Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 531
Nekem a kedvencem lett McGloin, már a PennState-en mutatott harcossága miatt is. Ráadásul jobb formát mutat edzésen és meccsszituációban mint a talán nagyobb tehetséggel megáldott, de fejben szétesett Wilson. Ha választanom kellene én McGloin-t választanám. Sanszos, hogy az egyiküknek IR vagy hasonló néz ki, ha meg akarjuk tartani.peterbadbone
az a helyzet, hogy Wilson-ra el lett pocsékolva a 4. kör. Nyugodt szívvel raknám ki.
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Nekem a kedvencem lett McGloin, már a PennState-en mutatott harcossága miatt is. Ráadásul jobb formát mutat edzésen és meccsszituációban mint a talán nagyobb tehetséggel megáldott, de fejben szétesett Wilson. Ha választanom kellene én McGloin-t választanám. Sanszos, hogy az egyiküknek IR vagy hasonló néz ki, ha meg akarjuk tartani.

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 374 — Sworn to the Dark
McKenzie mind a 4 QB-t meg akarja tartani. attól tartok, ez nem fog sikerülni. ha McGloint vágjuk ki, lecsaphat rá a Packers, nekik kell egy használható csereirányító, és McGloin illik a rendszerbe. Wilsont szintén begyűjtheti egy csapat, az upside miatt. nehéz döntés lesz.

a tegnapi edzésen Gurode volt az első csapat RG-ja. a Cowboys ellen jól blokkolt futáshoz.

Ford továbbra sem edz. érik a cut...

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 247 — NFL bracket champion '26
 www.hubarkush.com/2013/08/11/raiders-see-positives-from-all-3-qbs/acwrwmk/?page=1
Ami különösen érdekes belőle:
Even though Flynn is on track to be the starter at quarterback this season, the Raiders plan to use Pryor at times as well. He showed why with two long runs on read-option plays, a scramble that led to a completion and as a decoy on Rashad Jennings' 16-yard run.

Pryor could be used in a special red zone and short-yardage package or come in for a series or two at a time as the Raiders try to capitalize on his athleticism.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Mindenki azt várja tőle, hogy megtanuljon passzolni, erre amikor egyszer egy olyan helyzetben amikor futhatott volna, de inkább passzolt, mindenki azt mondja neki, hogy futhattál volna 😀 Nem mondom, ha fejben ezt össze tudja majd rakni, akkor rendben lesz a srác, de lehet ez az év rámegy még a tanulásra.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
''I looked at the pictures and I could have ran it easy,'' Pryor said. ''That was just me being greedy. Maybe in the back of my mind I was saying, 'Hey, I want to throw a touchdown pass. People think I can't.' I have to understand the abilities I have and use them to perfection.''

TP is azt gondolja, hogy az erősségeire kell összpontosítani a klasszikus megoldások erőltetése helyett. 😊
több mint 12 éve

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 762 — Salus populi suprema lex esto
Ezt én is észrevettem amikor néztem, hogy simán futhatott volna és látva az ő robbanékonyságát a meccsen, meg is lett volna a TD, de legalábbis a 1st down biztosan. (3rd&4 volt az ellenfél 6 yardosáról)
Mindegy, alapból a legélvezetesebb akkor is Pryor-t volt nézni játszani.
Meg nekem nagyon tetszett Jennings, aki akár Bush helyettesítését is megoldhatja. Az újonc Murray sem volt rossz, de egyelőre nekem Jennings aki jobbnak tűnik.
A TE-ktől többet várok majdan és sajnálom, hogy Hanson sem tudott most villogni, pedig az egyik kedvencem lett tavaly.
Punterként Kinget szeretném látni a kezdőben, holott nincs bajom Kluwe-val sem, de valahogy extravagánsabb King! 😀
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 349 — Raiders fan
taxi a KFC reklamszlogrnjere gondolt vszeg 😊

Abban van, h soooo good...

Meccset nem lattam, de majd potlom...amiket eddig olvastam rola azok biztatoak...Jerry McDonald szerint amely fanok nem latjak a minosegi kulonbseget a tavalyi preseasonhoz kepest azoknal gond van...

DA nyilatkozatat olvastam, ami persze edzohoz illoen tulpozitiv, de az erdekes, h TP INT szituban futast szerettek volna latni tole a passz helyett. TP annyira azon dolgozik, h rendes QB legyen, h elfelejti kihasznalni az X-factort a jatekaban...egyfelol megertem, masfelol mindenkinek ki kell hasznalnia az erossegeit es emellett dolgozni a gyengesegein. TPnek tovabbra is kell hasznalnia a labat, hiszen ettol lehet igazan veszelyes opcio!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
összességében: so far so good.deyell
költöztök Kentuckyba? 😮 😊empty taxi
?

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 247 — NFL bracket champion '26
összességében: so far so good.deyell
költöztök Kentuckyba? 😮 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
egy összefoglaló:

QB-k: Flynn, Pryor és McGloin mind jól játszottak. Pryor főleg, kár a buta INT-ért. McGloin magabiztos volt a zsebben, volt két szép passza Butlernek. Wilson sajnos épp ellenkezőleg, önbizalomhiányosnak tűnt. nagy következtetést még nem vonnék le, előtte megnézném Pryort 1. számú és McGloint 2. számú D# ellen.

RB-k: DMC sokat nem tudott hozzátenni, mert az első csapat támadófala botrányosan blokkolt. Jennings és Murray viszont kellemes meglepetés volt, főleg az előbbi, robbanékonyabb, mint gondoltam. a fullback Olawale is villogott, volt egy szép elkapása illetve blokkja

WR-ek: Streater nem győzött meg, volt egy csúnya dropja. Moore a szokásos. Criner szerintem cut lesz. Butler volt a legjobb, aki az ex-Raider Sterling Moore-t verte meg a TD-nél 😊

TE-k: sokat nem mutattak. Ausberry-nek volt egy jó play-e, amikor is egy spin move-val két Cowboys védőt lerázott, de ennyi. Riverának volt egy dropja, Kasa felé egy dobás ment, de az is magas volt.

O-Line: a kezdő botrányos. Flynnt majdnem kiütötték, DMC 5 yard futásból. nem volt Nix. Bergstromot és Brisielt rendszeresen hátranyomták könnyen. a 2. és 3. számú már jobban teljesített (relatíve), előbbinél Gurode és Barron, utóbbinál Mady és Wetzel. Robiskie-nek volt egy büntetése, de ő sem volt rossz.

D-Line: a kezdőknél nem volt pass rush, de hiányzott Houston, Walker és Sims. McGee és Bilukidi elég szépen helytálltak a Cowboys kezdői ellen. David Bassnál jobb volt a másik oldalon játszó DE, Ryan Robinson. Bassnak sokat kell még fejlődnie futás ellen

LB-k: elégedett voltam velük, jól szereltek. Sio-nak volt egy sackje, nagy lelkesedéssel játszott, úgy, ahogy a korábbi 55-ös sosem. a cserék közül főleg Gaither tetszett, jó, hogy megtartottuk.

secondary: sokkal jobb, mint tavaly. kár, hogy Dezt így sem tudták tartani, simán félrelökte Jenkinst és Portert is. Jenkinstől folyamatosan ment a trash talk, amit nem kellett volna, előbb mutasson valamit. Branch jó volt, blokkolt egy mezőnygólt. Youngnak volt egy INT-je. Joselio Hanson viszont cut lesz, ha így folytatja, csúnyán meg lett verve többször is, egyszer egy TD lett belőle. kellemes meglepetés volt Chekwa játéka és Chance Casey-é, akinek a nevét meg kell jegyezni. és aki még szintén odatette magát: Taiwan Jones. két levédekezett passz. meglesz az a roster spot

ST: ez is sokkal jobb, mint tavaly, Bobby April teszi a dolgát. két punt volt, Kingé volt a jobb, messzebbre rúgta, mint Kluwe és muffed punt lett belőle. az Alabama State QB-ből lett elkapó Greg Jenkinsnek volt egy 52 yardos visszahordása. Carmona kihagyott egy mezőnygólt, de legalább most nem rúgott kapufát.

összességében: so far so good.

