Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
#Raiders have added LB Sio Moore to the injury report with a concussion. His status for Monday’s game is QuestionableDA születésnapi tortája:
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
könyörgöm gyerekek, holnap este, születésnapomra, basszátok meg a szamarakat!
több mint 12 éve
Lechler a Ravens 1 yardosára puntolt. 58 yardos
több mint 12 éve
a Broncosnál questionable Shaun Phillips, hátproblémái vannak.
több mint 12 éve
Ross a fiatalabb, latni kene mire kepes.Gurode kezd a Broncos ellen, lehet Nix nem is lesz aktív, helyette Antoine McClain lehet a csere.
Nix nalam elegge leirta magat, sztem jojjon GurodeRolni
Az is eldőlt, hogy King lesz a holder.
több mint 12 éve
(N)toxique
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
😊 Azon gondolkodik, hogy ez a Pryor gyerek nagyon is jó...
több mint 12 éve
áll a szennyvíz a stadionban.
több mint 12 éve
azért az vicc, hogy egy punter távozása így megkavarja a csapatot.Ross a fiatalabb, latni kene mire kepes.azt vegyük figyelembe, hogy sérülten játszott. Brisiel is milyen gyenge volt korábban, mikor nem volt egészséges. gondolom most sem 100%-os Nix, úgyhogy megnézném Gurode-t én is. de a legjobb az lenne, ha Watson visszajönne, vagy majd később JV és Barnes lenne az LG. Pashos maradhat RT, ha ilyen formában játszik.
Flynn pedig legyen a holder, ha jól tud, és nyomassunk fake-eket, mint Lechlerrel anno.deyell
több mint 12 éve
Ross a fiatalabb, latni kene mire kepes.azt vegyük figyelembe, hogy sérülten játszott. Brisiel is milyen gyenge volt korábban, mikor nem volt egészséges. gondolom most sem 100%-os Nix, úgyhogy megnézném Gurode-t én is. de a legjobb az lenne, ha Watson visszajönne, vagy majd később JV és Barnes lenne az LG. Pashos maradhat RT, ha ilyen formában játszik.
Flynn pedig legyen a holder, ha jól tud, és nyomassunk fake-eket, mint Lechlerrel anno.
több mint 12 éve
Ross a fiatalabb, latni kene mire kepes.Nix nalam elegge leirta magat, sztem jojjon Gurode
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Brandian Ross az első csapattal készül SS poszton. Allen azt nyilatkozta, hogy kész, hogy kezdőként szerepeljen a Broncos ellen, de azt is mondta, hogy Young is szerepet kap majd ezen a poszton.Kevin Burnett hagyott ki edzést hét közben, de nincs veszélyben a hétfői játéka.
Lucas Nix is újra edz, de még nem döntöttek, hogy ő vagy Gurode kezd LG poszton.
Ha Flynn jobban tud dolgozni Janikowski-val mint King akkor legyen ő a holder, King meg csak gyakorolja, aztán ha megvan vele is az összhang edzéseken akkor majd el lehet gondolkodni a cserén, ne ezen múljon már egy FG.
több mint 12 éve
pedig jó kis fake-ket lehetne nyomatni@VicTafur: Matt Flynn getting some work holding for Janikowski today, along with Marquette KingdeyellEjjnye ez nekem nem igazán tetszik...Bruce
több mint 12 éve
Raiders' Terrelle Pryor can help revive Al Davis' reputation
több mint 12 éve
Jelen állás szerint a cap number 55.4 milla. Vagyis - elviekben - (123-55,4-6mDM=) 61,6milla marad nagybevásárolni jövőre
- resign money és újabb dead money (pl. Flynn után -2,6M$)
+ cut saving (pl. Flynn után +5 M$)
= pl. olyan dúúúrva O fal, ami eliminálja az összes passrush kísérletnek még a gondolatát is, miközben olyan likakat üt a front7be, hogy Reece és társai kifutkorászhatnak a világból 😀
több mint 12 éve
Úgy-e! 😊Ez övön aluli volt😊PariMár csak azért sem, mert kedden lesz a meccs. 😉BMGÖrülnék ha igazad lenne. Hétvégén sokminden kiderül a profizmusunkról. Jól jönne már kis múltbéli siker a csapatnak.gabenHát a profizmusunkból a hétvégén szerintem semmi nem fog kiderülni, én egy kreatív palycall-ba és egy küzdelmes meccsbe bízok, de a nagy zakó elkerülésen kívül, bármilyen más eredmény megsüvegelendő lesz vmely csapatrészünk szempontjából!Pari
A "csillagrendszerek együttállásából adódóan önmagát megveri" szituáció éppen előállhat a Manning gárdánál is... ez az NFL, szóval; itt még ez is előfordulhat. Egy hétig vigyorognék (főleg akkor, ha mindemellé még szépen is játszanánk)! De egy tisztes helytállás (valahol 3TD-n belül) inkább reális elvárás a jelen gárdával szemben, bár kötve hiszem azt, hogy Pryor-ék hasonló mentalitással vonulnának ki a gyepre.
több mint 12 éve
Ez övön aluli volt😊Már csak azért sem, mert kedden lesz a meccs. 😉BMGÖrülnék ha igazad lenne. Hétvégén sokminden kiderül a profizmusunkról. Jól jönne már kis múltbéli siker a csapatnak.gabenHát a profizmusunkból a hétvégén szerintem semmi nem fog kiderülni, én egy kreatív palycall-ba és egy küzdelmes meccsbe bízok, de a nagy zakó elkerülésen kívül, bármilyen más eredmény megsüvegelendő lesz vmely csapatrészünk szempontjából!Pari
több mint 12 éve
Már csak azért sem, mert kedden lesz a meccs. 😉Örülnék ha igazad lenne. Hétvégén sokminden kiderül a profizmusunkról. Jól jönne már kis múltbéli siker a csapatnak.gabenHát a profizmusunkból a hétvégén szerintem semmi nem fog kiderülni, én egy kreatív palycall-ba és egy küzdelmes meccsbe bízok, de a nagy zakó elkerülésen kívül, bármilyen más eredmény megsüvegelendő lesz vmely csapatrészünk szempontjából!Pari
több mint 12 éve
Örülnék ha igazad lenne. Hétvégén sokminden kiderül a profizmusunkról. Jól jönne már kis múltbéli siker a csapatnak.gabenHát a profizmusunkból a hétvégén szerintem semmi nem fog kiderülni, én egy kreatív palycall-ba és egy küzdelmes meccsbe bízok, de a nagy zakó elkerülésen kívül, bármilyen más eredmény megsüvegelendő lesz vmely csapatrészünk szempontjából!
több mint 12 éve
Igaza van Brucenak dead money temaban. Egyedul Huff utan van par milla benn...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Örülnék ha igazad lenne. Hétvégén sokminden kiderül a profizmusunkról. Jól jönne már kis múltbéli siker a csapatnak.Profi franchise??? Ezek a számok még vissza ütnek pár évig az tuti. Na de azért megmutatjuk!!!gabenJövőre már nagyon kevés dead money lesz, úgyhogy egészen pontosan egy évig ütnek vissza és ha minden igaz, akkor ezt direkt így időzítették, hogy egy évben legyen nagy a dead money, tehát nevezhető profizmusnak a dolog. 😉Bruce
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "