Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Én sem tudom elképzelni, hogy miben is segíthetne nekünk egy TE. Jelenleg erre a posztra van 6 játékos akik közül válogathatunk, kár lenne ide picket áldozni, még akkor is, ha Brandon Bostick olyan jó TC-t zárt. Nekünk inkább OT kellene, de abban a Packers sem túl acélos Bulaga és Sherrod sérülésével. Ha lesz csere, az mindenképp meglepetés lesz.Szegény Bills-nek van így is elég baja, nem kell nekik egy sérült kezű Flynn...
több mint 12 éve
Nem tom...és Ő akkora upgrade lenne? Nem szívesen tradelgetnék...nem egy TEnyire vagyunk a sikertől és van fiatal TE a keretben rendes potenciállal 2 is...Inkább tradeljük el Flynn-t a Billshez vmi első körért 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Could Raiders turn to Packers for TE help?espn.go.com/blog/afcwest/post/_/id/61528/could-oakland-raiders-turn-to-green-bay-packers-for-tight-end-help
Brandon Bostick lehetne a kiszemelt szerintük.
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Nekünk igazán nem is futás elleni ember kell, hanem pass rusher. Igaz nem ismerem a tagot, de ha 3rd down passz szituknál nyomást tudna gyakorolni az irányítóra, akkor lehet megér egy misét.
több mint 12 éve
Rogers kizárt, elég Moore, aki head case. Rogershez képest Moore kezesbárány. Louis Nzegwut kéne kipróbálni, akit a Panthers rakott ki. defensive end és a PFF őt értékelte a legjobban a kivágottak közül.deyellFutás ellen teljesen használhatatlan, kb. Bruce Irvin-level.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nzegwu-ról lehetett bíztató irományokat olvasni, de azt is megjegyezték, hogy irtózatosan nyers. Nekünk valahogy nem igazán ez a kategória kell. Ő egy PS helyet megcsíphet valahol, de idén nincs kész a játékra.Da'Rick Rogers-t nem tartotta meg a Bills,igaz mi mostanság inkább a jófiúkban látjuk a megoldást, de egy próbát lehet megérne.Rogers kizárt, elég Moore, aki head case. Rogershez képest Moore kezesbárány. Louis Nzegwut kéne kipróbálni, akit a Panthers rakott ki. defensive end és a PFF őt értékelte a legjobban a kivágottak közül.deyell
Sok használható játékos még nem hullott ki a csapatoktól, de ebben a körben max sérülés miatt raknak ki olyan játékost aki használható lenne. Talán csak a Ravens áltat kitett Harewood (OT/OG) olyan akivel lehetne próbálkozni.peterbadbone
több mint 12 éve
Da'Rick Rogers-t nem tartotta meg a Bills,igaz mi mostanság inkább a jófiúkban látjuk a megoldást, de egy próbát lehet megérne.Rogers kizárt, elég Moore, aki head case. Rogershez képest Moore kezesbárány. Louis Nzegwut kéne kipróbálni, akit a Panthers rakott ki. defensive end és a PFF őt értékelte a legjobban a kivágottak közül.
Sok használható játékos még nem hullott ki a csapatoktól, de ebben a körben max sérülés miatt raknak ki olyan játékost aki használható lenne. Talán csak a Ravens áltat kitett Harewood (OT/OG) olyan akivel lehetne próbálkozni.peterbadbone
több mint 12 éve
Da'Rick Rogers-t nem tartotta meg a Bills,igaz mi mostanság inkább a jófiúkban látjuk a megoldást, de egy próbát lehet megérne. Sok használható játékos még nem hullott ki a csapatoktól, de ebben a körben max sérülés miatt raknak ki olyan játékost aki használható lenne. Talán csak a Ravens áltat kitett Harewood (OT/OG) olyan akivel lehetne próbálkozni.
több mint 12 éve
Pryor: Like [beat writer] Jerry [McDonald] said about my one percent deal, every day I’m getting one percent better and I won’t stop until I get to my goal. That’s my goal is to be a starting quarterback and to lead a team to wins, wins, and wins. I won’t stop until it happens. To answer your question, every day we’ll see what happens and keeps on happening. I’ll keep on pushing.Q&A: www.raiders.com/news/article-1/QA-with-Terrelle-Pryor/53584f51-d60a-4c40-b5b4-af78c572abdb
több mint 12 éve
Allen nagyon konzervatív...korához képest extra konzervatív...ezért is van ez a kommunikáció most. Ha TP nagyon lebőg, akkor visszatér a sérült kezdőnk, akit pihentettünk a 4. pre-meccsen, ha TP továbbra is tud bíztatóan játszani akkor a nyílt QB versenyt megnyerte egynelőre TP, vele megyünk..."lám-lám tényleg nyílt verseny volt mint ahogy a TC előtt mondtam"
több mint 12 éve
Nálam Nelms,McGuffie,Robinskie és Clayton PS tagok, kíváncsi leszek végül kiket húzunk be ide. Minden esetre bennük láttam némi potenciált.