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 738
Sajnos kidőltem így lemaradtam a meccsről. Van valakinek direkt linkje (akár privibe is) ahonnan letudnám kapni. Pótolnám a lemaradásom, előre is köszi!

több mint 12 éve
Pryor-ról mi a véleményetek az eddigiek alapján? OSU-n nagy kedvencem volt a gyerek, jó lenne ha lehetőséget kapna. Aztán lehet hogy ezt inkább majd a PS végén kelllene megkérdeznem.Zolee23
Szerintem jól játszott. Kár az interceptiönért.
Viszont McGloin meg fogja kavarni a qb kérdést.davidkiss
nem is értem, hogy miért lett UDFAAmadeus91
mert nincs prototípus magassága, nincs erős karja. de ez még semmi, anno sokadik számú walk-onként (ösztöndíj nélküli) kezdte a Penn State-en, aztán felküzdötte magát. tipikus underdog. Wilsonnak meg sajnos nincs meg a kellő önbizalma, ez látható volt a meccsen. egyszerű dobásokat hibázott el.

több mint 12 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
Pryor-ról mi a véleményetek az eddigiek alapján? OSU-n nagy kedvencem volt a gyerek, jó lenne ha lehetőséget kapna. Aztán lehet hogy ezt inkább majd a PS végén kelllene megkérdeznem.Zolee23
nem is értem, hogy miért lett UDFAAmadeus91
Csúnya lesz ez a Tyler Wilson cut..
több mint 12 éve
nem is értem, hogy miért lett UDFA
több mint 12 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
Viszont McGloin meg fogja kavarni a qb kérdést.
több mint 12 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Pryor-ról mi a véleményetek az eddigiek alapján? OSU-n nagy kedvencem volt a gyerek, jó lenne ha lehetőséget kapna. Aztán lehet hogy ezt inkább majd a PS végén kelllene megkérdeznem.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Ahogy nézem a meccset, a nickel formáció meghatározó a D-ben: Moore megy a 3 emberes fal bal oldalára rohamozni...
több mint 12 éve
össze tudná valaki foglalni nekem mert nem láttam.
több mint 12 éve
tölthető a meccs a tízyardosról. ahogy olvastam a támadófal gyenge volt, passznál és futásnál is. érthető mondjuk, mert Nix nem játszott (😊), de Brisiel is sok negatív kritikát kapott. remélem Barnes lesz az RG legközelebb

Sio 3. snapjára sack. igaz, coverage sack volt, tehát a DB-ket illeti a dicséret elsősorban. pass rush Romo ellen nem volt, de a kezdők közül 3-an hiányoztak a d-line-ból.

a meccs sztárja: Brice Butler. az ex-scout Middlekauff jellemzése róla: "kid is ballin". beszélt McKenzie-vel is róla, RM szerint sokkal többet nyújt mint amit előzetesen vártak tőle. második legjobb hír, hogy nem sérült meg senki, csak Clayton.

Frampton meg egy féreg.

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
érdekes lesz a QB helyzet. már a 3. számú. McGloin vs Wilson. előbbi túl jól játszik, hogy cutoljuk, más csapat begyűjti a waiverről, mielőtt leigazolnánk a PS-be. utóbbi meg 4. körös pick, olyat szintén nem szokás. mi lesz itt?deyell
Majd kivágjuk Flynnt, érte adtuk a legkevesebbet. 😀
Wilson még hátha alakul, de tényleg gáz lenne kirakni; bár tavaly is voltak érdekes döntések (Pat Lee).
több mint 12 éve
érdekes lesz a QB helyzet. már a 3. számú. McGloin vs Wilson. előbbi túl jól játszik, hogy cutoljuk, más csapat begyűjti a waiverről, mielőtt leigazolnánk a PS-be. utóbbi meg 4. körös pick, olyat szintén nem szokás. mi lesz itt?

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Nem volt rossz meccs, rendesen voltak bakik és villanások O-ban D-ben mindkét oldalon. Azt gondolom, hogy a jelen állapotokat figyelembe véve mindkét oldalról behúzhatok egy... "nem is olyan rossz" strigulát a csapatok neve mellé.
több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
hmm...TP 2min drillje az elso vegen eleg biztato volt bar a red zoneba elfogyott a puskapor, de McGloin es Butler driveja is igen csak ott volt!
mar majdnem bizakodok😊
a vedelembol csak Casey-t lehet kiemelni a mai meccs alapjan