Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
www.rotoworld.com/headlines/nfl/267100/Raiders-re-open-quarterback-job-to-competionUgy fest a vezetoseg is latja amit mi is...TP megerdemli, h nyitott harc legyen a posztert innentol kezdve. Ha nem is week 1 kezdo lesz, hamar bekerul oda sztem...aztan kiderul el-e majd vele
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Hat Cube mindent blitzre feltenni nagyon veszelyes...bar valoban nem nagyon lesz mas opcionk...
több mint 12 éve
Néztem a meccset, srácok, de komolyan azt hittem, hogy bekómáltam a vírusoktól és azért láttam azt, amit az #O-tól láttam. A lyukas kerítés mögül kukorékoló zsebkakast rendesen megtépték a rókák... jóval hamarabb le kellett volna hozni és kipróbálni valaki/valami mást. Mert ha látom azt, hogy valami nem működik... próbálok vmi másat. Nem tették, ahogyan a NO ellen sem tették. Ez vagy azt jelenti, hogy a már tavaly is selejtes playbook-nál nincs újabb trükk a tarsolyunkban (és nincs mihez nyúlni), vagy azt, hogy altatjuk a mezőnyt és a valódi trükkök majd szeptemberben kerülnek bemutatásra. TP-t a volánhoz!
több mint 12 éve
Abraham tényleg nagyobb faktor lett volna. Azonban én azt hiszem,hogy pass rush terén még nem láttunk mindent azaz JT szerintem kicsit jegeli a dolgokat. Elvégre folyton folyvást azt olvasni róla,hogy "őrült tudós" a változatos blitz sémái miatt és egy egy ilyen jelegű hívásól eltekintve olyan sokat nem láthattunk ebből. Szóval szerintem élesben kicsivel másabb lesz ennek a D-nek az arculata.A gond, h Houstonban nem látom a pass rush lehetőségét RDE oldalról, így meg sztem fölöslegesen van ott. Visszaraknám LDEbe és Carter hadd pörögjön RDE poszton Bass-al felváltva...Rolniaz a gond, hogy Carter már semmit sem tud. eddigi meccseken 0 sack, 0 hurry, 0 QB hit tőle. nem faktor. Bass néha villantott pár szép move-ot a cserék ellen, de még project. nem jó ez így, de nem tudunk jobbat. inkább Abrahamot kellett volna leigazolni (két év, $4.6 m-et kapott Arizonában)deyell

több mint 12 éve
Tudjátok kit látnék újra szívesen a csapat berkein belül,pláne így,hogy vissza álltunk PBSre?Assistant Offensive Line – Steve Wisniewski
Az ő ideje alatt 2011ben zúzott "ez a fal". Mármint úgy értem,hogy kicsit olyan az érzésem,hogy egy év ZBS kitérő alatt elfelejtették a srácok mi is a lényeg. Mert akár hogy is nézem a futójátékunk megint csak hasonló,mint tavaly csak tavaly volt mire fogni.

több mint 12 éve
A gond, h Houstonban nem látom a pass rush lehetőségét RDE oldalról, így meg sztem fölöslegesen van ott. Visszaraknám LDEbe és Carter hadd pörögjön RDE poszton Bass-al felváltva...Rolniaz a gond, hogy Carter már semmit sem tud. eddigi meccseken 0 sack, 0 hurry, 0 QB hit tőle. nem faktor. Bass néha villantott pár szép move-ot a cserék ellen, de még project. nem jó ez így, de nem tudunk jobbat. inkább Abrahamot kellett volna leigazolni (két év, $4.6 m-et kapott Arizonában)
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Az meg OK, hogy Marshall nem nagyon kapott el (drop is volt neki persze), de Jeffery-t rendre megtalálta Cutler. Őt akkor nem kell levédekezni?danylyde. ellene nem ment jól Haydennek, az elején engedélyezett két elkapást. aztán belejött és Marshall ellen már jobban ment. volt 2 szép pass break up. lehetett volna INT is belőle, de majd legközelebb. nagyon jó a recovery speedje! ezt bemutatta egy 3. downos playnél, amikor Marshall először úgy tűnt, megveri, aztán Hayden utolérte és belenyúlt passzba.
Én is megnéztem a meccset, de nekem az jött le gyengus ez a def. Főleg futás ellen nem produkáltak elfogadhatót. Pedig a Bears az utóbbi időben (meg úgy általában) nem a kiváló OL munkájáról lenne híres.danylypedig elég szépen fejlődött a Bears támadófala a tavalyihoz képest az eddigi előszezon meccsek alapján. Kyle Long nagyon állat egyelőre. a futás elleni védelmünk most nem jó, de ha Sims visszatér, akkor elit lesz. (najó nem)
több mint 12 éve
Ilyen szempontból Flynn kicsit CP-re hajaz nekem...laposRolni...nyuszifül, a szó, amit keresel..........

