Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Terrelle Pryor changes uniform number from 6 to 2, his college number.

nem túl jó ómen..deyell
Így legalább vele kezdődik a roster 😀.... ha számsorrendbe rendezzük 😀

Murray játéka kérdéses a szezonnyitón. Jó lenne ha Stewart vagy Williams mutatna valamit a következő meccseken, bár lehet, hogy Olawale lesz a rosteren helyettük?

Jelenleg ugyan Stewart a 3. RB beelőzve még Murray-t is, de eddig nem volt túl meggyőző számomra. Kíváncsi lennék Olawale mennyire lenne használható RB-ként. Sokkal több lehetőség lenne benne, mint akármelyik fiatalban.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 531

nem túl jó ómen..deyell
jáj
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 377 — Sworn to the Dark

nem túl jó ómen..

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
Ezt a DMC a goal line back dolgot, az összes eddigi új OC meghúzta már, de egyiknek sem jött be, nem is értem miért erőltetik! Még akkor is ezt próbálgatták amikor volt Bush... Olsen is hamar kinövi majd ezt.

Ausberry sérüléséről nem sok mindent találtam, de 4-nél több TE-el biztos, hogy nem megyünk neki a szezonnak. Ugye a Mastrud - Gordon kettős adott a 2 rookie közül nem hiszem, hogy megkockáztatjuk PS-en bármelyiküket, kivágni meg reméljük nem fogjuk egyiket sem, szóval mi lesz Ausberryvel:
-cut?
-IR?
-PUP?peterbadbone
PUP-ra tippelek. hiányozni fog, minden meccsen bemutat 1 big playt (mást nem). Cowboys elleni spin move illetve a Saints ellen volt egy bravúros egykezes.

amúgy DMC azt az ominózus 4. és keveset megfuthatta volna, ha lett volna türelme. két használható gap volt, ha csinál egy cutot a backfielden, látta volna. de nem, azonnal megtámadta a D-gapet, ahol volt két unblocked LB. goro blogján ki van elemezve ez a play

több mint 12 éve
Ezt a DMC a goal line back dolgot, az összes eddigi új OC meghúzta már, de egyiknek sem jött be, nem is értem miért erőltetik! Még akkor is ezt próbálgatták amikor volt Bush... Olsen is hamar kinövi majd ezt.

Ausberry sérüléséről nem sok mindent találtam, de 4-nél több TE-el biztos, hogy nem megyünk neki a szezonnak. Ugye a Mastrud - Gordon kettős adott a 2 rookie közül nem hiszem, hogy megkockáztatjuk PS-en bármelyiküket, kivágni meg reméljük nem fogjuk egyiket sem, szóval mi lesz Ausberryvel:
-cut?
-IR?
-PUP?

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 354 — Raiders fan
- Jeron Mastrud a legjobb TE a rosteren
deyell
Olson azt nyilatkozta Richard Gordon és Jeron Mastrud lözül kerül ki a kezdő TE. Amikor ezt olvastam a hsz-ben akkor kicsit meglepődtem, de aztán igazat kellett adnom neked. Remélem ő nyeri a kezdő pozícióért zajló harcot.peterbadbone
ő a tight endek közül az, aki valamennyire elkapni is tud és blokkolni is. a Saints ellen szerezhetett volna TD-t, üresen volt, de Flynn nem találta meg. ez volt az egyik legidegesítőbb play azon a meccsen, a másik az elhibázott 4th & short. hogy az ilyet miért DMC-vel próbálják megfutni, érthetetlen, amikor ott van Jennings.deyell
Vagy Reece akár...