több mint 12 éve
Csatlakozok az előttem szólóhoz. BAZZMost arrol szolnak az okfejteaek, h TPn mulik a dolog. Ha jo a Seattle ellen megkapja a kezdo posztot vszeg, ha nem akkor Flynn visszater a konyok pihentetesbol es kezd...bazz...toxique
Flynn elveg tavaly ugyanezzel a konyokgonddal kuzdott mar, iden Napaban minden edzes utan jeges kotest kapott...Rolni
pl Ezt az egyet soha nem fogom megérteni DA-ban. Mert ugye adott egy nem kiforrott de összességében jobb számokat hozó, a csapattársait inspiráló fiatal aki a tűz közelében még rapid módjára fejlődhetne is és adott egy szép reményű veterán aki sérüléssel bajlódik és aki jelenleg nem igazán tudd bármit is a csapathoz tenni az elméleti rutinján kívül.
Erre mi a reakció adnak egy orosz rulettre szerű esélyt a fiatalnak ha lelövöd magad szar ügy ha nem akkor oks. Persze mindezt úgy,hogy a soron kövi védelmet legalább ahhoz lehetne hasonlítani,mint ha a tárban nem 1db hanem vagy 4 töltény lenne a 6ból. Mert hát ismerjük el a Seahawksnak a rotációs,gyors agresszív védelme ami ráadásul mobilis qb ellen tud edzeni nem egy délutáni kis cserkész csapat még jobb falakkal sem,nem,hogy a mi mostaninkkal.
Valamiért láttom TP cibálását és maradunk az állóvíznél. Persze szorítok,hogy ne így legyen már csak a TP funságom végett is, plusz mindig is jobban szerettem a mobilis qb játékot de ilyen fajta maradisággal szemben azért nehéz.

több mint 12 éve
Most arrol szolnak az okfejteaek, h TPn mulik a dolog. Ha jo a Seattle ellen megkapja a kezdo posztot vszeg, ha nem akkor Flynn visszater a konyok pihentetesbol es kezd...bazz...
Flynn elveg tavaly ugyanezzel a konyokgonddal kuzdott mar, iden Napaban minden edzes utan jeges kotest kapott...Rolni
több mint 12 éve
Most arrol szolnak az okfejteaek, h TPn mulik a dolog. Ha jo a Seattle ellen megkapja a kezdo posztot vszeg, ha nem akkor Flynn visszater a konyok pihentetesbol es kezd...Flynn elveg tavaly ugyanezzel a konyokgonddal kuzdott mar, iden Napaban minden edzes utan jeges kotest kapott...
több mint 12 éve
Nelms, Session es McGuffie PSre meg jok lehetnek sztem...Watson igencsak melyvizbe kerul...remeljuk jobb lesz mint Barron, igy javulna a fal es o meg eleg komoly tapasztalatra tehetne szert...
TP remelem jol jatszik es megkapja a lehetoseget regular szezon kezdesere is utana...
több mint 12 éve
Menelik Watson will start at left tackle versus the Seahawks in #Raiders final preseason game.Pryor volt az első csapat irányítója a mai edzésen, ő is kezd a Seattle ellen. Flynn pihent, a könyökével van valami gáz, ami tavaly is hátráltatta.
több mint 12 éve
CUTMcGuffie-t én is sajnálom, de sokat nem mutatott. Session úgy látszik tegnap nem győzte meg a stábot. A többiek nem voltak kérdésesek, talán Nelms, azt hittem ő csak a következő körben esik ki.
