Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát remélem a héten már TP edz, Flynn az nem több mint egy backup QB, aki most még nehezebb helyzetbe is került a két első számú futó kiesésével. Talán ha DMC és Reece is játszik, akkor nyerünk, de ez már mindegy. Továbbra is tetszett a palycalling. Viszont továbbra sem tetszik Jano. Nagyon várom már azt is, hogy Hayden mutasson valami extrát, de elég lassan veszi fel a ritmust a srác. A héten a Chargers ellen ez a teljesítmény kevés lesz.
Remélem DMC és Reece is visszatér az edzésbe és nem hagynak ki több meccset, mert mindketten fontos láncszemei a csapatnak, nélkülük Pryor sem fog tudni semmit csinálni.
A védelem front seven-jével elégedett vagyok. Igaz néha engedtek futásokat, de többnyire megoldották a dolgukat, ha ilyen jellegű nyomás mellett sem képes a secondary megfelelően védekezni, akkor ott valami baj van.
több mint 12 éve
Flynn out. TP az egyetlen opciónk.Nem gáz ez! Nem gáz... a jövőhétre összekapja magát a csapat és nagyot játszunk!
Csak mert Just Win Baby!
több mint 12 éve
Hogy adott ez az ember 6 TD passzt????
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Nincs értelme utólag okoskodni, de TPvel hozható lett volna...persze örülök, h sérülten nem játszatták...Nagy gond sajna, h ez így elment, mert a köv két meccs TPvel sem nekünk áll...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Just Flynn Baby 😀Bay AreaÚgy érzem, hogy vele kevesebb az esélyünk, de hátha csapatrekordot dobál. 😊
több mint 12 éve
Akkor hajrá Flynn!!
több mint 12 éve
QB Terrelle Pryor, SS Tyvon Branch, OT Menelik Watson, OL Antoine McClain, G Lucas Nix, WR Juron Criner and DE Jason Hunter inactive today.
több mint 12 éve
Tafur is azt teweetelte hogy Flynn kezd. legalább lesz mire fogni ha kikapunk 😀
több mint 12 éve
Hát ilyenkor majd csak akkor dől el ha kezdődik a meccs. Kijött mindkét hír, meglátjuk melyik lesz igaz. Mindkettő mellett vannak érvek 😊BruceÍgy igaz. Bár nagy zsebkokker, de én nem írtam le még Flynn-t sem. Ha már ennyit belefektettünk, akkor igenis ragadja meg az alkalmat és próbáljon visszakerülni a 1st QB posztra (ha Ő kezd). Éreznie kell, hogy talán ez az utolsó lövése az NFL-ben... + kellene egy epic season! Mármint; ami pozitív értelemben epic és aminek a végén felesleges lenne QB-t draftolnunk. Csak mert nincs rá szükség (mert megvan a no1 és no2).
De mi a fene van McGloin-nal? Hova tűnt démon McGloin?
több mint 12 éve
Igen, DoM (is) megértette mit mondok.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
koszi Dom
több mint 12 éve
Hát ilyenkor majd csak akkor dől el ha kezdődik a meccs. Kijött mindkét hír, meglátjuk melyik lesz igaz. Mindkettő mellett vannak érvek 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Matt Flynn will be #Raiders starting QB today, according to @JayGlazer.szerintem nem meglepő, nincs értelme kockáztatni
dafuq ?deyell
több mint 12 éve
Matt Flynn will be #Raiders starting QB today, according to @JayGlazer.Etetés😊
dafuq ?deyell
több mint 12 éve
Matt Flynn will be #Raiders starting QB today, according to @JayGlazer.dafuq ?
internal primates forever
több mint 12 éve
Branch meddig lesz még sérült?eaglesmcnabb2 hete törte el a lábát, szóval mostanság még nem nagyon lesz pályán.
