Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Palmer milyen szép passzt adott Carlos Rogersnek.
internal primates forever
több mint 12 éve
igazából OL, DL-be kell, hogy húzzunk 1-3. körben + FA. Amúgy isten látja lelkem, még jó is lenne a csapat, sokkal előrébb vagyunk mint tavaly.
több mint 12 éve
JajaNa most majd jön a TP bash, pedig a buta hibák sokkal inkább annak szóltak, h a nulla fal és nulla futójáték miatt akkora lett rajta a nyomás és annyira kevés ideje volt, h az már vicc. Ez nem egy fiatal, fejlődő QBnak való terep volt ma...Illetve megsérült a dobókeze a végére. (Ami összefügg azzal amit mondasz.)ulpianus
Szépen kezdte a meccset végére esett szét. Jókor jön a bye week!
Kell vissza Wiz és Pashos és Watson. Foglalkozni kell TP fejével, technikájával szépen tovább.
2-4-el állunk, de a következő 6 meccs jobban festhet ha kicsit felgyógyulunkRolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
mint az állat.sports.cbsimg.net/images/blogs/Third-and-48.349.pngdeyellez komoly? beszarok a röhögéstől.Zolee23
több mint 12 éve
ez komoly? beszarok a röhögéstől.deyell
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
Olyan nevek jöttek fel a falba, azt se tudtam, hogy rosteren vannak b@zmeg! 😀
több mint 12 éve
Na most majd jön a TP bash, pedig a buta hibák sokkal inkább annak szóltak, h a nulla fal és nulla futójáték miatt akkora lett rajta a nyomás és annyira kevés ideje volt, h az már vicc. Ez nem egy fiatal, fejlődő QBnak való terep volt ma...Illetve megsérült a dobókeze a végére. (Ami összefügg azzal amit mondasz.)
Szépen kezdte a meccset végére esett szét. Jókor jön a bye week!
Kell vissza Wiz és Pashos és Watson. Foglalkozni kell TP fejével, technikájával szépen tovább.
2-4-el állunk, de a következő 6 meccs jobban festhet ha kicsit felgyógyulunkRolni

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Egy jó fallal szerintem a PO is képben lehetne - egy necces wild card spot esetleg.A Denver kivételével minden vereségnél esélyesek voltunk a végéig és a Coltson kívül az összes a szar falon ment el...
Remélem jövőre együtt marad a banda és a rengeteg cappel meg sem állunk a Playoffig!
több mint 12 éve
Na most majd jön a TP bash, pedig a buta hibák sokkal inkább annak szóltak, h a nulla fal és nulla futójáték miatt akkora lett rajta a nyomás és annyira kevés ideje volt, h az már vicc. Ez nem egy fiatal, fejlődő QBnak való terep volt ma...Szépen kezdte a meccset végére esett szét. Jókor jön a bye week!
2-4-el állunk, de a következő 6 meccs jobban festhet ha kicsit felgyógyulunk
több mint 12 éve
TP kezd némi hypot kapni: www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap2000000261082/Is-Pryor-the-permanent-answer-at-QBRolnién nem bánom. Végre foglalkoznak a csapattal, címlap, videó és csak Al utolsó pickje miatt (végre pozitív értelemben)
ha nem szédül meg tőle TP és tényleg franchise qb lesz, akkor nagyon jól fog nekünk jönni ez a hype több szempontból is.
több mint 12 éve
TP kezd némi hypot kapni: www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap2000000261082/Is-Pryor-the-permanent-answer-at-QB
több mint 12 éve
Hamár potenciális FA arcokról beszélünk:WR:
Hakeem Nicks, Eric Decker
OG:
Jon Asamoah
DE:
Greg Hardy, Michael Johnson
CB:
Sam Shields
FS:
Jairus Byrd, Chris Clemons
több mint 12 éve
Brandon Flowers nem játszik ellenünk.
több mint 12 éve
Sziasztokigen, és R. Jennings is.