Cribbs, Clayton, Harper, Hoese, Nelms, Robiskie, Session, Wade, Isaiah Williams, McGuffie
szegény McGuffie-t sajnálom. középiskolában sztár volt (egy csapatban volt All-American Pryorral), de aztán nem jött össze neki, agyrázkódások, posztcsere, sérülések, miegymás.
emlékezzünk meg rá:
deyell
több mint 12 éve
CUTCribbs, Clayton, Harper, Hoese, Nelms, Robiskie, Session, Wade, Isaiah Williams, McGuffie
szegény McGuffie-t sajnálom. középiskolában sztár volt (egy csapatban volt All-American Pryorral), de aztán nem jött össze neki, agyrázkódások, posztcsere, sérülések, miegymás.
emlékezzünk meg rá:
több mint 12 éve
A legjobb WR akit nem tartanak a csapat alapemberének és akinek az elcserélésével a nem túl acélos egészségű MCFadden mellé/mögé egy olyan játékost szerezni aki, a rövid yardos helyzeteknél segíthetne? Én elcserélném. Ha a vezetés inkább a Streeter, Ford, Butler, Jenkins, Holmes és esetleg Vernon játékára számítana, én nem lennék ellene.A lions topic-ban olvastam, hogy Leshoure-t elcserélnék, mert WR hiányban szenvednek. Említették is Moore-t. Én simán nyélbe ütném az üzletet, mert Bush óta nincs rendes Goal line back-ünk, ő pedig egy prototipus GL RB.peterbadbonelegjobb WRért megérné ez a trade szerinted?!braxa88
A keretszűkítés első "áldzata": Josh Cribbs. Ez enm volt meglepő lépeés azt hiszem.
több mint 12 éve
egy kis statisztika buzulás.5 of Flynn’s dropbacks Fri. were under pressure, had QB rating of 0.0; 5 of Pryor’s dropbacks under pressure, QB rating of 118.8
+2,4-re értékelte Pryort a ProFootballFocus, míg Flynnt -2,2-re.
több mint 12 éve
A lions topic-ban olvastam, hogy Leshoure-t elcserélnék, mert WR hiányban szenvednek. Említették is Moore-t. Én simán nyélbe ütném az üzletet, mert Bush óta nincs rendes Goal line back-ünk, ő pedig egy prototipus GL RB.legjobb WRért megérné ez a trade szerinted?!
Campbell-t sérülés miatt engedték el nem?peterbadbone
több mint 12 éve
A lions topic-ban olvastam, hogy Leshoure-t elcserélnék, mert WR hiányban szenvednek. Említették is Moore-t. Én simán nyélbe ütném az üzletet, mert Bush óta nincs rendes Goal line back-ünk, ő pedig egy prototipus GL RB.Campbell-t sérülés miatt engedték el nem?
több mint 12 éve
Bruce Campbellt kivágta a Panthers. ne hozzuk vissza Barron helyére? 😀
több mint 12 éve
Pryor kezdő, ahogy látom semmi nem ment meg attól hogy ne jöjjek divatszurkolni.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
Before Pryor entered the game, the Raiders weren't playing football. As a matter of fact, I don't know what they were playing. They fell behind early, and they fell behind fast.azért ne essünk át a ló túloldalára sem, amikor Pryor bejött, a Bears 1. számú védelme (mínusz Peppers) ellen nem ment jól, egyből egy 3 & out, 3. downra majdnem interceptiont dobott Conte-nak: csak Streaternek köszönhető, hogy nem lett az. aztán a következő drive már jobb volt, mezőnygól lett belőle. kérdés, hogy a Bears védői mennyire tették oda magukat a félidő végén, ez már kvázi garbage time volt számukra (0-27). még mindig az a baj vele, hogy túl sokat gondolkozik. dobjon, vagy fusson. gondolom, a Seahawks ellen ő lesz a kezdő, az lesz az igazi teszt. mert láthattuk, hogy a Saints ellen szenvedett, a szentek pedig felkészültek a futkározós QB-kból, mert a csoportban van a Panthers (Newton). a Seattle szintén fel lesz készülve, ők Kaepernick miatt, és nekik a védelmük sokkal jobb. attól tartok, hogy Pryor a New Orleans elleni formáját fogja mutatni. ha így is lesz, akkor is azt mondom, hogy ő legyen a kezdő, mert ő legalább tud a semmiből néha play-eket csinálni. nem vagyok teljesen biztos ebben, hogy DA bevállalja, mert fájóan konzervatív döntéseket szokott hozni. pl. tegnap is, 4&2-re nem megy neki Pryorral, inkább rúgat egy chip shot 30 yardos field goalt. előszezonban. grrr
27-0 to be exact.
Ez még egy nagyon óvatos kritika volt a Yahoo-ról... a szurkolókat pedig sehonnan sem kell idézni.toxique