több mint 12 éve
Branch meddig lesz még sérült?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nem tudom mennyivel nagyobb a kockázata például egy ráduplázásra vasárnap, mint 1-2-3 hét múlva. Én laikusként azt gondolnám, hogy ha orvosilag tisztázzák és játékra alkalmasnak nyilvánítják, akkor nincs nagyobb esélye újabb agyrázkódásra most vasárnap, mint bármikor a jövőben...RolniSzintén laikusként:
A másodlagos agysérülés elkerülése érdekében néhány napig/néhány hétig tartózkodni kell az alkoholfogyasztástól, gépjármű vezetéstől és olyan jellegű tevékenységektől, melyek ismételt agyrázkódást okozhatnak.Ez alapján nekem úgy tűnik, hogy nem az a probléma, hogy egy hét pihenőt követően nagyobb eséllyel szenved egy ütés hatására újabb agyrázkódást, hanem egy hét pihenő után jóval súlyosabb következményei lehetnek egy újabb agyrázkódásnak, mintha 2-3-4 hét vagy hosszabb idő van a két eset között. Bár még utóbbi esetben is 2-3 alkalom után a végeredmény jó eséllyel úgyis a pályafutása végét jelentené
több mint 12 éve
SS Tyvon Branch (out), OT Menelik Watson (out).
QB Terrelle Pryor (questionable),
DL Jason Hunter (questionable),
G Lucas Nix (questionable),
LB Sio Moore (probable),
FB Jamize Olawale (probable),
CB Tracy Porter (probable),
Így már fixre írják, hogy Pryor kezd. A fal marad ugyanúgy, hogy Nix nincs, tehát Gurode lesz az LG.
több mint 12 éve
Tafur szerint TP kezd. Gondolom en, h akkor nincs nagyobb kockazat a raduplazasra mint barmikor kesobb..
több mint 12 éve
Az agyrázkódás sosem jó, főleg többször rövid időn belül.Ebben a sportban ráadásul minden play-nél ott a lehetőség... futkosó iránítónál meg pláne.
Ha Pryor nem emlékszik a meccsre, akkor az komoly ütés volt; ha hosszabb távon is hasznát akarjuk venni, szerintem megéri pihentetni.
Az már más kérdés, hogy mennyire akarják megnyerni a meccset és erre melyik irányítóval látnak nagyobb esélyt...
több mint 12 éve
Nem tudom Ulpi én nem értek az agyrázkódásokhoz. Szerencsére sportolóként és magánemberként is elkerült a dolog eddig, orvosi oldalról pedig szintén nincs rálátásom. Nem tudom mennyivel nagyobb a kockázata például egy ráduplázásra vasárnap, mint 1-2-3 hét múlva. Én laikusként azt gondolnám, hogy ha orvosilag tisztázzák és játékra alkalmasnak nyilvánítják, akkor nincs nagyobb esélye újabb agyrázkódásra most vasárnap, mint bármikor a jövőben...Erről esetleg van infód? Ha nagyobb a lehetőség rá, akkor természetesen igazad van, de ha ez így lenne\van akkor miért engedi az orvos játszani?Mondjuk beszélünk erről úgy, hogy még nincs csapatdöntés és plusz egy vizsgálatot előírt még a csapat...ez azt mutatja nekem, h extrán vigyáznak rá. Meglátjuk mi lesz...
több mint 12 éve
Nem szabadna játszatni Pryort. Óriási felelőtlenség. Egy ráduplázott agyrázkódásnak igen súlyos következményei lehetnek. Nem a Super Bowlért küzd a csapat. Legalább látjuk Flynnt is, és mégis vissza lehet cserélni szó nélkül, ha Pryort akarják majd.Emlékszünk talán tavalyelőttre, mikor a Bolts kiváló Guardja, K. Dielman ezért vonult vissza. Pedig ő az első eset után több meccset kihagyott.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Raiders quarterback Terrelle Pryor officially was listed as questionable for Sunday's game against the Washington Redskins. Oakland coach Dennis Allen told reporters that Pryor has made "significant progress" from the concussion he suffered Monday night. Pryor has been cleared to play, and he told reporters Friday that he feels "100 percent."
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "