
Ez idén ki fog derülni.- DMC nyilatkozata (egy kis odamondás Palmernek): "We got a quarterback who stands there and is not going to turn the ball over. "deyellMár nem csapattárs, így jöhetnek az őszinte vélemények a csapat "vállonvivőjéről". Azt mondom, hogy az a tavalyi 4200 yard valahol az elkapók "klasszisa" is volt (legalább 50%-ban).toxique
több mint 12 éve
- DMC nyilatkozata (egy kis odamondás Palmernek): "We got a quarterback who stands there and is not going to turn the ball over. "deyellMár nem csapattárs, így jöhetnek az őszinte vélemények a csapat "vállonvivőjéről". Azt mondom, hogy az a tavalyi 4200 yard valahol az elkapók "klasszisa" is volt (legalább 50%-ban).
több mint 12 éve
Elég ideges leszek, ha Hayden ilyen sérülékeny fasz lesz...BruceWatson dettó.
csak érted nem értem, hogy 1/3-ra és 12-re is lett volna egészségesebb pick, akkor miért kellett ebben a helyzetben kockáztatni?
több mint 12 éve
RM feltérképezi a szamarakat:
több mint 12 éve
Elég ideges leszek, ha Hayden ilyen sérülékeny fasz lesz...
több mint 12 éve
remélem Hayden esetében elmúlik ez a Kórház a város szélén.
több mint 12 éve
- sok játékos visszatért, Sims és Watson először edzett, meg is sérült mindkettő. kihagyják az első előszezon meccset- DMC nyilatkozata (egy kis odamondás Palmernek): "We got a quarterback who stands there and is not going to turn the ball over. "
- a kezdők egy negyedet játszanak majd a Cowboys ellen (McFadden és Woodson is), mind a négy QB szerepet kap, Pryor a második és harmadik negyedben játszik
- Hayden sérült, combizmával van a gond, ami elég aggasztó
- Walker nem edzett, mert gyereke született
- a támadófal futásnál nem teljesített jól, alig tudtak lyukakat nyitni, ami a D-Line jelenlegi állapotát nézve nem az igazi (backup DT-k ellen)
- DA McGloinról: "McGloin's ability to run offense, make reads, has in front of Wilson".
- Burrisszel nem tudni mi lesz, nem valószínű hogy kész lesz a szezon kezdetére. január óta nem edzett
- Cribbs a backup long snapper
több mint 12 éve
Rivera szépen halad előre úgy fest. Ez pedig Ausberry számára jelenthet igazi problémát sztem. Az látszik, hogy Gordon kell a blokkolási és ST tudása, értéke miatt, így mögötte még max 2 hely kiadó sztem. Erre van Ausberry, Rivera és Kasa sztem...Hacsak Kasa nem szed be egy IR-es sérülést, mint tavaly King sztem rosterre kerül, mert sérülésből visszatérve szépen szedi fel a dolgokat és mérete, sebessége miatt komoly potenciál van benne.
Rivera eddig elvileg mindent elkap, jól mozgatható játékos (TE, FB, H-Back) és legutóbbi riportok alapján blokkolása is rendben van. Ha Ausberry nem tudja tőle minőségileg elszakítani magát elkapás terén és felzárkózni blokk terén még akár lapátra is kerülhet...
www.silverandblackpride.com/2013/8/5/4592830/oakland-raiders-training-camp-practice-notes-day-10
Védelem sokkal jobban festet most is.
David Bass remekelt!! Jó lenne látni tőle bíztatót már idén...
Chekwa folyamatosan fejlődik, ami remek hír
Young és Adams is dolgozott a roster helyért 1-1 szép INT-el
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Carter pályáfutásának jelenlegi szakaszában már nem való every down DEnek. Szituációs pass rushernek pihenten még mindig lehet hasznos a tudása, rutinja miatt ugyanakkor.Houston idén a legkönnyebb, leggyorsabb évek óta (talán egyetem junior évében lehetett ennyi utoljára) úgyhogy bízzunk benne tud némi nyomást is hozni.
Hunterről jókat olvastam eddig futás elleni munkát tekintve és Crawford is ebben tudott egyedül hozzátenni eddig, annyira, h még DTnek is betették a sok sérüléskor...
Ha Carter meg elfárdat jöhet Bass is majd...
Burris MLB posztja egyfelől várható volt a nyilatkozatok alól, másfelől a sérülésnek is köszönhető sztem, mert nem tudott az OLB kezdő posztokért harcolni...
több mint 12 éve
Pedig én már láttam lelki szemeim előtt a fal ezen felállását Houston - Walker - Sims - Carter2; Houston-ból RDE lett és így az LDE Hunter és Crawford?? Csak nekem sántít ez így,pláne Carter-ral a rosteren?Cubeheadpedig ez stimmel. Houston a kezdő RDE, Hunter az LDE. passzszituációkban/3.downon jöhet Carter.deyell

több mint 12 éve
2; Houston-ból RDE lett és így az LDE Hunter és Crawford?? Csak nekem sántít ez így,pláne Carter-ral a rosteren?Cubeheadpedig ez stimmel. Houston a kezdő RDE, Hunter az LDE. passzszituációkban/3.downon jöhet Carter.
több mint 12 éve
Gordonon én is csodálkozom,hogy be előzte "ez alapján" Ausberry-t.Viszont a másik két szemet szúró dolog is van rajta:
1; Burris DA nyilatkozatának megfelelően MLB lett 😊
2; Houston-ból RDE lett és így az LDE Hunter és Crawford?? Csak nekem sántít ez így,pláne Carter-ral a rosteren?
UI: gondolom a cb poszt meg Hayden eddigi minimalizált edzésének köszönhetően van így feltüntetve.

