Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
be is baszna.Pryor nem edz ma. csak nem Flynn time lesz?deyellAllen nyilatkozata szerint még nincs kizárva h felépül Pryor, de szó mi szó lehet h Matty fog kezdeni.empty taxi
több mint 12 éve
Pryor nem edz ma. csak nem Flynn time lesz?deyellAllen nyilatkozata szerint még nincs kizárva h felépül Pryor, de szó mi szó lehet h Matty fog kezdeni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Pryor nem edz ma. csak nem Flynn time lesz?deyellbe is baszna.
több mint 12 éve
Pryor nem edz ma. csak nem Flynn time lesz?
internal primates forever
több mint 12 éve
Mit szóltok ehhez:Sport1 - Week 5: 10/06-22:15-Broncos-at-Cowboys
Lehetne Chargers at Raiders szerintem.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Amúgy az jutott eszembe, h off-seasonban ment a vélekedés főleg kinnt, de itthon is, h milyen def sémát kellene használnunk, 4-3\3-4 legyen-e az alap...Az látszik, h 4-3 a base felállásunk, de remekül látszik az is, h nincs már ilyen szigorúan vett rendszer etekintetben. Houston rendszeresen rohamoz 2 pontos állásból és Hunter is indul ebből időnként...Ennek megfelelően van, h 3-4 van hogy akár 2-5 a felállás, ha a "régi" ki honnan indul alapon nézzük a dolgot.
Van egy 4-3-as base felállásunk, de utána ezeket igazából ki is dobhatjuk, mert nickel, dime esetekben már nincs meg a 4 emberes DL front...illetve azt is mondhatnám, h mégis megvan, mert Houston ugyan 2 point stance-ből indul, de szinte mindig rohamozik, mint ahogy tenné a földről indulva...
Végre kezd érdekes lenni a mi védelmünket is figyelni!!
A DL mozgáson túl az LB sorban is mozognak rendesen, sok blitz "bemutatás" van, meg vannak valós blitzek is...azok meg innen onnan érkeznek, nem kiszámíthatóan, mint anno mondjuk Wimbley idejében...
DB-k blitz-re hívása meg aztán abszolút érdekes és kreatív sztem...
Persze lehet csak nekem tűnik ez most fel nagyon a korábbi évek 4 man rush man-to-man-e után, illetve a tavalyi-még-emberanyag-nem-volt-ahhoz,-h-elég-kreatív-legyen-Tarver-év-után
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Hát ha valaki azt mondta volna szezon előtt, hogy az első 3 fordulóban jobban fogunk állni mint a Pittsburgh vagy a NY Giants, valszeg kiröhögtem volna 😀Amúgy annak külön örülök, hogy D'Moore kezd magára találni... ugye én a kis tippelős mókánkban őt jelöltem meg, mint legproduktívabb elkapó. Talán egyedül én szavaztam neki bizalmat a gyengusz offszízün után, szóval remélem is hogy most már bepörög 😉
több mint 12 éve
Csak a hecc kedvéért nézegettem QB statokat...TP statjai elég jók ám (persze a stat a pályán semmit nem ér...)
Pontossága jobb mint Locker-é vagy Newton-é vagy RG3-é pl
Vagy a móka kedvéért megnéztem CP statjait...TP pontosabb, jobb átlaggal dobott eddig kicsit kevesebb yardot ...TPnél 2-2 a TD-INT, míg CP 3-4-el áll...a CP álltal vezetett Cards szintén 1-2vel áll, mint mi pedig van egy erős D és egy elvileg CP-nek való O rendszer a liga egyik legjobb WR-ével...az mondjuk igaz, h nincs OL...sztem azon túlmenően, h anyagilag jobban jártunk hosszútávon azzal, h CP-t elcseréltük a pályán se veszítettünk nagyon semmit...a mostani falunk mögött CP-t vszeg ugyanúgy püfölnék, zavarnák, mint a Cards fal mögött és nem hiszem, h az Indy vagy a Denver ellen bármivel többet hozzátudott volna tenni a Whez, mint TP...
több mint 12 éve
NFL.com-os power rankinget nézegettem...Eddig a 2 vereségünket a 2. helyezett Denver, valamint a 9. helyezett Colts ellen szedtük össze, úgy, hogy a Colts ellen meccsben voltunk.