Mi a helyzet Mc Faddennel? Fog játszani?Leon78
több mint 12 éve
Gondoltam, hogy nem én fogom eldönteni, de nagy hülyék lennének ha elkótyavetyélnének egy ilyen megbízható OL tagot.Az majd még kiderül, lehet hogy Te nem adod, de ez majd a csapat vezetés dönti el! 😉Brucenézegettem a 2014-es free agenteket, és találtam egy lehetséges megoldást az LG posztra: Richie Incognito. mit szólnátok hozzá? igazi old school Raiders mentalitással játszik.deyellJövőre tényleg lejár a szerződése, de őt nem adjuk. Pouncey mellett ő a másik értelmes a falunkban. A többieket vihetitek. 😊danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Az majd még kiderül, lehet hogy Te nem adod, de ez majd a csapat vezetés dönti el! 😉nézegettem a 2014-es free agenteket, és találtam egy lehetséges megoldást az LG posztra: Richie Incognito. mit szólnátok hozzá? igazi old school Raiders mentalitással játszik.deyellJövőre tényleg lejár a szerződése, de őt nem adjuk. Pouncey mellett ő a másik értelmes a falunkban. A többieket vihetitek. 😊danyly
több mint 12 éve
nézegettem a 2014-es free agenteket, és találtam egy lehetséges megoldást az LG posztra: Richie Incognito. mit szólnátok hozzá? igazi old school Raiders mentalitással játszik.deyellSparano ismeri, az sem mellékes.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
nézegettem a 2014-es free agenteket, és találtam egy lehetséges megoldást az LG posztra: Richie Incognito. mit szólnátok hozzá? igazi old school Raiders mentalitással játszik.deyellJövőre tényleg lejár a szerződése, de őt nem adjuk. Pouncey mellett ő a másik értelmes a falunkban. A többieket vihetitek. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ma nagyon erős pass rush lehet a Chiefstől, úgyhogy kiderül, hogy ki mennyit ér a falban. Én ebből a szempontból nagyon félek. Jó a passzvédekezésük is, de ez a jó pass rushból is fakad. Ha a fal nem tudja megfogni a blitzeket, akkor bajban leszünk, mivel sietnie kell Pryornak, ami hibás döntésekhez vezethet. Futásokkal lehetne valamit kezdeni, de ha megint középen futtatjuk DMC-t akkor abból nem sok jó fog kisülni. Talán még Pryor futásai jelenthetnek veszélyt, de szerintem erre külön fognak figyelni, hogy oldalról bezárják a zsebet. A read option futásoknál is inkább a futókat fogják engedni és Pryort nem, így egy ember ugyan kiesik a védelemből, de mégsem tud majd futkározni Pryor. Legalább kevésbé fárad el. Meg még annyit kérek, hogy ne rúgják fel az irányítót a falemberek 😀
több mint 12 éve
zsinórban hat meccs óta veretlenek vagyunk Kansas City-ben. az alábbi QB-kkel nyertünk ott: Daunte Culpepper, JaMarcus Russell (2), Jason Campbell, Carson Palmer (2).
több mint 12 éve
Nem lenne rossz opcio...Bergstrommal lenne nemi versenyhelyzet depth is a poszton. RG poszton mostanaban Brisiel egesz ertelmesen jatszik. Oda lehet johet egy draft prospect aki betanul az elejen...Barnes es Pashos megtartasa sztem jo volna a ket OT back up posztra...kezdene erosse valni a fal...
több mint 12 éve
a karrierje elején szerzett sok büntetést, most már nem. idén egy büntetése van, a Browns ellen egy holding. a PFF az idei teljesítményét +7-re értékeli eddig.nézegettem a 2014-es free agenteket, és találtam egy lehetséges megoldást az LG posztra: Richie Incognito. mit szólnátok hozzá? igazi old school Raiders mentalitással játszik.deyellJogos, de ha szeretnenk levetkozni a penalty prone attitudot, akkor inkabb vki mas kene...Pari
több mint 12 éve
nézegettem a 2014-es free agenteket, és találtam egy lehetséges megoldást az LG posztra: Richie Incognito. mit szólnátok hozzá? igazi old school Raiders mentalitással játszik.deyellén díjaznám, ha jönne. Elférne a csapatba egy ilyen karakter.
deyell