Mastrud, illetve bármelyik kezdő mögé nagyon hamar felérhet a 2 rookie is...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
deyell
Olson azt nyilatkozta Richard Gordon és Jeron Mastrud lözül kerül ki a kezdő TE. Amikor ezt olvastam a hsz-ben akkor kicsit meglepődtem, de aztán igazat kellett adnom neked. Remélem ő nyeri a kezdő pozícióért zajló harcot.peterbadbone
ő a tight endek közül az, aki valamennyire elkapni is tud és blokkolni is. a Saints ellen szerezhetett volna TD-t, üresen volt, de Flynn nem találta meg. ez volt az egyik legidegesítőbb play azon a meccsen, a másik az elhibázott 4th & short. hogy az ilyet miért DMC-vel próbálják megfutni, érthetetlen, amikor ott van Jennings.

több mint 12 éve
deyell
Olson azt nyilatkozta Richard Gordon és Jeron Mastrud lözül kerül ki a kezdő TE. Amikor ezt olvastam a hsz-ben akkor kicsit meglepődtem, de aztán igazat kellett adnom neked. Remélem ő nyeri a kezdő pozícióért zajló harcot.

több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/be6mlppkkurizu77xbgj
Chase Thomas Stats, News and Video - OLB | NFL.com
Latest on OLB Chase Thomas including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Kaelin Burnett vagy Clayton Keenan helyét esetleg megcsípheti, ha nem akkor ideális PS jelölt...

több mint 12 éve
Chase Thomas-t felszedtük waiver-ről. A draft előtt szerettem volna, ha hátsó körökben elhozzuk. Stanfordi srác Tarver biztosan jól ismeri, meglátjuk nálunk többet mutat-e majd mint a szenteknél. A helyet a rosteren John Wetzel waiver/IR listára tételével csináltuk. Úgy látszik az ő sérülése komolyabb, ha ilyen OT hiány mellett már nem számolnak vele.

több mint 12 éve
Remélem Watson nem túl korán tér vissza a sérüléséből, csak azért, mert szükség van rá. Inkább jöjjön rendbe, mint dőljön ki egész szezonra. De ők biztos tudják.

Moore-ra egész TC alatt azt mondták, hogy nem az igazi... lehet edzéseken nem annyira aktív. Streeter meg lehet jobban odateszi magát és ezzel is akarják motiválni Denarius-t.

több mint 12 éve
- Dennis Allen said Menelik Watson is expected back tomorrow. If Watson comes back and no unforeseen losses, Wednesday will be the healthiest the Raiders have been all camp. Irony: last day of camp.
- Charles Woodson had two interceptions today. Tarver praises how he covers ground.
- Olson criticized Denarius Moore for not being "self starter". Praised Rod Streater for possessing those qualities.

nem tudom, mire a kritika, Moore jól játszott mindkét találkozón. Streater 4 yardot termelt a két meccs alatt.

több mint 12 éve
Eddy Carmona lett waiver/IR listára téve, hogy Hillis-nek legyen helye. Ha nem veszi fel senki, akkor megy IR-re. Az első keretszűkítés után remélem lesz még lehetőségünk kifogni egy használható OT-t, mert így nagyon gyenge lesz ez a fal.

több mint 12 éve
Na akkor DL lassan összekéne, h álljon. Remélem mindegyik "kipihente" magát eléggé és mostantól 100%on nyomja végig...

Tony Hills sok vizet nem zavar vszeg, de innentől kb minden kivágott OL-re, főleg OT-re rá fogunk nézni és jól is tesszük...

több mint 12 éve
breaking news:

Ford edz!

#championshipdeyell
#pezsgőbontás
😀 kiváncsi vagyok meddig marad egészséges. de remélem nem lesz már gebasz vele és produkál egy bika szezont. kelleni fog tőle is. Go Ford Go!Bay Area
és most már Sims is edz. első alkalommal nálunk, ha jól sejtem.

már csak Watson kéne, de ő nagyon.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
breaking news:

Ford edz!

#championshipdeyell
#pezsgőbontás
😀 kiváncsi vagyok meddig marad egészséges. de remélem nem lesz már gebasz vele és produkál egy bika szezont. kelleni fog tőle is. Go Ford Go!Bay Area
Igen! Meg neki is, ha karriert akar.
több mint 12 éve
Raiders have signed former Steelers and Broncos OT Tony Hills

1 meccsen volt kezdő eddigi pályafutása során. két napja cutolta a Bills. Willie Smith-nél csak jobb lehet

több mint 12 éve
Branchnek borda sérülése van, de azt olvastam, h nem súlyos...