több mint 12 éve
TE Gordon?
több mint 12 éve
Elso DC: www.raiders.com/team/depth-chart.html
több mint 12 éve
Wilson nem redneck. ezt arra az egy nyilatkozatra alapozod? nem hasonlítanám össze a két QB-t ilyen téren. Mallettnek red flag volt a karaktere, Wilsonnak erőssége. előbbiről azt lehetett olvasni a scouting reportokban, hogy infantilis, nincs elég vezetői képessége, stb. pusztán ezért csúszott le az első körből a harmadikba. Wilson a gyenge utolsó szezon miatt csúszott, ő vezér az öltözőben, az edzők szeretik, nincs gond a munkamoráljával - ezért is választotta McKenzie, akinek fontos a jó karakter. ha van, amiben Mallett, Brohm és Wilson hasonló lehet, az hogy system QB-k: csak Petrinonál tudtak jól játszani. Brohm bust, Mallett nem sokat mutatott eddig, Wilsonon a sor, hogy megtörje az "átkot".deyellKicsit kiforgattad a szavaim, egy szóval nem mondtam Wilsonról h redneck, csupán arra próbáltam utalni h Wilson bácsi bizony a csapattársakra kente h szar a helyzet, ami csapatkapitányként nem épp optimális viselkedés szvsz. Való igaz nem hangsúlyoztam ki eléggé azt h mindketten őszinték a maguk nem túl szerencsés módján és ilyen alapon lehet egy kalap alá venni őket.
Egyébként Mallett vezetői képességével nincs gond, nála ami gond volt az a pozitív drogteszt, a villanyoszlophoz mérhető mobilitás ill. az h ha megszólal azonnal olyan érzésed van h a tanyavilágba teleportáltál.
Wilson valóban intelligensebb srác, cserében ha nyomás van rajta hajlamos pánikolni (míg Mallettnek ilyen gondja nincs), ugyanakkor Wilson egoja (mert az van neki nem kevés) nem engedi h egyszerűen kidobja a lasztit a pályáról, ink erőlteti kvázi nem létező ablakokba a dobást, ebből már college-ban is volt nem egy INT, a profiknál ez csak többszöröződhet ha nem változat. Ha ehhez még hozzájárul az általad említett védelem olvasási gond az nem sok jóval kecsegtet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Wilson nem redneck. ezt arra az egy nyilatkozatra alapozod? nem hasonlítanám össze a két QB-t ilyen téren. Mallettnek red flag volt a karaktere, Wilsonnak erőssége. előbbiről azt lehetett olvasni a scouting reportokban, hogy infantilis, nincs elég vezetői képessége, stb. pusztán ezért csúszott le az első körből a harmadikba. Wilson a gyenge utolsó szezon miatt csúszott, ő vezér az öltözőben, az edzők szeretik, nincs gond a munkamoráljával - ezért is választotta McKenzie, akinek fontos a jó karakter. ha van, amiben Mallett, Brohm és Wilson hasonló lehet, az hogy system QB-k: csak Petrinonál tudtak jól játszani. Brohm bust, Mallett nem sokat mutatott eddig, Wilsonon a sor, hogy megtörje az "átkot".legalább őszinte volt, megmondta amit gondol (és ami igaz is). lehetett volna elegáns és adhatott volna kitérő választ, de az előbbit választotta. ebben nem látok gondot. nem Wilson jellemével van a gond, a döntéshozatal és a védelmek olvasása nem megy neki.deyellEzt kb. Mallettről is el lehet mondani igazi őszinte redneck, ettől még lehetne All-Pro playa, de nem az.empty taxi
több mint 12 éve
legalább őszinte volt, megmondta amit gondol (és ami igaz is). lehetett volna elegáns és adhatott volna kitérő választ, de az előbbit választotta. ebben nem látok gondot. nem Wilson jellemével van a gond, a döntéshozatal és a védelmek olvasása nem megy neki.deyellEzt kb. Mallettről is el lehet mondani igazi őszinte redneck, ettől még lehetne All-Pro playa, de nem az.

Madden hates me.
több mint 12 éve
legalább őszinte volt, megmondta amit gondol (és ami igaz is). lehetett volna elegáns és adhatott volna kitérő választ, de az előbbit választotta. ebben nem látok gondot. nem Wilson jellemével van a gond, a döntéshozatal és a védelmek olvasása nem megy neki.Wilsonnak is volt egy nem éppen elegáns nyilatkozata uccsó egyetemi évében.empty taxiPetrino korábbi sztár QB-i: Ryan Mallett és Brian Brohm, nézd meg hol tartanak jelenleg.empty taximondjuk Mallett a tetejében még gyökér is.Amadeus91
több mint 12 éve
Wilsonnak is volt egy nem éppen elegáns nyilatkozata uccsó egyetemi évében.Petrino korábbi sztár QB-i: Ryan Mallett és Brian Brohm, nézd meg hol tartanak jelenleg.empty taximondjuk Mallett a tetejében még gyökér is.Amadeus91

Madden hates me.