A következő meccs a 26. helyezett Washington ellen jön, aztán SD (18) és KC (8) a bye előtt. Nagyon jó volna 2 W-t összeszedni.
több mint 12 éve
Azért biztató dolgok is történtek, az RB passz hívását remélem még látjuk ahogy Houston sacket is. Bár Janikowskit hagyhatták volna rúgni, McFaddent meg futni. Csak Pryor épüjön fel, és ne kezdje el félteni magát. Jó kis meccs volt.Hát ilyen RB passz hívásokat nem lehet annyira rendszeresíteni, de néha-néha érdemes előhúzni, ez nekem is tetszik, illetve ennek folyományaként tetszik a Wild Cat is, mivel McFaddenben benne van a passzolás lehetősége is, tehát nem lehet egyszerűen csak futásra felállni ellene ha Wild Cat formációban állunk fel.Sorry about the loss RaiderNation. I don't remember much ! Good hit by whoever it was. I heard our team fought well .. We will be back!gaben
Meg ugye volt egy olyan playünk is, amikor még nagyobbat trükköztünk, csak visszavonták büntetés (Barnes) miatt, pedig az is szépen meg volt koreografálva.
End-around playek is benne vannak a csapatban úgyhogy nagyon sok a lehetőség. Az meg persze alap, hogy a read-option megy Pryorral. A lehetőségek tárháza áll a rendelkezésünkre, de mondjuk Pryor kivételével ez mind megvolt már régen is, szerencsére most már egy tökösebb edzői gárda (OC) csinálja a gameplan-t és ügyesen nyúlnak ezekhez a dolgokhoz.
Hiányolom még Marquette King trükkös playeit, mivel nem lassú ő sem. 4.6 körül futja a 40 yardot. Viszont ellenben Lechlerrel, ő nem igazán tud passzolni.
Ha meg Flynn lesz a holder, akkor az FG szituációkban is lehetséges a trükkös játék, mint ahogyan azt már korábban deyell kolléga leírta.
Én ezt vártam, hogy élmény legyen nézni a játékunkat még ha az eredmények nem is olyanok.
több mint 12 éve
Azért biztató dolgok is történtek, az RB passz hívását remélem még látjuk ahogy Houston sacket is. Bár Janikowskit hagyhatták volna rúgni, McFaddent meg futni. Csak Pryor épüjön fel, és ne kezdje el félteni magát. Jó kis meccs volt.Sorry about the loss RaiderNation. I don't remember much ! Good hit by whoever it was. I heard our team fought well .. We will be back!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
fantasztikus 214. helyen allok a tipversenyben...aki tud az a tud, na😊
több mint 12 éve
mindig tanul az ember, thxnem. a tackle boxon belül voltdeyellegy korábbi (Eagles) scout véleménye:Nem mondanam, hogy pro vagyok szabalyokba, de Woodyard helmet2helmet utkozte le TP-t arra nem jart volna zaszlo(legalabb)?Pari
@JohnMiddlekauff: If I had to pick one for next ten years - I'd take TP over Cam.
Pryor alig emlékszik valamire a meccsből az agyrázkódása miatt:
@TerrellePryor: Sorry about the loss RaiderNation. I don't remember much ! Good hit by whoever it was. I heard our team fought well .. We will be back!deyell
több mint 12 éve
nem. a tackle boxon belül voltegy korábbi (Eagles) scout véleménye:Nem mondanam, hogy pro vagyok szabalyokba, de Woodyard helmet2helmet utkozte le TP-t arra nem jart volna zaszlo(legalabb)?Pari
@JohnMiddlekauff: If I had to pick one for next ten years - I'd take TP over Cam.