Hayden valóban részt vett első contact edzésén sérülése óta...még a riporterek előtt nyitott részben belerepkedett pár tackling dummyba 😊, edzés után azt nyilatkozta, h minden rendben, jól érzi magát, INT-et is szedett le...

Brisiel sajnos a jelenlegi felállás szerint igenycsak kell a falba...

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Branch és Kasa megsérült az edzésen. Nem tudni mennyire komoly a sérülésük.

Visszatért a korábban már említett Ford és vele együtt Vince Walker valamint Chekwa is. Briesel is visszatért, de ő még egyéni edzésmunkát végez.

Hayden már felszerelésben edzett, ami nem mostanában fordult elő vele. Kíváncsian várom hogy játszik e a Bears ellen.
több mint 12 éve
 blogs.mercurynews.com/kawakami/2013/08/17/matt-flynn-terrelle-pryor-and-the-raiders-obvious-qb-order-even-if-drives-some-fans-nutty/

több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
breaking news:

Ford edz!

#championshipdeyell
#pezsgőbontás
😀 kiváncsi vagyok meddig marad egészséges. de remélem nem lesz már gebasz vele és produkál egy bika szezont. kelleni fog tőle is. Go Ford Go!

több mint 12 éve
breaking news:

Ford edz!

#championship

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 740
Barron amúgy nem reménytelen (hangsúlyozom) jelen helyzetben de az is tény,hogy nem first team ember LT poszton.Cubehead
attól tartok, hogy de. a Saints pass rush-a tavaly a liga hátsó felében volt. most ellenünk nem játszott a legjobb három passzsiettetőjük (Victor Butler (IR), Junior Galette és Martez Wilson), így is szétszívatták Barront. ellene Jay Richardson is király volt. akkor mi lesz a Chiefs ellen? megjegyzem Flynn 2 sackben benne volt, amikor nem hívta át a play-eket free rushernél.deyell
A meccset még nem volt időm megnézni, csak az edzésekből indultam ki ahol brillírozott illetve a cowboys ellen nem volt vészes. Persze ezen tények tükrében másabb a szitu és egyet kell értsek.

Viszont ami nagyon aggaszt talán még jobban is mint a fal összetéetel (habár némiképp összefüggésben vannak) az DMC teljesítménye. Vlahogy hiányolom belőle a tüzet, a kontraktus év felpörgését. Kicsit megint olyan semmilyen,mint tavaly csak akkor volt mire fogni (séma váltás miatti átállás). Remélem ez csak PS lazázás és rákapcsol,mint 2011ben

több mint 12 éve
Barron amúgy nem reménytelen (hangsúlyozom) jelen helyzetben de az is tény,hogy nem first team ember LT poszton.Cubehead
attól tartok, hogy de. a Saints pass rush-a tavaly a liga hátsó felében volt. most ellenünk nem játszott a legjobb három passzsiettetőjük (Victor Butler (IR), Junior Galette és Martez Wilson), így is szétszívatták Barront. ellene Jay Richardson is király volt. akkor mi lesz a Chiefs ellen? megjegyzem Flynn 2 sackben benne volt, amikor nem hívta át a play-eket free rushernél.

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 740
Annyi biztos,hogy kíváncsi leszek mi lesz a végső fel állás. Ami kicsit is megnyugtat az Sparano és az ő szakértelme ezen a téren. Persze hozott anyagból dolgozik de akkor is láttunk már ettől szarabb nevekből álló falakat is elkaristolni még kis csapatunk berkein belül is!

Valamint különösen kíváncsi leszek Hayden első éles megmozdulására. Egyetemen nagyon ász volt szerintem képes ezen a szinten is csak a sebességet kell felvennie!

TP első meccsen az int-t leszámítva jó volt. A második meccsen nagyon komoly nyomás volt rajta és nem produkált dokat de nem is adta el a labdát, higgadt érett játékot mutatott. Kíváncsi leszek rá a PS során mit tudd még megvillantani!