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
A Seattle ellen TP-t szeretném kezdőként pályán látni. Ha ott ismét bizonyítja, mint a Dallas és főleg tegnap a Macik ellen, h érdemes rá, illetve Flynn utána érkezve sem tud semmit mutatni akkor nálam TP a day 1 kezdő. Cube-nak igaza van abban, h tűzzel játszik és ez a többiekre is kihat. Ilyen szempontból Flynn kicsit CP-re hajaz nekem...lapos
DJ sztem jól tolta. Első megmozdulás sikerült gyengére, de olyan dirt fielden vszeg sose játszott még, illetve nem kis stressz lehetett benne...ahogy utána Marshall ellen visszajött\beköszönt az bíztató. Sztem ennyi játék után kijelenthető, h a rosteren lévő legjobb CB már most...
OL terén én azt mondom, h ezt a Bergstrom-Wiz-Nix belső 3-ast kéne megtartani. Brisiel minőségi upgradet nem jelent, akkor meg had szokjanak össze a fiatalok...Barnes lock RT poszton egyenlőre és bár Watson nyers meg minden szeretném, ha Barron ellen beengednék egy versenybe...nála sokkal rosszabb nem lehet és legalább rapid tempóban fejlődhet...aztán ha Jared visszatér esetleg Barnest is megszoríthatja majd...
danyly:
Gyenge a D ez tény. A kezdő DL egy percet nem játszott még együtt sajnos. Nincs pass rush...így egy jobb irányító simán szédszedi a secondaryt, főleg ahogy Jenkins is játszott tegnap...
Futás ellen nem álltak össze még, illetve Pat Sims aki a kezdő NT lenne nem játszott, ami azért elvileg segít majd és azért ez az új Bears OL nem olyan gyenge sztem...
A gond, h Houstonban nem látom a pass rush lehetőségét RDE oldalról, így meg sztem fölöslegesen van ott. Visszaraknám LDEbe és Carter hadd pörögjön RDE poszton Bass-al felváltva...
több mint 12 éve
Én is megnéztem a meccset, de nekem az jött le gyengus ez a def. Főleg futás ellen nem produkáltak elfogadhatót. Pedig a Bears az utóbbi időben (meg úgy általában) nem a kiváló OL munkájáról lenne híres. Az meg OK, hogy Marshall nem nagyon kapott el (drop is volt neki persze), de Jeffery-t rendre megtalálta Cutler. Őt akkor nem kell levédekezni?
De én továbbra is tartom azon állításomat, hogy ez csak egy pre meccs, ahol nem kiváló taktikákat ill. route-kat kell alkalmazni, hanem kideríteni, alkalmazni ill. megnézni ki alkalmas az 53-as keretre.
Tehát én nem temetném a Raiders def-et.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Úgy láttom szépen kezdtek felülni mögém a TP bandwagonra 😊. Habár közismert,hogy én csípem TP-t de tény,hogy sokkal jobban teljesít PS-ben. Mint ahogy az is tény,hogy egy ilyen fal mögött pláne neki van létjogosultsága hosszabb távon. DE ha jól megnézitek mind három PS meccsünket idáig valahogy a csapat összképe is más és nem a játék stílusra értem hanem sokkal inkább arra,hogy van bennük tűz mikor TP van Wiz mögött.Hayden szerintem is oks volt első meccsen. Persze még szoknia kell ezt a környezetet de több szép megmozdulása is volt Marshall őrzése során. Sőt Forte screen TD-jénél is ki volt az aki majd nem kilökte a gól vonal előtt aki a túl oldalról érkezve ért oda?? 😊
Szóval csak így tovább jó lesz ő csak ténylegesen bírja fizikálisan is majd a szezont.
Wiz példamutatásához meg csak annyit,hogy egyáltalán nincs könnyű helyzetben, körülötte ugye elég képlékeny egyenlőre a fal és ez ugye az össze szokottság hiányát is magában hordozza. Egyedül pedig nehéz. Ha akármelyik G is csak egy kicsivel jobb és konzisztensebb teljesítmény tudna nyújtani hiszem azt,hogy megjönne részéről is a példa játék.

több mint 12 éve
McGee mint Scorpion (Mortal Kombat)Get over here!
több mint 12 éve
Hayden esetében gabtsival értek egyet. Nem Haydenre mondta sztem, de rá is igaz. Újjáépülő csapatokról beszélt a draft műsorban.Ha esetleg új vezetés jön, új lehet minden. Kukázhatod a legjobb pass rushert, vagy bármit. Azonban egy jó CB, az egy jó CB. Minden rendszerbe kell. Ezzel nem tudsz melléfogni hosszútávon sem, akár a mostani vezetés, akár bármilyen vezetés lesz 2-5 év múlva. Kivéve ha bust, de az minden másra is igaz.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
valóban, lehet akár elitcornerback is, egymaga nem hoz megváltást a védelemben, ezt Asomugha óta tudjuk. ettől függetlenül úgy gondolom, a helyes elv a drafton a BPA, és RM annak jegyében választ. azzal viszont el lehet vitatkozni, hogy Hayden jó döntés volt-e, mert Lotulelei is nagyon jól játszott a Ravens ellen, meg Floydról is jókat írtak, amíg meg nem sérült. majd az idő eldönti. egyelőre elégedett vagyok Hayden teljesítményével és még szimpatikus is emberileg.Nem néztem, nem is Hayden teljesítményére írtam.A Raiders keret "erősségét" sok helyen már a 0-16os Lions -hoz hasonlítják. Én nagyon szurkolok, hogy ne így legyen mert tudom milyen végigélni egy olyan idényt.nézted a meccset? elég jól védekezett Marshall ellen, aki nem is csinált elkapást (bár ebben benne volt drop is), de összességében szép teljesítmény Haydentől. kevés pozitívumok egyike.
Ezt a Hayden draftot viszont azóta sem értem...Bazzani
deyell
Inkább arra, hogy egy ilyen romokban lévő keretbe nem CB-t húztam volna. Legkisebb bajotok sztem a CB.
Ettől persze Hayden lehet az új Revis.Bazzani
több mint 12 éve
Pryor lesz a kezdő.deyellámen. remélem lemossa a 2esről azt a mocskot amit JMR rátett, és nem átkozza el őt is.Bay Area
meg Aaron Brooks....deyellvele "csak" 1 évet szenvedtünk nem? asszem utána repült is. de durva, hogy KÉTszer is ugyan abba estünk. remélem az amerikai igazság nem 3, mint a magyar 😀
Come on TP!
több mint 12 éve
Nem néztem, nem is Hayden teljesítményére írtam.A Raiders keret "erősségét" sok helyen már a 0-16os Lions -hoz hasonlítják. Én nagyon szurkolok, hogy ne így legyen mert tudom milyen végigélni egy olyan idényt.nézted a meccset? elég jól védekezett Marshall ellen, aki nem is csinált elkapást (bár ebben benne volt drop is), de összességében szép teljesítmény Haydentől. kevés pozitívumok egyike.
deyell
Inkább arra, hogy egy ilyen romokban lévő keretbe nem CB-t húztam volna. Legkisebb bajotok sztem a CB.
Ettől persze Hayden lehet az új Revis.
több mint 12 éve
A Raiders keret "erősségét" sok helyen már a 0-16os Lions -hoz hasonlítják. Én nagyon szurkolok, hogy ne így legyen mert tudom milyen végigélni egy olyan idényt.nézted a meccset? elég jól védekezett Marshall ellen, aki nem is csinált elkapást (bár ebben benne volt drop is), de összességében szép teljesítmény Haydentől. kevés pozitívumok egyike.
meg Aaron Brooks....Pryor lesz a kezdő.deyellámen. remélem lemossa a 2esről azt a mocskot amit JMR rátett, és nem átkozza el őt is.Bay Area
több mint 12 éve
Pryor lesz a kezdő.deyellámen. remélem lemossa a 2esről azt a mocskot amit JMR rátett, és nem átkozza el őt is.
több mint 12 éve
Pryor lesz a kezdő.
több mint 12 éve
A Raiders keret "erősségét" sok helyen már a 0-16os Lions -hoz hasonlítják. Én nagyon szurkolok, hogy ne így legyen mert tudom milyen végigélni egy olyan idényt.Ezt a Hayden draftot viszont azóta sem értem...
több mint 12 éve
Sajnos csak a második negyed közepére értem haza, így sok minden kimaradt, bár lehet nem is baj. - Pryor úgy látszik jobban boldogul, mint Flynn, ha nem tudják megvédeni. Mondjuk az várható volt, hogy Flynn aki igazi pocket QB szenvedni fog Veldheer nélkül. Lehet Olsen erre célzott, mikor azt említette, hogy Jared sérülése miatt változtatni kell a playbookják? Egyetértek Rolnival, hogy ebben a helyzetben lehet Pryor-nak kellene adni a kezdő pozíciót.
- Nálam egyre egyértelműbb, hogy McFadden-nel nem kell szerződést hosszabbítani. Mindig van sérülése ami miatt így vagy úgy, de nem tud pályára lépni.
- Hayden-t sajnálom, hogy nem láttam sokat a pályán, de ahogy olvasgattam nincsenek rossz vélemények róla.
- Barron-t már felesleges szidni...
- Wiz a sok büntetéssel nem mutatott példát sajnos.