@TerrellePryor: Sorry about the loss RaiderNation. I don't remember much ! Good hit by whoever it was. I heard our team fought well .. We will be back!deyell
több mint 12 éve
A legnagyobb hiba az volt, hogy a félidő vége előtt Allen nem küldte be Janikowskit...BMGha rövid, akkor Holliday vs linemanek - sima TD oda. persze lehet mondani, hogy úgyis kikapunk, szóval mindegy, de Allennek nem. én sem örültem volna egy blowoutnak.
Houston akcióban:
több mint 12 éve
A legnagyobb hiba az volt, hogy a félidő vége előtt Allen nem küldte be Janikowskit...BMGIgen azt en is nagyon sajnaltam...eddig minden meccsen meghuztunk egy - ket tokos playt amitol jo volt nezni a csapatot, de kar, hogy az nem merte, a mile high-tol alkalmasabb helyszin nincs egy ilyen kiserletre, szerintem meg a coloradoiak is egy emberkent szoritottak volna, hogy berugja😊
több mint 12 éve
egy korábbi (Eagles) scout véleménye:Nem mondanam, hogy pro vagyok szabalyokba, de Woodyard helmet2helmet utkozte le TP-t arra nem jart volna zaszlo(legalabb)?
több mint 12 éve
A legnagyobb hiba az volt, hogy a félidő vége előtt Allen nem küldte be Janikowskit...
több mint 12 éve
egy korábbi (Eagles) scout véleménye:Lehet pont ezért nem scout már az illetô 😊
deyell
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
egy korábbi (Eagles) scout véleménye:@JohnMiddlekauff: If I had to pick one for next ten years - I'd take TP over Cam.
@TerrellePryor: Sorry about the loss RaiderNation. I don't remember much ! Good hit by whoever it was. I heard our team fought well .. We will be back!
több mint 12 éve
Oakland A's megnyerte az AL Westet (Y)deyellés másodszor egymás után 😊 ott is elindult valami az utóbbi időkben 😉
+ Warriors..... jöhet a Raiders 😊
több mint 12 éve
sikerült politikailag korrekt maradni?szerintem teljesen korrekt volt a téma 😊
ne kíméljetek 😊Höri
--
DMC többet passzolt mint futott..azért ez elég gáz. persze szép volt a TD passza azért.
több mint 12 éve
csak 37 pontot szerzett a Denver, ez eddig a legkevesebb tőlük idén, a Ravens és a Giants ellen többet szereztek.Pryor + Porter agyrázkódás
DMC perfect passer rating, de az off tackle futások nagyon nem ültek. ilyen rossz YPC-re nem volt példa Raiders RB-től Clarence Davis óta (1978), a fal szarabbul blokkol futáshoz mint tavaly. Reece-t kell futtatni többet
Oakland A's megnyerte az AL Westet (Y)
több mint 12 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/09/24/refo-oak-den-week-3/Terrelle Pryor put in his best passing display of the season (+3.0, +4.0 overall) in last night’s defeat. As we have seen all season, the Broncos sat off of Pryor for much of the game, blitzing on only five of his 32 drop-backs, but unlike in previous weeks Pryor was more productive against a base pass rush.
támadófalban Gurode volt a legszarabb, Pashos a legjobb (megint)
19 missed tackle-t csinált a csapat, kétszer annyit, mint az első két meccsen összesen. élen járt ebben Hayden és Roach. Ross szintén, nagyon kéne helyére Branch
több mint 12 éve
sikerült politikailag korrekt maradni?Szerintem nagyon jó és színvonalas volt a kommentár.
ne kíméljetek 😊Höri
Maga a meccs semmi meglepőt nem hozott, igaz, kicsit több nyomást/sacket vártam Houston-tól, de összességében évek óta először lehet látni edzői részről valami koncepciót. Vannak mind az O# mind a D# részéről meglepő, bevállalós húzások és így azért még a vereség is sokkal jobban emészthető. Nálam Olsen eddig a pozitív meglepetés, na nem azért, mert annyira karcol az O#, de van bennük élet és fantázia. Igaz lehetett olvasni, hogy nagyon jó választás lehet, pl Gruden nagyon dicsérte a volt segédjét.