- A TE-k egész szépen dolgoztak, nálam a Mastrud - Gordon - Kasa - Rivera négyes is benne van az 53ban. Ausberry a Saints ellen az ST-ben sem tetszett, így őt sem marasztalnám, de a sérülése miatt lehet megy is IR-re.
- Streeter sérülése remélhetőleg nem súlyos és ép lesz a szezonkezdetre. Ne legyen Schilens 2.0
Jövő héten jön a keretszűkítés, Allen-ék agyalhatnak rendesen melyik az az 53 játékos, akik csapatot tudnak majd alkotni és szereznek egy-két győzelmet az idényben.
A szenvedős Raiders meccsek között pedig érdemes lesz kicsit az NCAA felé fordulni, mert (ismét) a legnagyobb tehetségekből választhatunk majd.
több mint 12 éve
Wiz kéne, h a stabil pont legyen erre a második büntit szedi össze...Streater reméljük nem marad ott...
TP remek futás...TD
Mindenki tudja, h nem vagyok éppen TP homer, de a mai Flynn töketlenkedés után egyre szűkül a gap...TP legalább színt visz a játékba, izgalmat és a semmiből néha robbant...nem jobb QB mint Flynn, de lehet ilyen fal mögé jobban való talán...
TP mostmár a második vonallal a 2. vonal ellen...jól mozog
Kluwe a holder másodjára a nap folyamán...
Hanson szép INT
Szép TP passz, szép Kasa elkapás és benyomulás...
Második vonalunk teljesen rendben van eddig minden meccsen a második vonalak ellen...a gond, ha a szezonban az első vonalak játszanak majd 😊
Gordon is eddig a büntivel tűnt ki kb...Rivera és Kasa is mutatott vmit ma...övék a jövő
McGloin képes nagyon rossz megoldásokra, de aztán meg zsínorban szépekre...aztán megint hülyeség...
Jeremy Stewart épp roster helyet csinál magának sztem...főleg ha Murray IR...
Ha ez a Ford gyerek nem kerül be a Bears 53ba nekünk rá lehetne mozdulni...
1\1 here we come...
több mint 12 éve
DMC sérült...nem játszik...minor shoulderElső futással szépen megleptük őket és a Rivera passz is pofás volt középen...
Barron-Bergstrom-Wiz-Nix-Barnes a kezdő...ebből "csak" az LT bassza nagyon a szemem...
Hayden első passzánál elnézte, lemaradt, de Marshallon volt egy nagyon szép emberezése, elütéssel...
Flynn INT szar dobás, de lehet, h Moore a ludas...
K.Burnett esélytelen Fortevel szemben...
Ford villant!
Flynn nem érzi ezeket a free blitzeket...meg fog hallni...
King a holder...kihagyott FG...ha Kingen múlott esetleg az rontja az amúgy komolyra nőtt esélyeit...
Pass rush nagyon nulla, run D nincs...
Végre egy értelmes passz persze bünti...Barnes
Nagyon világtalanok vagyunk...
Mike Jenkins kurva gyenge...
Olyan ez mintha egy gimis csapat ellen játszana a Bears...teljesen másik ligában vagyunk
Flynn fürge lábon, de ha 5 yardnál messzebb kell dobni az már INT veszély...fal abszolút nem segíti, de ettől még pocsékul dobál
Nem értem ezt a sok offcovert, amikor egyfolytába jön a slant...
TP sztem előbb került be mint előzetesen várni lehetett, de nem meglepi...Flynn ma nagyon gyenge volt...
több mint 12 éve
Én egyáltalán nem látom ilyen sötéten a dolgokat. Tudom, a Black Hole elnyeli a fényt.A védelem sem volt király eddig, bár inkább bizalomgerjesztő, ezt elfogadom. De lehet még jobb. Tolják a zónázást ezerrel. Sok cover 2 is van például, ami meglepett.
Viszont egyetértek az edzőkkel, az ilyen zónázáshoz kevésbé hátrány a véknyabb tehetségű és/vagy fiatal játékoskeret. Vagyis ezt kell játszani. Azonban amíg nem megy, addig néha nagyon fájdalmas a kép amit látsz. Akkor is gyakorolni kell, semmi más nem számít jelenleg. Mert ha összeáll, akkor tud ez jól működni. Bár a pass rush hiányát nem oldja meg. De azt az sem oldja meg, ha egy eleve reménytelen rendszert futtatnának.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Hát ha egy olyan játékos az LT-d egy csapatban, aki 2 éve nem lépett pályára és 2010.09.12-én volt utoljára kezdő, amikor is egy büntetése miatt nem adták meg a TD-t amivel egyenlített a Cowboys, akkor nem nagyon lehet miről beszélni.Az első csapatának GM-e szerint csak a lóvé érdekli és a legtöbbször büntetett játékos volt még a Rams-nál fénykorában.
Ennyit lehet róla elmondani! Tetszik? 😀